• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ama ben bu hafta listeye alinmamisim unutuldummu yoksa baska bir nedenimi var kilomuda bildirmistim:43::43::43::43::43:
yarisa bende katilirim.30 dk spor ve kacamak yok yarisina..
bugun biraz daha iyiyim..yada oyle gibiyim..daha yeni kalktim
bogazlarim agriyor
burnum akiyor:43:
üzülme kaptan gelsin. cevap verir...

su kursa basladim baslayali spor isim tepetaklak oldu.gunduz evdeyim bos zamanlarimda oluyor yapmak icin..kalkisiyorum 2 kucuk kiz ikiside beni sinir ediyor..kucuk anne anne diye ayagima dolaniyor buyuk olan guya benle yapiyor ama surekli onume gecip engel oluyor en sonunda cildirip birakiyorum.kapiyi kapatip icerde yapsam dibimden ayrilmadigi icin bitirene kadar kapinin onunde agliyor kucuk..bi spor icinde bu kadar aglatmaya degmez diyorum..bu sabah cok erken kalktim.cocuklar uyanmadan cikip yuruyus yapayim dedim giyindim tam cikicam deli gibi aglamaya basladi kucuk.simdi evdeyim oturuyoruz .:50:

Çok zor bişe, napalim çocuklar daha önemli... üzme kendini. anne olmak gerçekten çok zor.

ama ben bu hafta listeye alinmamisim unutuldummu yoksa baska bir nedenimi var kilomuda bildirmistim:43::43::43::43::43:
yarisa bende katilirim.30 dk spor ve kacamak yok yarisina..
bugun biraz daha iyiyim..yada oyle gibiyim..daha yeni kalktim
bogazlarim agriyor
burnum akiyor:43:

unutmuştur canım üzülme sakın

su kursa basladim baslayali spor isim tepetaklak oldu.gunduz evdeyim bos zamanlarimda oluyor yapmak icin..kalkisiyorum 2 kucuk kiz ikiside beni sinir ediyor..kucuk anne anne diye ayagima dolaniyor buyuk olan guya benle yapiyor ama surekli onume gecip engel oluyor en sonunda cildirip birakiyorum.kapiyi kapatip icerde yapsam dibimden ayrilmadigi icin bitirene kadar kapinin onunde agliyor kucuk..bi spor icinde bu kadar aglatmaya degmez diyorum..bu sabah cok erken kalktim.cocuklar uyanmadan cikip yuruyus yapayim dedim giyindim tam cikicam deli gibi aglamaya basladi kucuk.simdi evdeyim oturuyoruz .:50:

ay anne olmak ne zormuş ya :17: geçen annemle oturuyoruz erkek kardeşim var 17 yaşında tam ergenlikte daha dün dibinden ayrılmıyo şimdi öptümüyor diye üzülüyor kadın sennkilerde öyle hemencik büyür inş hayırlısıyla :16:

Selam kizlar,kusura bakmayin sabah kilo bildirimi yapamadim yemin ederim cuma oldugunu saat 3 gibi anladim cunki evden sabah ciktim ve yeni geldim anneme geldim sabah tartilmadigim icin kilomu bilmiyorum sanirim gecen hafta ki kilomu yazdi kaptanimiz...

Selam kizlar,kusura bakmayin sabah kilo bildirimi yapamadim yemin ederim cuma oldugunu saat 3 gibi anladim cunki evden sabah ciktim ve yeni geldim anneme geldim sabah tartilmadigim icin kilomu bilmiyorum sanirim gecen hafta ki kilomu yazdi kaptanimiz...

olsun... sorun etme haftaya bildirirsin...:16: insallah kaptan kizmazz:18::18::18:

ohcanımadeysin kusura bakma cnm ya dikkatimden kaçmış 18 e kadar listeler hazırlanıyor haftaya alayım seni listeye hatta notumuda aldım :16:cnm bnm özür ya haftaya 66 kilodan girişini yapalım hedef kilon nedir ?

unutmuşum
dudujan
nuhan
fiyona listeye girdiniz ama hedef kilolarınızı yazmamışım onları bilirelimde yoksa karne alamazsınız:34:

İnsallah nukhetcim kaptanimiz kizmis annemi hastaneye goturmem gerekiyordu hastanede zaman mefhumunu unuttum o kadar kosusturdum ki spor yapmistan beter oldum her yerim agriyor.....

