Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepinize günaydınlar kızlar..hafta sonumda ekmeği 3 dilim yemek ve bir çay bardağı oralet içmekten fazla kaçamak yoktu.
bugünde canım hiç kahvaltı etmek istemiyo..ütü yapıcam kaç gündür ertele ertele dağ gibi yığıldı 21 saat
ten fazla sürer herhalde :27:

iyi haftalarımız olsun hanımlarbol yağ yakmalı günlerimiz olsun bugün kalçam çok ağrıyor sporu abarttım sanırım sabah kahvaltım yarım paket eti form 1 yumurta yarım su bardağı lor küçük bir domates...

dün hava nasıldı bugün nasıl karanlık bir hava var,saat 1 de kavitasyona gidicem gelince spora giderim evdekilerin yemekleri pişiyor bende ayarlıycam kendi yemeklerimi....

geçmiş olsun canım.Bizde boğaz enfeksiyonu geçirdik son 2 gün çocuk mahvoldu dün akşam onunla oturup ağlayacaktım artık çok şükür bugün iyiydi

sizede çok geçmiş olsun canım allah bebelerimizi korusun....

Ne çok isterdim şöyle adam akıllı bir diyetisyen bulmayı

istanbuldaysan tavsiye ederim ama sen burda değisin sanırım.....

canım inan karşılık beklemeden yaptım biliyorsn bebek olnca akan sular duruyor benim için :14::14: isteyene gene sayarım :32::32::32:eşim geç gelicekmiş gene paşanız yetim kaldı:14::14:

allah razı olsun paşacım....

kızlar gunaydınn
saphıracım mesaj sayımı yapılmadan dün giremedim hiç nedenıne geliyım ...:43:aslında şahsına munasır bır ınsandır ama hıç sevmediğim görümcem dun öğlene doğru düşük yaptı mahfoldu kızcağız sevmem ama çok zzor yaaa...kızı okuldan aldım kayınvalıdem göturdum gıttım kapı duvar aradım nerdesın diye hastanedelermiş bu 3. düşük 4 yıllık evlı tutmuyo bı turlu...çok kılolu eskıler bılır neler ettığını bana neyse 150 boy var 94 kılo zayıfla dıyo doktorlar kılo buyuk etken diyolar ama yok ben böle güzelim diyo baska bişii demıyoo...hala parcalar varmış içinde 11 de tamamen temızlenecektı ıcı ben ayakta duramayacağımı anlayınca eve geldim...yaa bu düşük denen illet ne zormuşş yaaa...rabbim kımseyı böle sınamasın offf sevmem dedim ya kendisini ama çok uzuldum yaa...:5:
gecmis olsun canim .gerci yapilan kotuluk insanin kendini bulur geneldeo yuzden iyilikten sasmayin bence.insanin kotuluge iyilikle cevap vermesi cok zordur ama elimizden gelenide eksik etmeyelim
01.03.2013cuma
1-paşam 1 memleketten yeni gelmiştim haber verdiydim annemler evdeydi:17:
2-maviyeşil 6
3-dudujan 10
4-roseberry6
5-ganfed8
6-saphira18 :38:
7-lepitesin yavrucugu 1
8-ipekyol8
9-nev6
10anşa14

