• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sonuç listelerinden kopyaladım bu kadarını

Ganfed...57...0.6 kg
Paşam3405...80...0.8 kg
roseberry...65,5...0.7 kg
bahayk...52,8...0.5 kg
berenim2012...88...0.9 kg
gerbera1987...91,7...0.9 kg
dudujan...108,1...1.1 kg
fiyona_07...60...0.6 kg
nuhan...82,7...0.8 kg

kırmızıyla yazdığım rakamlar bu ay sonuna kadar en az vermeniz gereken kilolar canlar.Farkettiyseniz gayet makul.Zaten bu rakamları da veremezsek nasıl ilerleyebiliriz ki :16::kkk:

listenin kalanını da daha sonra yaparım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar....bu akşam kesin bir kararla yarın sabah itibarıyle karatay dietine başlamaya karar verdim....takıma dönme sansım var mı acaba?
SAPHİRA cımmm cnm geri dönmüşsün...çook sevindim..eskisi gibi pozitif enerjinle yine harikalar yaratacagına eminim:)

gerçek kaptanım:1::1::1: evet bende katılıyom dediğine banada motive olacak dediğin benim vermem istediğim 3 kilom var perşembe gini tartıldığım da 52.8 çıktım 50 olmak istiyom ama az kaldığı için fazla veremiyom desteğini ricaediyom
canım bence senin diyete değil düzenli spora ihtiyacın var :34:

hoşgeldin bebeemm :16:

Kızlar bu mesajımı buldum..eminim hatırlayanlarınız vardır,yeni arkadaşlarımızda okusunlar istedim..:71:
Kurallarımızı harfiyen uygulayacağız,o kurallar bizim mutlu ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmemiz için oluşturuldu :28:
gördüğüm kadarıyla paylaşım eksikliği var,bu en en en önemli kuralımızdır,diyet yaparken paylaşım esastır!
mesaj sayımları nerdeeee???

*gerbera liste halinde takımda kimler var,yanlarına güncel kilolarıyla yazar mısın?Hem kaç kişi var onu göreyim hem de vakit kaybetmeden mesaj sayım sırasını oluşturayım
*spor listesi tutacak bir gönülü rica ediyorum arkadaşlar
*1 ayda kilosunun % 1 ini verme zorunluluğu kuralımızı da uygulayacağız.güncel kilolarınızdan yola çıkarak bu ay en az kaç kilo vermeniz gerektiğini yazacağım,böylece birbirimizi takip etmemiz daha kolay olacak
*Takım içi ve kardeş takımlarla tatlı yarışlara girelim ki motivasyonumuz artsın :kkk:

Gerberacım,izinli olduğum dönemde,yardımcımın da mezun olmasının ardından,takıma verdiğin emeklerinden dolayı teşekkürler.Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğini umuyorum :16::16::71::71:

Bu mesajdanda anlasildigi gibi sanirim yeni takim baskanı Saphira.. Gerberanin yeni bir görevi varmi?

Bu mesajdanda anlasildigi gibi sanirim yeni takim baskanı Saphira.. Gerberanin yeni bir görevi varmi?

ben yeni takım kaptanı değilim canım aslında yaklaşık 1 yıldır kaptan benim,izindeydim :34: sen doğal olarak yeni katıldığın için aramıza bilmiyorsun :) Gerberanın benim belirlediğim yeni bir görevi yok ama kendisnin istediği bir şey olursa konuşur hep birlikte hallederiz :16:

sonuç listelerinden kopyaladım bu kadarını

Ganfed...57...0.6 kg
Paşam3405...80...0.8 kg
roseberry...65,5...0.7 kg
bahayk...52,8...0.5 kg
berenim2012...88...0.9 kg
gerbera1987...91,7...0.9 kg
dudujan...108,1...1.1 kg
fiyona_07...60...0.6 kg
nuhan...82,7...0.8 kg

kırmızıyla yazdığım rakamlar bu ay sonuna kadar en az vermeniz gereken kilolar canlar.Farkettiyseniz gayet makul.Zaten bu rakamları da veremezsek nasıl ilerleyebiliriz ki :16::kkk:

listenin kalanını da daha sonra yaparım

ilk önce bu 0.8kg i haftalik sandim. Dikkatlice yeniden okuduğumda, subatin son gününe kadar benim vermem gerkeken kilo 0.8 olduğunu anladım. Bu çok az değil mi? yani bir geneli iyakalamak için az tahminlerler mi?

SAPHİRA cım sanırım takımda yer yok ama bu önemli değil....çünkü sonucta sizleri tanıyorum ve takımımı çok özledim..vee yaza kadar en az 15 kg yi üzerimden atmak istiyorum..yer olmasada burda sizleyim kuzum ben:)

AYY saphiram çok sevindim beni de takıma geri çagırmk istemene...gönlünden geçmene çok mutlu oldum canımmm...kalp kalbe karşıymış cidden:16:

bu arada yeni gelen tanımadıgım arkadaşlarım hoşgeldiniz...eski takım arkadaşlarım selamlar sevgiler hepinizee.....

ben yeni takım kaptanı değilim canım aslında yaklaşık 1 yıldır kaptan benim,izindeydim :34: sen doğal olarak yeni katıldığın için aramıza bilmiyorsun :) Gerberanın benim belirlediğim yeni bir görevi yok ama kendisnin istediği bir şey olursa konuşur hep birlikte hallederiz :16:

kendimi yeni bir döneme basliyormus gibi hissettim. hemen yariş havasina giriyorum...:1::1::1:

daha önce karatayla 88 den 76 ya kadar düşmüştüm ..ve çok istikrarlı gitmişti...karataydan çok umutluyum..ama çok kilo aldım beeeeeennn.....

ben yarın başlıyorum kuzucuumm...beraber karatay yapalım lütfeeeeeeennnn..dediğin gibi az yaglı bir karatay..lütfennnnn:)
canım yapalımm tabi :16: yalnız ben ilk haftamda dukan atak yapayım diye düşündüm ya da diyet uzmanımız neve sorarız,ilk hafta verebileceğimizin maximumunu verelimmm :16:
ilk önce bu 0.8kg i haftalik sandim. Dikkatlice yeniden okuduğumda, subatin son gününe kadar benim vermem gerkeken kilo 0.8 olduğunu anladım. Bu çok az değil mi? yani bir geneli iyakalamak için az tahminlerler mi?
canım tabiki azz :1: bu benim sizlere belirlediğim hedef kilolar değil,bazen 1 ayda hiç kilo verilmemiş hatta alınmış olabiliyor,bu o olmasın diye bir önlem :16:
SAPHİRA cım sanırım takımda yer yok ama bu önemli değil....çünkü sonucta sizleri tanıyorum ve takımımı çok özledim..vee yaza kadar en az 15 kg yi üzerimden atmak istiyorum..yer olmasada burda sizleyim kuzum ben:)
evet canım,tabiki listeye girememndışında paylaşımımız tüm hızıyla devam etsinnnn :62::62:
kendimi yeni bir döneme basliyormus gibi hissettim. hemen yariş havasina giriyorum...:1::1::1:
işte takım ruhu işte motivasyon :64::64::64::66::66::66:
daha önce karatayla 88 den 76 ya kadar düşmüştüm ..ve çok istikrarlı gitmişti...karataydan çok umutluyum..ama çok kilo aldım beeeeeennn.....

evet bitanem çok iyi gidiyordun yılmak yok yine vericezzzz :16::16:

Back
X