• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öğlen yemeğim:
1 adet haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
1 dilim peynir
3 dilim çavdar ekmeği

ara öğünümüde yaptım 2 adet kivi yedim. Bugün herkes güzel havada gezmeye gitmiş herhalde kimsescikler yok:3:

bgn yediklerim kızlar
kızlar sabah yoğurdun içine kahvaltılık gevrek ekleyip yedim
ara 2 dilim kepek ekmeğine marul domates dere otu maydonaz ve çok az haşlanmış tavukla yapılmış sandiviç
öğlen yarım tabak yağsız yoğurtlu makarna
ara 3 adet kuru kaysı
akşam 1 adet elma 1 adet portakal
bol bol yeşil çay ada çayı ve su içtim...

bgn pazar diye kimsecikler yok sanırım kızlar bi ben birde duduş girmiş :53::53::53::53:

Walla canım bekledim sohbet için ama kimsecikler gelmedi :(
Akşam mönümü yazayım
1 kase tarhana çorbası
1 kase cacık
2domates
1 salatalık+1 dal yeşil soğandan yapılmış salata

Kızlar bugün spor yapamadım ayağım çok ağrıyor dün biraz zorlamışım galiba ama 10 tane mekik çektim.:26:

:3::3: merhaba kızlar ben geldim allah nasip ederse sabah 10.50 yolcuyum 8.30 serviste olcam eşim bırakıcak bugün valizimi hazırlarken eşim yanıma geldi sonrası malum bana sarıldı agladım sanki nedense bir yandan seviniyorm ailemi görücem bir yandan üzülüyorm çocuklarımdan eşimden ayrılıcam diye :14:allahım ne agladım bugün bugün eyüp sultana gittik eşimle allahım istedigim model kalmamışmı sana 2 model beyendim birinin modeli var birinin modeli yok 48 giydim olmadı 46 gitdim old 44 beden giydim tam oturd bedenime neyse bir model beyendim dedim siyahı olsun kız demezmi siizn bedeniniz yok allahım 48 beden giyen ben giyseydim yırtım ama 46 beden olunca haliyle giyemedim siyah pardesö oldu sana laciver siyah çanta ve ayakkabı aldım allahım sırıttı gibi ya aglamak istiyorm :14:neden istedigim şeyler olmuyor yaw :43:hevesim kursagımda kaldı vallahi siyahın yerine lacivert allah var ordakiler dedilerki abla lacivert gzüel oldu siyahı boşver işin komigi bir bayan çalışıyor orda beni görünce dediki ablacım bir beden daha küçülmüşsün ne alem kız ya başka zaman olsa bedenim küçük olsun dedim şimdi 44 ve 46 bedene girebiliyorm üstüme 44 beden oluyorkızlar eşarp almadım vardı çünkü sabah erken kalkıcam kendinize iyi bakın beni unutmayın olurrmu :59::59:rabbime emanet olun arada zaman bulrsan pc tabi kesin yazarım sizlere :5::5::5:

Canım çok geçmiş olsun inş hemen iyileşir.:16:

En iyisini yapmışsın canım tek başına 2 küçük canavarla nasıl başa çıkacaksın sanada yazık walla :16:
insallah becerebiliriz ya:26:
süper yeni dukan canlar geliyor...:52::52::52::52::52::16:
daha baslamadik :1: yarin baslamayi dusunuyoruz ama sen peyniri tamamen yagsizmi kullaniyorsun.kimisi yogurtu ve peyniri normal yiyormus.

