• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar hanımlarakşam yemeği faslı bitti lahana sarmama bayıldılar ama ben sadece serçe parmağım kadar tadına baktım 30 gram kıymayla yer elmalı yemeğimi yedim,beyzanın hiçç keyfi yok dişlerden dolayı çok mız mız bir türlü çıkamadı şu dişler oğlan babasıyla boğuşuyor kaynanam namaz kılıyor fırınada keke attım oğlan pasta istedi bu saatte onu yapıcam mum koyup iyi ki doğdun yapıcaz....

daradarom.....eti browni yemis kadar oldum...
evde malzeme varsa yapın...
süt tozunun paketi migroslarda 5 tl. 11 tL yede migrostan takitak tatlandıcı alabilirsiniz. Dr oteker aromaların 4 tanese 1.35 kurus, bunlarla 2-3ay tatli yapilir. Eki Görüntüle 621501

hocam oldu mu şimdi bu böyle 5 haftadır tatlı bişey sokmaım ağzıma az önce oğlana pasta için kek yaptım kekin pişmemiş hamurundan bir parmak yaladım tatlı isteğim geçti:27:senin yaptığın tatlının kalori nedir acaba...

Kizlar telden giriyorum çok okuyamadim kilimi bildirecegim sadece.65.0 ciktim buda birşey diyorum pazartesi 66 cikinca çok üzüldüm.gecen haftaki bildirdiğine kil oyla ayni gerçi.regl olmam lazim beklemedeyim.

Kizlar soguk alginligi olmusum antibiyotik ve aferin verdiler.basindan yakaladim allahtan.
Aksam monum
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
simdi de yesil cay yapacam

Dun aniden kötüleşmeye baş ladim.hapsur öksürük Burnum akiyor falan.kurs taki hoca da çok pimpirikli hastalik konusunda.hastaysaniz lütfen gelmeyin diyor.burda sigorta bizim ülke gibi değil.tr daha rahat.korkuyorlar o yuzden.bende gitmedim.basim agriyordu zaten yattim uyudum erkenden.

hocam oldu mu şimdi bu böyle 5 haftadır tatlı bişey sokmaım ağzıma az önce oğlana pasta için kek yaptım kekin pişmemiş hamurundan bir parmak yaladım tatlı isteğim geçti:27:senin yaptığın tatlının kalori nedir acaba...

canim kalorisi hakkinda hiç bir bilgim yok...bana uyan yönü hiç şeker yok hiç un yok.

kaçamaksız yarışmamız bugün itibariyle başladı arkadaşlar

ben
GANFED
NÜKHET
DUYGU
ÖZGE

EN AZ 30DK. İSTEDİĞİN BİR SPOR VE DİYETİNİN DIŞINA ÇIKMAYACAKSIN. CIZZZZZZZZZLARI YEMİYOZZZZZ O KADAR HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLARRRRRRRRR:72::72::72::72::46::46::46::46::46:

ben zaten hiç kaçamak yapmıyom benide listeye alınnnn...

afiyet olsun canım nasıl pişirdim kendine ve kızına bi tarif etsene bende almak ve yapmak istiyom aaaaa evde bisiklet var ve sen salona para veriyon alçabuk o bisikleti oturma odasına bin üstüne dizi izlerken aşk olsun valla sana kullan bence yaaaa

canım valla evde hiç fırsat olmuyor hele akşamları bir görsen oturduğum zaman kendimi dinlenmiş hissediyorum ....

benimde eliptik bisikletim var... öyle tv karsilarına tasiya tasiya bir hal yol oldum... ama birtürlü sevemedim... çok sıkılıyorum. spor salonunda fitnesde sevimiyorum. benim olayim step...:1::1::1: fiyona sen itakdir ettim. devam canım.

