• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar nöbetçiyim..1 litre suyum var elimde sabaha kadar içerimm..yarın zayıflama politikamı yazayımm...bu sefer düzenli sporla desteklemem lazım..kendime günde yarım saat yürüyüş vakti ayırmam lazım..yarım saatle dahi çok farkedeceğine meinim...

1) ohcanimadeysin...15
2) dudujan...9
3) saphira...29
4) roseberry...11
5) nuhan...17
6) ganfed...5
7) gerbera...16
8) bahayk...9
9) paşam...izinli
10)berenim2012...3 hafta yatılı misafiri olduğundan mesaj sayısından muaf tutulmak istemiş
11)fiyona...kızı ve kendisi hasta olduğundan izinliymiş sanırım.çok geçmiş olsun
12)anşaa...izinli

Son düzenleme:
1) ohcanimadeysin...15
2) dudujan...9
3) saphira...29
4) roseberry...11
5) nuhan...17
6) ganfed...5
7) gerbera...16
8) bahayk...9
9) paşam...izinli
10)berenim2012...3 hafta yatılı misafiri olduğundan mesaj sayısından muaf tutulmak istemiş
11)fiyona...kızı ve kendisi hasta olduğundan izinliymiş sanırım.çok geçmiş olsun
12)anşaa...izinli

bir takim toplam 15 kişimi olabiliyor?

Kızlar bu mesajımı buldum..eminim hatırlayanlarınız vardır,yeni arkadaşlarımızda okusunlar istedim..:71:
Kurallarımızı harfiyen uygulayacağız,o kurallar bizim mutlu ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmemiz için oluşturuldu :28:
gördüğüm kadarıyla paylaşım eksikliği var,bu en en en önemli kuralımızdır,diyet yaparken paylaşım esastır!
mesaj sayımları nerdeeee???

*gerbera liste halinde takımda kimler var,yanlarına güncel kilolarıyla yazar mısın?Hem kaç kişi var onu göreyim hem de vakit kaybetmeden mesaj sayım sırasını oluşturayım
*spor listesi tutacak bir gönülü rica ediyorum arkadaşlar
*1 ayda kilosunun % 1 ini verme zorunluluğu kuralımızı da uygulayacağız.güncel kilolarınızdan yola çıkarak bu ay en az kaç kilo vermeniz gerektiğini yazacağım,böylece birbirimizi takip etmemiz daha kolay olacak
*Takım içi ve kardeş takımlarla tatlı yarışlara girelim ki motivasyonumuz artsın :kkk:

Gerberacım,izinli olduğum dönemde,yardımcımın da mezun olmasının ardından,takıma verdiğin emeklerinden dolayı teşekkürler.Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğini umuyorum :16::16::71::71:

paylaştığım kurallar hemen hemen aynı herhalde cnm sadece perşembe günü tartı günü yaptım haftalardır böyle devam ediyoruz ve böylece liste konusunda sıkıntı yaşamıyoruz bilgin olsun istedim .. listeyide buraya koymuyorum herkes yazıyor kilosunu ben hepsini toparlayıp toptan bir liste hazırlıyorum daha doğrusu excel de hazırlıyorum böylece hata da olmamış oluyor:34:

sonuç listelerinden kopyaladım bu kadarını

Ganfed...57...0.6 kg
Paşam3405...80...0.8 kg
roseberry...65,5...0.7 kg
bahayk...52,8...0.5 kg
berenim2012...88...0.9 kg
gerbera1987...91,7...0.9 kg
dudujan...108,1...1.1 kg
fiyona_07...60...0.6 kg
nuhan...82,7...0.8 kg

kırmızıyla yazdığım rakamlar bu ay sonuna kadar en az vermeniz gereken kilolar canlar.Farkettiyseniz gayet makul.Zaten bu rakamları da veremezsek nasıl ilerleyebiliriz ki :16::kkk:

listenin kalanını da daha sonra yaparım

paşam ay sonuna kadar izinli veremeyebilir üstüne alabilirde malum anne yemekleri:56: bide ohcanımadeysin var oda 61 kilo olması lazım yanlış hatırlamıyorsam :51:

SAPHİRA cım sanırım takımda yer yok ama bu önemli değil....çünkü sonucta sizleri tanıyorum ve takımımı çok özledim..vee yaza kadar en az 15 kg yi üzerimden atmak istiyorum..yer olmasada burda sizleyim kuzum ben:)

karar defterinde okuum paylaşımda oylamaya sunursak kabul edilirse 15 kişinin üstüne çıkabilirmişiz:51:

