Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 297. ETAP***

Ganfed (57/56.3/0.7/%1.23)
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9/105.1/0.8/0.76%)
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 26'ya bölündü
anşaa (70.4 / 293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 5'e bölündü

7. Takım Ortalaması :%

Ben dün yazmıştım ama arada kaynamış galiba yeniden ekleyeyim:9:

Herkese günaydınlar mutlu neşeli az kalorili günler diliyorummmmm:)Böyle sabah sabah bir neşe bir enerjiğim neden bilmiyorum halbuki bugün gece temizlik ve yemek yaptım bugün akşam uzun uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım gelecekler.Üstelik sabah sabah taksicinin biri yüzünden az daha kaza yapacaktım ama yine keyfimi kaçıramadı hayırdır diyorum kendi kendime :)

Sabahki menümü yazayım
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 adet siyah 1 adet yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
3 büyük kocaman bardak şekersiz açık çay hatta hala devam ediyorum çaya doldurdum sabahki çayı termos bardağıma :1:

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar..

Sanada hayırlı cumalar canım.Sonunda geldi cuma hafta ohhh kahve kitap keyfi yapacam yeni kitaplar aldım heyecanla bekliyorum okumayı :16:

***7. TAKIM 297. ETAP***

dudujan (105.9
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 /

o kadar emege sadece 700gr :43::43::43:

Canım bende üzülüyordum daha düne kadar gıdım gıdım gidiyor diye.Akşam cenkle alışverişe gittik ben tabi diyet ürünler,nesfit,brokoli falan alıyorum.Kasaya gittik kilolu bir kasiyer gördü aldıklarımı ayyy dedi seni en iyi ben anlarım bende yapıyorum ama aklım başıma geç geldi dedi ve başladı anlatmaya:
Geçen sene diyete başlamış hızlı gitsin diyede spora yüklenmiş yemeğide baya kısmış 4 ayda 46 kilo vermiş nasıl mutluymuş sonra hastalanmış ilaçlar falan 58 kilo almış gerisin geriye.Şimdi de vucut spora alışmış ne yapsa faydası olmuyormuş sonra diyeti çok yapamıyormuş hastalanıyormuş haftada 100-600 gram arası zor veriyormuş.Birde güzel ama hareketlerim bile kısıtlı diye nerdeyse ağlayacaktı.Bende artık 100 gram versem kar diyecem.Zaten daha kasıma 8-9 ay hafta 1 kilo versem 30 kiloyu rahat buluyorum sonra gelsin gelinlik inş :)

tebrikler nevim tebrikler kaptanım..alıntıyla cevap yazamıyorumda :)
teşekkürler tatlım :16:
***7. TAKIM 297. ETAP***

dudujan (105.9
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 /

senin kilon için 700 gr. muhteşem Ganfed,niye üzülüyorsun ki.sonra yine aynı emeği sarfediyordun ama 2 hafta üst üste kilon sabitti.şimdi 700 gr. vermiş olmana bayram emen lazım :46::46::nazar::nazar:
***7. TAKIM 297. ETAP***

dudujan (105.9/105.1/0.8/0.76%)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 /

Ben dün yazmıştım ama arada kaynamış galiba yeniden ekleyeyim:9:
evet canım doğru yazmıştın sen :44:
Herkese günaydınlar mutlu neşeli az kalorili günler diliyorummmmm:)Böyle sabah sabah bir neşe bir enerjiğim neden bilmiyorum halbuki bugün gece temizlik ve yemek yaptım bugün akşam uzun uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım gelecekler.Üstelik sabah sabah taksicinin biri yüzünden az daha kaza yapacaktım ama yine keyfimi kaçıramadı hayırdır diyorum kendi kendime :)

