• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben çıkıyom kahvaltı mı edeyim.

yazıyım size menümü

ballı sirkeli suyumu içtim şimdi kahvaltı yapıcam

yuvarlak ekmeklerin 1 dilimini 2 ye böldüm o yarım tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
1 kk peynir
2 küçük çatal köy salçası
maydonoz
2 fincan çayyy

bu kadarrrrr

yok canım walla şimdi tartıldım aç değilim su çay falanda içtim birşey olur mu ki:17:

sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartılmak doğru olan canım ben hep öyle yapıyom belkide daha çok verdin bence su çayyy kahvaltı kilonu tabikide etkiliyo ben perşembe günleri aç karnına ve kıyafetlerim olmadan tartılırım esas kilon o

sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartılmak doğru olan canım ben hep öyle yapıyom belkide daha çok verdin bence su çayyy kahvaltı kilonu tabikide etkiliyo ben perşembe günleri aç karnına ve kıyafetlerim olmadan tartılırım esas kilon o

Bidahakine öyle yaparım canım bende aklıma gelmedi sabah ama çok sevinçliyim şuan 2.300 bile yeter bana:24:

Kizlar ben tam tamina 60,0 ciktim.ayrica sigarayida biraktim..o yuzden sizlere oncekinden daha cok ihtiyacim var..sigarayi kilo alirim diye birakmak istemiyordum cunku.bu hafta deneme haftasindaydim hastalandim cok katilim yapamadim ne yazik ki ne olur beni takimdan atmayin arkadaslar.:(((

slm dün üzüntümden adet oldum oysaki daha 10 günü vardı :5: babam gelince biraz daha ayrıntıyı anlattı aklımdan çıkaramıyorum bir türlü siz yazın kilolarınızı ben eklicem akşam yeni gelenler geçen haftaki kilolarınıda yazarsa bu hafta listeye ekleyebilirim nuhan -dudujan-fiyona-ohcanımadeysin:34:

sende katılıyon yani dimi kaçamak yapmadan haftaya perşembeye kadar birde hergün 30 dk. spor sen sadece yürü canım hangi sporu yapmak istersen yapabilirsin katılıyon mu?

HADİİİİİİİİİİ KIZLAR HADİ YENİ OYUNUMUZA KATILINNNNNNNNNN

Bende bende varim kizlar.tam da sigarayi birakmisken iyi gelecek bana bgn itibariyle mi basliyoz..

slm dün üzüntümden adet oldum oysaki daha 10 günü vardı :5: babam gelince biraz daha ayrıntıyı anlattı aklımdan çıkaramıyorum bir türlü siz yazın kilolarınızı ben eklicem akşam yeni gelenler geçen haftaki kilolarınıda yazarsa bu hafta listeye ekleyebilirim nuhan -dudujan-fiyona-ohcanımadeysin:34:

Canim cok fazla empati kurup kendini bu kadar uzme..herkes kendi hayatini yasiyor bi yerde....benim baslangic kilim 61,0 bu sabah ki kilom 60,0

foton nerde canim bende bakayim merak ettim dogrusu

hehehe sonunda pes ettiler demi direnmeye hele sen bi istedigine ulas bu seferde kiskanclik krizine girecekler:))))))))

afiyet bal olsun ama kara yag olup kalmasin canim yediklerin bence gayet guzel cok degil

basarili olacak nasil olacak bunca emekten sonra salmayacaksin daha bi dikkatli olacaksinfistik gibi gorununce kendinle gurur duyacaksin

Canim seni arkadas olarak ekledim. foto profilimde...çok sağol. evet hayat boyu artık bida kilo almak yok.
allah kabul etsin bu arada..

