• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım walla senin desteğini hiçbirşey şekilde inkar edemem. Sen olmasan çok umutsuzdun çok teşekkür ederim.:16: 2. annem nolacak ki ablam ol ablam yok benim walla çok kıskanıyorum ablası olup derteleşenleri:43:

Canım sen gel ankaraya sana dondurmanın alasını alırım.Gezmeyede en güzel yerlere götürürüm yeter ki gel:)

tamam hemen süpürgeme atlıyım geliyorum aç kollarını:10::10::10::10:ya canım çok isyorm oraya gelmek anitkabiri görmek hayalim ama nerde kalıcamki 3 arkadaşım orda kalıyorlar nasip etsede yaradan gelebilsem :16:

biseyleri yoluna koyamiyorum.sinir oluyorum kendimede esimede...bugun dedim artik koskoca bi cizelge yapip odamiza asacagim..
1 aylik bi cizelge olacak.icinde diyet,spor,kitap okuma,cocuklara teker teker egitici aktivite saati hepsi ayrintili bir sekilde olacak.yapinca tik atacagiz.
buyuge biseyler ogretmek istiyorum kucuk gelip bozuyor..kucuge biseyler ogretmek istiyorum buyuk gelip su olacak bu olacak diye kendi bildigini belli etmeye calisiyor akillim..
dedim bundan sonra birini sen birini ben alacagiz..teker teker ilgilenecegiz...
kendimizede zaman ayiramiyoruz duzene sokamiyoruz.
bi basliyor kitap okumaya dunyayi unutuyor
yada tam tersi bi eline aliyor ipadi 2 saat oyun oynuyor.
ayarimiz yok ailece.bende ayniyim sadece esimde degil suc..
onunda kilosu var 10 kilo kadar vermesi lazim.sporda yapmasi lazim,benimde yapmam lazim.o yuzden cizelgeyle adam olacagiz galiba

cok dusunduk tasindik bugun..
dukana bir sans vermeye karar verdik.
ac kalmiyorsun ya en onemlisi o bizim icin..yalniz beni yoracak.yemek yapma derdi sinir bozucu..
ozellikle saf protein gunlerinde.bide kepek derdim var benim midemi bulandiriyor..ama deneyelim dedik..simdi esime kitabini baslattim.ben okumustum o okumamisti..
insallah basarili oluruz

süper yeni dukan canlar geliyor...:52::52::52::52::52::16:

1 haftadır girmiyordm inan içimde kaldı yapıcem :48::48::48:aferim canım sen benim evladım ol ben senin annen senin anne şefkatine benimde evlat aşkına ihtiyacım var :14:hoş anacın şefkat veiri ama itiraz yok :9::9:sen böyle devam edersen varya bak gör sendeki degişikligi hep arkadayım bunu bil :29:

sagol bebem :38:sen ş yulaf ekmeginin tarifini ver bakem :2:az kaldı memlekete gitmeden yapar götürürm :55:bu arada dün neye dikkat ettim biliyormsn inan aglayarak yazıyorm braya :14:paşa dedim son iletin yedieklrini yazıcaksın sonra izne ayrılıcaksın ne kadar alışmışım buraya demekki ay gözlerimin yaşından klevyeyi görmiyorm iyimi:9::9:sizleri çok özlücem kızlar hepinizide ayrı yeri var bende heleki kaçamak yapanların:57::57:en çok sizleri dövmeyi özlücem ne olr beni nutmayın olrm yerimnede kimseyi almayın :14::14:herzamanki gibi köşem dursun gelince işşallah görüşrüz eger olrsa memlektte bulursam bir pc hemen çökerim başına yazarım buraya :8::8:samsnda var pc ordan girerim zaman buldukça sizleri taciz ederim :27::27:

canım bir çay kaşıgı tarçını bi rçay kaşıgı balla karıştır ye aç karnına tamammı migde agrına bire bir birde pirinç lapası yap ye 2 gün migdesi ayrıyabnlara doktorn önerisiymiş altaki kankimde midesi agrıyor o öle dedi aklında bulunsun :29:

canıms agolasıın kızın içinde üzüldüm rabbim şifa versin sıpama işallah :29:atletini ters giydir önü arkaya getir gögüz kafesini olabildigince kapalı tut :16:

kız nerde öle koca :9::9::9: benimki dukan yapıcem adan ismini dynca tüyleri ayaga kalkıyor hoş banada yaptırmadı:27::27:ama ben yapayım dedim ya duyrsa sözde verdim :18::18:aman zaten birşey yemiyom az öz yerim okadar :56::56:şimdi beni korkutan memlekete gidince annemin yemeklerri:18::18:anlatıp dryor kızım şnu yapıcem bnu vs bende dedim anne yapma sen kadın 4 tane taze organik tavuk al temizle at dondrcya beni bekliyor :52::52:artık tavuklardada tümör çıkmış yemeyin diyorlar ya biz ne yicez brokoli dediler kestim banada yazık yaw:47::47:

kız çıkınca ara beni ne dedi yazana kadar çatlarım burda:9::9::9:bu arada bende geliyimde ankaraya beni gezmeye götür arabanla dondrma yeriz çok severimde:131::131:diyetimde bir dondrmayı kesmedim ah olsada yesek :9::9:

sende azim ediceksin gülüm seni işşallah biirnci görücem bireyselde:5::5:

Paşaciğim sen iyi ol yeter.
Bir çay kasiği kuru mayayi ilik suda kasbartiyorsun.. 10 dak bekletiyorsun. Sonra mayayi 10 kasık yulaf kepeğinin üzerine döküyorsun. 2 ad. yumurtadan birtanesini içine kırıyorsun ikincisini sarısını ayiriyorsun sadece akkoyuyorsun. 3 kasik süt koyuyorsun. bir kasik yoğurt.. tepsini yağla yada yağlı kağıt kulanıp tepsiye dök. Kalan yumurta sarini üzerine sür. Son olarak üzerine çöğret otu serp. 20dak 200 dercede fırında pişiriyorsun.
İstersen pişirmeden önce bu karismin içine lor peyniri ve dere otuda koyabilirsin süper oluyor.

Köyde temiz hava bol oksijen mutlu ol...:16::16::16::16:

Son düzenleme:
slmmmm:16::16::16::16:
hemen yediklerimi yazıyım
sabah 2 kepek ekmeği
4 adet zeytin
1 kk dan az peynir
3-4 çatal omlet
2 fincan ada çayı
ara yok
öğlen 2 dilim ekemğe beyaz peynirle sandiviç
ara 4 adet kuru kaysı
akşam
2 adet tavuk kanat 1 tane yeşil biber (ızgara)
4 yk pilav
bol bol salata

26 beden bolmu gelmeye basladi..anamm ne kadar zayiflamissin 26 ne yaa.canim boyun kac ama 26 beden artik cirkin bi zayifliga giriyor..zayiflik guzel estetik evet ama tadinda guzel..:34::34::34:

[/I][/B]

canım ben 26 beden olunca anca zayıf oluyorum şuan 28 bedenim ama balık etliyim...boyum 1.61 54-55 kilo da ideal kilom 55 olunca tam her giydiği yakışan bi hatun oluyorum ben de çirkin durmuyor yani merak etme:34::34::34:

biseyleri yoluna koyamiyorum.sinir oluyorum kendimede esimede...bugun dedim artik koskoca bi cizelge yapip odamiza asacagim..
1 aylik bi cizelge olacak.icinde diyet,spor,kitap okuma,cocuklara teker teker egitici aktivite saati hepsi ayrintili bir sekilde olacak.yapinca tik atacagiz.
buyuge biseyler ogretmek istiyorum kucuk gelip bozuyor..kucuge biseyler ogretmek istiyorum buyuk gelip su olacak bu olacak diye kendi bildigini belli etmeye calisiyor akillim..
onunda kilosu var 10 kilo kadar vermesi lazim.sporda yapmasi lazim,benimde yapmam lazim.o yuzden cizelgeyle adam olacagiz galiba

ac kalmiyorsun ya en onemlisi o bizim icin..yalniz beni yoracak.yemek yapma derdi sinir bozucu..
ozellikle saf protein gunlerinde.bide kepek derdim var benim midemi bulandiriyor..ama deneyelim dedik..simdi esime kitabini baslattim.ben okumustum o okumamisti..
insallah basarili oluruz

birlikte ortak karar almanın çok doğru bir hareket olmuş canım...inşallah yoluna sokarsınız herşeyi...

kızlar merhaba nasılsınız bakalım...ayy kızım çok hasta dün gece ve bgn sürekli ateşlendi...hepimize bulaştı hastalık :2::2:
gelelim bgn yediklerime
sabah 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen yarım simit 3 fincan çay
akşam 1 elma 1 portokal

kızlar hiç iştahım yok hastayım diye sanırım....

spor olarak 20 dakika tempolu yürüyüş
25 dk plates
28 dk eliptik bisiklet

ayrıca sigarayı bırakmamın 3. günü :21::21::21: ve ben ağzıma bile sürmedim:52::52:
özgecim sporumu çok beğendim tebrik ederim. sigarayıda bıraktın helal sana canım biraz daha iyi beslen hayatım iyileşmen lazım

ayy canım ben tatil moduna bir türlü giremiyorum iş bitse ev işleri başlıyor:))zaten hastalıkla boğuşuyoruz kızım da hastalandı izin aldım işten bütün gün kızıma baktım....:16::16:
sen iyi olki kızınıda iyileştir canım çok çok geçmiş olsun ilaçlarını kullan 2 güne ayağa kalkar kızın

