canım senin için ekledim resimleri inan hym degildir resim eklemesi kaptanımız bir zahmet geri siliversin eşim karşı bazen faceye koyyorm o görmeden kaldırıyorum hemen:18::18:ben başarabildiysem sende başarabilirsin canım kendine güzen dedki nefsim sen bana emretmicen ben sana emredicem de yenmin olsn evde tavuk göfsü var borcamda yedimi paş yemedi bgün otrmaya gittik allahım neler vardı kadın neler yapmışs aymakla bitmezCanım Öncelikle içten yazın için ve içimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim. Ben 110 kiloyumo yüzden nasıl gider bunlar hiç bilmiyorum
ama yazını okuduktan sonra içim biraz rahatladı şimdilik çok kararlıyım hiç bozmadan devam edecem inşallah da aralığa kadar 70leri görürüm diye umut ediyorum.
Ama büyük sorunum var ben lisanslı hentbol oyuncusuyum ağustosa kadarda ankara ünivertesinde oynuyordum ama boy-kilo oranını aşınca sporcu lisansımı kaybettim.Onun acısını sindiremeden başladım kiloları 5er 5 er almaya çünkü spor yaparken yesem yakıyordum ve vucut alışmış spor istiyor. onada tamam dedim spor salonuna yazıldım sonra bir trafik kazası ayakdaki tüm bağlar koptu yürümeye başlayalı 1 ay oldu ama spora ancak nisanda başlayabilecem bunlar hep üstüme üstüme geliyor ama inan yazını okuyunca neden olmasın ya demeye başladım![]()

ben ne yaptım biliyormsun anlatıyım güzelcene tapır kabımın içine yarım demet kıvırcık pırasa domates trp badem sabahtan kalanları ekledim üstünede bir dardanel ton hoh gelme keyfime götürdüm oraya arkadaş tabak yaptı dedim yapma dedi paşa sende bu azim helal dedi ben olsam dedi yapamam evlatlarım için mecbrm dedim hakllısın dedi hoş benide görünce çok oldu

Harikasin pasam azim her zorlugun ustesinden gelir ben hamlelikte 95 kiloyu goren biri olarak azimsiz hicbir is olmaz diyorum ha gayret kizlar diyorum...