Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam o zaman hemen hazırlıyorum
sadece mesaj sayım listesinde olanları ve kendimi ekliyorum demi :)
HAFTALIK BADİLER :))))
roseberry ve ganfed
maviyeşil1999 ve nev81
shopaholic ve saphıra
lepistesinyavrucugu ve dudujan
herkese başarılar bol azimli bol eksili bir hafta diliyorum![]()
![]()
maşallah canım senin spor azmine hayranım ben ayağım iyileşsin hemen başlayacam çok özeniyorum sana :)
darrısı sana canım benim inşallah tez zamanda iyileşirsin herşeyden önce sağlık birtanem...
Normal hiç kıyamıyordum kitaplarıma sonra baktım durup tozlanacakarına birileri okusun dedim sadece çok sevdiğim kitapları saklıyorum zaten hepsini saklasam annem atar beni evden :)
patates salatasına ben yarın yağsız tuzsuz sadece salata içine küçük patates şeklinde yapacam.Cumartesi yarın gün çalışıyordum ama ofiste dip köşe temizlik varmış hiç çalışmayacam çok sevinçliyim:)
Benimde annem gitti ütüler yığıldı ne güzel farkına varmadan yapılıyordu ütüler artık yarın tüm gün ütü aparım bende![]()
Mesaj sayım tarihleri:
1)maviyesil1999...19.2.13 salı +
2)saphira...20.2.13 çarşamba +
3)roseberry...21.2.13 perşembe
4)Ganfed...22.2.13 cuma
5)dudujan...25.2.13 pazartesi
6)nev81...26.2.13 salı
7)shopaholic...27.2.13 çarşamba
8)maviyesil1999...28.2.13 perşembe
9)saphira...1.3.13 cuma
10)roseberry...4.3.13 pazartesi
11)Ganfed...5.3.13 salı
12)maviyesil1999...6.3.13 çarşamba
13)saphira...7.3.13 perşembe
14)roseberry...8.3.13 cuma
kızlar berenimin de ayrılmasıyla listeyi yine kaydırdım.son hali bu..
kızlar sonuçlar belli oldu 4. oldukhepinizi yürekten tebrik ediyorum..
aslında hakkımız daha fazlasıydı,sizlerde farkındasınızdır,listemizde çok fazla ayrılan,izne ayrılan vs.. oldu..ve hepsi de bildirim yapmadan gittikleri için,ortalamamızın gereksiz yere küçüklmesine sebep oldular..bu yüzden haftaya sıfırsız ve yine eksisiz olarak bir liste hazırlayacağımı inanarak,daha fazlası için var mısınız diyorum hanımlar
![]()
![]()
şu kura çekme olayını yapalım,eşleşsin herkes birbiriyle,tatlı tatlı ısıtalım burayı![]()
Çok teşekkür ederim DudujanEğer sorun olmazsa ben salıyı alırım sende pazartesiyi alabilirsin canım bana gün sorun olmuyor.![]()
Oleyyyyyyyy,haftaya alalım mı şu 1.liğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar sonuçlar belli oldu 4. oldukhepinizi yürekten tebrik ediyorum..
