adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):özge
yaşınız: 27
işiniz: hoby kozmetik firmasında antalya satış destek de çalışıyorum
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: hamile kalıp anne olana kadar ciddi anlamda kilo prolemi yaşamadım arkadaşlar..en fazla 3 yada 4 kilo fazlam oluyordu onu vermekte kolay oluyordu...13 kilo alarak doğuma girdim doğumdan sonrada 62 kiloydum ama süt olsun yiyim yiyim dedim sonra önüne geçemedim 70 e kadar çıktım...hayatımda hiç o kadar kilo almamıştım malumunuz boyda kısa olunca yuvarlacık bişi oldum

sonra 14. takıma girip ordaki değerli arkadaşlarım sayesinde fazlalık olan 15 kilomu verdim...ama şimdi geri alıyorum yavaş 100 gr 200 gr derken 61 olmuşum ve böylece aranıza katılmaya karar verdim kısaca kilo geçmişim böle...
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum)

fff nelerle karşılaşmadım ki bir kere etrafımda ki herkez diyetisyen di..sabahları sirkeli su iç akşamları yemek yeme (birde emziriyordum yani o dönem siz düşünün artık) sabah kahvaltısında sadece çikolata ye başka bişey yeme diyenler bile oluyordu aman aman daha aklıma gelmeyen bir sürü saçma şey...ama en sağlıklısının düzenli beslenerek ve düzenli spor yaparak olduğunu kendim deneyip kanıtladım...
boyunuz:.1,61
ilk başladığınız kilo:61.0
hedef kilonuz:54.0
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:düzenli öğünlerimi yedim her gün ikği bardak yeşil çayımı ve 2 litre suyumu içtim..leslie ile yürüyüşler yaptım düzenli olarak plattes yaptım ve evde eliptik bisikletim var düzenli olarak ona bindim...
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu an 38 beden giyiyorum ama benim kemik ve vücut yapımdan ötürü 36 beden olmam lazım...ayrıca yazın bikinimin içinde yağlarım ve göbeğim fışkırmadan rahatça güneşlenmek istiyorum
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmem...daha sağlıklı olmak ve kendime olan özgüvenimin yükselmesi..
diğer(eklemek istediğiniz)