08.03.2013cuma
1-paşam 13
2-maviyeşil izinli
3-dudujan 14
4-roseberry1 kızı hasta:5:
5-ganfed11
6-saphira22 :38:
7-lepitesin yavrucugu 12
8-ipekyol9
9-nev13
10anşa13
11-salis 2 geri döndü:16::16:
roseberry sayamadıkları sayımlar :52::52::52:
eline saglik canim
Sapıram bizim nette sorun vardı ya giremedimm ondan yazamadım mesaj sizlere:30::30:
Günyadınn kızlarrr biliyorumm haftasonuu herkesciklerrrr musmutluuu :52::52::52::52:
Bende musmutluyum tabikisidee çünküü haftaayaa işe başlıyorum ege kalp damar bölümünde:52::52::52:
şimcik bugün neler yediğime gelirsem haftaya çok iddialıyım öncelikle ou söleyyeim bugünden itibarenn sıkı rejimime başladım :51::51::51:
Sabah :
2 adet hurma
2 bardak ılık su
1 adet haşlanmış yumurta
maydonozlu lorlu kahvaltı karışımım( bu haftaya damgamı bununla vurucam:32::32::32::32::32:)
çok az beyaz süzme peynir
2 dilim ekmek
1 adet domates
Şimdiii yüzmeyeee gidiyorummmmmmmm hepiniziiiiii öptümmmmm öğle yemeğinden sonra burdayımmmm:52::52::52::52::52:
anacim bana dusen badylerin hepsimi hirsli cikacak bu ne ya .salis bana bak eger beni gecersen o saclarini tek tek cimbizla yolarim ona gore he/// ben malum doneme girdim insalah almam bu hafta benden umut yok gerci elimden geleni yapacam ama ne derece basarili olurum bilemedim simdi
kızlar sonuç listeleri hazırlanmış.bu hafta 6. olmuşuz hepinizi tebrik ederim haftaya daha iyi olucazzzzz değil miiii????? :62::62: :46::46::kkk::kkk:
geçen hafta önce 9. olmuştuk sonra yapılan bazı düzeltmeler sonucu 7. olduğumuz ortaya çıktı.haftaya da 5. olmayalım ama ok mii 1. olalımmmmm :124:
insallah oluruz birinciligi ozledim beeeeeen.hadi olalim .da beni muaf tutun soz almayacam ama veremeyebilirim :18::18::18:
Canım işte tam bu noktada nev devreye giriyor.Kilo duruklamalarını anında ve anında harekete geçirecek formüller bende.Geçen yıl 1 yılda 35 kg vermiştim ve verirken de bu ödem,duraklama vesaire konularda kendi bedenimin uzmanı oldum.Durduğu anda Nevvvvvvvvvvvvv diye seslen,gerisini bana bırak :124:

Rica ederim canım benim :70:

Sıcak içmen çok daha faydalı canım,ben de ısıtıp içiyorum :16:

Bady bady bady :124: Bu hafta DUDUJAN'I ufalıycammmmmmmmmmmmmm :66:

Rica ederim kaptanımmmmmmmm :16:

Sana atak dönemi menüsü yazıyorum şimdi,3 gün yetecek canım.3 günlük en az 1.5 kg atacağın menün geliyorrrrrrrrrrrrrrr :124:
ATAK-1. GÜN
SABAH:
*1 yumurta,1 kaşık yulaf kepeği ve 1 çorba kaşığı ile hazırlanmış dukan krep+peynir+light limonata(kahvaltıyı atlamak yokkkkkk)
ARA ÖĞÜN-1:
*Öğle yemeği için önceden közleyeceğin tavuk göğsünden birkaç parça+süt+nescafe
ÖĞLE:
*Közlenmiş tavuk göğsü+ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*Yoğurt ya da ayran ya da light kola ya da birkaç parça tavuk ya da nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Dilediğin kadar köfte,ya da tavuk ya da herhangi bir kırmızı et+ayran

ATAK 2. GÜN:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk peynir
*2 köfte
*Ayran ya da süt
ARA ÖĞÜN-1:
*Yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Kızarmış tavuk+haydari
ARA ÖĞÜN-2:
*Birkaç küçük parça tavuk ya da bir kase yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
*Közlenmiş ve dövülmüş birkaç parça biftek+light kola
ATAK 3. GÜN:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk peynir
*2 köfte
*Ayran ya da süt
ARA ÖĞÜN-1:
*Yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt ya da ayran
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Kızarmış birkaç parça köfte+haydari
ARA ÖĞÜN-2:
*Birkaç küçük parça tavuk ya da bir kase yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
*Balık+light kola

Üzüldüm canım ya,işte her şeyin başı bu illet kilo derdi ne yazık ki...

Ellerine sağlık Paşam.

Gerçekten hepimiz bir söz verelim bu hafta ve 100 gr da olsa verelim,aynı kalmak da yokkkkk,almak daaaaa :124:
bu listeyi pasam yapsa tam ona gore bir liste aradigi burda:))
ya şimdi açık vermıyolar gayet ınsanı bı durum sonuçta ama bundan öncekıler tam beş haftalıkmış öle diyolar ama 5 haftalık yumurta oluşum evresi diye biliyorum ...belkı ben yanlışım yada onlar ama çok kanamalı oluyo bu seferkı 7 haftalıkmışş...

ben bomba geliyorummm bu haftaa....

