Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ağladım ağlıcam valla çok kötüyüm,ben nutella kaşıkladım 3-4 kaşık kadar.çok çok özür dilerim,size rağmen yapım ya helal olsun bana :57::57: daha önce de olurdu bazen böyle gözüm dönerdi,kendime geldiğimde iş işten geçmiş olurdu ve şu an midem bulanıyo,çok üzgünüm.hem de saf protein günümde olmamalıydı bu,çok güzel gidiyordum ama valla kurs benim diyete düşman resmen.hoca bile söyledi,burda çok zor valla bravo dedi ama ben yine irademe sahip çıkamadım :14: perşembe günü de ablamın d.günü,pasta yapıcam ona sürpriz yapıp gidicem direkt..yok ben diyet yapamıcam galiba :14: verdiğim kilolarımı korusam ona bile razıyım,eskisi gibi olamam,olmak istemiyorum :14::14:
olan olmuşş çiçeğimm...hemen salmaaa....ne var allah aşkına dünya mı battı sankı yarın bi saf proteın yaparsın tamaammmm....dukan ağır geldi belkı sana diyetını gözden gecir uymuyosa değiştir tatlım...
25.02.2013 pazartesi 7. takım mesaj sayımıdır.

Roseberry=???
Dudujan=********=8 :nazar:
Maviyeşil1999=*********=9 :nazar:
Saphira=*****************=17 :65: :65: :65:
Shopaholic=???
Lepistesin Yavrucuğu=*****=5 :nazar:
Nev81=*************=13 :nazar:
Ganfed=**********=10 :nazar:
Anşaa=*********=9 :nazar:
elıne sağlık canım..
doktor turun nasil gecti canim gecmis olsun .insanin cani bazen disarda yemek cekiyorda
bu tehlikelerde var isteallah sifa versin

sorma sorma ansaaam
bi hirlandim ki anlatamam
canim yemek istiyor elim gidiyor sonra roseberry gozumun onune geliyor bana kahkahayla guldugunu goruyom he,men geri bosaltiyomm
yemeden -.hep senin yuzunden
oyle bir korkuttun ki gozumu
yaz bakiim bugun birsaat 20 dk spor
lesli yaptim bide befit videosu buldum netten onu yaptim 10 dk
5 milde lesliden yaptim

canim ya kotu olmus ama
bundan sonra hem daha az ye menundeki yemeklerden hemde bol bol spor yap dengelersin o zaman uzulmekle kilo gitmiyor malesef caba gerek

nevim he soyle moral ver herkese ozel tariflerinden ver psikolojik destek lazim senden bize .sen gayet guzel gidiyorsun masallah benden once mezun olacan galiba:46::5:

80 dk sporunu yazıyorum o zaman kuzucuk....:32:

Canım lütfen panikleme,çok doğal.Ben de dukan diyeti yapıyorum ve pazar günü kendime hakim olamayıp 2 dilim börek yedim koca koca,ama inan ne kadar üzülsem de demek ki vücudumum çok ihtiyacı vardı diye kendimi teselli edip tekrar tutundum,başarıcaz canım,sen çok güçlü bir kadınsın,sakın pes etmeeeee :70:
yok yok çok kızdım kendime.bir de özel günüm de yaklaştı,dolayısıyla çok melonkolikim :25: kaldığım yerden devam ediyorum bakalım sonuçlar ne olacak :14:

Roseberry=???
Shopaholic=???
eline sağlık cancazım :16::16:
roseberry izin almışı sanki yanlış mı hatırlıyorum :26:
shopa hala hasta herhalde anlamadım ben de
canim ya kotu olmus ama
bundan sonra hem daha az ye menundeki yemeklerden hemde bol bol spor yap dengelersin o zaman uzulmekle kilo gitmiyor malesef caba gerek
aynen öyle,bunu en iyi bilenlerden biriyim
olan olmuşş çiçeğimm...hemen salmaaa....ne var allah aşkına dünya mı battı sankı yarın bi saf proteın yaparsın tamaammmm....dukan ağır geldi belkı sana diyetını gözden gecir uymuyosa değiştir tatlım...
evet bugün sp günümdü,yarın da sp yapayım diyorum..evet canım kesinlikle ağır geldi ama Karatayda inanılmaz wc sorunları yaşadım ben,o yüzden o da korkutuyor beni