aslında hakkımız daha fazlasıydı,sizlerde farkındasınızdır,listemizde çok fazla ayrılan,izne ayrılan vs.. oldu..ve hepsi de bildirim yapmadan gittikleri için,ortalamamızın gereksiz yere küçüklmesine sebep oldular..bu yüzden haftaya sıfırsız ve yine eksisiz olarak bir liste hazırlayacağımı inanarak,daha fazlası için var mısınız diyorum hanımlar
![]()
![]()
şu kura çekme olayını yapalım,eşleşsin herkes birbiriyle,tatlı tatlı ısıtalım burayı![]()
Teşekkür ederim kaptanım ve DudujanMesaj sayım tarihleri:
4)Ganfed...22.2.13 cuma
5)nev81...25.2.13 pazartesi
6)dudujan...26.2.13 salı
9)saphira...1.3.13 cuma
11)Ganfed...5.3.13 salı
listeyi tekrar düzenledim kızlar![]()
Harikasın,ben de yarın başlıyorum canım :124:koşu bandını açabildik sonunda oda zaten küçücük olduğundan duvarlar üstüme geliyo sanki inşlh alışırım :/ 25 dk yürüdüm ama baya hamlamışım
Şimdi bu badiler rakibe mi yoksa yandaş mı olacakHAFTALIK BADİLER :))))
roseberry ve ganfed
maviyeşil1999 ve nev81
shopaholic ve saphıra
lepistesinyavrucugu ve dudujan
herkese başarılar bol azimli bol eksili bir hafta diliyorum![]()
![]()
Ciğerim alıntılar tek tek sayılıyor,benim 1 mesajım vardı ama içinde 7-8 alıntım vardı[/COLOR
saphira*****************17
lepistesinyavrucuğu********8
dudujan******6
maviyeşil1999****4
ganfed*****5
shopaholic-0
nev81*1
roseberry*******7
canım ya bu yusuf küçükken bu kadar yaramaz ağlayan bi çocuk değildi sanki beyzadan sonramı böyle oldu ki ?hayırlı akşamlar hanımlar,kardeşim geldi yemeğimizi dışarda yedik ordan kahveye arkadaşa gittik kaynanam kıza baktı oğlanı aldık çıktık oğlan canımıza ot tıkadı şimdi evde çığlık çığlığa babasıyla oynuyorlar akşam yemeğim ızgara tavuklu salata yedim birde 1 top dondurma pişmanmıyım asla 2 aydır tatlı namına birşey sokmamıştım çok iyi geldi,eşim allah binkere razı olsun yaptığım diyet ve kararlılığımdan dolayı çok güzel bir gerdanlık almışben sana kilo ile ilgili hiçbir baskı yapmama rağmen azim ettin kilo verdim diye süpriz yapmış çok sevindim ....
Çok teşekkür ederim Dudujan
Oleyyyyyyyy,haftaya alalım mı şu 1.liğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Teşekkür ederim kaptanım ve Dudujan
Harikasın,ben de yarın başlıyorum canım :124:
Şimdi bu badiler rakibe mi yoksa yandaş mı olacak
Ciğerim alıntılar tek tek sayılıyor,benim 1 mesajım vardı ama içinde 7-8 alıntım vardıEline sağlık canım
![]()
ben sana 2 iki hafta veriyorum 2 hafta sonra bay bay yaparsın biz tombul sosislereselam güzel hanımlar,ben geldiiiiiimmmmm,beyzamın üst dişi çıktı çok şükür ama diğeri daha çıkamadı dün gece hiç uyumadık çok şükür allahım başka dert vermesin benim diyet çok iyi gidiyor çok şükür kavitasyona gidiyordum ya toplam bel ve karından 10 cm incelmişim canım kocacım koşu bandı aldı hemde en iyisinden çok sevindim şimdilik 5-5,5 km hızla yarım saat yürüyorum.....
canım kıyamam çok geçmiş olsun tedavi falan mı görcek yoksa zamanla duzelır dediler mı...slm kızlar
nasılsınızz
bugun goz doktoruna gıttım
cok yoruldum
oglumuda gosterdım
yumurtaları yukarı kacıyormus
testıslerıde kucukmus
onlarla ugrastım durdum bugun cok yogundum yenı eve gırdım
valaaaa kıskanıyorum bu ne hızdır yarabbim istanbulda olanlar esranın diyetısyenıne neden gitmiyo acaba harıkasın hayatım maşallah....sevgili kaptancım sabah banyodan sonra tartıldım sanırım uykusuzluk ve diyet 1200 gram gitmiş yani yeni kilom 60.7 emine hanımcım hiçbir zaman durma olmayacak demişti çok şükür durmadı canım nescafe istedi içip sporuma gideyim...
