• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 293. ETAP*** Etap ikincisi

Ganfed(57.7/57/0,7/1,21%)
Paşam3405(81,9/80/1,9/2,32%)
roseberry(65,5)kilo bildiriminde bulunmadı
bahayk(53,3/52,8/0,5/0,94%)
berenim2012(89/88/1/1,12%)
gerbera1987(92,7/91,7/1/1,08%)
dudujan(95/110,4/-15,4/-0,25%)230. etapta ayrılan üyenin kilosu 64'e bölündü
fiyona_7(52,1/60/-7,9/-0,38%)254. etapta ayrılan üyenin kilosu 40'a bölündü
nuhan(83,7/82,7/1/1,19%)

7. TAKIM ORTALAMASI:0,80

tebrik ediyorum hepinizi sonuç harika hep böyle devam edelim:46:
kilo veren bütün arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim:9::9::9:
gerberacım 254. etapta ayrılan üyenin kilosu 40 a bölündü diyo canım one ki yahu:))

kaçamak yokkkkk arkadaşımmm yarışmadayız kaybeden 20 kere BEN ŞİŞKOYUM KAÇAMAK YAPTIM YAZACAK ona göreee

geçmiş olsun bol bol portakal falan yeee be bitki çayları iç

:52::52::52::52:cezaya çok güldüm yalnız:))şimdi sigarayı bıraktığım için bazen şeytan dürtsede yemiyorum canım bol bol sıvı tüketiyorum..çünkü sigarayı bıraktığımdan beri tuvalete çıkmam zorlaştı o yğzden sürekli su ve bitki çayı içiyorum

ohcanımadeysin kusura bakma cnm ya dikkatimden kaçmış 18 e kadar listeler hazırlanıyor haftaya alayım seni listeye hatta notumuda aldım :16:cnm bnm özür ya haftaya 66 kilodan girişini yapalım hedef kilon nedir ?

unutmuşum
dudujan
nuhan
fiyona listeye girdiniz ama hedef kilolarınızı yazmamışım onları bilirelimde yoksa karne alamazsınız:34:

benim hedef kilom 54 tatlım:)

Kızlar akşam dışardaydım yeni geldim eve çay keyfi yapıyorum
Akşam mönümü yazayım:
4 adet köfte
1 küçük domates
1 közlenmiş biber
1 adet ayran

ohcanımadeysin kusura bakma cnm ya dikkatimden kaçmış 18 e kadar listeler hazırlanıyor haftaya alayım seni listeye hatta notumuda aldım :16:cnm bnm özür ya haftaya 66 kilodan girişini yapalım hedef kilon nedir ?

unutmuşum
dudujan
nuhan
fiyona listeye girdiniz ama hedef kilolarınızı yazmamışım onları bilirelimde yoksa karne alamazsınız:34:

Canım benim hedef 65 canım :34:

Kislar iyi geceler... bende aksam aksam temizlik yaptim...rahatladım.
aksam yemeğimi ekliyim
3 ad. tavuk baget
bir kase yoğurt...
yesil çay içeceğim simdi
sevgiler

Gerbera bugun seni çok yorduk teşekkürler...

bende yulaf kepeğini unutmusum su ile yutum geldimm biraz önce... çok geçe kaldi ama unutmusum... genelde sabah kahvaltisinda dukan ekmeği olarak tüketiyordum bugun yeni ekmek yapmamistim..

[/COLOR]Bireysel Dereceler
:nazar:1)Gamze_M (%3.61) 5. Takım:65::64::71:
:nazar:2) Paşam3405(%2.32) 7. Takım:64::71:
:nazar:3) ayyildizim(%2.23) 6. Takım:71:
[/B][/CENTER]

paşam tebrikler....:46::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::130::130::130:

Kizlar simdi sutumu ictim kizlar uyuyacam ilaclar midemi agrittigi icin gec aliyorum sut ile beraber.
Kizlar bugunki sporum 40 dk yavas yuruyus ayagim agridi birazcik o yuzden yavas oldu malesef.

