• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ceyizin nesine bakacaklar canim anlamadim ceyiz iste :) insallah bu yazi istemiyorum dugun ama tutturuyor erkek arkadasim eylule diye :(

cnm aynen ya çeyiz serme çeyiz görmelerden nefret ederim ben eşyalarımı tek tek götürüp koyarım ben eşyalarımı kaynana görümceden başka kimsede olamaz:47::47: çok katıyım bu konuda:47::47:

azerikizi 1. olduğun için açıklamanı yazmalısın ve 50 hedefine ulaşman için biraz daha devam etmen lazımmış diyete %80 olmamış %75.5 olmuş devam edicekmisin? nolur cevap...

cnm aynen ya çeyiz serme çeyiz görmelerden nefret ederim ben eşyalarımı tek tek götürüp koyarım ben eşyalarımı kaynana görümceden başka kimsede olamaz:47::47: çok katıyım bu konuda:47::47:

Aynen canim bende eve goturur yerlestiririm gorecekler zaten oturmsya geldikce gorur eger cok istiyorlarsa :)

Kizlar aksama sebze yiyecem (pirasa) diye yazmistim ama pirasalar kotu olmus bende diyet listesinde yarin ve bugunu degistirdim bugun yagsiz 4 adet kofte 1 kase cacik minik dilim cavdar ekmegi cok az yagsiz salata yedim.artik yarin sebze yaparim

dün yaptigim dondurma ve türk kahvesi öğle yemeği niyetine geçti. Şimdi akşam yemeğimi yiyorum. Dukan usülü kabak dolması yaptım hiç pirinçsiz. 3 ad dolma yiyorum.

:1::1::1::1::1::1::1::1::1: istersen ayrintili anlatayim ozelden:34:

benim problemim o zaten canim..o kadar dengesiz bir beslenmem varki suan.agustosta tr gittim 61 kiloyla..o kiloyada yeni dusmustum zorla dusmustum.
ama 2 ayda 4 kilo almis gelmisim hatta 5 desen yeri.hergun biri davet etmisti.annemde surekli uyariyordu' bak insanlar senin icin cagiriyor sakin kilo alacagim diye yememzlik etme"
bende bi kahvalti yapiyordum birde gittigim yerde tum tabagimi bitirmiyordum ama neticede hamur isi yagli seyler ve ust uste hergun olunca direk oturmus vucuduma..neyse buraya geri dondum (ABD) 1.5 ay kadar yine dikkat edemedim kendimi toparlayamadim.
simdi 2 aydir kalorsi hesabi yapmaya calisyorum dikkat ediyorum falan ama tik yok.diyet listeleri bana cok fazla geliyor.o kadar yesem kesin alirim diyorum.bir arkadasimin dedigine gore metabolizmamai mahvetmisim.diyetisyene ihtiyacin var dedi.burda gidemem sigortamiz yok.hersey pahali zaten.yazin tr donecegim anca eylul gibi baslayabilirim diyetisyene..65 in altini goremiyorum.66-65 rasinda dolanip duruyorum biktim valla.
olur canım you tubede varmı peki oradan yapayım bende
şimdi rakipler şunlar :kkk:
1-viyona:8:poseberry
2-ohcanıma deysin :27:nuhan
3-bahayk:52:berenim
4-dudujan:6:gandet
5-paşam :52::52::52::52:gerbera
kızlar kuralar bu kişileri çektim kazamız mubarek olsun :46::46::46:
gerberacım her hafta b arakadaşlar çekilicefi için yenden kapatıcam kuraları haftaya işşallah çekicem yeniden anlaşıldımı bebem:29::29:
evetttttttttttttt berenim yeni rakibem sevdim bunu sanmıyorum ki bu hafta vereyim ama belli de olmaz tabi
bgn ki sporum kızlar
35 dk tempolu yürüyüş
kızımla 15 dakika deli gibi dans :))
şimdide eliptik bisiklete binecem 30 dk
bu kadar üstelemezdim de çok yedim bugün yaa karnım da vicdanımda rahatsız....

süper canım helal devam ett bak nası düşüyo kilolar

selam kızlar nasılsınız dün gelemedim demiştim yaaa arkadaşa gittim eşi ile ayrılıyorlar çok üzgünüm bir türlü vazgeçiremedim kafaya takmış ayrılcam diye dün kendime birde cuma günü kardeşim geldi 2 erkek evde birde kızım hizmet etmekten belimi doğrultamadım valla gelemedim.

geçmişide oku oku bitmedi valla :1::1::1:

haftasonu benim diyet remen patladı hiç yazmıyım utanıyorummm

azerikizi 1. olduğun için açıklamanı yazmalısın ve 50 hedefine ulaşman için biraz daha devam etmen lazımmış diyete %80 olmamış %75.5 olmuş devam edicekmisin? nolur cevap...