Kızlar dukan kitabının tamamını okumadım,biraz o bölümden biraz bu bölümden okuyup durdum.Okuduğum yerlerde,diyeti 1/1 5/5 2/0 yapmaktan bahsediyordu.1/1 dukanın tavsiye ettiği sistem,özellikle uzun yolu uzun olanlar için.Ancak 2/0 da çok ilginç geldi bana..yani haftanın 2 günü mesela pazartesi ve perşembe saf protein yapıp,diğer 5 gün diyet yapmamak olarak açıklamış.Ben de 2 gün saf protein yapıp,5 gün karatay veya ara öğünlü (mesela roseberrynin diyeti gibi) bir diyet mi yapsam nasıl olur?bir hafta bu yöntemi denesem ve iyi sonuç almazsam tekrar 1/1 e dönsem,sorun olur mu ne dersiniz :44:

akşam yemeğim:
dukana uygun yağsız düğün çorbası

kahve,ayran bişiler içebilir yatana kadar

suyum da 2.5 lt oldu

:3:canlarım çok şükür dün evime geldim annem ve erkek karsdeşim eşi ve bebegimiz bizdeler:55::55:evlerine gitmediler malesef annemlere mmeleketteyken hırsız girmiş evi talan etmişler yarın evi temizlemeye gidicez bu aralar giremezsem ksura bakmayın pc oturma odasında girmem sorun yani:18::18: kiloma gelince kilo aldım diye korkyordm ama aynı kilodayım 200 gram almışım :9::9: işşallah giricegim zamanlarda olucek ama bebkle ilgileniyorm işler yogun:24::24:işşallah haftaya aranıza katılıcam bu saat oldu bebegi anca salladım uyuttum :53:şimdilik çıkıyorum inanın çok yoruldum bugün evimi eşim sag olsun talan etmiş anca evin içinden çıkabildim oda kapa pisligi gitti:57::57:anlıcagınız bu hafta işler yogm regli oldm bugün şişim anlıcagınız tartıya çıkmamı görseniz varya gülerdiniz aynı bu moddaydım :83::83:ay halim aklıma geldikçe:9::9:neyse gözlerimden uyk akıyor sabah erken kalkıp annemlere gidip o uyz hırsızların dagıttıkları yerleri düzelticez işin kötüsü zararımız var az miktarda altınımız gitmiş:14:geçmişe gidemedim işşallah haftaya listede olurm tabi yer varsa:18::18: kendinize iyi bakın kimler var kimler yok rapor alabilirmiyim acaba biri beni aydınlatsın :17::17:memleketi sorucajk olursanız beni görenler böle kaldılar:53::53:paşa sana ne olmş diye benim namımı dyanlar ta annemlere geldi beni görmeye ay ne güldüm :9::9:neyse zn yazarım sonra uykum var sonra görüşmek dilegiyle:38:

Kızlar dukan kitabının tamamını okumadım,biraz o bölümden biraz bu bölümden okuyup durdum.Okuduğum yerlerde,diyeti 1/1 5/5 2/0 yapmaktan bahsediyordu.1/1 dukanın tavsiye ettiği sistem,özellikle uzun yolu uzun olanlar için.Ancak 2/0 da çok ilginç geldi bana..yani haftanın 2 günü mesela pazartesi ve perşembe saf protein yapıp,diğer 5 gün diyet yapmamak olarak açıklamış.Ben de 2 gün saf protein yapıp,5 gün karatay veya ara öğünlü (mesela roseberrynin diyeti gibi) bir diyet mi yapsam nasıl olur?bir hafta bu yöntemi denesem ve iyi sonuç almazsam tekrar 1/1 e dönsem,sorun olur mu ne dersiniz :44:
bence olabilir nıye diyceksın dukanda da tuvalet problemı ılerleyen safhalarda tekrarlayabiliyr diye biliyorum bi dene hem sana da bi değişiklik olur ama düzenli yapasan verimli olacağını düşünüyorum canım ben...
:3:canlarım çok şükür dün evime geldim annem ve erkek karsdeşim eşi ve bebegimiz bizdeler:55::55:evlerine gitmediler malesef annemlere mmeleketteyken hırsız girmiş evi talan etmişler yarın evi temizlemeye gidicez bu aralar giremezsem ksura bakmayın pc oturma odasında girmem sorun yani:18::18: kiloma gelince kilo aldım diye korkyordm ama aynı kilodayım 200 gram almışım :9::9: işşallah giricegim zamanlarda olucek ama bebkle ilgileniyorm işler yogun:24::24:işşallah haftaya aranıza katılıcam bu saat oldu bebegi anca salladım uyuttum :53:şimdilik çıkıyorum inanın çok yoruldum bugün evimi eşim sag olsun talan etmiş anca evin içinden çıkabildim oda kapa pisligi gitti:57::57:anlıcagınız bu hafta işler yogm regli oldm bugün şişim anlıcagınız tartıya çıkmamı görseniz varya gülerdiniz aynı bu moddaydım :83::83:ay halim aklıma geldikçe:9::9:neyse gözlerimden uyk akıyor sabah erken kalkıp annemlere gidip o uyz hırsızların dagıttıkları yerleri düzelticez işin kötüsü zararımız var az miktarda altınımız gitmiş:14:geçmişe gidemedim işşallah haftaya listede olurm tabi yer varsa:18::18: kendinize iyi bakın kimler var kimler yok rapor alabilirmiyim acaba biri beni aydınlatsın :17::17:memleketi sorucajk olursanız beni görenler böle kaldılar:53::53:paşa sana ne olmş diye benim namımı dyanlar ta annemlere geldi beni görmeye ay ne güldüm :9::9:neyse zn yazarım sonra uykum var sonra görüşmek dilegiyle:38:

geçmiş olsun...hadi bakalım işleri bitirde gel....

canlar ciğerler ballar pekmezlerrrr.....gününüz aydın olsun inşallaahhh...benım mesai bugun 4 de başladı ama dehşet enerji doluyummm....herkese az kalorılı bol hareketlı gunler diliyorum cumaya az kaldıııı diyorumm....akşama görüşürüzz...:16:

Roseberry=???
Shopaholic=???
ellerıne saglık cnm

Herkeslere günaydın sabah o kadar zor uyandım ki midem yanıyor sanki bugün bitsin akşam 8 de uyuyacammm:(
her sabah dedıgım sey aksam erkan yatcam
:)

yollardan denızlerden daglardan selam olsun butun takımıma :1: otbsn baglantısı ıyı ama tele ayar oldum yarım saatte anca bu satırları yazabıldım.sabah evden cıkarken tartıldım ya benım tartı sıyırdı yada ben tıroıdım yuzunden gram gram ılerlıyorum.annemlerden donunce sporu arttırıcam.mektubuma burda son verıp yanacıklarınızdan opuverıyom
ooo tıroıd olayı kotu..olsun gram gram vbermen bıle ıyı

hoşgeldin canım ben senin işlerinin yoğun olmadığı bir zaman bilmiyorum ki bacım,sürekli işleniyorsun :9: işleyen demir ışıldar :nazar:işlerini kolayla gel :16:
bence olabilir nıye diyceksın dukanda da tuvalet problemı ılerleyen safhalarda tekrarlayabiliyr diye biliyorum bi dene hem sana da bi değişiklik olur ama düzenli yapasan verimli olacağını düşünüyorum canım ben...
bu sabah tartıldım canım 1 kg daha gitmiş nasıl sevindim anlatamam,dün baya diyeti bırakmayı düşünüyordum,nasıl olsa yapamıyorum,kendime eziyet etmeyeyim bari diyordum ama sabah tartı beni motive etti resmen.dukanda duraklama yaşayana kadar 1/1 devam edicem,yani götürebildiğim yere kadar.sonra 2/0 ı denicem,dukanda kabızlık olursa bir öneri var dukandiyetitariflerim de,onu uygularım diye düşünüyorum :16::16:
canlar ciğerler ballar pekmezlerrrr.....gününüz aydın olsun inşallaahhh...benım mesai bugun 4 de başladı ama dehşet enerji doluyummm....herkese az kalorılı bol hareketlı gunler diliyorum cumaya az kaldıııı diyorumm....akşama görüşürüzz...:16:

abooo belli zaten,sabahın köründe yazmışsın buraya,kargalar kahvalısını etmeden mesai zor ama enerjin süpermiş ne güzel :nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar :3::3:
bu sabah güzel başladı benim için,cumaya kadar biraz daha gider umarım :16:
kendime eskisi gibi ödül günü koymam lazım sanırım.nevim ve kızlar bana bir akıl verin.Eskiden karatay yaparken 15 te bir ödül günü yapardım,günüme getirirdim o günü,günde istediğimi yer içerdim ancak dukanda bu balon etkisi korkusundan dolayı,ödül günü koymamayı düşünmüşüm.Bu kez de vücut bir yerden patlak verdi,(bknz.dün :57:).İşte bunları yaşamamak için,ödül günü yapsam,nasıl olur???:44:

Kızlar birazdan kalkıp hazırlanıcam.kuzunun okuldan alınma saati gelecek zaten.sonra eşim gelecek,ev bakmaya gidicez.taşınmak istiyoruz bu evimizden.Henüz 2 sene oldu buraya taşınalı ama memnun değiliz.hem üst kat komşumuzdan çok rahatsızız,sorunlar yaşıyoruz hem de ev çok zor ısınıyor,yalıtım diye bir şey,hem burası ablama ve arkadaşlarımın ourdukları yerlere de uzak,ulaşım çok iyi değil vs vs vs..hayırlısıyla içimize sinen bir ev bulursak taşınıcaz.Öğleden sonra olmayacağım o yüzden,akşama görüşürüz :16::16::16:

Mesaj sayım tarihleri:

1)nev81...25.2.13 pazartesi +
2)dudujan...26.2.13 salı
3)shopaholic...27.2.13 çarşamba
4)maviyesil1999...28.2.13 perşembe
5)saphira...1.3.13 cuma
6)roseberry...4.3.13 pazartesi
7)anşaaa...5.3.13 salı
8)Ganfed...6.3.13 çarşamba
9)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
10)roseberry...8.3.13 cuma

Herkesler günaydın daha şimdi yerime oturabildim toplantıdan çıktım ama 1 de bir tane daha toplantım var bu aralar proje yap,çiz ölüyorum saat 1 de sanayi bakanlığına çizim götürüp sunum yapacam.
bugün 8 de toplantıya girdiğim için sabah kahvaltıda 1dilim peynir ve domatesi tam buğday ekmeğine koyup araba sürerken yedim tabiki domates elbiseye döküldü ne zor çıkıyormuş meğer domates lekesi:(

ara öğünü şimdik minnacık salatalıkla yaptım.
Öğle yemeğini de 12:30 de yiyip hemen yollara düşecem.
Akşam anca gelirim herhalde 10 gibi ama gelemezsemde ben bugün 5 mesajtan muaf olsam olur mu :17: söz yarın 10 mesaj yazarım.
Doktor maratonuna gelincede akşam hepsini anlatacam.
Hepinize mutlu,neşeli çok az kalorili günler diliyorummmmmm:32:

selamlar kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapamadım bağlantı zayıf
anşacım sen işini bilirsin hayatımm ağzının payını verirsin inceden inceden o densize...
kaptanım hemen gemileri batırmaya kalkmışsın ama toparlanmana çok sevindim vazgeçmek yok tökezlesekte hep beraber bu işi başarıcaz
ben kaçamak yapmadığım halde gram gram veriyorum ama yılmıycam sizler olmasaydınız çoktan yılmıştım
nevim radyo programın bugündü başarılar diliyorum tatlım bu işinden üstesinden harika bir şekilde geleceğine eminim
dinlemek istiyorum biliyosun intrnt yayını başladığı an seninleyim
ganfedcim mektubumu biraz kısa tuttum ama sen anlıycağını anlamışsın öpüyorum :1:

hemen dün yediklerimi yazayım
sabah:1 yumurta,1 kk peynir,2 dlm çvdr ekmeği
ara:yolda bir paket eti crax küçük paket,yarım paket çizi
öğle(saat15.30):bir tabak ıspanak yemeği üzerine 2 kaşık yoğyrt,2 küçük dilim ttb ekmeği
ara:3 tane susamlı çubuk kraker
akşam:bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği,2 dilim ttb ekmeği
ara:yok

bugün :1:
sabah:1 yumurta,1 kk peynir,1 çay kaşığı bal,2 zeytin,2 dlm ttb ekmği,domates salatalık
ara:babacımla türk kahvesi :)
öğle:annem patates kavurması yapıyo kalorisi çok olurmu kaç kaşık yesem bilmiyorum

akşama girebilirsem giricem hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar kızlar,eve gelmek demek iş demek ne hikmettir bir türlü oturamıyorum eve gelince annemde çok rahatım ekmek elden su gölden,pazara gittim geldim yemek yaptım yusuf evde annemide getirdim kardeşimin kızıyla şeyma yavrum çok uslu ama yusuf bir ateş parçası,akşam için salata ve köftem var daha kıvırcık falan yıkıycam köfte kızartcam....

Back
X