1) ohcanimadeysin...15
2) dudujan...9
3) saphira...29
4) roseberry...11
5) nuhan...17
6) ganfed...5
7) gerbera...16
8) bahayk...9
9) paşam...izinli
10)berenim2012...??? berenim nerdesin canım izinli miydin?az önce altta ismini görüyordum
12)anşaa...izinli

pek paylaşım eksikliği yok takımda bugün sayımı ben yapacaktım hatta onun gelmiştimki sen saymışsın yarında ben sayarım
listemizde
ohcanmadeysin
ganfed
nuhan
roseberry
gerbera
bahayk
berenim
fiyona
saphıra
shopaholic
dudujan
izinli olarakta
paşam
anşaa var

kilolarını sen eklemişsin zaten:51:

ayrıca takım içi takımı her hafta yapıyorduk bu hafta paşam gelmeyince aksadı paşam her hafta kura çekiyordu isimleri ikişerli gruplar halinde rakip oluyorduk

Son düzenleme:
Mesaj sayım tarihleri:

1) saphira...4.2.13 pazartesi +
2) dudujan...5.2.13 salı
3) ohcanimadeysin...6.2.13 çarşamba
4) roseberry...7.2.13 perşembe
5) nuhan...8.2.13 cuma
6) ganfed...11.2.13 pazartesi
7) gerbera...12.2.13 salı
8) bahayk...13.2.13 çarşamba
9) fiyona...14.2.13 perşembe
10)shopaholic...15.2.13 cuma
11)anşaa...18.2.13 pazartesi
12)paşam...19.2.13 salı
13)berenim...20.2.13 çarşamba

*1 günlük (24 saatlik) sayımlar halinde hazırladım.
*alıntılar da tek tek sayılarak,1 mesaj sayılıyor.
*arka arkaya 5 mesaj yazıp,mesaj sayımı doldurayım tarzı sözde paylaşımlar,çok belli oluyor arkadaşlar,lütfen yapmayın,eğer paylaşım yapmak istemiyorsanız veya yapamıyorsanız dürüstçe söyleyin
*yanlışlıkla veya sistemden kaynaklı 1 den fazla yayınlanmış mesajları saymayın :16:

paylaştığım kurallar hemen hemen aynı herhalde cnm sadece perşembe günü tartı günü yaptım haftalardır böyle devam ediyoruz ve böylece liste konusunda sıkıntı yaşamıyoruz bilgin olsun istedim .. listeyide buraya koymuyorum herkes yazıyor kilosunu ben hepsini toparlayıp toptan bir liste hazırlıyorum daha doğrusu excel de hazırlıyorum böylece hata da olmamış oluyor:34:

paşam ay sonuna kadar izinli veremeyebilir üstüne alabilirde malum anne yemekleri:56: bide ohcanımadeysin var oda 61 kilo olması lazım yanlış hatırlamıyorsam :51:

karar defterinde okuum paylaşımda oylamaya sunursak kabul edilirse 15 kişinin üstüne çıkabilirmişiz:51:

pek paylaşım eksikliği yok takımda bugün sayımı ben yapacaktım hatta onun gelmiştimki sen saymışsın yarında ben sayarım
listemizde
ohcanmadeysin
ganfed
nuhan
roseberry
gerbera
bahayk
berenim
fiyona
saphıra
shopaholic
dudujan
izinli olarakta
paşam
anşaa var

kilolarını sen eklemişsin zaten:51:

ayrıca takım içi takımı her hafta yapıyorduk bu hafta paşam gelmeyince aksadı paşam her hafta kura çekiyordu isimleri ikişerli gruplar halinde rakip oluyorduk

normalde listeye herkes kendi hesaplamasını yapar ve eklerdi.Sen ben her hafta yaparım dersen excelde yapmaya devam et,tabiki öylesi hatasız olur.ben excelde yapmayı bilmiyorum.Tarılma ve kilo bildirimi de gerekli olmadıkça cuma sabahı 12.00 ye kadar yapılsa daha iyi olur bence ama herkes memnunsa bu şekilde devam ederiz,oylamaya sunarız.

