Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

onca emek yaa...günahtır eksık kısmını tamamlasan olmuyo nuydu günah yaa...çok üzüldüm...

yok canım olmuyormuş baştan yapacakmışım ama ben baştan yapacak mıyım hayır çizimin üstünden gidecem :9:
eevt keske benıde uyarsalardı bole:)
kesınlıkle ole anane herseyı yapar sen odnan beklersına ma evlenınce herkes senden beklıcek annen gıbı..
of ben annemin yaptıklarının 10 da birini yapamam ki ya o kadar işle başa çıkamam:43:
bugünki menüm
sabah:2 tane haşlanmış yumurta
ara:2 tane susamlı çubuk kraker
öğle:bir tabak kapuska,bir kase yoğurt
ara:türk kahvesi
1 elma
akşam:bir tabak kuru fasulye,1 dilim ekmek salata,pilavında tadına bakmak için 1 kaşık yerim
ara:yoğurt veya ayva

2 lt su
1 brdk form,1 brdk yeşil,2 brdk 5 1 yerde
45 dk yürüyüş

kızlar yeşil çay içemiyorum ağzımda öyle bir iğrenç tad bırakıyo ki tiksindim iyice :50: sizler neyli yeşil çay içiyosunuz tadı en güzel olan hangisi ona göre alıcam :ssz:
bende hiç sevmiyorum midem bulanıo :( 5 li çaylar var onlardan içiyorum fena değil onlar

Selam kızlar :16:
haftanın ortasına geldik,kaldı 2 gün tartıya durumlar iyidir inşallah hepimizin :16:
kendi durumumdan pek ümitsizim ama yine de merak ediyorum ne durumdayım diye..:18:

Dünkü menüm hatırladığım kadarıyla

kahvaltı:1 kase kepekli yoğurt
½ fincan nescafe

ara:(kursta)
çay
hünkar beğendi (500 gr. eti 15 kişi yedik.payıma az bir şey düştü yani.zaten neredeyse tüm yaptıklarımız öyle oluyor,tadımlık oluyor)

öğlen:(ablama gittim.Almanyadan akrabağlarımız geldi,ailecek oradaydık akşam)
light ton balıklı salata (büyük bir salata kasesinde)
1 kutu light ice tea
nescafe

ara:
1 kare tiramisu :ssz:
çay

akşam:
1 tabak tarhana çorbası
1 ızgara levrek
salata
zero cola

Türk kahvesi

su:2 lt
20 dk yürüyüş

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
½ fincan nescafe

ara:kursta
2 kk peynirli zeytinli pay
çay

öğlen:
2 tabak dukana uygun tavuk suyu çorba
½ kase az yağlı yoğurt

çorba hiç tutmadı tabi,acıktım,ne yesem diye düşünüyorum

haftanın ortasına geldik,kaldı 2 gün tartıya durumlar iyidir inşallah hepimizin :16:
kendi durumumdan pek ümitsizim ama yine de merak ediyorum ne durumdayım diye..:18:

ben yarın doktora gidecem offfffff çok fenayım birde tam kötü zamandayım şiştim galiba:14::18:

nasıl gectı mısafır agırlaman:)
6 kişi hesapladığım yemeklı mısafirim 13 kışı oldu ama guzel oldu benım elım bıraz boldur tam oldu herşey yemeklerımın hepsi bitti bende çok mutlu oldum hayatta dökemem ben çünkü...
bugünki menüm
1 elma
akşam:bir tabak kuru fasulye,1 dilim ekmek salata,pilavında tadına bakmak için 1 kaşık yerim

2 lt su
45 dk yürüyüş

kızlar yeşil çay içemiyorum ağzımda öyle bir iğrenç tad bırakıyo ki tiksindim iyice :50: sizler neyli yeşil çay içiyosunuz tadı en güzel olan hangisi ona göre alıcam :ssz:
yaa bende de var aynı sıkıntı içine karanfil atıyorum ama genede kesmıo

ben bugun hasta olduuummm veee + dayım suan umarım cumaya kadar dengeler kendını:5:

ben ümitsizliğin dibiyim bu hafta :ssz:
yarın veya cuma kırmızıların teşrif etmesini bekliyorum :ssz: ekmeği bile kestim bugün sadece bir dilim ama davul gibiyim
açlıktanda ölüyorum :27:
6 kişi hesapladığım yemeklı mısafirim 13 kışı oldu ama guzel oldu benım elım bıraz boldur tam oldu herşey yemeklerımın hepsi bitti bende çok mutlu oldum hayatta dökemem ben çünkü...