canım ben 26 beden olunca anca zayıf oluyorum şuan 28 bedenim ama balık etliyim...boyum 1.61 54-55 kilo da ideal kilom 55 olunca tam her giydiği yakışan bi hatun oluyorum ben de çirkin durmuyor yani merak etme:34::34::34:
boy-beden orantisi cok farkediyor..sanirim ben kendimi dusunerek dedim:26:ben 28 giydigimde tam kivaminda oluyorum aslinda.26 giyebilmem kemikten ibaret olmam demek:53:
birlikte ortak karar almanın çok doğru bir hareket olmuş canım...inşallah yoluna sokarsınız herşeyi...
insallah:16:
özgecim sporumu çok beğendim tebrik ederim. sigarayıda bıraktın helal sana canım biraz daha iyi beslen hayatım iyileşmen lazım

sen iyi olki kızınıda iyileştir canım çok çok geçmiş olsun ilaçlarını kullan 2 güne ayağa kalkar kızın

evettttt cezam harika valla kaçamak yapıp yüreklilikle bunu söyleyene helal ama cezada var sonunda kaç kez kaçamak yaparsa x2 olacak :52::52::52::52:

ohhhhhhhhhhhhhhhh iyi yaptın canım güle güle kirlen:32::32::32::32::52::52::52::52:

ne güzel ki canım bir karar almışsınız hadi bakalım kolay gelsin dukan biraz masraflı gibime geliyor benim yaaa nukhette o diyeti yapıyo onunlada konuştuk biraz masraflı sanki dedi.

bu yulaf ekmeğini normal mesela tam buğday ekmeği yerine falan mı yiyiyon. ne için yiyiyon yani öğün yerinemi mesela

canım benim boyum da 1.53 46 kilo olman lazım diyo heseplamalarda ama hayatta o kiloda olamam kimi hesaplamalarda yaşımıda yazıyom o zamanda50 ol diyo anlamadım gitti valla hayatımda hiç hatırlamıyom 26 beden gitdiğimi 28 giydim ama şimdi meselaaaa:52::52::52::52::52:

burda cok guzel gorunuyorsun benim tahmin ettigim gibi bir deri bir kemik zayiflik yok..bende 28 beden kotu normal bir sekilde giyerken (sikmadan yani) ayni bu resimdeki halin gibi gorunuyorum..
26 beden derken :30::30::44::44:
kot bedeni canim..

bugun acaip sicak ve yogun bir gundu..cizelgemizi yaptim:1: duvarimiza astim..hayirlara vesile olur insallah:9:biz gibi plansiz aileye anca boyle:47:
1 saat sonra yuruyuse cikacagim..
hepinize opucukler.

Herkese günaydın :16:
hemencik kahvaltı mı yazayım
1 dilim beyaz peynir
1 adet domates
2 adetyeşil zeytin
1 tutam maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ılık su

daha uyanmadınız mı millet :)) ne var ne çok nasıl gidiyor?yeni üyeler alınmış süper olmuş :46: hoşgelmişler :71:
benim kötü günler maalesef geçmiş bitmiş değil ama ne yaparsam kendime yapıyorum.bu kadar tatil yeter artık diyet zamanı :62: eeee bu yaz bikinileri kimler giyiyor parmakları görelimmmm :12::12::60::60::64::64:
Ben bu hafta özel günümdeyim ve cumartesi bir arkadaşımın kızının d.günü var.O yüzden bu haftayı bitirip,haftaya pazartesi diyete başlıcam.Haftaya pazartesi sabahı tartılıp kilom ne hale gelmiş ona da bakıcam,şu an bilmiyorum o yüzden yazmıyorum :(( menü paylaşımına da o zaman başlarım ama paylaşıma başladım,buralardayım artık :16: ohh bee çok özlemişimmm :54::54::54::kkk::kkk::kkk:

Günaydın kızlar :3: herkese iyi haftalar diliyorum :16:
Beni özleyen var mıııı kaptanınız döndüüü :62::62:

hoşgeldin seçilcim,herkese bol kilo kaybı olan bir hafta diliyorum kahvaltımı yaptım haftasonunun yorgunluğunu atmaya çalışıyorum,birazdan spora gitmeyi düşünüyorum kaynanam 7 aylık bebeğimi yürütmeye çalışıyor tutmuş kollarından sinir hastası olmaya az kaldı rahatı buldu gitmeyi hiç düşünmüyor dün bir komşusuyla konuşurken duydum martta gelirim belki diyoordu allah yardımcım olsun....