Sabahki menümü yazayım
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 büyük kocaman bardak şekersiz açık çay hatta hala devam ediyorum çaya doldurdum sabahki çayı termos bardağıma :1:
oo ne güzel neşen daim olsun arkadaşım :nazar::nazar::nazar: misafir çok severim hele ki sevdiğim özlediğim arkadaşlarımsa gelenler :46:
afiyet olsun
Canım bende üzülüyordum daha düne kadar gıdım gıdım gidiyor diye.Akşam cenkle alışverişe gittik ben tabi diyet ürünler,nesfit,brokoli falan alıyorum.Kasaya gittik kilolu bir kasiyer gördü aldıklarımı ayyy dedi seni en iyi ben anlarım bende yapıyorum ama aklım başıma geç geldi dedi ve başladı anlatmaya:
Geçen sene diyete başlamış hızlı gitsin diyede spora yüklenmiş yemeğide baya kısmış 4 ayda 46 kilo vermiş nasıl mutluymuş sonra hastalanmış ilaçlar falan 58 kilo almış gerisin geriye.Şimdi de vucut spora alışmış ne yapsa faydası olmuyormuş sonra diyeti çok yapamıyormuş hastalanıyormuş haftada 100-600 gram arası zor veriyormuş.Birde güzel ama hareketlerim bile kısıtlı diye nerdeyse ağlayacaktı.Bende artık 100 gram versem kar diyecem.Zaten daha kasıma 8-9 ay hafta 1 kilo versem 30 kiloyu rahat buluyorum sonra gelsin gelinlik inş :)

Allah kimilerini zayıf yaratıyor,kimilerini kilo almaya meyilli,yani bizler gibi.ömür boyu diyet yapacağım fikrine alıştırdım mesela ben kendimi.yoksa hepsi geriye gelir ve almaya da devam ederim.bunun sonu nereye varır salsam kendimi,bilmiyorum :50:

***7. TAKIM 297. ETAP***

dudujan (105.9
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 /

700 gram az mı bacım böyle çabalamaya devam edersen 5 haftada mezun olursun ;)

Sabahki menümü yazayım
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
ahhh ahhhh aşk mı desem kilo vermenin mutluluğumu desem hafta sonumu desemmm bilemedim :)))) allah ağzımızın tadını bozmasın bugünlerimizi aratmasın inşlhhh
Sanada hayırlı cumalar canım.Sonunda geldi cuma hafta ohhh kahve kitap keyfi yapacam yeni kitaplar aldım heyecanla bekliyorum okumayı :16:

hangi kitapları aldın bende geçen hafta sonu almıştım o bitti zaten inceydi :) bu hafta abimin kitaplarına mı baksam yoksa gidip alsammı diye düşünüoyrum :) fazlada kasamıyorum boynumdan sebep :(

eğer kiloluysan ömür boyu dikkat etmek zorundasın bunu vermiş geri almış biri olarak o kadar iyi anladımki

hazırlanıp çıkayım kurana gidicem komşuya off off birde ne mamalar hazırlıyomuş:(( en az hasarla atlatmayı planlıyorum
birde kısırı ben çok masum görürdüm ama 1 kaşığı 62,5 kaloriymiş hayal kırıklığı yaşadım resmen :)))

ahhh ahhhh aşk mı desem kilo vermenin mutluluğumu desem hafta sonumu desemmm bilemedim :)))) allah ağzımızın tadını bozmasın bugünlerimizi aratmasın inşlhhh

hangi kitapları aldın bende geçen hafta sonu almıştım o bitti zaten inceydi :) bu hafta abimin kitaplarına mı baksam yoksa gidip alsammı diye düşünüoyrum :) fazlada kasamıyorum boynumdan sebep :(

eğer kiloluysan ömür boyu dikkat etmek zorundasın bunu vermiş geri almış biri olarak o kadar iyi anladımki

Amin canım inş hep beraber neşemiz daim olsun.
Canım ben deli gibi kitap okuyorum hele işim gereği çok seyahat ettiğim için her daim çantamda bir kitap ve ebook reader mutlaka olur:) Hatta artık evde kitap koyacak yer kalmadı o yüzden değiş-tokuş yapıyorum kütüphaneye veriyorum annem çıldırıyor yoksa:)
Son okuduğum kitap aşk tanrıçanın yemek okuluydu çok sevimli bir kitaptı.Bu hafta sonu içinde pembe cadillac ve tess gerritsenin yeni gerilim romanı olan buz gibi soğuğu aldım heyecanla bekliyorum.