:))) seni gidi sulu gözlüüüüü dugusallığın dibine vurmuşsun :52::52::52: nişanlın çok güzel konuşmuş canım valla helal bu çocuk seni çok seviyo duygu onun yüzünü sakın ama sakın kara çıkarma ve en acil tarafından bi diyetisyene git bence çünkü ayağının durumu yüzünden sporada alışamıyon diyetisyen sart canım hatta bir ortapedi doktoruna da görün spor yapabilme açısından evet söz gübü olsun bencede nişanda kasım da senin şimdi ekime kadar tamam olman lazım sakın duygu salma lütfen cenke üzülürüm valla kızarım sana

canımcım çok geömiş olsun aman dikkat et olsun antibiyotikveya iğne ile iyi olsun dediğin gibi Allah beterinden korusun arkadaşım dikkat et çocuğa.
diyette haftasonu patladı benim dün iyiydi ama akşam yine patladı canım bir tatlı krizine girdim görme. çikolata sarelle götürdüm valla üzülüyom yiyince ama sanırım regl dönemine giriyom ama bilmiyom bugün çok dikkat edicem kuzum
canım cok sagol daha ıyı coksukur sımdı ama ıgne vururken etımden et kopuyor sankı
Canım spor zor benim için geçirdiğim kazadan dolayı nisana kadar spor yasak ama zaten diyetisyen ilk aylarda çok önemli değil spor dedi.Nisan duraklamaya girersin spor daha faydalı olur dedi.Çok kararlıyım inş sizinde desteğinizle başaracam .:)

Walla cenk den bende böyle anlayış beklemiyordum ama şaşırttı beni.Gerçi şartı biraz ağır ama napayım uyacam zaten pes etmeye niyetim yok.Kilom keşke 90 olsaydı şuanda 108 kiloyum boy avantajım var ama o bile bir yere kadar.

Canım çok geçmiş olsun ya inş hemencik iyileşir.:16:
kesınlıkle verırsın canım hatta kılon fazla oldgu ıcın 10 kılo gozun acıp kapayıncaya kadar godecek zaten
Ay çok kötüyüm ben ya nasıl cnm sıkkın anlatamam sabah babam telefonla konuşuyordu uyandığımda arkadaşı intihar etmiş silah dayamış kafasına oracıkta ölmüş çok kötü oldum eskileri hatırlayınca çok üzülüyorum neler anlatırdı babam şuraya gittik böyle eğlendik gezdik diye :50:
cnm benım cok uzuldum basın sagolsun
ahhh o dagitmalar yokmu..sirf o yuzden bide gittimiz yerde rahat vermedigi icin 2. yi erken istedim.beraber buyusunler dedim.
simdi buyuk olan 4 yasina girecek dagitsada topla deyince topluyor.sabah kalkinca yatagini duzeltiyor.gece yatmadan oyuncaklarini topluyor.kucuk olan daha cok dagitiyor suan.21 aylik oda.ama mesela dolaptan meyve aliyor soyup kabuklarini cope atiyor.bardakla sut veriyorum bitirince tezgaha koyuyor bide mendiller agzini siliyor..bu ablasindan daha duzenli olacak gibi.seneye hersey daha duzene girer insallah.banada yemek yaparken yardim ediyorlar :)

kaza icin cok gecmis olsun canim..

himmmm bayilirimmmmm

ben arik merak etmiyorum nasilsa 65 in altini gormeyecegim yine :27:

cok gecmis olsun aman dikkat et kendine lutfen.

ne zaman acaba:5::5::5:

bende cok ugrayamiyorum ya.daha takima dahil olmadan atilacagim diye korkuyorum:18::18:
sabah zaten kahvalti yemek evi topla duzenle hemen oglen oluyor.ogleden sonra mutlaka bi isim oluyor.mesela dun cocuklarida alip markete gittim.sonra hava guzel diye parka goturdum.eve zor yetistim.yemeklerini yedirip kosa kosa kursa gittim.gelince zaten aksam 9.30 oluyor.cocuklari uyutup kahve ictim:68::68::68::68:sonra esimle film izleyelimd edik ama ben coktan sizmisim

ne anlayisli bi sevgilin var.bak sen uzuleceksin diye oda uzuluyor..ama sakin pes etme.dediginde hakli eger birakirsan hemen dugun olmali..30 kilo rahat verirsin istikrarli olduktan sonra

cok cok gecmis olsun cok uzuluyorum cocuklar hasta olunca.insani mahvediyor bitiriyor..Allah sifa versin