azericim şimdi emekli olamadı yani sanırım devam eder ne kalmıştı çoğunu vermiş zaten inş. devam eder

yavrum zamanı gelsn bakarsın işe yarıyorm yaramıyorm millet çeyiz bakmaya geliyor naber çok dua edersin annecigine:16::16:

ayyyy ben hiç sevmem şu çeyiz serme muhabbetini bizim memlekette de var birde insanlar toplaşır gelirler görmeye sonrada bir yerde toplanır durumun kritiğini yaparlar çok saçma ben hiç öyle birşey yapmadım

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):özge

yaşınız: 27

işiniz: hoby kozmetik firmasında antalya satış destek de çalışıyorum

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: hamile kalıp anne olana kadar ciddi anlamda kilo prolemi yaşamadım arkadaşlar..en fazla 3 yada 4 kilo fazlam oluyordu onu vermekte kolay oluyordu...13 kilo alarak doğuma girdim doğumdan sonrada 62 kiloydum ama süt olsun yiyim yiyim dedim sonra önüne geçemedim 70 e kadar çıktım...hayatımda hiç o kadar kilo almamıştım malumunuz boyda kısa olunca yuvarlacık bişi oldum:1::1:sonra 14. takıma girip ordaki değerli arkadaşlarım sayesinde fazlalık olan 15 kilomu verdim...ama şimdi geri alıyorum yavaş 100 gr 200 gr derken 61 olmuşum ve böylece aranıza katılmaya karar verdim kısaca kilo geçmişim böle...

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):offf nelerle karşılaşmadım ki bir kere etrafımda ki herkez diyetisyen di..sabahları sirkeli su iç akşamları yemek yeme (birde emziriyordum yani o dönem siz düşünün artık) sabah kahvaltısında sadece çikolata ye başka bişey yeme diyenler bile oluyordu aman aman daha aklıma gelmeyen bir sürü saçma şey...ama en sağlıklısının düzenli beslenerek ve düzenli spor yaparak olduğunu kendim deneyip kanıtladım...

boyunuz:.1,61

ilk başladığınız kilo:61.0

hedef kilonuz:54.0

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:düzenli öğünlerimi yedim her gün ikği bardak yeşil çayımı ve 2 litre suyumu içtim..leslie ile yürüyüşler yaptım düzenli olarak plattes yaptım ve evde eliptik bisikletim var düzenli olarak ona bindim...

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu an 38 beden giyiyorum ama benim kemik ve vücut yapımdan ötürü 36 beden olmam lazım...ayrıca yazın bikinimin içinde yağlarım ve göbeğim fışkırmadan rahatça güneşlenmek istiyorum

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmem...daha sağlıklı olmak ve kendime olan özgüvenimin yükselmesi..

diğer(eklemek istediğiniz)
canım hoşgeldin aramıza
:1::1::1::1::1::1::1::1::1: istersen ayrintili anlatayim ozelden:34:

benim problemim o zaten canim..o kadar dengesiz bir beslenmem varki suan.agustosta tr gittim 61 kiloyla..o kiloyada yeni dusmustum zorla dusmustum.
ama 2 ayda 4 kilo almis gelmisim hatta 5 desen yeri.hergun biri davet etmisti.annemde surekli uyariyordu' bak insanlar senin icin cagiriyor sakin kilo alacagim diye yememzlik etme"
bende bi kahvalti yapiyordum birde gittigim yerde tum tabagimi bitirmiyordum ama neticede hamur isi yagli seyler ve ust uste hergun olunca direk oturmus vucuduma..neyse buraya geri dondum (ABD) 1.5 ay kadar yine dikkat edemedim kendimi toparlayamadim.
simdi 2 aydir kalorsi hesabi yapmaya calisyorum dikkat ediyorum falan ama tik yok.diyet listeleri bana cok fazla geliyor.o kadar yesem kesin alirim diyorum.bir arkadasimin dedigine gore metabolizmamai mahvetmisim.diyetisyene ihtiyacin var dedi.burda gidemem sigortamiz yok.hersey pahali zaten.yazin tr donecegim anca eylul gibi baslayabilirim diyetisyene..65 in altini goremiyorum.66-65 rasinda dolanip duruyorum biktim valla.
canım yaaa diywtisyene gitmene gerek yok bence kendinde hallede bilirsin ben kendi kendime bol bol spor ve diyetle 10 kilo verdim
iyi akşamlar hatunlar grip oluyorum heryerim tutlmuş gibi ağrıyor burnum tutmuyor,akşam yemeğimi yedim yarım tabak haşlanmış yoğurtlu karnabahar ayyyy bir nefisti tadı anlatamam:50:ama yedim ne yapayım acım,öğlen gittim kavitasyona ama emzirdiğim için çok tehlikeli vucuttan atılması gereken zararlı yağlar bebeğe geçer sütünüzden dedi yapan bayan pasif jimnastik ve lenf drenaj yapacaklar inşallah fayda eder ....
canım aman dikkat et bebişine zarar olmasın hastalığın içinde bol bol elma tarçın kaynat hani benim yazdığın yağ yakıcı çay vardı yaa birde bol bol portakal yeee hemen atlatırsın bebişede dikkat et arkadaşımmm