benım küçük minnak ayıcık varya sen anladın onun kım olduğunu:38: onla beraber başlıyoruz bakalım pazartesi.....menun süper dikkate alınacak bebeim de bir sorum var sana ve saphiraya ben kıtabı tekrardan okuyorum demıstım hatırlarsınız 5/5 yada 1/1 olayı varya sizce hangisi daha mantıklı bilemedim....başta motıveyı arttırmak ıcın ilk 1 ay 5/5 yapılabilirmi diyorum ama cok mu bayar diye düşünüyorum offf ne zor kadın almak kıtabı ben okuyorum yemeklerı ben yapıyorum ayıcık sen ayarla ben uyarım diyo yok böle bi sorumsuzlukkk....çok dertlıyım nevımm çoookkk....:2:
ay kizlar kocalarin hepsimi ayni .sadece ye ic yan gel yat bu ne be
kazan kaldiracagim sonunda:47::47::47::47:
Şimcikkkk gelelimmmm öğlennn yemeğineeeeee

2 adet hurma 1 bardak ılık su

turpp yaprağı kavurması üzerine sarmısaklı yoğurt 1 tabak

bir tabak makarna

bir dilim ekmek

veeee tam 1 saat yüzdümmmmm sonrasında 1 litre su içip saunaya girdimmmm:52::52::52:
salis menun gayet guzel boyle gidersen sen bu hafta beni devirecen ama oyle yagma yoook bende seni yenmek icin emek verecem sevgili rakibem
tam yerınde bı soru sorayım yuzdukten sonra yanı soğuk sudan sonra saunaya girilmesi risk oluşturuyormu hem sağlıkçı olarak hemde yapan biri olarak cevap verirzsen sevındırık olıcıımm..neden şimdi ben spor yaptıktan sonra duşunu al çık dedi ordakı hacalar vucut sıcakken havuza girip üşüme havuzdan cıkıncada saunaya girme carpımtıya sebep olabilir dediler...bende uyguluyorum ama allah biliyo ya spordan çıkınca soyle yarım saat yuzmek ıstıyorum ordanda 15/20 dk sauna turk ahamamı arkasındanda eve gel devril yat....ne diyosun ben susuyım canım tecrübe konuşsunnn:34:
ay bunu bende hep merak etmisimdir evet dinliyoruz onerilerini

Afiyett olsunn canımm bizz bekarlardaa evdee kalmaktann muzdaribizzz:52::52::52:

Evett canım çok saol bu soru içinnn:52::52::52:Şimcik söle acıklayayım ki önce saunaya girip ssonra havuza girmek kaslar saunada gevşediği için kas yırtılmalarına sebep olur havuzdan sonra girmek ise kalp hastaları hipertansiyon hastaları için risklidir neden çünkü onların tansiyonları o buharla ve kaybedilen suyla düşerek birçok sıkıntıya sebep olur fekat benim bir doktor arkadaşımdan aldığımm tavsiyeyle benim gibii ödemliii bayannlarınnn bundan kurtulmak için şöle bir yol izlemeyi önerdi önce havuza gir yorul sonra saunaya gir ama 1 veya 1.5 litre su ile saunada bu suyu bitirr metabolizma hızlansın terle idrarla o suyu at böbrekler çalışsın gözenekler açıılsınnnn:34::34::34:nasıl fikrir amaaa:52::52:hemde havıuzdan sonra saunaya girince hiç yorulmamış gibiii dinlenip normal hayatına devam edebilirsin önemli nokta bazılarında gördüğüm gibii aşırıya kaçmamak maximum 15 dakika fazlası sıkıntı olur:16::16::16::16:

gayet faydali bilgiler oldu canim emegine yuregine saglik
şİMCİKKKK gelelimmmm finaleee
2 hurma 2 bardak ılık su
1 tabak etli nohut
1 tabak salataaaaa
3 kaşık pirinç pilavı:14:(pişmanım)
veee akşamı ekmeksizzz tamamladımmm
totalde içtiğim su 3 litre
1 saat sporum yapıldı
çok az kaçamakla günü tamamladım(pirinç pilavından bahsediom da:53:)
cok abartili bir liste olmamis canim hic uzulme kacamak sayilmaz bu
bekarlık sultanlık değil yaa dünyanın en güzel en tatlı duygusu sevın asık olun ama evlenmeyın vallaa....:38:

teşekkür ederim canım aydınlandım gercekten...:16:
kizlar bekar arkadaslar var kotu ornek olmayin .olumsuz yanlari oldugu kadar guzel yonleride var evli olmanin simdi haklarini yemeyelim demi

ama akşam pekkk iyiii birseyyy değilllll amaa gerberammmm hoşgeldinnnn bu aradaaaa canımmm:16::16:

turppp yaprağıı kavurmasıı turpun sadece yapraklaarını çok az yağ kullanarak tavada kavrulunca oluo neden turbu yemion da yaprağını yiyon dersen gerberamm turpp kök bi bitki çokk fazla depo şeker yani nişasta içerir aynı patates havuç gibii ama yaprak ve sapları hem çok antioksidan hem çok şekersizzz:16::16::16::16::16:
hurmanında nedeni benim çok açılmış iştahımı kapamak çünkü çok lifli midede şişiyor:16::16::16:

ay ben turpu cok severim valla oyle tuza banim kitir kitir yerim demek onada yasak geldi ha:43::43::43::43::43:

Makarnaaa çok gibiii görünüyor amaa çok olsa 4 kasık felandıı canımm o daa spor yaptım vee öğlen diee :17::17::17::17::17::17:

Evett bencedee akşamm onu yememeliyddimm amaaa yaptım bişi iştee paşamm:17::17::17::17::17: Kıvırcığın içine havuç koy bir tane ama sadece turplu havuçlu salatalar yapıyorruz ya bazen o salata deil o şekeerrr bombası bi keresinde ben bir ay öle salata yedim sonra koşarak diyetisyenee gittim amanın 5 kilo almışım gözlerime inanamadım diyetisyen ne yedin sen böle dedi salata dedim havuçlu turplu bir tabak salataa içine zeytinyağıda koyarsan 3 çikolata kalorisindeymişşş keşkeee 3 çikolata yiyeydin demişti bana:17::17::17::17::17:
amaniin boooo ben havucu oyle kitir kitir yiyom valla 4 -5 tane yerim hattat belki ondan kilo veremiyom ben yaolabilirmi :18::18::18:havuc olsun turp olsun yani ben salata turu seyleri cokm severim hatta eti cok yemem.hele tavuk derisini dilime bile surmem vah vah bende su sebzeleri ne masum biliyormusum:47::47::47::47::47:
selam kızlar şükür beyzam biraz daha iyi ama ben çok üzüldüm geceleri uyumadık gündüzleri mızık mızık ne kucakta ne memede hiç durmadı bugün çok şükür biraz daha iyiydi dışarı çıktık hava çok güzeldi iyi geldi diyetim tam gaz devam hatta üzüntüden iştahım kesildi,sporlarımı yaptım çok şükür alışınca insan bırakamıyor koşu bandını bu yüzden seviyorum biraz geçmişe bakayım......
gecmis olsun tatlim atlatmissiniz ya allaha sukur .yaz geldi artik hasta olmazlar bir daha insallah
:3::3::3:rapor vereyiim dedim kızlar
allaha şükür bugün hiç kaçamak yapmadım nefsim dürtü ama ben galip geldim :32::32::32:
arada 1 elma yedim kahvaltıdan sonra
akşamada bir demet roka yarım domates 1 minacık domates kıvırcık bir kase yogrt ve 2 adet tavk gögsü ızagara yaptım salataya ne tz ne sirke nede yag koydm iri dogradım mideye:52::52::52:akşamada işşallah soda içicem :49:
kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:32::32::32:
helal sana pasam ya sen bu hafta esip gececen boyle giderse
sevgili nevcim seni devirmek ne haddime sen ki 1 yılda 30 kilodan fazla veren azimli bir bayansın benim kilolarımı vermede 2 canavarımında etkisi var ama eminim sen 4-5 ay sonra yıldızlı karnenii alıp mezun olursun.....
insallah canim hepimiz karnemizi aliriz mezuniyet goruruz
Aradaa bir avuç ayçekirdeği tuzzsuzz
1 adet muz

evettt gelellimm akşammmm yemeğimizeee
2 adet hurma
2 bardak ılık su
2 çöp şiş (etin yağsız tarafı)

1 bardak ayran

Akşamı böle kapatacagımm inşallah yukardaa beniii kaçamağaa çağırıyorlar ama nefsimi tutup gitmeyeceğimmmm nelerii reddediyorum şu an düşündükçe fena oluom amaa yokkk ölemk var dönmek yok:50::50:
ah ah su davetler olmasa incelecegizde malesef ben carsambaya yine davetteyim bakalim sonuc ne olacak
kızlarrrr sabahhhh tartıldımm hemencikkkkk zıppp zıppp zıpladımm sevinçtennn diyetiminnn faydalarıııınıııı gördümm bu sabahhh hemdee 2 günde ne çok farkettiğinii kemerimden de anladımmm:52::52::52:amaa sizee cumaa söleyeceğimm:52::52::52:

Sabah 2 adet hurma
2 bardaak su

maydonozlu lorlu karısımmm

ekmekkk yokkkk:52::52::52::52::52::52:

sunun surasında zaten öğlene ne kaldıı:31::31::31::31:

bugün akşamaa kadarr evrak toplayacağımmm haftaya bugündee işş başııııı bakalım yoğun bakımda hiç durmadan koştururken sonra birdenbire evde oturmaya alışmış bünyem çalışırken ne yapacakkk:50::50::50::50:
ay cok meraklandim ne kadar verdin acaba :18::18::18:
iyi haftalarımız olsun hanımlarbol yağ yakmalı günlerimiz olsun bugün kalçam çok ağrıyor sporu abarttım sanırım sabah kahvaltım yarım paket eti form 1 yumurta yarım su bardağı lor küçük bir domates...

dün hava nasıldı bugün nasıl karanlık bir hava var,saat 1 de kavitasyona gidicem gelince spora giderim evdekilerin yemekleri pişiyor bende ayarlıycam kendi yemeklerimi....

oh oh masallah devam canim mezuniyetine pek bisey kalmadi:52:

amanin kizlar hafta sonu dokturmussunuz ya. alinti yaptim tam 19 tane hele cogunuzada yapmadim okumak bile saatlerimi aldi .oku oku bitmedi:nazar::nazar:nazar degmesin insallah
gelelim bugun yediklerime sabah bir yumurta bir dilim ekmek bir domatesiki bardak su yani 600 ml

kalkip 5 milde lesli yapip yemegimi ocaga koyayim.birazdan tek tek dokulur ev halki kapidan giren aciktim ne yemek var diyor ya:((.hic beni dusunen yok:47::47:

kızlar bizim vın sizlere ömür :)) ge.en gece abim düşürmüştü laptopla beraber sallanıyodu içi dışını çıkmıştı ama çekiyodu en sonunda kırıldı..bakalım bugün eşim halledebilecekmi..şu an abimin vınından giriyorum ama bu kahrolasıda bu evde çekmiyo
giremezsem kaptancazım haberiniz olsun

diyetisyenin ücreti ne kadar canım merak ettim ..
gecmis olsun canim .gerci yapilan kotuluk insanin kendini bulur geneldeo yuzden iyilikten sasmayin bence.insanin kotuluge iyilikle cevap vermesi cok zordur ama elimizden gelenide eksik etmeyelim

eline saglik canim

anacim bana dusen badylerin hepsimi hirsli cikacak bu ne ya .salis bana bak eger beni gecersen o saclarini tek tek cimbizla yolarim ona gore he/// ben malum doneme girdim insalah almam bu hafta benden umut yok gerci elimden geleni yapacam ama ne derece basarili olurum bilemedim simdi

insallah oluruz birinciligi ozledim beeeeeen.hadi olalim .da beni muaf tutun soz almayacam ama veremeyebilirim :18::18::18:

salis menun gayet guzel boyle gidersen sen bu hafta beni devirecen ama oyle yagma yoook bende seni yenmek icin emek verecem sevgili rakibem

kizlar bekar arkadaslar var kotu ornek olmayin .olumsuz yanlari oldugu kadar guzel yonleride var evli olmanin simdi haklarini yemeyelim demi

ay ben turpu cok severim valla oyle tuza banim kitir kitir yerim demek onada yasak geldi ha:43::43::43::43::43:

turbun yasak olduğunu bilmiyordum :/
amaniin boooo ben havucu oyle kitir kitir yiyom valla 4 -5 tane yerim hattat belki ondan kilo veremiyom ben yaolabilirmi :18::18::18:havuc olsun turp olsun yani ben salata turu seyleri cokm severim hatta eti cok yemem.hele tavuk derisini dilime bile surmem vah vah bende su sebzeleri ne masum biliyormusum:47::47::47::47::47:

gecmis olsun tatlim atlatmissiniz ya allaha sukur .yaz geldi artik hasta olmazlar bir daha insallah

ah ah su davetler olmasa incelecegizde malesef ben carsambaya yine davetteyim bakalim sonuc ne olacak

havuç zaararlı canım maalesef şeker oranı yüksek bir meyve gerçekten :30:

hemen bugünki listem yazim
sabah:1 domates,1 dilim peynir,2 dilim ttb ekmeği
ara yok
öğle:1 tabak kıymalı karnıbahar,2 dilimttb ekmeği,4 5 kaşık yoğurt
ara:1 elma
türk kahvesi
akşam:1 tabak bakla üzerine sarımsaklı yoğurt,1 dilim ekmek,2 kaşık bulgur pilavı
ara:sütlü nescafe

geçmiş olsun bi< bile zorlanıyoruz o minicik kuzuya daaha zor

bende kaçamak yapmadım :33::32:

canım olmamış bugün şekerin fazla düzesiz sanırım kaçamaklar çekiyor seni kendineee muz neyse doktorda veriyor öğlen ara öğünde ama çekirdik olmamış:47:kaçamakların diğerlerini reddetmen de iyi olmuş tebrikler:23:

cnm muz serbest diyette akşam olmaması kaydı ile :27:
canım olsada yesek:1::1:ama yok beni kabız yapıyor diye birde kalorisi çok diye demiyorm :5:
hoşgeldin canım ya iyice toplandık biz maşallah