hoşgeldin seçilcim,herkese bol kilo kaybı olan bir hafta diliyorum kahvaltımı yaptım haftasonunun yorgunluğunu atmaya çalışıyorum,birazdan spora gitmeyi düşünüyorum kaynanam 7 aylık bebeğimi yürütmeye çalışıyor tutmuş kollarından sinir hastası olmaya az kaldı rahatı buldu gitmeyi hiç düşünmüyor dün bir komşusuyla konuşurken duydum martta gelirim belki diyoordu allah yardımcım olsun....

sağol canım sen de hoşgeldin :16:
demek bebişi doğurdun büyüttün :nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım :16: hamilelik kilolarını vermek için geldin tekrar değil mi sağlıklı zayıflamalar tatlım.emzir miyor musun?..k.valideni fazla takmamaya çalış anadığım kadarıyla er ya da geç evine dönecek :34:

daha uyanmadınız mı millet :)) ne var ne çok nasıl gidiyor?yeni üyeler alınmış süper olmuş :46: hoşgelmişler :71:
benim kötü günler maalesef geçmiş bitmiş değil ama ne yaparsam kendime yapıyorum.bu kadar tatil yeter artık diyet zamanı :62: eeee bu yaz bikinileri kimler giyiyor parmakları görelimmmm :12::12::60::60::64::64:
Ben bu hafta özel günümdeyim ve cumartesi bir arkadaşımın kızının d.günü var.O yüzden bu haftayı bitirip,haftaya pazartesi diyete başlıcam.Haftaya pazartesi sabahı tartılıp kilom ne hale gelmiş ona da bakıcam,şu an bilmiyorum o yüzden yazmıyorum :(( menü paylaşımına da o zaman başlarım ama paylaşıma başladım,buralardayım artık :16: ohh bee çok özlemişimmm :54::54::54::kkk::kkk::kkk:

Günaydın canım ayrıca hoşbulduk. :16: Ben daha geçen hafta başladım çok yeniyim :)

Günaydın canım ayrıca hoşbulduk. :16: Ben daha geçen hafta başladım çok yeniyim :)

Hayırlı olsun canım :16: senin kilolar ne alemde,neden kilo sorunu yaşıyorsun,doğum filan mı senin de?uyguladığın bir diyet var mı yoksa kendin mi uyguluyorsun bilgilerine göre :32:

Hayırlı olsun canım :16: senin kilolar ne alemde,neden kilo sorunu yaşıyorsun,doğum filan mı senin de?uyguladığın bir diyet var mı yoksa kendin mi uyguluyorsun bilgilerine göre :32:

yok canım ben daha evli değilim kasımda nişanlanacam aslında bu pazarıd nişan ama ben istediğim kıyafeti giymek için biraz cadılık yaptım.:10:
Kilo problemim benimde damar inceliği hastalığı vardı sürekli burnum kanıyordu o yüzden kortizonlu hormon tedavisine başladı.Kilo alalı 3-4 yıl kadar oldu.
Diyet listemde diyetisyen verdi 10-15 günde bir gidiyorum.:18:

yok canım ben daha evli değilim kasımda nişanlanacam aslında bu pazarıd nişan ama ben istediğim kıyafeti giymek için biraz cadılık yaptım.:10:
Kilo problemim benimde damar inceliği hastalığı vardı sürekli burnum kanıyordu o yüzden kortizonlu hormon tedavisine başladı.Kilo alalı 3-4 yıl kadar oldu.
Diyet listemde diyetisyen verdi 10-15 günde bir gidiyorum.:18:

hee anladım canım gelmiş geçmiş olsun,iyisin artık herhalde :nazar:
Allah tamamına erdirsin :16:

Back
X