dediğim gibi dün öğleden sonra arkadaşa gittim öğlenden sonra diyet bitti benim kendimi acayip saldım ama yarın yine devam edeceğim kaçamaklar gizel oluyorda sonradan şu cizdan azabı ne olacak o kadar çok pişman oldum ki yediklerime. neyse bu hafta dengede tutsam yine iyi valla kilo vermesemde olur yeterki almamış olayım

kardeşim pasta aldı şrbetli tatlı kuruyemiş hepsini götürdüm ama ÇOK PİŞMANIM YAAAA KİLO YAPMAMIŞTIR DİMİ KIZLAR YAAA TARTIYA ÇIKAMAM PERŞEMBE SABAHINA KADAR KORKUYOM ÇÜNKÜ

berencim bu hafta ikimiz eşleştik ben çok mutlu oldum ama sanırım sen galipsin şimdiden ben kendimden hiç ümitli değilim

selam hanımlar,bugün misafirlerim var giremedim ama diyet tam devam ediyorum çok yoruldum her yerim ağrıyor oğlan yaramazlıkta tavan yaptı .....

selam kızlar nasılsınız dün gelemedim demiştim yaaa arkadaşa gittim eşi ile ayrılıyorlar çok üzgünüm bir türlü vazgeçiremedim kafaya takmış ayrılcam diye dün kendime birde cuma günü kardeşim geldi 2 erkek evde birde kızım hizmet etmekten belimi doğrultamadım valla gelemedim.

aynen benim evde şu an evde tam 7 tane çocuk var ev yıkılıyor ama ben diyetimi hiççç bozmadım ama çok yoruldum belim çok ağrıyor....

allahim kahvalti tabagim igrenç oldu... yumurtanın sarısı patladı..

Eki Görüntüle 617485

nüketcim şu menü resimlerine bayılıyorum,afiyet olsun canımmmm....

berencim bu hafta ikimiz eşleştik ben çok mutlu oldum ama sanırım sen galipsin şimdiden ben kendimden hiç ümitli değilim
ilk günden pes etmek olur mu ya.. persembeye tam 5 gün var... bugun yemis olsan bile hemen taak diye kilo yapmazki.. yarin sabah hiç yememis gibi devam bence..

aynen benim evde şu an evde tam 7 tane çocuk var ev yıkılıyor ama ben diyetimi hiççç bozmadım ama çok yoruldum belim çok ağrıyor....

7 çoccukk:36::36::36: aman tanrım.. allah kolaylık versin...

fotograf çekmek tek tek yazmaktan daha kolayıma geliyor. ögle ve aksam fotolarınıda çekicem ama olmaz vazgeçtim... ahım şahım yemekler değil ama canı çeken olur vs..

aynen benim evde şu an evde tam 7 tane çocuk var ev yıkılıyor ama ben diyetimi hiççç bozmadım ama çok yoruldum belim çok ağrıyor

Helal sana cnm bne biri bize gelince koyveriyom.7tane afacan bir yerde aman Allahim kkolay gelsin sabirlar senin olsun:-) :-) :-) :-) :-) :-)
ilk günden pes etmek olur mu ya.. persembeye tam 5 gün var... bugun yemis olsan bile hemen taak diye kilo yapmazki.. yarin sabah hiç yememis gibi devam be

fotograf çekmek tek tek yazmaktan daha kolayıma geliyor. ögle ve aksam fotolarınıda çekicem ama olmaz vazgeçtim... ahım şahım yemekler değil ama canı çeken olur vs..
Tabiki nuketcim yarin sabah yine ayni devam sanki desteginize ihtiyac duydum sende guzel soyledin moralim yerine geldi valla sagol yaaa
Yedim ya kendimi cok suclu hissediyom
Bana sorarsan koy valla benim hosuma gidiyo ne guzelde diziyon onlari tabaga:-) :52:

Son düzenleme:
aynen benim evde şu an evde tam 7 tane çocuk var ev yıkılıyor ama ben diyetimi hiççç bozmadım ama çok yoruldum belim çok ağrıyor

Helal sana cnm bne biri bize gelince koyveriyom
ilk günden pes etmek olur mu ya.. persembeye tam 5 gün var... bugun yemis olsan bile hemen taak diye kilo yapmazki.. yarin sabah hiç yememis gibi devam be