Allah allah turbun yaprağı satılıyor mu ki yaa

Aşkolsun sapişim olmaz olur mu :20: acaba mı diye bende kontrol ettim şaka bir yana 6 veya 7 mesajım vardı

Kız ayakta alkışlıyorum seni kesinlikle uykuda :9:

O da ne ne zaman olmuş bunlar yaa
:9::9::9:yalanmı ama çok tatlı olyorlar uykuda be:17::17:eşimee el açması pırasa böregi yapıcem işşallah çayın yanınada aparafif gene döktürücek paşanız:9::9:ben yicemmi yemicem:30::30:
olarr tabiii bugün iş için evrak toplayacağım ama vakit bulur bulmaz yaparım canım:54::54::54:

ama çekirdek de tusuz ve bir avuç olmak kaydıylaa serbest aslında zararlı bişi deil yani ama biz abartıp avuç avuç yiyince zarar:34::34:

Şimcik şöle oluyorki ipekcim ben pazara gidince normalde insanlar turbun baş kısmını alıp gerisini kestiriyorya ben pazarcı abilerden o kestiği kısımları da koymasını rica ediyorum yoksa sadece yaprağı satılmıyor maleseff amaa çok değerli birşey benim içinn kısınn en çok sevdiğim şey o turpp yapraklarıı:52::52::52::52:
canım sana zahmet 110 kilodan yaz şuan gene 78 yazarmısın motive oluyorm :38::38:demedien geçemicem dün 83.300 geliyodm bugnu hiç sorma çok mtlym orasını bil:52::52::52:
kızlarrrr sabahhhh tartıldımm hemencikkkkk zıppp zıppp zıpladımm sevinçtennn diyetiminnn faydalarıııınıııı gördümm bu sabahhh hemdee 2 günde ne çok farkettiğinii kemerimden de anladımmm:52::52::52:amaa sizee cumaa söleyeceğimm:52::52::52:

Sabah 2 adet hurma
2 bardaak su

bugün akşamaa kadarr evrak toplayacağımmm haftaya bugündee işş başııııı bakalım yoğun bakımda hiç durmadan koştururken sonra birdenbire evde oturmaya alışmış bünyem çalışırken ne yapacakkk:50::50::50::50:
sana spor olyor bebem bende hemşireligi kazandımda gidemedim hayim teyzem kabul etmedi beni neymiş 5 bogaza bakıyormş ben ne yapayım demiş paşayı gidemedim anlıcagım yoksa şimdi pamuk hemşireydim :43::43:
hepinize günaydınlar kızlar..hafta sonumda ekmeği 3 dilim yemek ve bir çay bardağı oralet içmekten fazla kaçamak yoktu.
bugünde canım hiç kahvaltı etmek istemiyo..ütü yapıcam kaç gündür ertele ertele dağ gibi yığıldı 21 saat
ten fazla sürer herhalde :27:
rakibem nasılsın bu hafta bomba gibi geliyorm haberin ola:51::51::51:kork benden:9::9:

cümlemizden canım kızın nasıl old işşallah iyidir:16::16:

eline saglik canim

dün ssalata yapıcaktım trp havç öle baktı bana:14::14:ot yedim anlıcagın süt vermezsem iyi bu aralar:9::9:

canım iddalıyım işşallah:18::18:kızlar sizlere bakıyım dedim daha bu saat old kahvaltı yapmadım gidiyim evi toplym kahvaltımı yapayım namazımı kılıyım selatı tefficiye var çekilicek on çekicem ver elini dantel yapıcem yürüyüşe gidicektim bgün gözüm almadı:36::36:

olarr tabiii bugün iş için evrak toplayacağım ama vakit bulur bulmaz yaparım canım:54::54::54:

ama çekirdek de tusuz ve bir avuç olmak kaydıylaa serbest aslında zararlı bişi deil yani ama biz abartıp avuç avuç yiyince zarar:34::34:

Şimcik şöle oluyorki ipekcim ben pazara gidince normalde insanlar turbun baş kısmını alıp gerisini kestiriyorya ben pazarcı abilerden o kestiği kısımları da koymasını rica ediyorum yoksa sadece yaprağı satılmıyor maleseff amaa çok değerli birşey benim içinn kısınn en çok sevdiğim şey o turpp yapraklarıı:52::52::52::52:

bilmiyorum cnm ben onu yağ değişimi olarak biliyordum :45:

sabah geç kalktım biraz
1.5 dilim ekmek
1 peynirli yumurta

sabahtan beri yarım lt. su :19:

bugün yürüyüşe çıkamıcam işlerim çok yarın kardeşim ameliyat olcak oraya gitcez 5 gibi anca geliriz sonrasında üst üste misafirler geliyor o yüzden bütün evi kaldırmamız lazım öğlenede kereviz yemeği yapcam bakalım umarım güzel olur ekme yemeyi düşünmüyorum içinde havuç , patates ve pirinç olduğu için :34:

Selam güzeller hepimiz için çok güzel ve bol kilo giden bir hafta olsun :16::16::16:
bugün kurs günümdü,bugün pizza ve rulo pasta yaptık ancak ikisi de dinleniyor yarına kadar,o sebepten yarın yiyeceğiz,bugün yemedik.Onun yerine bugün kahvaltı planlamıştık.Herkes nefis mamalar getirmiş,envai çeşit reçeller peynirler nefis görünüyorlardı,peki ben ne yaptım,dukan kahvaltımı yanımda götürdüm ve onları yedim :34:

1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
3 ad. dukan kurabiye
çay
ve açık büfeden tırtıkladıklarım ;
1 minik domates
1 minik dilim salatalık
1 ad ev yapımı zeytin
1 çay kaşığı ev yapımı mürdüm marmeladı
1 çay kaşığı tahin-pekmez
1 tatlı kaşığı kuymak
1 lokma gevrek
kendi götürdüğüm ıslak kekin tadına bile bakmadım

böyle yazınca çok gibi oldu farkındayım ama inanın minik minik tattım sadece.sonra da üstüne 35 dk hızlı yürüdüm

1 lt su içtim

öğlen: soya soslu tavuk göğsü yedim,yağsız tavada
yağsız yoğurdumu yedim

ara:nescafe

Kızlar cumartesi günü için pasta ve kurabiye siparişim var,o yüzden bu hafta biraz yoğun olucam haberiniz olsun :71:

ahh 14.takım ahhh :1: :1:

ohh ne güzel sanada moral olmuştur..hadi bakalım yaz sonu hepimiz çıtır olalım inşlh
kolay gelsin sana

evettt hemdee çokkkkk:52::52::52::52: çıtır bir 7. takım olacağızz bunaa eminimm:52::52::52::52:

eline saglik canim

yaa güzellll rakibemmm keşkeee tümmm rakiplerr bizimm gibiii olsaaaaa:52::52::52: şaka bi yana kilo konusunda ben pek becerikli sayılmam bu haftalık biraz iddialıyım sadece yoksa nevim saphıram bilir ben öle pek istikrarlı bir diyet yapamıom:30::30::30::30::30:amaa artıkkk elimden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyım:52::52::52::52: turp a gelince turp havuç ve diğer tüm depo sebzeler( yani toprağın altında yetişen ) fazlasıyla nişasta depolarrr budaa bizee bol bolll yağ olarak depolanır o sebeptenn mütevellit bunları sınırlı yicezz amaaa tuzzz hiç ekmicezz benim gibiii tansiyonlar fırlar ödemli ödemli olursunuz allah korusun:31::31::31::31:

maaaleesefff hiçbir sebze masum deil hatta ağzımızdan midemize doğruu giden hiçbişi masum deill masummm deiliz hiçbirimizz diyee bağırıyor hepsiii:52::52::52::52: davettede en kalorisiziii seççç canımmm hiç yememek olmaz en az zararla çıkmak lasım:52::52::52::52:

bilmiyorum cnm ben onu yağ değişimi olarak biliyordum :45:
öle çok yemiom ki kuzucum arada bir işte canım çekerse:52::52::52:

Şimcikkkk geelelimm banaaa

belgeleri toplamayaaa başlayıncaaa öğlennn olduuu arkadaşlar toplanalım mantıccıyaaa gidelim demez miiii resmen isyan çıkardımmm sonunda ondann döndülerrrrr amanınnn bir düşündüm herşey zararlı çiğköftecide karar kıldık