:52::52::52::52:cezaya çok güldüm yalnız:))şimdi sigarayı bıraktığım için bazen şeytan dürtsede yemiyorum canım bol bol sıvı tüketiyorum..çünkü sigarayı bıraktığımdan beri tuvalete çıkmam zorlaştı o yğzden sürekli su ve bitki çayı içiyorum
evettttt cezam harika valla kaçamak yapıp yüreklilikle bunu söyleyene helal ama cezada var sonunda kaç kez kaçamak yaparsa x2 olacak :52::52::52::52:

Kislar iyi geceler... bende aksam aksam temizlik yaptim...rahatladım.
aksam yemeğimi ekliyim
3 ad. tavuk baget
bir kase yoğurt...
yesil çay içeceğim simdi
sevgiler
ohhhhhhhhhhhhhhhh iyi yaptın canım güle güle kirlen:32::32::32::32::52::52::52::52:

insallah basarili oluruz
ne güzel ki canım bir karar almışsınız hadi bakalım kolay gelsin dukan biraz masraflı gibime geliyor benim yaaa nukhette o diyeti yapıyo onunlada konuştuk biraz masraflı sanki dedi.
Bir çay kasiği kuru mayayi ilik suda kasbartiyorsun.. 10 dak bekletiyorsun. Sonra mayayi 10 kasık yulaf kepeğinin üzerine döküyorsun. 2 ad. yumurtadan birtanesini içine kırıyorsun ikincisini sarısını ayiriyorsun sadece akkoyuyorsun. 3 kasik süt koyuyorsun. bir kasik yoğurt.. tepsini yağla yada yağlı kağıt kulanıp tepsiye dök. Kalan yumurta sarini üzerine sür. Son olarak üzerine çöğret otu serp. 20dak 200 dercede fırında pişiriyorsun.
İstersen pişirmeden önce bu karismin içine lor peyniri ve dere otuda koyabilirsin süper oluyor.

bu yulaf ekmeğini normal mesela tam buğday ekmeği yerine falan mı yiyiyon. ne için yiyiyon yani öğün yerinemi mesela

canım ben 26 beden olunca anca zayıf oluyorum şuan 28 bedenim ama balık etliyim...boyum 1.61 54-55 kilo da ideal kilom 55 olunca tam her giydiği yakışan bi hatun oluyorum ben de çirkin durmuyor yani merak etme:34::34::34:
canım benim boyum da 1.53 46 kilo olman lazım diyo heseplamalarda ama hayatta o kiloda olamam kimi hesaplamalarda yaşımıda yazıyom o zamanda50 ol diyo anlamadım gitti valla hayatımda hiç hatırlamıyom 26 beden gitdiğimi 28 giydim ama şimdi meselaaaa:52::52::52::52::52:

selam kızlar memeleketten 2 teyzemin kızları geldi bugün bana 15 tatilyaa gezmeye bir tanesi kızıma baktı bir tanesiyle dışarı çıktık 2 saat yürüdükkkkkk:52::52::52::52::52:ve eve gelincede leslie yaptık 14 dk. iyi spor yaptım valla 134 dk.

akşam yattım tansiyonum düştü başım dönüyordu akşam yemeğini az yedimm ondan olsa gerek eşim dedi kalk hemen birşeyler yeee birde tuzlu ayran yaptı 2 dilim kepek ekmeği ile zeytin yedim birde tuzlu ayran içtim sonra uyumuşum. hastalık geliyordu yani acillik olmadan eşim kurtardı beni yoksa serum takılıyo biliyorsunuz tansiyonum düzelsin diye.

bugün kü yediklerimi yazayım
eşim beni ayağıma dolandı işe yetişecekmiş hadi hadi kahvaltı diye ballı suyumu içmeyi unuttum:52::52::52:

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
3 siyah 2 yeşil zeytin
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 fincan çay

ara
şekersiz sütlü nescafe

öğle
2 kepçe havuç çorbası
2 kepçe etli nohut
3 yk yoğurt
domates turşusu vardı bizim yöreye ait ondan aldım birazda

ara
yok

akşam

2 kepçe tarhana
1 dilim tandır ekmeği 1 dilim tambuğday ama ekmeğin ilk kısmı
1 tabak nohut
1 yk pilav
domates turşusu

134 dk. spor
120 dk. yürüyüş
14 dk. leslie

tansiyonum yüzünden biraz yedim kızlar

cezalı sayılıyom mu size sorayım kaçamak yarışması için soruyom ama kaçamak yapmadım hastalanmamak için yedim dün akşam ama kaçamak sayılır derseniz yazayım şimdiden cezamı kararı siz verin

Son düzenleme:
duygucum geçmişi okudum sanada darıldım biraz yalan yok valla paşam sana destek oluyormuş benim olduklarım nesi peki aşk olsunnn küstümmmm:14::14::14::14::14::14:

özgecim sporumu çok beğendim tebrik ederim. sigarayıda bıraktın helal sana canım biraz daha iyi beslen hayatım iyileşmen lazım

sen iyi olki kızınıda iyileştir canım çok çok geçmiş olsun ilaçlarını kullan 2 güne ayağa kalkar kızın

canım benim boyum da 1.53 46 kilo olman lazım diyo heseplamalarda ama hayatta o kiloda olamam kimi hesaplamalarda yaşımıda yazıyom o zamanda50 ol diyo anlamadım gitti valla hayatımda hiç hatırlamıyom 26 beden gitdiğimi 28 giydim ama şimdi meselaaaa:52::52::52::52::52:

canım ben internetten filan yapmadım öle hesaplamalar ben hem deneyimlerime daynarak sölüyorum ben 26 beden olursam ancak o zaman zayıf gözüküyorum ayy durun ben 26 bedenken ki resimlerimden birini koyayım da siz de görün bari...:))))

$DSC02819.webp ben burda 26 bedenim kızlar...:34::34:

:27::27:tamam canım ben bu dkanı bir yapayım bugün eşimle alışverişe gittik bebem çanta aykkabı aldım 10 cm ayakkabı giydim allahım üstünde yürüyemiyom eşimin boyna yaklaştım sonra diidm ben senle aynı boyda olamam az aşagı alayım temem dedi çantaya ayakkabıyı aldım yarında selanik modeli parsesömü alıcam işşallah siyah benim üstümdekinin siyahını işşallah:6::6::6::6:pazartesi 9 arabasına aldık yada 10 gidicem saati bellid egil sabah gidicem ama allahtan brişey olmazsatek üzüntüm sizlerden zak drucam :5::5:
bugün kü yediklerimi yazayım
eşim beni ayağıma dolandı işe yetişecekmiş hadi hadi kahvaltı diye ballı suyumu içmeyi unuttum:52::52::52:

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
3 siyah 2 yeşil zeytin
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 fincan çay

ara
şekersiz sütlü nescafe

öğle
2 kepçe havuç çorbası
2 kepçe etli nohut
3 yk yoğurt
domates turşusu vardı bizim yöreye ait ondan aldım birazda

ara
yok

akşam

2 kepçe tarhana
1 dilim tandır ekmeği 1 dilim tambuğday ama ekmeğin ilk kısmı
1 tabak nohut
1 yk pilav
domates turşusu

134 dk. spor
120 dk. yürüyüş
14 dk. leslie

tansiyonum yüzünden biraz yedim kızlar

cezalı sayılıyom mu size sorayım kaçamak yarışması için soruyom ama kaçamak yapmadım hastalanmamak için yedim dün akşam ama kaçamak sayılır derseniz yazayım şimdiden cezamı kararı siz verin
canım şimdiden dikkat et kilo vericem diye formdan düşme:20::20:sen bir yaz kaşamagıda biz karar verelim :9::9:
duygucum geçmişi okudum sanada darıldım biraz yalan yok valla paşam sana destek oluyormuş benim olduklarım nesi peki aşk olsunnn küstümmmm:14::14::14::14::14::14:
kız ben burya girmedimya faceden konyştuk hep on diyor dyg küsme kötü hissederim kendimi:43::43:bende onn kadar kilolydm onn için resim koydum faceye normalde resim koymam eşim kızıyor kaptanım sende grptan resimleri kaldır eşim görmesin sayfamda biri yorm yapınca görüyor bazen face açıkken o otryor başına biraz kızıyor resim koynca:18::18::18:

Cani. darilma sakin hicbirinizin hakkinizi odeyemem hepinizin destegi var bende.ozellikle spor yarismasindski desteginizi odryemem darilma sakin.ama pasam bana gerek telefonla gerek faceden ozel mesajla her ogun mutlaka kontrol ediyor o yuzden.yoksa hepiniz destek oluyorsunuz.

şimdi gelelim rapora:1:sabah erken kalktım eşimle gzüel bir kahvaltı yaptık menümde 2 adet etimek 3 yişil zeytin badem domates ymurtanın beyazı peynir1 açık çay arada muz yedim bir adet öylen 4 gibi yedikelrimde panelenmiiş tavk gögsü salata brokolı haşlaması yedim 2 bardak çay ve soda içtim akşam yemek yemedim canım istemedi bolda yürüdüm eşimle spor old çok acıkırsam bir adet portakal yemeyi düşünüyorum okadar

kaşamaga gelince bir adet minik lokum ve bizküvi yedim çayın yanında okadar oda regliyim lalesef vallahi tatlıyı özlemişim reglimim azabına ugradım itiraf ediyom :9::9:

Son düzenleme:
Back
X