Tabiki nuketcim yarin sabah yine ayni devam sanki desteginize ihtiyac duydum sende guzel soyledin moralim yerine geldi valla sagol yaaa
Yedim ya kendimi cok suclu hissediyom
Bana sorarsan koy valla benim hosuma gidiyo ne guzelde diziyon onlari tabaga:-) :52:

ben o lahana çorbasından 2 gün içebildim anc içine kerevizde koyuyordum ben ama gerçekten çok güzel ödem attırıyordu ben içine bolcada limon sıkıyordum fekat midem 2 günden sonrasını kaldırmadı ben de haşlayıp suyunu içtim onu da deneyebilirsin...valla deneme tahtası gibi oluyor insan şu kilolar gidene kadar:))
valla sorma denemedigim sey kalamdi desem yalan olmaz:5:
canım sen hiç bişey yememişsin sütün oluyomu diye soracam ama ben de kızımı emzirirken başlamıştım diyete çok su içince oluyordu ama çok da vitaminsiz kalma bebiş senden yararlı ne varsa çekkiyor:))canım sormam da sakınca yoksa eğer kaç aylık annesin yaşın kaç kaç kilosun merak ettim:))bu hafta rakibiz bide :16::16::16::16:
bende emzirirken basladim diyete.1.de 4 aylikken 2.de 5.5 aylikken eski formuma donmustum.ilki 16 aylik ikinciside 18 aylik olana kadar emzirdim kilolarida yerinde masallah.
ben de aynen öle oluyor dün eşim cips almış gelmiş bir tane yiycem başka yemiycem dedim yarım paketi götürdüm valla...bana görede değil valla ben öle uzaktan bakmalıyım o tarz şeylere ağzıma girdimi gerisi geliyor:))
nasil vazgecicem bu huyumdan bilmiyorum:14:
Canim misafirlikte salata ve cacik yedim basardim yani :) ankara da guzeldir seviyorum hic yapacak birsey bulamazsan git kugulu parka 2 kugu bak sakinles ben bu yuzden seviyorum birde tiyatro heryerde her dakika var annemle ne zaman firsat bulsak giderix :)
tiyatro bende cok severim bakalim insallah ankaranin nimetlerinden faydalanabilirz:16:
olur canım you tubede varmı peki oradan yapayım bende

evetttttttttttttt berenim yeni rakibem sevdim bunu sanmıyorum ki bu hafta vereyim ama belli de olmaz tabi

süper canım helal devam ett bak nası düşüyo kilolar
evet youtube da var canim slim in 6 yazarsan cikar

benimde arkadasim ayrilma asamasinda..cok zor zamanlar gecirdi.onun ayrilmasi en hayirlisi ama kizi bitirip tukettiler cok uzuluyorum o mutsuz oldugu icin ::14::14::14:
ayyyy ben hiç sevmem şu çeyiz serme muhabbetini bizim memlekette de var birde insanlar toplaşır gelirler görmeye sonrada bir yerde toplanır durumun kritiğini yaparlar çok saçma ben hiç öyle birşey yapmadım
ben serdirmedim nefret ederim ya millet benim patigimi nevrisimimi donumu gorse nolcak gormese nolcak..
canım hoşgeldin aramıza

canım yaaa diywtisyene gitmene gerek yok bence kendinde hallede bilirsin ben kendi kendime bol bol spor ve diyetle 10 kilo verdim

canım aman dikkat et bebişine zarar olmasın hastalığın içinde bol bol elma tarçın kaynat hani benim yazdığın yağ yakıcı çay vardı yaa birde bol bol portakal yeee hemen atlatırsın bebişede dikkat et arkadaşımmm
canim simdiye kadar en azindan ugrassamda veriyordum..spor ve diyetle verdim..ozellikle dogumlardan sonra verebilmem buyuk bi basariydi benim icin.ama son 4 aydir ilerleme yok.daha once yasamamistim:14::14::14::14:metabolizmami,yag ve kas yuzdemi olcturmem icin mutlaka gitmem lazim 1 kerede olsa..

dun

sabah
2 dilim ekmek
peynir
azcik tereyag:17:
domates
sekersiz cay

oglen
mercimek corbasi ve yogurt

aksam buyuk bi tabak yaptigim yagsiz kapuska:37:

Henüz sabah olmadı ama, ben günaydin diyorum... Bu saat kadar çalıştım. Sabah gene geç kalkarım ve sonra taa kaşıya bir toplantıya gidecegim. trafik vs. eve gelmem aksamdan sonrayı bulur sanırım. 5 mesajimi yetistirmeye çalışırım.
sevgiler...

Back
X