ama ben takımı sağlam disiplinde gördümm...güzel olmuş bence....ay o depolari olmaz olsun hayatimzi zehir ediyorlar nedir cektigimiz bu kilolardan.tez zamanda kurtuluruz insallahda bakalim ne zaman
oy canim insanin nasil morali bozulur umutlari tukenir bilirim .uzulme demekle hersey gecmiyor biliyom ama demekten baskada care bulamiyom gencsin zaten cabuk atlatirsin fizik tedaviyle halledersin basini dik tut moralioni bozma biz bu kilolarin hakkindan gelmis hatunlariz onun hakkindan mi gelemeyecen.vur hastaligin gozuneo senden korksun
ah bi bakayim yukleyebilirsem koyarimda su an resim cektirmedim daha benim kilom sadece gobek kisminda
ordan gitse baska sey istemiyom oda dogumdan kaldi zaten illet gibi gitmiyorda
oy canimsin saphiram ama hala tartiya yansiyan bisey yok bakalim bugun esime dedim tarti al saglam bisey diye ama oda firsatim olursa alicam dedi ama bakalim alacak mi o almasada cumartesim kendim cikacam alisverise o zaman alicam kesin bu tartiyla olmuyor bu hafta en az iki kilo veririm diye dusunuyordum belkide vermisimdir ama sadece 200 gr ekside gosteriyor o kadar emege 200 gr cok az ya://
sorun degil dun dunde kaldi bugun bizimlesin ya o yeter
belli oluyor listenin uzunlugundan ama dukana uygunmus hepsi sorun degil nasilsa demi
yok canim ya ben hala biraktigin yerdeyim bir adim bile ilerleyemedim bahaykda bize isyan edip ayrildiniye onun yazdiklarina yorum yazmiyoruz niye birkere yazmadi diye ceza puani almis .niye bazilari kisa kisa 5 mesaj yazip ceza almiyorlarmis falan kirildi galiba ayrildi tekbasima devam edecem dedi ara sira ugrarim demisti ama yok ortalarda.kim bilir belkide basarmistir kalan 3 kilosunu atmayi
ay saphiracimfiyd demene cok guldum .gerbarada doner en kisa surede insalah aramizaonu bende ozledim ya![]()
çok yanlış zamanda çıkmışsın canım takımdan o son 3-4 aylık gevseklıkten sonra ınan takım yenı duzene gircektır kaptan ve uyelerın hepsı çok sağlam....üzüldüm ne yalan söyliyim...selam kızlar
sizleri arada takip ediyom GANFEDcim valla anşaya döktürmüşsün hakkımda :) valla artık dediğin gibi tek başıma devametmiyorum eşimle birlikteyim buraya gelmek biraz zorlaşmıştı son zamanlarda işlerime zaman ayıramıyodum ve artık zor geliyordu burada takip etmek ve ayrıldım canım...
birazkoyverdim 52.5 kiloyu gördüm amabi anda53.6 ya çıktım şimdi hala öyleyim bakalım düşünce haberederimmm
az mı 700 gr tebrikler canım...***7. TAKIM 297. ETAP***
Ganfed (57/56.3/0.7/%1.23)
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 26'ya bölündü
anşaa (70.4 / 293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 5'e bölündü
7. Takım Ortalaması :%
o kadar emege sadece 700gr![]()
hahahahaa evet öle gözüküyo...canımcım gerçekten sık biraz dişini ver şu 2-3 kiloyu inşallah biran önce seni mezun edriz yoksa ben senden önce mezun olucam![]()
çok çok çok özür dilerim kaptanım önceliklee....ben dün sabah evden bı çıktım az önce geldım haber veriyim diye akşam tam nete girdim ama ortalık çok karışıktı iş yerinde ne yazıkkı...bir daha kesinlikle böyle bişii olmıycak kusuruma bakma hiç tarzım diildir ama....oldu bi kere...***7. TAKIM 297. ETAP***
Ganfed (57/56.3/0.7/%1.23)
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9 / 105.1 / 0.8 / 0.76%)
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 / 84.4 / 0.5 / % 0.59)
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)
7. Takım Ortalaması :% 1.13
kızlar listemiz hazır.onaya sunucam sonra da paylaşım alanına eklicem.Kuralımızı bozmayıp hepiniz 12'den önce bildirim yaptığınız için teşekkür ederim arkadaşlar
aslında anşaa ve ipekyol da bu hafta listedeydi ama bu saate kadar bildirim yapmadıklarına göre,bu hafta listede olmayacaklarını düşündüler herhalde,o kadar da uğraşmıştım,hangi etapta ayrılmışlar diye..neyse napalım..![]()
bi dakikaa radyo programı da nedir bakıyımmm ya çok geride kaldım bişeyler kaçırmışım bennnKitabı harf harf okumuştum ilk aldığımda,çok haklısın canım.Hatta seyirin ilk haftasında kilo almak bile normal kabul edilirken,sen vermişsin.Yürekten tebrikler
Teşekkür ederim ciğerimmmm,darısı haftaya başına inşallah
Emeğin ödülünü almışsın canım,yürekten tebrikler
Birdahaki mesajıma bu konuyla ilgili bişeyler yazıcam yavrucuk
Tebrikler canım
Canım içtiğin su miktarı nasıl bir günde?
