• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kiloyu ne kadarda verdin merak ettim bende dkan yaptım 5 gün 3 kilo verdim hoş gene yapıcektimde eşim kızdı yapamadım artık :30:

canım bugun benim, 67. günüm, 92.4 ile başladım. 4-5 gündür 83.7 ile 83 arasında gidip geliyorum. Bu durumda 9 kilo verdim. Fakat bende troid sorunu oldugu için biraz yavaş ileriliyor. Benden 10 gün sonra başlayan arkadaşım az önce telede görüstüm, 13 kilo vermiş. Kişilere ve metobolizmaya göre farklılık gösteriyor diye düşünüyorum. Hedefime nisan ayında ulaşmayı düşünüyorum ve hatta birazda hedefimi düşürmek istiyorum. Sonrasinda güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum. Hayırlısı bakalım. Sağlık en önemlisi, diyetle birlikte multivitamin ve omega 3 kullanıyorum. Diyete ilk başladigimda bende adet düzensizligi oldu. Bu ay düzeldi.

Gel canım walla alalım çayımızı çok iyi olur.atla sıhhıyeden etlik dolmuşuna 20 dk burdasın :16:özlemişim ne zamandır böyle takılmayı hafta sonları hep arazide yada denetim de oluyordum bu hafta sonunu kendime ayırdım:52:

a siz ankaradasınız... benede gazide okudum. Ankarayı çok severim.

şimdi yediklerimi yazıyım :21:
1-4 yeşil zeytin
2-1 dilim tam bgday ekmegi
3-- bir avç kıvırcık
4-3 çatal yok peynir 5-1 çatal yok sahanda yumurta
5- 5 birarada ve yeşil çay 2 bardak karışık bardagım büyük
6-badem domates pırasa çok az
7-ballı sirkeli ılık su
8- bebegim için gerekli ilaçlar:49:

arada bir bardak su

arada 2 galete kepekli

arada 3 kr erik

tavuç çıkardım artık kerevizle yogrtlamı yerim salatamı yapar yerin orası maamme yedigimde yazarım ş s işinide çogaltsam iyi olucekte ama nerde:14::14:

canım bugun benim, 67. günüm, 92.4 ile başladım. 4-5 gündür 83.7 ile 83 arasında gidip geliyorum. Bu durumda 9 kilo verdim. Fakat bende troid sorunu oldugu için biraz yavaş ileriliyor. Benden 10 gün sonra başlayan arkadaşım az önce telede görüstüm, 13 kilo vermiş. Kişilere ve metobolizmaya göre farklılık gösteriyor diye düşünüyorum. Hedefime nisan ayında ulaşmayı düşünüyorum ve hatta birazda hedefimi düşürmek istiyorum. Sonrasinda güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum. Hayırlısı bakalım. Sağlık en önemlisi, diyetle birlikte multivitamin ve omega 3 kullanıyorum. Diyete ilk başladigimda bende adet düzensizligi oldu. Bu ay düzeldi.
canım işşallah böle gider:16::16:

:52::52::52:anacım orası ankaramıydı :17::17:

orası neresi bebem:9::9:

canım işşallah böle gider:16::16:

:52::52::52:anacım orası ankaramıydı :17::17:

Evet kızlar ankaradayım ben. Ankara Üniversitesinde okudum sonra burda iş buldum burda iyi bir iş oluncada annemde yanıma taşındı ikimiz yaşıyoz mutlu mesut. yolunuz düşerse mutlaka beklerim annem ve ben varız yerimiz bol o yüzden. Bende ankarayı çok seviyorum.

tavuk etini jülyen şeklinde dogradım yanmaz tavada pişirdim içine 4 kaşık yogurt kırımızı lahana rendeledim 1 dilim tam bugday ekmegi yiyecegim sodada içeirm akşama ya salata tel şehriye çorbası var ıspanak yemegi varonlardan terim galiba bakıcez artık:8::8:

Ben istanbuldayım..

offff istanbul diyince tüylerim diken diken oluyor:( orda 2 tane firmam biri kurtköyde biri esenyurt incirli mahallesinde ölüyorum gidince ne kadar uzaklar ve rezalet yerlerdeler ve malesef ayda en az 1 haftam oralarda geçiyor :(

offff istanbul diyince tüylerim diken diken oluyor:( orda 2 tane firmam biri kurtköyde biri esenyurt incirli mahallesinde ölüyorum gidince ne kadar uzaklar ve rezalet yerlerdeler ve malesef ayda en az 1 haftam oralarda geçiyor :(

:3::3::3:gel misafir ol bana börekler açarım sana :24::24:

selam kızlar,çok yoruldum uzandım biraz vallahi eşime dedimki yangın çıksa kalkmam çok yorgunum ama ne gezer kızın üst dişleri patlamış hiç susmuyor sürekli ağlıyor,öğlen yarım simitle öğünümü yapıp sporuma gittim geldim evdekilere yemek yaptım bende çorba ve yoğurt yemeği düşünüyorum dünden karnabahar var ama ağzımın tadını bozmak istemiyorum....

misafirliğe geldim börek falan yapmışlar ama salatalara bakacam ben hep :(

Sen nerdesin istanbulda canım.
ben denedim bebem bakalım börek yicenmi diye:9::9::9:benmi nerdeyim şey kagıthane tarafında bebem :32::32::32:
selam kızlar,çok yoruldum uzandım biraz vallahi eşime dedimki yangın çıksa kalkmam çok yorgunum ama ne gezer kızın üst dişleri patlamış hiç susmuyor sürekli ağlıyor,öğlen yarım simitle öğünümü yapıp sporuma gittim geldim evdekilere yemek yaptım bende çorba ve yoğurt yemeği düşünüyorum dünden karnabahar var ama ağzımın tadını bozmak istemiyorum....

ben bugün ne yedim biliyinmi kerevizi rendeledim üstüne kırımı lahana yogrt tavk tadı mükemmel olmuştu bayıldım tadına yüzmdende anlaşıldıgı gibi :120::120::120:sende öle yap ne yapalım mecbrz kiloy vermeye:8::8:işşallah ben böyle gidersem memleketten 70 düşer gelirim dermişim:30::30:

bebişi diş çıkartıyor... çarçabuk geçer acısız ateşsız çıkar inşallah...

evde pırasa varsa eline ver rahat çıkarırı birde jel varya eczanelerde ondan sür agzına işşallah rahat çıkarır dişleri:16:

bgn yediklerim başlarda iyiydi ama sonlara doğru cozuttum yine:43:
08:30 da bir adet armut
10:00 da yarım paket cizi ve 3 fincan şekersiz kahve:53::53:
13:00 1 paket halley 2 adet albeni bisküvi
16:30 da yarım tabak mantı
19:00 da 2 dilim ekmeğe peynirli bol yeşillikli sandiviç yedim
yaa birde cips yedim küçük bir kase kadar

sırf abur cuburlu bir liste oldu..çalışıyorum sürekli dışarda olunca böle şeylere dadanıyorum ben yaa zaten hep bunlar yüzünden alıyorum kiloyu...

bir de hastalanacam kızlar ne bulsam yiyesim geliyor:17::17::17:

aayy canım geçmiş olsun..benimde bi ufaklığım var 21 aylık köpek dişleri çıkacak beni mahvediyor...ayy inşallah arka arkaya sorunsuz bi şekilde çıkarır hepsini...

Back
X