yarasinmi diyeyim bir daha olmasinmi bilemedim:1:

basiniz sag olsun canim
evet cnm benım ıcın de aynı sey gecerlı gercekten eger dıyorum tabıkı kımse hasta olmasın ama ılla bırır hasta olacaksa beren olmasın e ona ben baktıgım ıcın bende olmıyım en ıyısı esım olsun o daha dayanıklı dıyorum:))
BAkalım canım belli olmaz orası tebrik ederim seni de senden de gitti bendende aferin bizeeeee
ama aynı sey bu hafta ıcın gecerlı olmayabılır
Sağol canım. Supradyn önerdi canım multivitamin hasta da olsam rejimden asla vazgeçmeyecem zaten canım birşey istemio
gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne
allahıma şükür kız şimdi kapadı gözlerini çok yoruldum ya reflümde tavan yaptı midem bir yanıyor bir yanıyor ameliyat olucam ama korkuyorum bl fıtığı ve menisküs ameliyatı olan biri olarak ameliyatlardan korkar oldum.....

yaptığım kekin üzerine çikolatalı sos yapıp oğlana uyduruktan doğum günü yaptım kreşte doğum günü olunca illa banada yapın diyor her hafta bir doğum günü yapıyoruz...
cnm yaaa reflu sadece yanma mı yapıyor bende goguste agrı da yapıyor hatta sırta ve kola vuran agrı kalp ıcın gııtıım mıdeye yoladı doktor reflu ve gastrıt dedı acaba onlar yaparmı
kızlar merhaba nasılsınız bakalım...ayy kızım çok hasta dün gece ve bgn sürekli ateşlendi...hepimize bulaştı hastalık :2::2:
gelelim bgn yediklerime
sabah 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen yarım simit 3 fincan çay
akşam 1 elma 1 portokal

kızlar hiç iştahım yok hastayım diye sanırım....

spor olarak 20 dakika tempolu yürüyüş
25 dk plates
28 dk eliptik bisiklet

ayrıca sigarayı bırakmamın 3. günü :21::21::21: ve ben ağzıma bile sürmedim:52::52:

tebrık ederım hayatım sıgara en nefret ettıgım sey

pasacım tebrıkler cnm
kızlar cok uzgunum anca gırebıldım yarın da kardesım gelıyor uc hafta kadar yatılı mısafırlerım var kızlar bıldırım yapıcam ızne ayrılmıyorum ama mesaj kuralına uyamayabılırım
bu arada kızım hala bıraz hasta dun kustu baya bı ıgneler son ıkı gun kaldıama yavrum cok aglıyor dogum gununu de erteledık hasta oldugu ıcın
bugun bıde komsu teyze aradı hemserım olan su anda memleketteler kızım ben bakıcM BEBEGE dedı hem dede ıle bana da can yoldası olur bızı oyalar oglene kadar dedı cok ıcım rahatladı valla kızlar annemler kardesımle bırlıkte uc haftaya gıdecekler ınsallah sag salım amelıyat olur ve ıyılesır babam sımdılık bu kadar opuldunuz

üzülme kaptan gelsin. cevap verir...

Çok zor bişe, napalim çocuklar daha önemli... üzme kendini. anne olmak gerçekten çok zor.

unutmuştur canım üzülme sakın

ay anne olmak ne zormuş ya :17: geçen annemle oturuyoruz erkek kardeşim var 17 yaşında tam ergenlikte daha dün dibinden ayrılmıyo şimdi öptümüyor diye üzülüyor kadın sennkilerde öyle hemencik büyür inş hayırlısıyla :16:
evet suan kucuk olduklari icin cogu seye engel oluyorlar zaten ondan aralarini az istedim beraber buysunlerde tekrar tekrar ayni seyleri yasamayayim dedim iyide yapmisim birbirlerine simdiden arkadaslar..:16::16::16:bir kac sene sonra daha rahat olurum insallah..