Akşam menümüz aynı
Canım kaptanım,biz teşekkür ederiz
Canım benim ilk radyo programım çarşamba salının sayımı bende o gün yapılıyor ya,o gün akşam geç gelicem sayım yapmam imkansız gibi ama ertesi gün yaparım olur mu salınınkini![]()
ben de saymak ıstiyoruuuuuuummmm ya ben ya bennn.....Mesaj sayım tarihleri:
4)Ganfed...22.2.13 cuma
5)nev81...25.2.13 pazartesi
6)dudujan...26.2.13 salı
9)saphira...1.3.13 cuma
11)Ganfed...5.3.13 salı
listeyi tekrar düzenledim kızlar![]()
alışırsın çiçeğim zamanla...koşu bandını açabildik sonunda oda zaten küçücük olduğundan duvarlar üstüme geliyo sanki inşlh alışırım :/ 25 dk yürüdüm ama baya hamlamışım
çocuklar hep öyle tatlım boşver,öyle ya da böyle kardeşceğizinle dışarı çıkmışsın,çok çok hakettiğin dondurmanı yemişsin,daha ne olsun derken,bombayı en sona bırakmışsın.valla eşine kocaman bir bravo,Alah mutluluğunuzu daim etsin canımhayırlı akşamlar hanımlar,kardeşim geldi yemeğimizi dışarda yedik ordan kahveye arkadaşa gittik kaynanam kıza baktı oğlanı aldık çıktık oğlan canımıza ot tıkadı şimdi evde çığlık çığlığa babasıyla oynuyorlar akşam yemeğim ızgara tavuklu salata yedim birde 1 top dondurma pişmanmıyım asla 2 aydır tatlı namına birşey sokmamıştım çok iyi geldi,eşim allah binkere razı olsun yaptığım diyet ve kararlılığımdan dolayı çok güzel bir gerdanlık almışben sana kilo ile ilgili hiçbir baskı yapmama rağmen azim ettin kilo verdim diye süpriz yapmış çok sevindim ....
[/COLOR
saphira*****************17
lepistesinyavrucuğu********8
dudujan******6
maviyeşil1999****4
ganfed*****5
shopaholic-0
nev81*1
roseberry*******7
alalım canımOleyyyyyyyy,haftaya alalım mı şu 1.liğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Teşekkür ederim kaptanım ve Dudujan
Şimdi bu badiler rakibe mi yoksa yandaş mı olacak
Ciğerim alıntılar tek tek sayılıyor,benim 1 mesajım vardı ama içinde 7-8 alıntım vardıEline sağlık canım
![]()
rica ederim tatlışım ama geçen haftaya listeye girmiş olsaydın ve bu hafta bildirim yapmasaydın,2 puan ceza alırdın,bu hafta eklemedim seni de ipekyolu da..biliyorum ihmal etmezsin normaldeçok çok çok özür dilerim kaptanım önceliklee....ben dün sabah evden bı çıktım az önce geldım haber veriyim diye akşam tam nete girdim ama ortalık çok karışıktı iş yerinde ne yazıkkı...bir daha kesinlikle böyle bişii olmıycak kusuruma bakma hiç tarzım diildir ama....oldu bi kere...
ben de saymak ıstiyoruuuuuuummmm ya ben ya bennn.....