paşam izinli olduğu için onu muaf tutarız,Mart ayında o da girer listeye

evet oy birliğiyle,hiç kimsenin itirazı olmadan kabul edilirse 15 kişiden fazla oluyor ancak eksik üyeleri olan takımlar vardı,hala vardır sanırım,onları düşünürsek kabul etmezler,eksik olan takımlara gitsinler derler bence.bir de şu an kesinleşmiş 15 kişi olmadık henüz

yarışa da devam ederiz o zaman :34:

Son düzenleme:
Mesaj sayım tarihleri:

2) gerbera...5.2.13 salı
5) nuhan...8.2.13 cuma
7) dudujan...12.2.13 salı
11)berenim...20.2.13 çarşamba
*arka arkaya 5 mesaj yazıp,mesaj sayımı doldurayım tarzı sözde paylaşımlar,çok belli oluyor arkadaşlar,lütfen yapmayın,eğer paylaşım yapmak istemiyorsanız veya yapamıyorsanız dürüstçe söyleyin
*yanlışlıkla veya sistemden kaynaklı 1 den fazla yayınlanmış mesajları saymayın :16:

izinli olanları listeden çıkardım... yarın sayım yapmak istiyorum sonra üstümde yük oluyor haftaya salı kardeşim ameliyat olcak haftaya pek giremem zaten riskli diyo doktor burun kıkırdağı ve burun etinden olcak ama kalpte problem varmış 1 saat önceden iğne yapcaklarmış aman korkmaya başladım ya:31: gerçi diyorum ne kadar hasta olanlar var ameliyat oluyor nolcakki diyorum ama canım sıkkın iyileşincede bademcikleri alıncak:31: ikisi ağır olur dedi doktor ...

Mesaj sayım tarihleri:

2) gerbera...5.2.13 salı
5) nuhan...8.2.13 cuma
11)berenim...18.2.13 pazartesi

izinli olanları listeden çıkardım... yarın sayım yapmak istiyorum sonra üstümde yük oluyor haftaya salı kardeşim ameliyat olcak haftaya pek giremem zaten riskli diyo doktor burun kıkırdağı ve burun etinden olcak ama kalpte problem varmış 1 saat önceden iğne yapcaklarmış aman korkmaya başladım ya:31: gerçi diyorum ne kadar hasta olanlar var ameliyat oluyor nolcakki diyorum ama canım sıkkın iyileşincede bademcikleri alıncak:31: ikisi ağır olur dedi doktor ...

bu liste 2 haftalık olduğu için,izinliler de o zamana kadar dönerler diye düşündüm ve en sona ekledim.neyse geldikleri zaman ekleriz tekrar

çok geçmiş olsun Allah şifa versin ve yardımcınız olsun,içini ferah tut,dua et

Mesaj sayım tarihleri:

2) gerbera...5.2.13 salı
5) nuhan...8.2.13 cuma
11)berenim...18.2.13 pazartesi

rakibem, hayirlisi olsun... hepsi ayni sonuca çikiyor nasilsa:16::16::16:
bahar üzüldüm şimdi.. biraz ara ver bence sonra gene gel... iyidik böyle..
insallah veririz bu sefer..metabolizmam bozuldu.ruyama bile girdi.doktora gidiyorum metabolizma yasimi ogrenmye..28 yasindasiniz ama metabolizma yasiniz 62 cok cok kotu bunu duzeltemeyiz ne yapsak diyordu..cok uzuluyordum..nerdeyse 2 aydir ayni kiloda kalinca kafayi yedim artik bilincaltimdada:37::37::37:
kızlar yaaa kaçamak yapınca motivasyonumdüşüyo benim sanki kendimi kilo almış gibi hissediyomçok değil kaçamaklarım tabikide ama oluyo işte kafam karıştı. gitsemmi klasammı ama esranın yani roseberry nin dediği doğru karnemi alayım dimi kalıyom kızlarrr kalıyom ve yarından sabahtan itibaren asla kaçamak yapmıycam misafir olsabile evde yapmıycam o 3 kiloyuda vereceğim SÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:72::72::72::72:
o duyguyu cok iyi biliyorum..diyorum ya onceden kacamak hic yapmazdim yapsamda mutlaka kalorisi kadar spor yaparak harcardim.simdi toparlayamiyorum kendimiuzuluyorum halime valla..gitmemene cok sevindim
Kızlar bu mesajımı buldum..eminim hatırlayanlarınız vardır,yeni arkadaşlarımızda okusunlar istedim..:71:
Kurallarımızı harfiyen uygulayacağız,o kurallar bizim mutlu ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmemiz için oluşturuldu :28:
gördüğüm kadarıyla paylaşım eksikliği var,bu en en en önemli kuralımızdır,diyet yaparken paylaşım esastır!
mesaj sayımları nerdeeee???