hazırlanıp çıkayım kurana gidicem komşuya off off birde ne mamalar hazırlıyomuş:(( en az hasarla atlatmayı planlıyorum
birde kısırı ben çok masum görürdüm ama 1 kaşığı 62,5 kaloriymiş hayal kırıklığı yaşadım resmen :)))

offff ya bir tabak yesen nerdeyse tüm günün kalorisini almış oluyorsun zaten:) Kısırıda çok severim malesef:43:

kaptanım çok özür diliyorum ama beni takımdan kendi isteğiyle ayrıldı olarak yazarsanız sevinirim haber veremedim sıkıntılrımız var çünkü geri döneceğim tabiki ama ne zaman bilmiyorum hepinizi seviyorum hoşçakalın
hayırdır yavrum noldu

canım gram gram gidiyor şöyle 2şer 3er gitsin diyorum ama olmuyor ki :(

orum diyetisyen izin verimiyor malesef.Şuanda kilom fazl olduğu için 1800-1900 civari bir diyet yapıyorum onunla bile veriyorum hiç aç kalmıyorum ama çikolata özledim sadece:(
çok çok gitsin istiy

Beyzaya çok geçmiş olsun ıssır benim yerime:16:
yürüyüş bandın hayırlı olsun canım güle güle kullan bol bol kaloti yak inş:8:

Çok çok geçmiş olsun inş çok önemli değildir canım.

oooo maşallah canım tebrik ederim.
bılmıyorum cnm takıp etcez 3ayda bır bakalım ne olacak

herkese hayırlı cumalar olsun herkes ne istiyorsa bütün dilekleriniz olsun innşallahhh,şimdi koşu bandından indim 170 kalori yaktım ama ben terlemiyorum sporda millet su gibi oluyor bende sadece saçlarım hafif nemleniyor,öğleden sonrada spora giderim yarım saatte orda sporumu yaparım ara öğünümü yemeyi unuttum kalkıyim onu yiyim....

herkese hayırlı cumalar olsun herkes ne istiyorsa bütün dilekleriniz olsun innşallahhh,şimdi koşu bandından indim 170 kalori yaktım ama ben terlemiyorum sporda millet su gibi oluyor bende sadece saçlarım hafif nemleniyor,öğleden sonrada spora giderim yarım saatte orda sporumu yaparım ara öğünümü yemeyi unuttum kalkıyim onu yiyim....

bravvo canim sana bende bi suru alinti yapmistim hepsi gitti .:47::47::47:boyle olunca insanin moralide bozuluyor ya.masalah sana canim ne guzel sporunuda yapmissin bende kalkip yapiim bari cok gec olmadan bu haftada kacamak yapmayacam bidahaki cumaya kadar diyete siki sikiya devam bakalim ne olacak bu cumada mi sadece 700 yoksa dahami cok olacak .canim nasil cikolata istiyor anlatamam ama yemiyecem .nefsime yenilmeyecem .bu arada sehriye corbasi yapmma lazim ama evde sehriye kalmamis ne yapsam acaba:18:

kızlar bizim kardeş takım sizdiniz sanırım listeyi bi kontrol edebilirmisiniz:) teşekkürler

***4. TAKIM 297.ETAP***

zeburus : (62.4/61.5 /0.9/ %1.44 )
topraks : ( 78.8/78.0 /0.8 /1.02 %)
pegasus07 : (63.6/63.3 /0,3 /0,47 % )
quail : (72 / 71,5 / 0,5 / %0,7 )
pokemon51 :( 71.6 /71.0 /0.6 / 0.84% )
_ASLI_ : (67.4 / / / %0 ) izinli
zeynepcer : (60.3 /60.3 /0 / 0% ) baskül arızasından dolayı net kilosu öğrenilemedi
wuwum : ( 81 /81 /0 / %0 )kilosu aynı
ruhefza: (77.5 /0 /0/0 %) hamilelik nedeniyle izinli
eftelya_blue: ( 68.1 /68.6 /-0.37 %)295.etapta izine ayrilan üye geri döndü,kilosu 2 ye bölündü