Ara: 1 bardak muzlu süt( şekersiz kendim hazırlamıştım yollarda şekerim düşer die)

öğlenn: çiğköfte dürümmm( bol marullu çiğ köftte zaten etsizzz dürüm de yufka gibi ince bişiydendi bizimmmkiler çift dürüm yedi hatta)

1 bardak ayran

Evee geldimm ne göreyim ev sahibimizz çayın yanınaa börek yapmış koydu önümee gözümden yaş geldi ama benn kazandımmm yemedimmm onlarııııı:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: şekersizz çay içtim şimdide selülütlerimi azdıracağımı bile nescafe içiom:30::30::30::30:

Yinede bugünü ucuz atlattım gibi gelio bana akşama sadece salataa yersem süperr olmazmııı:52::52::52:

öğle kereviz yedim 1 patates 1 havuç 2 kereviz koymuştum 2 tabağa yakın yedim 1 avuç kadarda pirinç attım o sebepten ekmek yemedim çok güzeldi ... doyurdu beni ama kaçamak yaptım maalesef 1 dilim etimek pastası:17:

sevgili nevcim seni devirmek ne haddime sen ki 1 yılda 30 kilodan fazla veren azimli bir bayansın benim kilolarımı vermede 2 canavarımında etkisi var ama eminim sen 4-5 ay sonra yıldızlı karnenii alıp mezun olursun.....
Canım benimmmmmmmm,bu hafta da bol kilo veririz inşallah hep beraber :70: Beyzamıza geçmiş olsun :16:

Sabah 2 adet hurma
2 bardaak su

Canım benim,tebrik ederim,mükafatı görünce insana çektiği eziyet vız geliyor değil mi :70:

ahh 14.takım ahhh :1: :1:
Hiç hatırlatma :27: Tek güzel tarafı Esra'yı,Ayşe'yi,Gülçin'i ve seni hayatıma katmasıydı,onun dışında :1:

Neyi sevsem kalorili çıkıyo :ssz:

Selam güzeller hepimiz için çok güzel ve bol kilo giden bir hafta olsun :16::16::16:
bugün kurs günümdü,bugün pizza ve rulo pasta yaptık ancak ikisi de dinleniyor yarına kadar,o sebepten yarın yiyeceğiz,bugün yemedik.Onun yerine bugün kahvaltı planlamıştık.Herkes nefis mamalar getirmiş,envai çeşit reçeller peynirler nefis görünüyorlardı,peki ben ne yaptım,dukan kahvaltımı yanımda götürdüm ve onları yedim :34:

1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
3 ad. dukan kurabiye
çay
ve açık büfeden tırtıkladıklarım ;
1 minik domates
1 minik dilim salatalık
1 ad ev yapımı zeytin
1 çay kaşığı ev yapımı mürdüm marmeladı
1 çay kaşığı tahin-pekmez
1 tatlı kaşığı kuymak
1 lokma gevrek
kendi götürdüğüm ıslak kekin tadına bile bakmadım

böyle yazınca çok gibi oldu farkındayım ama inanın minik minik tattım sadece.sonra da üstüne 35 dk hızlı yürüdüm

1 lt su içtim

öğlen: soya soslu tavuk göğsü yedim,yağsız tavada
yağsız yoğurdumu yedim

ara:nescafe
Harikasın sen,yediklerini fazlasıyla eritmişsin canım,afiyet şeker olsun :70:

yaa güzellll rakibemmm keşkeee tümmm rakiplerr bizimm gibiii olsaaaaa:52::52::52: şaka bi yana kilo konusunda ben pek becerikli sayılmam bu haftalık biraz iddialıyım sadece yoksa nevim saphıram bilir ben öle pek istikrarlı bir diyet yapamıom:30::30::30::30::30:amaa artıkkk elimden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyım:52::52::52::52: turp a gelince turp havuç ve diğer tüm depo sebzeler( yani toprağın altında yetişen ) fazlasıyla nişasta depolarrr budaa bizee bol bolll yağ olarak depolanır o sebeptenn mütevellit bunları sınırlı yicezz amaaa tuzzz hiç ekmicezz benim gibiii tansiyonlar fırlar ödemli ödemli olursunuz allah korusun:31::31::31::31:
Aksine Salişşşşş :16: Ben seni son derece iradeli,azimli bir insan olarak tanıyorum.O zaman o hastalık araya girmeseydi,burdan en az 60 kg çıkardın bundan da hiç şüphem yok :16: Bu kez mezun olmadan bırakmıycam takımımızı da kendimizi de :70:

Back
X