unutmuşum
dudujan
nuhan
hedef kilom once 60,sonra 58 olup 60 oldummu dur demek kontrol altina almak 60 in altinda tutmak icin yani..alti ustu 5 kilo icinmi takima girdin demeyin.son kilolar cok zor veriliyor valla gr gr gitmek bilmiyor.
ekmek kadayıflarım ben geldim :3::3:şükür kavştrana diyelim kızlar allah şükür iyiyim pazartesi yolcym ben allahtan brişey olmazsa helalleşmek için girdim hakkınızı helal edin olurmu:5::5:hepinizi özledim devamlı okuyorm sizleri ama bazi sebeplerdebn dolayı giremedim kaptanımız biliyor:5::5:bugün yedikelrimi yazıyım kızlar pazartesi yokum ay ne kötüyüm ya sizlerle görüşemicem:43::43:ben yokken sizde bol bol kilo verin olurmu :14:benide ntmayın işşallah 25 gibi dönücem aranıza kızlar yokluguum belli olurmu acaba çocukalrımdan uzak aklıcam eşimden uzak kalıcam o koyuyor insana:43::43:yedikelrimi yazayım çıkıyım
sabah 4 yeşil zeytin kibrik kts büyüklügünde peynir badem domates çavdar ekmegi yarım dilim
öylen tarhana çorbası 2 adet etimek
arada regli oldgm için bir elmayı küçücük dogradım içine yarım çay kaşıgı bal 3 erik krs 1 tatlı kaşıgı dut tarçın koydm
akşam yemegindede pırasa ve kapska yemegi var kızlar salata ben çıktım eşim geldi kendinize iyi bakın işşallah gitemden gene görüşrüz:43::43:
kendine iyi bak canim optuk :3::3::3:
ahh canım yaşla alakalı bişey değil işte herkesin acı eşiği kaldırma gücü başka oluyor...demek ki hassas bir yapın var...allah katlanamayacağın acılar yaşatmasın tatlım...
önceden 14. takımdaymış şimdi dağılmışlar çok üzüldüm duyunca çünkü yaklaşık 8-9 ay birlikteydik...ben oraya başladığım da 70 kiloydum kızımı yeni doğurmuştum ve boyuna yiyordum:52::52::52: hedef kilom 50 idi ama 52 kiloya gelince mezun olmak istedim çünkü artık 26 beden bil bol gelmeye başlamıştı..sıfır beden olmak gibi de bi niyetim yok yani sağlıklı güzel görünelim yeter dimi:34::34:
26 beden bolmu gelmeye basladi..anamm ne kadar zayiflamissin 26 ne yaa.canim boyun kac ama 26 beden artik cirkin bi zayifliga giriyor..zayiflik guzel estetik evet ama tadinda guzel..:34::34::34:
pasacım tebrıkler cnm
kızlar cok uzgunum anca gırebıldım yarın da kardesım gelıyor uc hafta kadar yatılı mısafırlerım var kızlar bıldırım yapıcam ızne ayrılmıyorum ama mesaj kuralına uyamayabılırım
bu arada kızım hala bıraz hasta dun kustu baya bı ıgneler son ıkı gun kaldıama yavrum cok aglıyor dogum gununu de erteledık hasta oldugu ıcın
bugun bıde komsu teyze aradı hemserım olan su anda memleketteler kızım ben bakıcM BEBEGE dedı hem dede ıle bana da can yoldası olur bızı oyalar oglene kadar dedı cok ıcım rahatladı valla kızlar annemler kardesımle bırlıkte uc haftaya gıdecekler ınsallah sag salım amelıyat olur ve ıyılesır babam sımdılık bu kadar opuldunuz

babana simdiden gecmis olsun.kizina cok uzuldum benim buyukte 2 defa igne macerasi atlatti..bi defasinda 20 tane verildi..esek sipam suruplari kusuyordu hastaligida iyilesmiyordu mecbur igne veriyorlardi..cok gecmis olsun..bakici isinin hallolmasinada sevindim kafan rahttir biraz daha