4.takim ortalamasi : %0.39

insallah istedigin kiloya rahatca dusersin canim.istedigin gelinligide giyebilirsin basarilar bu yolda sana.verdigim az degilde emegime gore az diye dusunuyom
teşekkürler tatlım :16:

senin kilon için 700 gr. muhteşem Ganfed,niye üzülüyorsun ki.sonra yine aynı emeği sarfediyordun ama 2 hafta üst üste kilon sabitti.şimdi 700 gr. vermiş olmana bayram emen lazım :46::46::nazar::nazar:

evet canım doğru yazmıştın sen :44:

oo ne güzel neşen daim olsun arkadaşım :nazar::nazar::nazar: misafir çok severim hele ki sevdiğim özlediğim arkadaşlarımsa gelenler :46:
afiyet olsun

Allah kimilerini zayıf yaratıyor,kimilerini kilo almaya meyilli,yani bizler gibi.ömür boyu diyet yapacağım fikrine alıştırdım mesela ben kendimi.yoksa hepsi geriye gelir ve almaya da devam ederim.bunun sonu nereye varır salsam kendimi,bilmiyorum :50:
haklisiniz canlarimda ben tam 3 haftadir diretiyom verecem diye gecen haftalarda veremedim onu hastalanacam o yuzden tartiya yansimadi diye dusunmustum buftadi diyetle ve hastaligi atlattiktan sonra daha cok yansir demistim tartiya ama 700 u gorunce husrana ugradim acikcasi.ama pes etmek yok bu haftada direnecem belki de direnc noktasini kirdim bu hafta haftaya daha cok gider kim bilir bidahaki cumaya sonucu gorecegiz:18::18:
Canım ben deli gibi kitap okuyorum hele işim gereği çok seyahat ettiğim için her daim çantamda bir kitap ve ebook reader mutlaka olur:) Hatta artık evde kitap koyacak yer kalmadı o yüzden değiş-tokuş yapıyorum kütüphaneye veriyorum annem çıldırıyor yoksa:)
Son okuduğum kitap aşk tanrıçanın yemek okuluydu çok sevimli bir kitaptı.Bu hafta sonu içinde pembe cadillac ve tess gerritsenin yeni gerilim romanı olan buz gibi soğuğu aldım heyecanla bekliyorum.
ay ne guzel ya bende bi zamanlar cok severdim kitap okumadan asla yataga gitmezdim bu nete dadandigimdan beri zaman bulamiyom okumaya okumam gereken bir surude kitabim var ama bilmiyom kitapla arama bir sogukluk girdi :20:
günaydın arkadaşlar....bu sabah ki kilom 84.4 ..500 gram vermişim...

gunaydin canim .masallah bu hafta herkes vermis kilo .kilo veren herkesi cani gonulden tebrik ediyorum alanlarida kinim kinim kiniyorum:47::47::47::47:

aynen canım bizim evdede koltuk altları konsol altı hep kitap dolu annemlerin evinde bir kitaplık dolusu ve çatılarda kutuların içinde filmlerdesen 1000 den fazla vardır abim ve okulu sağolsun :) birde öyle bir zevk ki kıyıpda veremiyorum onlara bakmak bile hoşuma gidiyo :) buz gibi soğuğu bende istiyorum yaaa :) hatta bu hafta sonu gidip alırım belkide :)
offff ya bir tabak yesen nerdeyse tüm günün kalorisini almış oluyorsun zaten:) Kısırıda çok severim malesef:43:
evet çok kötü ve çok severim kısırı allahtan abla kısır değil patates salatası yapmış az yağlı :)

aminnn canım benim rabbim sanada çocukların ve eşinle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
bende fazla terlemem saç diplerim ve döşüm az biraz terler birde hava soğuk zaten oda azaltır :)

sabah
1 brdk yarım yağlı süt ile special k

öğle

5 kaşık patates salatası
1 tane mercimek köftesi
şekersiz çay

dip not :) börek kek açma vardı ağzıma bile sürmedim kendimi tebrik tasdik her ne varsa ediyorum :)))

ara
türk kahvesi

akşam
2 dilim çvdr ekmeği
4 tane ızgara köfte
salata

ara
bir brdk yoğurt

2 lt su ( daha 1 lt bile olmadı )
2 brdk yeşil çay
1 brdk form çay

Back