Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün de çok girememişim siz beni izinli sayın en güzeli bgn de ben yarın sabahtan kilo bildirimini yaparım...çok hastayım gerçekten ayakta duramıyorum..kızımı bile annemler alacak birazdan onunla bile ilgilenemiyorum
Şimdi gelelim nişan olayına:Akşam anlattım böyle böyle ben ne giyecem hep çirkin kıyafetler fotoğraflar çirkin olacak başladım ağlamaya.Sonra Cenk hadi gel kıyafet bakalım dediğin gibiyse söz nişanı eylüle değil kasıma alacam ki maden erteledik istediğin zamana kadar erteleyelim.
Başladık alışveriş merkezlerini taramaya ama yok 50 bedene göre güzel bir elbise yok biz gezdikçe ben daha çok ağlıyoru.Sonra cenk de yeter ya seni sevdiğim için nişanlanmak evlenmek istiyorum sen mutsuz ol ağla diye değil dedi.Gittik pastacıya iptal gerçi verdiğimiz 250 tl yi iade etmediler ama olsun dedi cenk artık ağlamayacaksan 250 milyar gitsin dedi.
Sonuç olarak nişan kasıma alındı ama cumartesi günü aile arasında bir yüzük takılacak.Ama cenk in bir şartı var ben annemlere bir sürü açıklama yaptım herkese bir ton laf anlatacam eğer diyette pes edip bırakırsan nişan falan yok direkt evlenecez dedi.Bende kabul ettim o yüzden kesinlikle pes etmeden kasıma kadar sürem sizce kasıma kadar 30 kilo verebilir miyim :18:
Şimdi gelelim nişan olayına:Akşam anlattım böyle böyle ben ne giyecem hep çirkin kıyafetler fotoğraflar çirkin olacak başladım ağlamaya.Sonra Cenk hadi gel kıyafet bakalım dediğin gibiyse söz nişanı eylüle değil kasıma alacam ki maden erteledik istediğin zamana kadar erteleyelim.
Başladık alışveriş merkezlerini taramaya ama yok 50 bedene göre güzel bir elbise yok biz gezdikçe ben daha çok ağlıyoru.Sonra cenk de yeter ya seni sevdiğim için nişanlanmak evlenmek istiyorum sen mutsuz ol ağla diye değil dedi.Gittik pastacıya iptal gerçi verdiğimiz 250 tl yi iade etmediler ama olsun dedi cenk artık ağlamayacaksan 250 milyar gitsin dedi.
Sonuç olarak nişan kasıma alındı ama cumartesi günü aile arasında bir yüzük takılacak.Ama cenk in bir şartı var ben annemlere bir sürü açıklama yaptım herkese bir ton laf anlatacam eğer diyette pes edip bırakırsan nişan falan yok direkt evlenecez dedi.Bende kabul ettim o yüzden kesinlikle pes etmeden kasıma kadar sürem sizce kasıma kadar 30 kilo verebilir miyim :18:
:))) seni gidi sulu gözlüüüüü dugusallığın dibine vurmuşsunŞimdi gelelim nişan olayına:Akşam anlattım böyle böyle ben ne giyecem hep çirkin kıyafetler fotoğraflar çirkin olacak başladım ağlamaya.Sonra Cenk hadi gel kıyafet bakalım dediğin gibiyse söz nişanı eylüle değil kasıma alacam ki maden erteledik istediğin zamana kadar erteleyelim.
kızlar merhabalar dun yazmıstım ama sanırım cok fazla onemseyen olmamıs zor gunlerıme bır de kızımın hastalıgı eklendı allah beterınden korusun dermansız dert vermesın dıyorum kızım dun gece ateslendı aslında cok ıyıydı hasta bır goruntusu de yoktu ates dusurucu verdım dustu atesı sabah da cıkmamıstı ama yıne de doktora goturdum dr kac gundur boyle bu cocuk dedı sadece geceden berı dedım bır gunde bu cocuk nasıl bu hale geldı dedı ınanamadım yaaaa kızlar bogazı ıltıhab ıcındeymıs ve ben antıbıyotık kullanmaya bıle razı degılken 8 tane ıgne verdı konyadakı kendı doktorunu aradım durumu anlattım o da atesı altı saatte bır yukselmıyorsa ıgne yaptırma dedı baska bır surup verdı ama ben yıne de ıgne yaptırmaya karar verdım bı de surup ıse yaramazsa ustune ıgne yaptırmak zorunda kalıcam buradakı drlara da pek guvenmıyorum ama yıne de yaptırıcam ıgnelerı hep esımın memleketıne gıttıgımız ıcın oldu evler sobalı bır abısıne gıtttık cocuk terden mhvoldu oburune gıttık soguktan donduk esım on gun oldu gelelı oranın etkısı degıldır dıyor ama bır gunde olacak mesle degıl bu
bu arada baharcım bu hatfta dıyetım yıne cok super gıtmesede gecen haftaya gore daha ıyı sen ne durumdasın tatlım
Günaydın kıslar,
Uyanınca, bir bardak süt, ilacım ve elma sirkemi içip spora gittim.
Sproda 1.5 litre kadar su içtim. Buğun böyle dilim damağım çok kurudu. çok yoruldum. başak bir hoca vardı hem çok terledim hemde canım çıktı. Şuan yatsam uyurum. Biraz sekerlemi yapsam acaba?
saat 10.00 gibi spordan geldim. duş vs .
sonrası
2ad. çeri domates.