Menumu yazayim
Sabah
1dilim ekmek
Peynir

Ara
Yok

Ogle kantinde corba

Ara
Yesil elma

Aksam
Ton balikli salata

ekmek kadayıflarım ben geldim :3::3:şükür kavştrana diyelim kızlar allah şükür iyiyim pazartesi yolcym ben allahtan brişey olmazsa helalleşmek için girdim hakkınızı helal edin olurmu:5::5:hepinizi özledim devamlı okuyorm sizleri ama bazi sebeplerdebn dolayı giremedim kaptanımız biliyor:5::5:bugün yedikelrimi yazıyım kızlar pazartesi yokum ay ne kötüyüm ya sizlerle görüşemicem:43::43:ben yokken sizde bol bol kilo verin olurmu :14:benide ntmayın işşallah 25 gibi dönücem aranıza kızlar yokluguum belli olurmu acaba çocukalrımdan uzak aklıcam eşimden uzak kalıcam o koyuyor insana:43::43:yedikelrimi yazayım çıkıyım
sabah 4 yeşil zeytin kibrik kts büyüklügünde peynir badem domates çavdar ekmegi yarım dilim
öylen tarhana çorbası 2 adet etimek
arada regli oldgm için bir elmayı küçücük dogradım içine yarım çay kaşıgı bal 3 erik krs 1 tatlı kaşıgı dut tarçın koydm
akşam yemegindede pırasa ve kapska yemegi var kızlar salata ben çıktım eşim geldi kendinize iyi bakın işşallah gitemden gene görüşrüz:43::43:

ohcanımadeysin kusura bakma cnm ya dikkatimden kaçmış 18 e kadar listeler hazırlanıyor haftaya alayım seni listeye hatta notumuda aldım :16:cnm bnm özür ya haftaya 66 kilodan girişini yapalım hedef kilon nedir ?

unutmuşum
dudujan
nuhan
fiyona listeye girdiniz ama hedef kilolarınızı yazmamışım onları bilirelimde yoksa karne alamazsınız:34:

Benim hedefim 73

ekmek kadayıflarım ben geldim :3::3:şükür kavştrana diyelim kızlar allah şükür iyiyim pazartesi yolcym ben allahtan brişey olmazsa helalleşmek için girdim hakkınızı helal edin olurmu:5::5:hepinizi özledim devamlı okuyorm sizleri ama bazi sebeplerdebn dolayı giremedim kaptanımız biliyor:5::5:bugün yedikelrimi yazıyım kızlar pazartesi yokum ay ne kötüyüm ya sizlerle görüşemicem:43::43:ben yokken sizde bol bol kilo verin olurmu :14:benide ntmayın işşallah 25 gibi dönücem aranıza kızlar yokluguum belli olurmu acaba çocukalrımdan uzak aklıcam eşimden uzak kalıcam o koyuyor insana:43::43:yedikelrimi yazayım çıkıyım
sabah 4 yeşil zeytin kibrik kts büyüklügünde peynir badem domates çavdar ekmegi yarım dilim
öylen tarhana çorbası 2 adet etimek
arada regli oldgm için bir elmayı küçücük dogradım içine yarım çay kaşıgı bal 3 erik krs 1 tatlı kaşıgı dut tarçın koydm
akşam yemegindede pırasa ve kapska yemegi var kızlar salata ben çıktım eşim geldi kendinize iyi bakın işşallah gitemden gene görüşrüz:43::43:
Hosgeldin paşam... helal olsun..dönüste mutlaka gel...

kızlar akşam yemeğimi yazayım size

2 kepçe havuç çorbası
3 yk yoğurt
2 kepçe taze fasülye

8 gibide
çeyrek ayva
1 portakal

İnsallah nukhetcim kaptanimiz kizmis annemi hastaneye goturmem gerekiyordu hastanede zaman mefhumunu unuttum o kadar kosusturdum ki spor yapmistan beter oldum her yerim agriyor.....

Menumu yazayim
Sabah
1dilim ekmek
Peynir

Ara
Yok

Ogle kantinde corba

Ara
Yesil elma

Aksam
Ton balikli salata

estağfrullah cnm çok geçmiş olsun kızmadım ama üzüldüm sadece haftaya kilon ikiye bölünecek diye kilon kaçtı merak ettim belki birinci olabilirdik:34:

sodalı kek yaptım da yarın öğle yemeği yerine bir kap kek yesem olarmı ?? karar veremedim soriim dedim kendiminkini özel yaptım bide sade portakal kabuklu kayısılı güzel olur umarım ilk defa bu tarifi denedim resim paylaşım pişince çok bereketli oldu eğer pişerse:31:çok tedirginim:51:

ya gamgam söyleyen adam trafik kazasında öldü dediler annemin gününde ama haberlerde yok bu işte bi saçmalık var:26:

Hosgeldin paşam... helal olsun..dönüste mutlaka gel...
canım ben sizden ayrılamamki bunu bil:48::48:işşallah gelicem dönüşüm mhteşem olucek:27::27:
sodalı kek yaptım da yarın öğle yemeği yerine bir kap kek yesem olarmı ?? karar veremedim soriim dedim kendiminkini özel yaptım bide sade portakal kabuklu kayısılı güzel olur umarım ilk defa bu tarifi denedim resim paylaşım pişince çok bereketli oldu eğer pişerse:31:çok tedirginim:51:

sakın yeme:20::20:vallahi
2 paket patates cipsi var yemedim çklata var yemedim künefe var yemedim benim canım yokmu kız:20::20:hele bir ye sen benim dayagımı özlemişindir he:57::57:neticede soda diye kendini kandırma canım neticede kek o yemin ederim bak canım şuan öle bişr tatlı çekiyorki ne sen sor ne ben söylüyüm eşime bile dedim beni bagla bir yere ne olr yedirme dedim :9::9::9:halim perişan aslında neyi merak ediyorm biliyormusun memlekettekiler benim kilo vermiş halimi bilmiyorlar beni görünce suratlarındaki şekli şemali merak ediyorum:9::9::9:

kızlar merhaba nasılsınız bakalım...ayy kızım çok hasta dün gece ve bgn sürekli ateşlendi...hepimize bulaştı hastalık :2::2:
gelelim bgn yediklerime
sabah 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen yarım simit 3 fincan çay
akşam 1 elma 1 portokal

kızlar hiç iştahım yok hastayım diye sanırım....

spor olarak 20 dakika tempolu yürüyüş
25 dk plates
28 dk eliptik bisiklet

ayrıca sigarayı bırakmamın 3. günü :21::21::21: ve ben ağzıma bile sürmedim:52::52:

kıvanç tatlı tugsda öle ödlü dediler kız virs sakın girme
:18:

hemde cok kötü vrus bnım facem gttı resmen ele gecrıolar herkeze brden abone olmus oluosn bnde facemı dndrdum pc ye frmatt attım eger tkladysam frmat at arkadasm tklamadı benm pc den grdı onunda facesı gtti

cnm doğru söylüyorsunda sanırım ölüm bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum her ölümden sonra böyle kötü olurum ben ilk ölümle tanıştığımda dedem ölmüştü 12 yaşındaydım pek bişi anlamadım sonra 2 teyzemiz vefat etti 4 sene falan oluyor , en son 2 sene önce teyzemin kaynanası vefat etmeden önce gördüm hastanede ertesi gün beyin ölümü gerçekleşti teyzenin o zaman kötü oldum ilk defa ölümle bu kadar yakındım , 7 ay sonra en büyük darbeyi annanemin hastalanmasıyla aldım 2 şah damarımız varmış sol tarftaki şah damarına beyne pıhtı atmış düşmüş kaburgaları kırılmış çok sık görüşürdük 41 gün hastanede yattı %50 beyin ölümü gerçekleşmişti her gün biraz daha beyinölümü oluyordu çoklu organ yetmezliği oldu nefes almasını sağlayan bölgede ödem olmuş hiç bir zaman destek olmadan nefes alamadı boğazıı değildi ve defalarca kalbi durdu en son 5-10 saniyeliğine gözlerini açtı o sonmuş hep girdim yoğun bakıma ve o günden beridir ölüm benim canımı çok acıtıyor 2 sene içinde bu 4. ölüm herkesin kendi seçimi de olsa bu olaylarda içimden et koparıyorlar sanki :14::14: allah beterinden korusun belkide daha küçüğüm bu olaylar için metanetli biri de değilim 25 yaşındayım daha :31:neyse çok kafasınızı şişirdim özür:31:

daha önce hangi takımdaydın ne zaman ayrıldın:26: hedef kilon nedir:26:

ahh canım yaşla alakalı bişey değil işte herkesin acı eşiği kaldırma gücü başka oluyor...demek ki hassas bir yapın var...allah katlanamayacağın acılar yaşatmasın tatlım...
önceden 14. takımdaymış şimdi dağılmışlar çok üzüldüm duyunca çünkü yaklaşık 8-9 ay birlikteydik...ben oraya başladığım da 70 kiloydum kızımı yeni doğurmuştum ve boyuna yiyordum:52::52::52: hedef kilom 50 idi ama 52 kiloya gelince mezun olmak istedim çünkü artık 26 beden bil bol gelmeye başlamıştı..sıfır beden olmak gibi de bi niyetim yok yani sağlıklı güzel görünelim yeter dimi:34::34:

nerdesiniz kızlar yaaaa dün sabah ne güzel muhabbet etmiştik cuma yaaa bugün herkez sanırım tatil moduna girdi bile:1::1::1::1::1:

bende ozaman mutfağa gidiyom ne yapayım kimsecikler yok kilo listesinide çok merak ediyom valla

gerbera kaptannnn liste nerde:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayy canım ben tatil moduna bir türlü giremiyorum iş bitse ev işleri başlıyor:))zaten hastalıkla boğuşuyoruz kızım da hastalandı izin aldım işten bütün gün kızıma baktım....:16::16:

Of canım çok geçmiş olsun walla salgın varmış dün hastaneye gittim saat 6 olmasına rağmen tıklım tıklımdı. bende kendimi azıcık kötü hisettim gittim hemencik hastalanırsam işler hep kalır izinde alamam :18:

canım ben de bi sabah çıktım evden hastaneye gitmek için amaaaann bi sıra vardı ki hastanede beklerken buraya bile girdim telefondan..amaaaannn valla kendim öneml,i değilde kızım olmasaydı iyiydi...allah dermansız dert vermesin de cümlemize

Back
X