iyi akşamlar
bugün nasıl acıktımm anlatamam sizeedışarıda da güvenip bir şey yiymedim.eşimle kızım da yemediler ben yiyemeyince onları da aç bıraktım.evegelince hemen pişirdim yemeği,salatayı yaptım,yemeğin ilk yarısına kadar nasıl yediğimi hatırlamıyorum
sonra kendime geldim yavaş yavaş ve farkına vardım yemek yediğimin
![]()
kahvaltımı yazmıştım zaten..
gittimiz yerde sade Türk kahvesi içtim sadece
sonra pazar ve market alışverişi yaptık ,evimize gittik.biraz toparlasın diye hemen 1 bardak ayran içtim.yemeği hazırlama gücümü topladım böylece..hemen balıklarımı yıkadım,sadece tuz ve karabiberle,hiç yağlamadan yallah fırınao pişerken salatamı yaptım,yeşillikler pazardan alınınca tazecik oluyor mis gibi kokuyor.kendi salatamı ayırdım,eşimle kızımınkine zeytinyağ gezdirdim,bir de yanında zero kola (ki aslında onun tadı başka şeyle çıkan
) yemekten sonra bir kup tatlı yedim,merak etmeyin kaçamak filan değil,dukana uygun bir tatlı.gerçekten nefis oldu,eşimden zor kaçırdım,yarısına yakınını o yedi
link veriyorum aşağıya,oradan sizlerde deneyebilirsiniz kızlar..
dukandiyetitariflerim: MİLFÖY PASTA
not:ben hamurunu biraz fazla tutmuşum sanırım fırında.benim hamurum resimde görüldüğü gibi kesilebilir kıvamda olmadı.yağlı kağıdından ayırırken parçalandı hep.ben de hepsini parçaladım,hem görüntüsü hem tadı corn flakes gibi oldu.dondurma kuplarına kat kat,bir çıtırlardan bir muhallebisinden şeklinde koydum.görüntüsü de tadı da şahane oldu kızlar.misafire bile yapılabilir benden söylemesi![]()
bugün aç kalanlar günü olmuş ve aynen hep aklım yemekte,nasıl olcak böyle bilmiyorumselamlar çiçeklerim
hemen bugün ne yediğimi yazayım acayip açım zira( sabahı yazmıştım
öğle yemek yemedim komşu ablayla bir kahve içtim orta şekerli (ben gitmeden yaptığı için splenda koyamadım ) sonra mah turuna marketleri felan gezindik 1,5 saat dolaşmışız eve geldiğimde atletim sırılsıklam olmuştu düşünün artık yürüyüş spor olsun nasıl hızlı yürüdüğümüzü :) eve geldiğimde saat 3,5 felandı yarın teyzemlere gideceğim için yarınki yemekleri hazırladım..ee bu saatten sonra öğle yemeği olmaz dedim bi paket çubuk kraker ve sonrasında pişirdiğim kapuskadan 5 kaşık yedim
akşam yemeğindede eşim sağolsun tavuk yemediğim için yiyebileyim diye her yöntemi deniyo :) tost makinesinde pişirdi 2 parçayı salatayla zorla yedim ve 2 dilim çvdr ekmeği ile
az öncede 3 1 arada içtim aslında içmiycektim ama çok açımmmmm(((( neden bugün doymadım anlamıyorum 2 lt suyumuda bitirdim 2 brdk form ve 2 brdk yeşil çay içtim
diyetede başladığımdan beri ilk defa bu kadar zorlandım ve gözüm ve aklım yemeklerde özellikle bol kalorilerde :)
ah canıımmm inan canınız çeksin diye değil,canınız tatlı iseyince yapın da,tatlı ihtiyacınızı giderin diye koydumgözünün nasıl döndüğünü tahmin edebiliyorum![]()
milföy pastaya bayıldımmmmmmmmmmmm şu ann ne çok ihtiyacım varyapılırmı bu banaaaa :)))
milföyle yapmışlığım vardır çokca abimde bayılır hatta :) toz tatlandırıcım ve kepeğim olsa yapardım ama deniycem alınca
evet canım aynen kaılıyorum.bugün böyle olduçok aç bırakmayın kendınızı sonra saldırıverıyoruz farkında olmadan![]()