1ad. iri mantar
1ad.yumurta
light kaşar peyinir
1ad. minik sosisli dukan mamamı yedim.
2 fincan sekersiz çay..
dudujan ben 2.5 ayda 9.5 kilo verdiysem. sende 10 ayda 30kilo verirsin...
ama nasil bir diyet yapacaksın? (sekeri ve karbonhidrati sıfıra indirmen ve hiç yememen lazım) ve bu is haftada 360dak. disiplinli spor yapmadan olmaz...
birici kural; karar vermek, ikinci kural; irade ve zayıflayıncaya kadar pek insanlarla görüşmek yok. Çünkü 40 kafadan ses çikiyor ve insanlarla buluşunca kaçamak olabiliyor. yani en azindan benim için öyle oldu. ben geri kalan 10 kilom için kimseyle görüsmemeye çalisiyorum.
Ben dukandan çok menunum herkes çok zaralı vs diyor. Söyle düsündüm ben suan sağlikmiyimi? hayır her kilodan dolayı kalp hastaliği, tansiyon vs yasabilirim. Ayakkabilarimi bağliyamiyordum. Oturduğum yerden kalkamiyordum. Mutfağa gidip birşey almaya eriniyordum. Dukan testi bana dediki 5 ayda hedefine inersin. Bende düşündüm, hayatimda 5 ay daha sağliksiz birsey yapacağım. Vitamimi omega 3ümü carnitimi aldım ve başladım. Artik hiçte sağlıksız bulumuyorum, çünkü eskiden çok sağlıksız besliyormuşum. Ne zaman ne yedigim belli değilmiş...çöp tenekesi gibiymişim..hayatim düzene girdi.
hayatım öncelikle tebrik ediyorum nişanlını gerçekten çok ama çok anlayışlı biri imiş ve soruna gelince kesinlikle verebilirsin sanırım 90 kilo idin değilmi gerçi daha fazla olsan da farketmez bence de karbonhidratı sıfıra indirmelisin ilk başta biraz zor ama yavas yavas olur önce sıkı sıkı spor yapmanı tavsiye etmem drum bana öyle söylemişti zaten kilosu fazla olanlar grubuna girdiğimiz için ilk başta boğazı keince kilolar gidecek ama bir süre sonra duracak işte kilo vermen yavaşlamaya geçince sende spora başlarsın metabolizman daha hızlı çalışır yine hızlı kilo vermeye başlarsın
kızlar merhabalar dun yazmıstım ama sanırım cok fazla onemseyen olmamıs zor gunlerıme bır de kızımın hastalıgı eklendı allah beterınden korusun dermansız dert vermesın dıyorum kızım dun gece ateslendı aslında cok ıyıydı hasta bır goruntusu de yoktu ates dusurucu verdım dustu atesı sabah da cıkmamıstı ama yıne de doktora goturdum dr kac gundur boyle bu cocuk dedı sadece geceden berı dedım bır gunde bu cocuk nasıl bu hale geldı dedı ınanamadım yaaaa kızlar bogazı ıltıhab ıcındeymıs ve ben antıbıyotık kullanmaya bıle razı degılken 8 tane ıgne verdı konyadakı kendı doktorunu aradım durumu anlattım o da atesı altı saatte bır yukselmıyorsa ıgne yaptırma dedı baska bır surup verdı ama ben yıne de ıgne yaptırmaya karar verdım bı de surup ıse yaramazsa ustune ıgne yaptırmak zorunda kalıcam buradakı drlara da pek guvenmıyorum ama yıne de yaptırıcam ıgnelerı hep esımın memleketıne gıttıgımız ıcın oldu evler sobalı bır abısıne gıtttık cocuk terden mhvoldu oburune gıttık soguktan donduk esım on gun oldu gelelı oranın etkısı degıldır dıyor ama bır gunde olacak mesle degıl bu
:))) seni gidi sulu gözlüüüüü dugusallığın dibine vurmuşsunnişanlın çok güzel konuşmuş canım valla helal bu çocuk seni çok seviyo duygu onun yüzünü sakın ama sakın kara çıkarma ve en acil tarafından bi diyetisyene git bence çünkü ayağının durumu yüzünden sporada alışamıyon diyetisyen sart canım hatta bir ortapedi doktoruna da görün spor yapabilme açısından evet söz gübü olsun bencede nişanda kasım da senin şimdi ekime kadar tamam olman lazım sakın duygu salma lütfen cenke üzülürüm valla kızarım sana
Toplantı için başka ofisde olduğum için ve buraya yemek söyledikleri mecburen akşam ve öğleni yer değiştirmek zorunda kaldım diyetisyenin listesinde.Zaten değiştirebilirsin duruma göre demişti.
Öğlen:
4 adet ızgara köfte (ekmek arasıydı ekmekten çıkardım)
ekmek hem yağ hemde beyaz ekmek olduğu için hiç yemedim ama karbonhidrat için içinden 2 adet minik elma dilimli patates aldım.
yanımda taşıdığım 2 marul yaprağımı yedim.
Şuandada zorla 1 küçük fincan sahlep içiyorum.Ama bitirmeyecm yoksa durmadan birşey getiriyorlar. Diyetdeyim diyorum aman bugünde kalsın diyorlar anlamıyorlar sanki kapris yapıyormuşum gibi aman bugünde kalsın canım,aaaaa ekmeği yememişsin bir ekmekten birşey olmaz diyip duruyorlar.![]()