biseyleri yoluna koyamiyorum.sinir oluyorum kendimede esimede...bugun dedim artik koskoca bi cizelge yapip odamiza asacagim..
1 aylik bi cizelge olacak.icinde diyet,spor,kitap okuma,cocuklara teker teker egitici aktivite saati hepsi ayrintili bir sekilde olacak.yapinca tik atacagiz.
buyuge biseyler ogretmek istiyorum kucuk gelip bozuyor..kucuge biseyler ogretmek istiyorum buyuk gelip su olacak bu olacak diye kendi bildigini belli etmeye calisiyor akillim..
dedim bundan sonra birini sen birini ben alacagiz..teker teker ilgilenecegiz...
kendimizede zaman ayiramiyoruz duzene sokamiyoruz.
bi basliyor kitap okumaya dunyayi unutuyor
yada tam tersi bi eline aliyor ipadi 2 saat oyun oynuyor.
ayarimiz yok ailece.bende ayniyim sadece esimde degil suc..
onunda kilosu var 10 kilo kadar vermesi lazim.sporda yapmasi lazim,benimde yapmam lazim.o yuzden cizelgeyle adam olacagiz galiba

cok dusunduk tasindik bugun..
dukana bir sans vermeye karar verdik.
ac kalmiyorsun ya en onemlisi o bizim icin..yalniz beni yoracak.yemek yapma derdi sinir bozucu..
ozellikle saf protein gunlerinde.bide kepek derdim var benim midemi bulandiriyor..ama deneyelim dedik..simdi esime kitabini baslattim.ben okumustum o okumamisti..
insallah basarili oluruz

pasacım tebrıkler cnm
Canım çok geçmiş olsun inş hemen iyileşir.:16:

biseyleri yoluna koyamiyorum.sinir oluyorum kendimede esimede...bugun dedim artik koskoca bi cizelge yapip odamiza asacagim..
1 aylik bi cizelge olacak.icinde diyet,spor,kitap okuma,cocuklara teker teker egitici aktivite saati hepsi ayrintili bir sekilde olacak.yapinca tik atacagiz.
buyuge biseyler ogretmek istiyorum kucuk gelip bozuyor..kucuge biseyler ogretmek istiyorum buyuk gelip su olacak bu olacak diye kendi bildigini belli etmeye calisiyor akillim..
onunda kilosu var 10 kilo kadar vermesi lazim.sporda yapmasi lazim,benimde yapmam lazim.o yuzden cizelgeyle adam olacagiz galiba

ac kalmiyorsun ya en onemlisi o bizim icin..yalniz beni yoracak.yemek yapma derdi sinir bozucu..
ozellikle saf protein gunlerinde.bide kepek derdim var benim midemi bulandiriyor..ama deneyelim dedik..simdi esime kitabini baslattim.ben okumustum o okumamisti..
insallah basarili oluruz

En iyisini yapmışsın canım tek başına 2 küçük canavarla nasıl başa çıkacaksın sanada yazık walla :16:

hemen unutmadan kalhvaltımı yazayım

1 kase nesfit kırmızı meyve (buğday gevreğim bitti )
125 mi süt

Kızlar bugün diyetisyen günüm çok heyecalıyım.Acaba kaç kilo yağdan gitti :18:

Ayyyy kızlar bugün cumartesi ne güzel 1 de çıkıp evime gidecektim misler gibi ama kuaföre komple bir bakıma girmek için arayım yer yoktur zaten vicdanım rahatlasın dedim. Aradım 14:00 de randevusu olan biri iptal ettirmiş off gitmek zorunda kaldım:17:

1)Gamze_M (%3.61) 5. Takım
2) Paşam3405(%2.32) 7. Takım
3) ayyildizim(%2.23) 6. Takım

Paşama bak ya süper canım. tebrik ederim.:16::16::16:

Kızlar akşam dışardaydım yeni geldim eve çay keyfi yapıyorum
Akşam mönümü yazayım:
4 adet köfte
1 küçük domates
1 közlenmiş biber
1 adet ayran
1 haftadır girmiyordm inan içimde kaldı yapıcem :48::48::48:aferim canım sen benim evladım ol ben senin annen senin anne şefkatine benimde evlat aşkına ihtiyacım var :14:hoş anacın şefkat veiri ama itiraz yok :9::9:sen böyle devam edersen varya bak gör sendeki degişikligi hep arkadayım bunu bil :29:
Gerbera bugun seni çok yorduk teşekkürler...

bende yulaf kepeğini unutmusum su ile yutum geldimm biraz önce... çok geçe kaldi ama unutmusum... genelde sabah kahvaltisinda dukan ekmeği olarak tüketiyordum bugun yeni ekmek yapmamistim..