hadi verdim gitti sözümu dunku borekten sonra hakkimi doldurdum kacamak icin.bu hafta bi yontem daha deniyecem,hep sevmedigim yemekleri pisirecem o zaman yemiyom cok zaten el mahkum tutuyom kendimi ,duygunun dedil#kleride mantikli bende oyle yapacam zaten evimde balkom#nda var olmadi atacam kendimi asagi:47::47::47::47::47::47:
:20::20::20::20::20::20::20::20::20: kaçamaklara karşı savaş...:kkk::kkk:

Ben hafdada 5 gün spora gidiyorum, hafdada 360 dak sporum oluyor

ve tartıldım 110.400 den 108.100 düşmüşüm çok mutluyum wallaaaaa yuppiiiiiiiii:21::16::8::46:

Tebrikler....:46::46::46::46::46:

tamam canım anlaştıkkk
:72::72::72::72:

OYUN OYNUYOZZZZ BİZZZ :55::55::55::55::55:
GANFED
BAHAYK
DUDUJAN

takımı kuruyozzzz gelmiyor musunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:23::23::23::23::23::23::23::23:

bu oyun sadece yürüs içinmi? ben step'e ve yüzmeye gidiyorum. oyuna katilabiliyormuyum?

yok canım walla şimdi tartıldım aç değilim su çay falanda içtim birşey olur mu ki:17:

ben uyanir uyanmaz... üzerimdeki herseyi çikartip tartiliyorum... :1::1::1::1::1:gr gr. dır.

Kizlar ben tam tamina 60,0 ciktim.ayrica sigarayida biraktim..o yuzden sizlere oncekinden daha cok ihtiyacim var..sigarayi kilo alirim diye birakmak istemiyordum cunku.bu hafta deneme haftasindaydim hastalandim cok katilim yapamadim ne yazik ki ne olur beni takimdan atmayin arkadaslar.:(((

Sigarayi birakman süper...:46::46::46::46::46::46::46: tebrikler....biraz istahın açılacak okadar ama çok rahat edeceksin... hasta oldun niye atilasin ki..:16:

Bende bende varim kizlar.tam da sigarayi birakmisken iyi gelecek bana bgn itibariyle mi basliyoz..

Canim cok fazla empati kurup kendini bu kadar uzme..herkes kendi hayatini yasiyor bi yerde....benim baslangic kilim 61,0 bu sabah ki kilom 60,0

tamam canım sende varsın hiç kaçamak yapmıyoz ve hergün en az 30 dk. istediğin sporu yapıyorsun ister yürü ister zıpla:52::52::52: bu arada kusura bakma ben senin adını unuttum özge miydi fiyonacımmm

evet haklısın fazla empati yapmamak gerekiyo herkez kenid hayatını yaşıyo dediğin gibi üzme kendini GERBERACIM evet acı ama adamın kendi tercihi :43::43::43:

gene gece çok geç yatıp geç kalktim... artık erkenci olma düzenine geçmem gerek...işlerim aksıyor...
kilo bildirimi yapiyorum...
geçen hafta: 83.7
Bu hafta: 82.7
giden tam bir kilo.. aslında dukan kabizlik yaptigi için, bugun wc durumu var. yarın 82.5 e inerim diye düsünüyorum.
sporum 360 dak.
ben yarismaya haftayami gireceğim?

Canim seni arkadas olarak ekledim. foto profilimde...çok sağol. evet hayat boyu artık bida kilo almak yok.
allah kabul etsin bu arada..

:20::20::20::20::20::20::20::20::20: kaçamaklara karşı savaş...:kkk::kkk:

Ben hafdada 5 gün spora gidiyorum, hafdada 360 dak sporum oluyor

Tebrikler....:46::46::46::46::46:

bu oyun sadece yürüs içinmi? ben step'e ve yüzmeye gidiyorum. oyuna katilabiliyormuyum?

ben uyanir uyanmaz... üzerimdeki herseyi çikartip tartiliyorum... :1::1::1::1::1:gr gr. dır.

