ben bir mesaj sayımı yapıp geleyim![]()
hehehee bu süpürgeli smileyin tepesinde 2 tane at kuyruk sacı varmıydı ben yeni mi görüyorum çok şşeker olmuş heheee:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir mesaj sayımı yapıp geleyim![]()
1) ohcanimadeysin...15
2) dudujan...9
3) saphira...29
4) roseberry...11
5) nuhan...17
6) ganfed...5
7) gerbera...16
8) bahayk...9
9) paşam...izinli
10)berenim2012...3 hafta yatılı misafiri olduğundan mesaj sayısından muaf tutulmak istemiş
11)fiyona...kızı ve kendisi hasta olduğundan izinliymiş sanırım.çok geçmiş olsun
12)anşaa...izinli
bir takim toplam 15 kişimi olabiliyor?
Kızlar bu mesajımı buldum..eminim hatırlayanlarınız vardır,yeni arkadaşlarımızda okusunlar istedim..
Kurallarımızı harfiyen uygulayacağız,o kurallar bizim mutlu ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmemiz için oluşturuldu
gördüğüm kadarıyla paylaşım eksikliği var,bu en en en önemli kuralımızdır,diyet yaparken paylaşım esastır!
mesaj sayımları nerdeeee???
*gerbera liste halinde takımda kimler var,yanlarına güncel kilolarıyla yazar mısın?Hem kaç kişi var onu göreyim hem de vakit kaybetmeden mesaj sayım sırasını oluşturayım
*spor listesi tutacak bir gönülü rica ediyorum arkadaşlar
*1 ayda kilosunun % 1 ini verme zorunluluğu kuralımızı da uygulayacağız.güncel kilolarınızdan yola çıkarak bu ay en az kaç kilo vermeniz gerektiğini yazacağım,böylece birbirimizi takip etmemiz daha kolay olacak
*Takım içi ve kardeş takımlarla tatlı yarışlara girelim ki motivasyonumuz artsın
Gerberacım,izinli olduğum dönemde,yardımcımın da mezun olmasının ardından,takıma verdiğin emeklerinden dolayı teşekkürler.Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğini umuyorum![]()
sonuç listelerinden kopyaladım bu kadarını
Ganfed...57...0.6 kg
Paşam3405...80...0.8 kg
roseberry...65,5...0.7 kg
bahayk...52,8...0.5 kg
berenim2012...88...0.9 kg
gerbera1987...91,7...0.9 kg
dudujan...108,1...1.1 kg
fiyona_07...60...0.6 kg
nuhan...82,7...0.8 kg
kırmızıyla yazdığım rakamlar bu ay sonuna kadar en az vermeniz gereken kilolar canlar.Farkettiyseniz gayet makul.Zaten bu rakamları da veremezsek nasıl ilerleyebiliriz ki
listenin kalanını da daha sonra yaparım
SAPHİRA cım sanırım takımda yer yok ama bu önemli değil....çünkü sonucta sizleri tanıyorum ve takımımı çok özledim..vee yaza kadar en az 15 kg yi üzerimden atmak istiyorum..yer olmasada burda sizleyim kuzum ben:)
1) ohcanimadeysin...15
2) dudujan...9
3) saphira...29
4) roseberry...11
5) nuhan...17
6) ganfed...5
7) gerbera...16
8) bahayk...9
9) paşam...izinli
10)berenim2012...??? berenim nerdesin canım izinli miydin?az önce altta ismini görüyordum
11)fiyona...kızı ve kendisi hasta olduğundan izinliymiş sanırım.çok geçmiş olsun
12)anşaa...izinli
paylaştığım kurallar hemen hemen aynı herhalde cnm sadece perşembe günü tartı günü yaptım haftalardır böyle devam ediyoruz ve böylece liste konusunda sıkıntı yaşamıyoruz bilgin olsun istedim .. listeyide buraya koymuyorum herkes yazıyor kilosunu ben hepsini toparlayıp toptan bir liste hazırlıyorum daha doğrusu excel de hazırlıyorum böylece hata da olmamış oluyor
paşam ay sonuna kadar izinli veremeyebilir üstüne alabilirde malum anne yemekleribide ohcanımadeysin var oda 61 kilo olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
karar defterinde okuum paylaşımda oylamaya sunursak kabul edilirse 15 kişinin üstüne çıkabilirmişiz
pek paylaşım eksikliği yok takımda bugün sayımı ben yapacaktım hatta onun gelmiştimki sen saymışsın yarında ben sayarım
listemizde
ohcanmadeysin
ganfed
nuhan
roseberry
gerbera
bahayk
berenim
fiyona
saphıra
shopaholic
dudujan
izinli olarakta
paşam
anşaa var
kilolarını sen eklemişsin zaten
ayrıca takım içi takımı her hafta yapıyorduk bu hafta paşam gelmeyince aksadı paşam her hafta kura çekiyordu isimleri ikişerli gruplar halinde rakip oluyorduk
Mesaj sayım tarihleri:
1) saphira...4.2.13 pazartesi +
2) gerbera...5.2.13 salı
3) ohcanimadeysin...6.2.13 çarşamba
4) roseberry...7.2.13 perşembe
5) nuhan...8.2.13 cuma
6) ganfed...11.2.13 pazartesi
7) dudujan...12.2.13 salı
8) bahayk...13.2.13 çarşamba
9) fiyona...14.2.13 perşembe
10)shopaholic...15.2.13 cuma
11)berenim...18.2.13 pazartesi
*1 günlük (24 saatlik) sayımlar halinde hazırladım.