[/COLOR]Bireysel Dereceler
:nazar:1)Gamze_M (%3.61) 5. Takım:65::64::71:
:nazar:2) Paşam3405(%2.32) 7. Takım:64::71:
:nazar:3) ayyildizim(%2.23) 6. Takım:71:
[/B][/CENTER]

paşam tebrikler....:46::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::130::130::130:
sagol bebem :38:sen ş yulaf ekmeginin tarifini ver bakem :2:az kaldı memlekete gitmeden yapar götürürm :55:bu arada dün neye dikkat ettim biliyormsn inan aglayarak yazıyorm braya :14:paşa dedim son iletin yedieklrini yazıcaksın sonra izne ayrılıcaksın ne kadar alışmışım buraya demekki ay gözlerimin yaşından klevyeyi görmiyorm iyimi:9::9:sizleri çok özlücem kızlar hepinizide ayrı yeri var bende heleki kaçamak yapanların:57::57:en çok sizleri dövmeyi özlücem ne olr beni nutmayın olrm yerimnede kimseyi almayın :14::14:herzamanki gibi köşem dursun gelince işşallah görüşrüz eger olrsa memlektte bulursam bir pc hemen çökerim başına yazarım buraya :8::8:samsnda var pc ordan girerim zaman buldukça sizleri taciz ederim :27::27:
Kizlar simdi sutumu ictim kizlar uyuyacam ilaclar midemi agrittigi icin gec aliyorum sut ile beraber.
Kizlar bugunki sporum 40 dk yavas yuruyus ayagim agridi birazcik o yuzden yavas oldu malesef.
canım bir çay kaşıgı tarçını bi rçay kaşıgı balla karıştır ye aç karnına tamammı migde agrına bire bir birde pirinç lapası yap ye 2 gün migdesi ayrıyabnlara doktorn önerisiymiş altaki kankimde midesi agrıyor o öle dedi aklında bulunsun :29:
pasacım tebrıkler cnm
canıms agolasıın kızın içinde üzüldüm rabbim şifa versin sıpama işallah :29:atletini ters giydir önü arkaya getir gögüz kafesini olabildigince kapalı tut :16:

evet suan kucuk olduklari icin cogu seye engel oluyorlar zaten ondan aralarini az istedim beraber buysunlerde tekrar tekrar ayni seyleri yasamayayim dedim iyide yapmisim birbirlerine simdiden arkadaslar..:16::16::16:bir kac sene sonra daha rahat olurum insallah..

hedef kilom once 60,sonra 58 olup 60 oldummu dur demek kontrol altina almak 60 in altinda tutmak icin yani..alti ustu 5 kilo icinmi takima girdin demeyin.son kilolar cok zor veriliyor valla gr gr gitmek bilmiyor.

kendine iyi bak canim optuk :3::3::3:

26 beden bolmu gelmeye basladi..anamm ne kadar zayiflamissin 26 ne yaa.canim boyun kac ama 26 beden artik cirkin bi zayifliga giriyor..zayiflik guzel estetik evet ama tadinda guzel..:34::34::34:

babana simdiden gecmis olsun.kizina cok uzuldum benim buyukte 2 defa igne macerasi atlatti..bi defasinda 20 tane verildi..esek sipam suruplari kusuyordu hastaligida iyilesmiyordu mecbur igne veriyorlardi..cok gecmis olsun..bakici isinin hallolmasinada sevindim kafan rahttir biraz daha

insallah basarili oluruz
kız nerde öle koca :9::9::9: benimki dukan yapıcem adan ismini dynca tüyleri ayaga kalkıyor hoş banada yaptırmadı:27::27:ama ben yapayım dedim ya duyrsa sözde verdim :18::18:aman zaten birşey yemiyom az öz yerim okadar :56::56:şimdi beni korkutan memlekete gidince annemin yemeklerri:18::18:anlatıp dryor kızım şnu yapıcem bnu vs bende dedim anne yapma sen kadın 4 tane taze organik tavuk al temizle at dondrcya beni bekliyor :52::52:artık tavuklardada tümör çıkmış yemeyin diyorlar ya biz ne yicez brokoli dediler kestim banada yazık yaw:47::47:
hemen unutmadan kalhvaltımı yazayım

