olan olmuşş çiçeğimm...hemen salmaaa....ne var allah aşkına dünya mı battı sankı yarın bi saf proteın yaparsın tamaammmm....dukan ağır geldi belkı sana diyetını gözden gecir uymuyosa değiştir tatlım...kızlar ağladım ağlıcam valla çok kötüyüm,ben nutella kaşıkladım 3-4 kaşık kadar.çok çok özür dilerim,size rağmen yapım ya helal olsun banadaha önce de olurdu bazen böyle gözüm dönerdi,kendime geldiğimde iş işten geçmiş olurdu ve şu an midem bulanıyo,çok üzgünüm.hem de saf protein günümde olmamalıydı bu,çok güzel gidiyordum ama valla kurs benim diyete düşman resmen.hoca bile söyledi,burda çok zor valla bravo dedi ama ben yine irademe sahip çıkamadım
perşembe günü de ablamın d.günü,pasta yapıcam ona sürpriz yapıp gidicem direkt..yok ben diyet yapamıcam galiba
verdiğim kilolarımı korusam ona bile razıyım,eskisi gibi olamam,olmak istemiyorum
![]()
elıne sağlık canım..25.02.2013 pazartesi 7. takım mesaj sayımıdır.
Roseberry=???
Dudujan=********=8
Maviyeşil1999=*********=9
Saphira=*****************=17![]()
![]()
Shopaholic=???
Lepistesin Yavrucuğu=*****=5
Nev81=*************=13
Ganfed=**********=10
Anşaa=*********=9![]()
doktor turun nasil gecti canim gecmis olsun .insanin cani bazen disarda yemek cekiyorda
bu tehlikelerde var isteallah sifa versin
sorma sorma ansaaam
bi hirlandim ki anlatamam
canim yemek istiyor elim gidiyor sonra roseberry gozumun onune geliyor bana kahkahayla guldugunu goruyom he,men geri bosaltiyomm
yemeden -.hep senin yuzunden
oyle bir korkuttun ki gozumu
yaz bakiim bugun birsaat 20 dk spor
lesli yaptim bide befit videosu buldum netten onu yaptim 10 dk
5 milde lesliden yaptim
canim ya kotu olmus ama
bundan sonra hem daha az ye menundeki yemeklerden hemde bol bol spor yap dengelersin o zaman uzulmekle kilo gitmiyor malesef caba gerek
nevim he soyle moral ver herkese ozel tariflerinden ver psikolojik destek lazim senden bize .sen gayet guzel gidiyorsun masallah benden once mezun olacan galiba![]()
80 dk sporunu yazıyorum o zaman kuzucuk....