Pahalıymis biraz nivain jeli 32 lira... ben 2 tüp kulandim bende çok işe yaradi...
Benim bugun aksam stebim vardi. Hoca girp olmus ertelendi... bugun sizin için yarım saat wii yaparım...

wii nin fit i nsıl acaba alsam yapabilir miyim pasif jimnastikte bir bayanla tanıştım çok memnunmuş ...

ben hiç üşümedim. İstersen bir doktora sor.
bende sivilcelenem yaptı. kilo verdikçe vucudumda yağ atıyor bende sirtimda minik minik sivilceler çıkıyor bende seviniyorum.. sorun etmiyorum. genelde bu yaşima kadar bir sivilee sorunum hiç olmadı.
dudujan dünde sormustum seni boyun kaç...

afiyet olsun, yerelmasinin nasil yapiyorsun? ben hiç yemedim ve denemedim..
astim için geçmiş olsun...

sağol canım,yer elmasını soy ben yeşil ve kırmızı mercimek havuç soğan sarımsak koyup et su ekleyip pişiridm blendırdan geçirip üzerine yağ erittim nane ile servis...

sana arkadaslik isteği gönderdim foto profilimde... senin fotograflarınıda merakla bekiliyorum.

arkadaşlık isteğin gelmemiş canım esra şahin akkan...

Dun aniden kötüleşmeye baş ladim.hapsur öksürük Burnum akiyor falan.kurs taki hoca da çok pimpirikli hastalik konusunda.hastaysaniz lütfen gelmeyin diyor.burda sigorta bizim ülke gibi değil.tr daha rahat.korkuyorlar o yuzden.bende gitmedim.basim agriyordu zaten yattim uyudum erkenden.
geçmis olsun..acil şifalar..

daradarom.....eti browni yemis kadar oldum...
evde malzeme varsa yapın...
süt tozunun paketi migroslarda 5 tl. 11 tL yede migrostan takitak tatlandıcı alabilirsiniz. Dr oteker aromaların 4 tanese 1.35 kurus, bunlarla 2-3ay tatli yapilir. Eki Görüntüle 621501
ohhhhhhhhhhhhh beeee gözüm gönlüm açıldı valla. taatlı isteğim geçti valla yemiş kadar olsum ellerine sağlık

canım çok geçmiş olsun dikkat et dinlen hastalık çok kötü ben şimdi iyiyim bir ara kızlar biliyo acillik oldum 4 şişe serumla iyileştim falan dikkat et

Kizlar telden giriyorum çok okuyamadim kilimi bildirecegim sadece.65.0 ciktim buda birşey diyorum pazartesi 66 cikinca çok üzüldüm.gecen haftaki bildirdiğine kil oyla ayni gerçi.regl olmam lazim beklemedeyim.

canım kesin regliden olmuştur. bak atlat o günleri nasıl da inecek kilon sakın koyverme devam

kaçamaksız yarışmasına roseberry de eklendi.

ben
ganfed
nükhet
duygu
özge
roseberry

kaçamaksız yarışmasına roseberry de eklendi.

ben
ganfed
nükhet
duygu
özge
roseberry

Kızlar ben bugün ki sporum evde yoğurt olmadığından arabayı park edip en uzak markete yürüdüm-geldim toplam 35 dk falan surdu terledim duş aldım hem terlemek iyi geldi bana da:8:

Kızlar ben bugün ki sporum evde yoğurt olmadığından arabayı park edip en uzak markete yürüdüm-geldim toplam 35 dk falan surdu terledim duş aldım hem terlemek iyi geldi bana da:8:

evet cnm terlemen iyi oldu hastalığıda çabucak atacaksın üşüme sakın

ben zaten hiç kaçamak yapmıyom benide listeye alınnnn...

canım valla evde hiç fırsat olmuyor hele akşamları bir görsen oturduğum zaman kendimi dinlenmiş hissediyorum ....

arkadaşlık isteğin gelmemiş canım esra şahin akkan...

canim buradan gönderdim...istersen birde sen talepte bulun ben kabul edeyim...

allahıma şükür kız şimdi kapadı gözlerini çok yoruldum ya reflümde tavan yaptı midem bir yanıyor bir yanıyor ameliyat olucam ama korkuyorum bl fıtığı ve menisküs ameliyatı olan biri olarak ameliyatlardan korkar oldum.....

yaptığım kekin üzerine çikolatalı sos yapıp oğlana uyduruktan doğum günü yaptım kreşte doğum günü olunca illa banada yapın diyor her hafta bir doğum günü yapıyoruz...

Back
X