1 kase nesfit kırmızı meyve (buğday gevreğim bitti )
125 mi süt

Kızlar bugün diyetisyen günüm çok heyecalıyım.Acaba kaç kilo yağdan gitti :18:
kız çıkınca ara beni ne dedi yazana kadar çatlarım burda:9::9::9:bu arada bende geliyimde ankaraya beni gezmeye götür arabanla dondrma yeriz çok severimde:131::131:diyetimde bir dondrmayı kesmedim ah olsada yesek :9::9:
1)Gamze_M (%3.61) 5. Takım
2) Paşam3405(%2.32) 7. Takım
3) ayyildizim(%2.23) 6. Takım

Paşama bak ya süper canım. tebrik ederim.:16::16::16:
sende azim ediceksin gülüm seni işşallah biirnci görücem bireyselde:5::5:

1 haftadır girmiyordm inan içimde kaldı yapıcem :48::48::48:aferim canım sen benim evladım ol ben senin annen senin anne şefkatine benimde evlat aşkına ihtiyacım var :14:hoş anacın şefkat veiri ama itiraz yok :9::9:sen böyle devam edersen varya bak gör sendeki degişikligi hep arkadayım bunu bil :29:

sagol bebem :38:sen ş yulaf ekmeginin tarifini ver bakem :2:az kaldı memlekete gitmeden yapar götürürm :55:bu arada dün neye dikkat ettim biliyormsn inan aglayarak yazıyorm braya :14:paşa dedim son iletin yedieklrini yazıcaksın sonra izne ayrılıcaksın ne kadar alışmışım buraya demekki ay gözlerimin yaşından klevyeyi görmiyorm iyimi:9::9:sizleri çok özlücem kızlar hepinizide ayrı yeri var bende heleki kaçamak yapanların:57::57:en çok sizleri dövmeyi özlücem ne olr beni nutmayın olrm yerimnede kimseyi almayın :14::14:herzamanki gibi köşem dursun gelince işşallah görüşrüz eger olrsa memlektte bulursam bir pc hemen çökerim başına yazarım buraya :8::8:samsnda var pc ordan girerim zaman buldukça sizleri taciz ederim :27::27:

canım bir çay kaşıgı tarçını bi rçay kaşıgı balla karıştır ye aç karnına tamammı migde agrına bire bir birde pirinç lapası yap ye 2 gün migdesi ayrıyabnlara doktorn önerisiymiş altaki kankimde midesi agrıyor o öle dedi aklında bulunsun :29:

canıms agolasıın kızın içinde üzüldüm rabbim şifa versin sıpama işallah :29:atletini ters giydir önü arkaya getir gögüz kafesini olabildigince kapalı tut :16:

kız nerde öle koca :9::9::9: benimki dukan yapıcem adan ismini dynca tüyleri ayaga kalkıyor hoş banada yaptırmadı:27::27:ama ben yapayım dedim ya duyrsa sözde verdim :18::18:aman zaten birşey yemiyom az öz yerim okadar :56::56:şimdi beni korkutan memlekete gidince annemin yemeklerri:18::18:anlatıp dryor kızım şnu yapıcem bnu vs bende dedim anne yapma sen kadın 4 tane taze organik tavuk al temizle at dondrcya beni bekliyor :52::52:artık tavuklardada tümör çıkmış yemeyin diyorlar ya biz ne yicez brokoli dediler kestim banada yazık yaw:47::47:

kız çıkınca ara beni ne dedi yazana kadar çatlarım burda:9::9::9:bu arada bende geliyimde ankaraya beni gezmeye götür arabanla dondrma yeriz çok severimde:131::131:diyetimde bir dondrmayı kesmedim ah olsada yesek :9::9:

sende azim ediceksin gülüm seni işşallah biirnci görücem bireyselde:5::5:

Canım walla senin desteğini hiçbirşey şekilde inkar edemem. Sen olmasan çok umutsuzdun çok teşekkür ederim.:16: 2. annem nolacak ki ablam ol ablam yok benim walla çok kıskanıyorum ablası olup derteleşenleri:43:

Canım sen gel ankaraya sana dondurmanın alasını alırım.Gezmeyede en güzel yerlere götürürüm yeter ki gel:)

Son düzenleme:
Back
X