*gerbera liste halinde takımda kimler var,yanlarına güncel kilolarıyla yazar mısın?Hem kaç kişi var onu göreyim hem de vakit kaybetmeden mesaj sayım sırasını oluşturayım
*spor listesi tutacak bir gönülü rica ediyorum arkadaşlar
*1 ayda kilosunun % 1 ini verme zorunluluğu kuralımızı da uygulayacağız.güncel kilolarınızdan yola çıkarak bu ay en az kaç kilo vermeniz gerektiğini yazacağım,böylece birbirimizi takip etmemiz daha kolay olacak
*Takım içi ve kardeş takımlarla tatlı yarışlara girelim ki motivasyonumuz artsın :kkk:

Gerberacım,izinli olduğum dönemde,yardımcımın da mezun olmasının ardından,takıma verdiğin emeklerinden dolayı teşekkürler.Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğini umuyorum :16::16::71::71:
gecmiste bende bir takimda baska bir nickle katilmistim..takimin motivasyon cok dusuktu..kimse dogru duzgun spor yapmiyordu..kilo verseeler bile bir dahaki haftaya aliyor veya hic veremiyorlardi..ayda 1 kilo kurali koymustuk artik.bide spor kurali..yoksa takimlarda olmanin bir manasi olmuyor..kendi kilo veremedigi gibi gevseklikle digerlerininde motivasyonunu bozuyor..ama malesef suan ben kendi icimde o durumdayim :14::14::14::14:artik biktim vermem lazim ya alti ustu 5 kiloooooo..nerde eski hilal :14::14:
çok mersi selam...

ben seklimi tanitayım :1::1::1::1:

asağidaki kilo cetvelimdeki bilgiler doğrudur.
boy: 178
diyetim: dukan
haftalik sporum: 360 dak
canim senin hedefin kacti..mutlaka soylemissindir de ben kacirdim..benimde boy 174..hedefim once 60..sonra 58 olup 60 olmamak oldummu hemen kontrol altina almak..

bugunku menum

sabah 1 krep
1 dilim peynir
5 zeytin
1 kasik salca
1 cay kasigi bal
sekersiz cay

ogle
ton balikli sandvic
ve bir buyuk bardak ayran

ara 1 portakal

aksam(yemedim daha ama boyle olacak)
4 kasik sebze yemegi+1 kase yogurt

gun boyu 2 litre su ictim 3 fincan besi bir yerde ictim

spor yapmadim bugun regl oldum karnim cok agriyor:17:kursa gitmeyi bile istemiyorum.sicacik battaniyenin altinda isinsam biraz rahatlasam:14:

kaptanim spor listesi ben olusturabilirim.onceden cok disiplindiydim simdi saldim biraz.bide vakit bulamiyorum ama sorumluluk bende olursa utanir yaparim
herkes istedigini yapsin..yurumek yada leslie gibi.ama bence bazi hareketlerimiz olsun hepsinden karma bicimde..
bel-bacak-basen-kalca-gobek...
hepsini iceren bi egzersiz listesi yapalim belirli sayilariyla beraber.
olculerimizi verelim
1 ay sonunda olcu bildirimi yapalim
gunluk egzersiz listesi tutalim vs..
nasil olur sizce kizlar.

günaydın arkadaşlar...güzel bir gün olsun hepimize....benim kvalidem ve annem umreden dönüyorlar bugün..yogun bir gün olucak...:31:

HER gün mutlaka 3 litre su içeceğim kızlar....bunun yanında 3 büyük kupa yeşil çay,1 kupa 5 i bir yerde,1 kupa 9 lu çay,1 kupa elma sirkeli ılık su,ve ıhlamur adacayı içicem..siyah cayı minimuma indiricem..siyah cay içersem diğer caylarımı içemiyorum...

HANİ gül kaynak die bir dr vardı..o deişti ki günde 4 litre su için bakın görün nasılda zayıflıyorsunuz die....ama 4 litre zararlıdır sanki yaa...

Back
X