Sigarayi birakman süper...:46::46::46::46::46::46::46: tebrikler....biraz istahın açılacak okadar ama çok rahat edeceksin... hasta oldun niye atilasin ki..:16:

Off bende cok seviniyorum sigarayi biraktim diye..iki gun oldu birakali simdilik istahimda bi degisme yok ama o da hastayim diye...insallah cok almam.kocamda birakti insallah geri baslamaz o da onun gaziyla biraktim cunku bende

nüketcimmm istediğin sporu yapmak ta serbestsin oyunda ve katı kural kesinlikle kaçamak yokkk sadece diyetini yapacaksın motivasyon olsun haftaya ve çok güzel bir spor yapalım diyet yapalım GANFED yoksa bu gidişle kilo alacak valla onun için başlattım bu oyunu

şimdi katılanlar

BEN
GANFED
DUYGU
FİYONA
NUKHET

YOKMU ARTTIRAN :kkk::kkk::kkk::kkk: BUGÜN BAŞLADI TAMAMMI KIZLARRRRRRRRRRRRR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR UYMAYAN KAÇAMAK YAPAN 20 KERE BEN ŞİŞKOYUM KAÇAMAK YAPTIMMM CEZALIYIM YAZACAK BURAYA

NÜKHETCİM yarışma derken kaçamak yarışmasını mı diyon anlamadım önceki sayfalara bi bak konunun nası çıktığını okuyacaksın hayatım senide kattım heeeee ona göre

tamam canım sende varsın hiç kaçamak yapmıyoz ve hergün en az 30 dk. istediğin sporu yapıyorsun ister yürü ister zıpla:52::52::52: bu arada kusura bakma ben senin adını unuttum özge miydi fiyonacımmm

evet haklısın fazla empati yapmamak gerekiyo herkez kenid hayatını yaşıyo dediğin gibi üzme kendini GERBERACIM evet acı ama adamın kendi tercihi :43::43::43:

Evet canim adim ozge..senin ismin neydi.. ben her gun duzenli plates yapiyorum ama onun disinda kardiyo egzersizi de yapmak istiyorum 30 dk bisiklete binerim artik evde eliptik bisikletim var..hadi bakalim persembeye kadar ne kadar kilo verecez..:)

Evet canim adim ozge..senin ismin neydi.. ben her gun duzenli plates yapiyorum ama onun disinda kardiyo egzersizi de yapmak istiyorum 30 dk bisiklete binerim artik evde eliptik bisikletim var..hadi bakalim persembeye kadar ne kadar kilo verecez..:)

özgecim benim adım da bahar bir tane 16 aylık kızım var teyzesi çok ta yaramaz bu kız:33::33::33::52::52::52:
:52::52::52: tamam canım inş. çok çok vereceğiz en az 30 dk. bendede kondisyon bisikleti var ona biniyom 15 dk. 22 dak. leslie yapıyom zaten birde kalça ve göbiş hareketleri bitti bile hergün yapıyom bazen haftasonu eşimde evde olunca yapamıyom ama bu hafta çok iyi yapıcam

eliptik bisiklet nası oluyo canım birde kardiyo egzersizi

kızlar birde dün çok ünlü bi baharatçı var çengelköy baharatçısı bizim burda bayağı şubesi falan var neyse oraya gittim diyet yapıyom ayrıca sporda ama sıkılaşamıyom doğumdan sonra dedim bana bi karışım hazırlayacaklar göbiş ve basenler kalça için kullanacağım sıkılaşmak ve incelmek için kız çok iyi anlattı çok kullanan varmş bi deniyeceğim sıkılaşmaya ihtiyacım var eşim diyo tamam daha verme ama ben koydum aklıma 50 kilo olucam ve sıkı bir vucud istiyom eşim diyo sen kusursuz olmaya çabalıyon ne istersen alıcammmmm:52::52::52::32::32::32::32:

Canım benim geçen hafta 110.400 dü şimdi 108.100 :8:
Canim cok iyi kilo vermissin...devami delsin insallah

Sağol canım inş hep beraber kurtulacaz bu kilolardan:16:

Back
X