*alıntılar da tek tek sayılarak,1 mesaj sayılıyor.
*arka arkaya 5 mesaj yazıp,mesaj sayımı doldurayım tarzı sözde paylaşımlar,çok belli oluyor arkadaşlar,lütfen yapmayın,eğer paylaşım yapmak istemiyorsanız veya yapamıyorsanız dürüstçe söyleyin
*yanlışlıkla veya sistemden kaynaklı 1 den fazla yayınlanmış mesajları saymayın
izinli olanları listeden çıkardım... yarın sayım yapmak istiyorum sonra üstümde yük oluyor haftaya salı kardeşim ameliyat olcak haftaya pek giremem zaten riskli diyo doktor burun kıkırdağı ve burun etinden olcak ama kalpte problem varmış 1 saat önceden iğne yapcaklarmış aman korkmaya başladım yagerçi diyorum ne kadar hasta olanlar var ameliyat oluyor nolcakki diyorum ama canım sıkkın iyileşincede bademcikleri alıncak
ikisi ağır olur dedi doktor ...
insallah veririz bu sefer..metabolizmam bozuldu.ruyama bile girdi.doktora gidiyorum metabolizma yasimi ogrenmye..28 yasindasiniz ama metabolizma yasiniz 62 cok cok kotu bunu duzeltemeyiz ne yapsak diyordu..cok uzuluyordum..nerdeyse 2 aydir ayni kiloda kalinca kafayi yedim artik bilincaltimdadarakibem, hayirlisi olsun... hepsi ayni sonuca çikiyor nasilsa
bahar üzüldüm şimdi.. biraz ara ver bence sonra gene gel... iyidik böyle..
o duyguyu cok iyi biliyorum..diyorum ya onceden kacamak hic yapmazdim yapsamda mutlaka kalorisi kadar spor yaparak harcardim.simdi toparlayamiyorum kendimiuzuluyorum halime valla..gitmemene cok sevindimkızlar yaaa kaçamak yapınca motivasyonumdüşüyo benim sanki kendimi kilo almış gibi hissediyomçok değil kaçamaklarım tabikide ama oluyo işte kafam karıştı. gitsemmi klasammı ama esranın yani roseberry nin dediği doğru karnemi alayım dimi kalıyom kızlarrr kalıyom ve yarından sabahtan itibaren asla kaçamak yapmıycam misafir olsabile evde yapmıycam o 3 kiloyuda vereceğim SÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZ![]()
gecmiste bende bir takimda baska bir nickle katilmistim..takimin motivasyon cok dusuktu..kimse dogru duzgun spor yapmiyordu..kilo verseeler bile bir dahaki haftaya aliyor veya hic veremiyorlardi..ayda 1 kilo kurali koymustuk artik.bide spor kurali..yoksa takimlarda olmanin bir manasi olmuyor..kendi kilo veremedigi gibi gevseklikle digerlerininde motivasyonunu bozuyor..ama malesef suan ben kendi icimde o durumdayimKızlar bu mesajımı buldum..eminim hatırlayanlarınız vardır,yeni arkadaşlarımızda okusunlar istedim..
Kurallarımızı harfiyen uygulayacağız,o kurallar bizim mutlu ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmemiz için oluşturuldu
gördüğüm kadarıyla paylaşım eksikliği var,bu en en en önemli kuralımızdır,diyet yaparken paylaşım esastır!
mesaj sayımları nerdeeee???
*gerbera liste halinde takımda kimler var,yanlarına güncel kilolarıyla yazar mısın?Hem kaç kişi var onu göreyim hem de vakit kaybetmeden mesaj sayım sırasını oluşturayım
*spor listesi tutacak bir gönülü rica ediyorum arkadaşlar
*1 ayda kilosunun % 1 ini verme zorunluluğu kuralımızı da uygulayacağız.güncel kilolarınızdan yola çıkarak bu ay en az kaç kilo vermeniz gerektiğini yazacağım,böylece birbirimizi takip etmemiz daha kolay olacak
*Takım içi ve kardeş takımlarla tatlı yarışlara girelim ki motivasyonumuz artsın
Gerberacım,izinli olduğum dönemde,yardımcımın da mezun olmasının ardından,takıma verdiğin emeklerinden dolayı teşekkürler.Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğini umuyorum![]()
canim senin hedefin kacti..mutlaka soylemissindir de ben kacirdim..benimde boy 174..hedefim once 60..sonra 58 olup 60 olmamak oldummu hemen kontrol altina almak..çok mersi selam...
ben seklimi tanitayım
asağidaki kilo cetvelimdeki bilgiler doğrudur.
boy: 178
diyetim: dukan
haftalik sporum: 360 dak