ben bugun hasta olduuummm veee + dayım suan umarım cumaya kadar dengeler kendını:5:

bende limon sıkıyorum ama banamısın demiyo :50:
bu hafta tartı gününe yarımız regl durumda giriyoruz :5:

22.03.2013 mesaj sayımı :
1)kelebekolcam...2
2)gerbera1987...2 (kaptanım tam 12 mesaj yazmış gerbera onları 23.03.2013 diye geçtiği için saymadım aama :17: )
3)akabe...5
4)anşaaa...6
5)dudujan...2 (o gün döndüğüm için hiç yazamadım geldiğimi haber verdim sadece kaptanım )
6)nev81...6
7)pasam3405...1
8)saphira...10
9)roseberry...1
10)ipekyol51...5
11)saliss...6
12)maviyesil1999...8
13)lepistesinyavruucugu...7

eline sağlık tatlımmm:46::46::46::46::46:

Titanik filmiyle şöhretini katlayan ünlü aktör Leonardo DiCaprio ve Ocean's serisinin başarılı oyuncusu George Clooney'in zayıflamak için diyet hapı kullandığı ortaya çıktı. İkilinin, 6 yıldır piyasada olan ve daha çok kadınlar tarafından tüketilen diyet haplarını kullandığının öğrenilmesi üzerine ürünün satışları katladı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, Clooney ve DiCaprio'nun forma girmek için bu hapları kullandığının öğrenilmesi, Meratol adını taşıyan ürünün son iki ay içinde 25 bin şişe satılmasını sağladı. Kısa sürede katlayan satışların yanı sıra asıl şaşırtıcı unsur ise ürüne erkeklerin kadınlardan daha çok rağbet etmesiydi.

İki aylık satış içindeki alımların yüzde 74'ü erkekler tarafından gerçekleştirildi. Kaktüs yaprakları, dikenli armut ve yosun gibi malzemelerden oluşan diyet hapının, iştahı kestiği ve metabolizmayı hızlandırdığı iddia ediliyor.

Ürünü hem form tutmak hem de zayıflamak için tercih ediliyor. 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria'nın da aynı ürünü kullandığı belirtiliyor.

bu tarz hapları kullananlar varmı aranızda?

ahh mavi yeşilcim o kadrrrrrr sinirlendim ki bu yazılanlaraa bunlar yalan dolan kimse bir hapla zayıflayamaz bunu da kimse ispatlayamazz ...Sinirimin nedeni istanbuldayken 22 yaşında ve 102 kilo bir kızın bu hapları kullandığı için ben bakerken vefat etmesi... o salak haplardan birni yurt dışından getirşmişler çok zenginlerdi ama para onu kurtarmadı 2 gün gazteciler kapıda bekledi babası saklamak için dünyanın parasını vermiş dediler çünkü ilacı kaçak getirtmişler o haplar da siyanüre rastlandı ve kısa sürede vefat etti o kadar etkiliymiş ki biz deli gibi korunuyorduk ona ait herşeyden.... oysa yüzüne bakmaya kıyamazsın o kadar güzel bir kız...hiç düşünmeyin böle şeylere inanmayın bebeğim yalan... o haplara asla güvenilmez türkiyede zaten birsürü sahtesi var sağlıksız şartlarda üretilio bu yurtdışından gelmiş oysa daha fenaydı:50::50::50:

bir ara biber hapı vs kullananlar vardı biri böbrek hastası oldu.bitkisel demek zarasız demek değil.sonucta ilaçlarda çoğunlukla bitkiden yapılıyor.

ağzına sağlık doktorummm :16::16::16::16::16:

yedikelrimi yazıyım çıkıyım
1-12 adet siyah zeytin
2-3dilim minik kepek ekmegi
3-3 bardak açık çay minnak bardakta
4-kibrik kts büyüklügünde peynir
5-2 çay kaşıgı ayva receli yarım çay kaşıgı bal :17::17::17:
regli oldm kızlar çok fenayım benim çıkmam lazım bebeler annem çoşyor yoksa 33 yaşındaki ben dayak yicem aman annecim tamam geldim yarın akşama görüşrüz bebeler :43::43: ne zaman kendi kendime kalıcem allahım :5::5:

afiyet olsun tatlım:16::16:

26.03.2013 paşamın yerime yapılan mesaj sayıları:

1)kelebekolcam...15
2)gerbera1987...3
3)akabe...7
4)anşaaa...1
5)dudujan...8
6)nev81...14
7)pasam3405...12
8)saphira...6
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5
12)maviyesil...12
13)lepistesinyavruucugu...5

eline sağlık canım:16::16::16:

bugünki menüm
1 elma

2 lt su
45 dk yürüyüş

canım sana bir tariff vereyimm içimi çok kolaylaştırır çünkü bende yeşil çay içemiyordum:31::31::31:
bir dal tarçın
4 diş karanfil
zencefil
ve yeşşilçayyy

bunları bir çaydanlıkta demleyip içebilirsin kuzucummm:52::52::52::52::52:

bendee korkuyouumm bebeklerinn çocuklarınn annelerii bu hafta pasta börek yağmuruna tuttu bizii allahım noluo dedim tadına bakıom amaa korkuommmmm:16::16::16:

Son düzenleme:
ne yazıkki evet..bir sürü eteğim pantolonum var her beden hiç biriolmuyor.5 yılda 61den 90 küsürlere çıkıp arada 69a indim 75e indim bu arada 3 dogum yaptım şimdi zirvedeyim.inmem lazım bu bedene kıyafet almak istemiyorum ama çalışan bir bayan olunca illaki gerekiyor.
3 çocuk doğurmuş bir anneye göre yine de çok çok iyisin canım bence maşallah :nazar:

eline sağlık canım :16:
ganfed tr izninde
roseberry izinli
gerberanın mesajı yok mu canım?izinli değildi yanılmıyorsam,o zaman bu durumda 1 ceza puanı düşüyor
yok tatlım bırakmıcam,daha doğrusu bırakamıcam,kıyamıyorum emeklerime :31: diyetimi değiştiricem gibi duruyor,hiç istemesem de
Rica ederim kaptanımmmmm,çok sevindim bırakmayacağına,yaza çok farklı giricez inşallah :66:

ay inş canım ama spor değil bana çok hareket etmek yasak trafik kazasında iç kanama falan geçirdim ben doktor eğilme bile çok diyor.ama böylede olmuyor çok bunaldım parka falan çıkıp yürüyecem yavaş yavaş iş ev iş ev artık kafayı yicem :(:14:
Ayyyyy canım çok dikkat et o zaman,lütfen zorlama sağlık şakaya gelmez :70:

ellerıne saglık bebem
Sağol canım benim :70:

22.03.2013 mesaj sayımı :
1)kelebekolcam...2
2)gerbera1987...2 (kaptanım tam 12 mesaj yazmış gerbera onları 23.03.2013 diye geçtiği için saymadım aama :17: )
3)akabe...5
4)anşaaa...6
5)dudujan...2 (o gün döndüğüm için hiç yazamadım geldiğimi haber verdim sadece kaptanım )
6)nev81...6
7)pasam3405...1
8)saphira...10
9)roseberry...1
10)ipekyol51...5
11)saliss...6
12)maviyesil1999...8
13)lepistesinyavruucugu...7
Ellerine sağlık canım :70:

Titanik filmiyle şöhretini katlayan ünlü aktör Leonardo DiCaprio ve Ocean's serisinin başarılı oyuncusu George Clooney'in zayıflamak için diyet hapı kullandığı ortaya çıktı. İkilinin, 6 yıldır piyasada olan ve daha çok kadınlar tarafından tüketilen diyet haplarını kullandığının öğrenilmesi üzerine ürünün satışları katladı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, Clooney ve DiCaprio'nun forma girmek için bu hapları kullandığının öğrenilmesi, Meratol adını taşıyan ürünün son iki ay içinde 25 bin şişe satılmasını sağladı. Kısa sürede katlayan satışların yanı sıra asıl şaşırtıcı unsur ise ürüne erkeklerin kadınlardan daha çok rağbet etmesiydi.

İki aylık satış içindeki alımların yüzde 74'ü erkekler tarafından gerçekleştirildi. Kaktüs yaprakları, dikenli armut ve yosun gibi malzemelerden oluşan diyet hapının, iştahı kestiği ve metabolizmayı hızlandırdığı iddia ediliyor.

Ürünü hem form tutmak hem de zayıflamak için tercih ediliyor. 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria'nın da aynı ürünü kullandığı belirtiliyor.

bu tarz hapları kullananlar varmı aranızda?
Asla kullanmadım ve kimsenin kullanmasını da istemem,benim gözümde intihardan farksız canım...

süpersin canım benım...
Sağol bitanemmmmmm :70:

Ben 1 kg'a kilitlendim kaptanımmmmmm,şu an tartılma gününe göre 800 gr eksideyim,inşallahhhhhhh 1 kg atarım :66:

ahh mavi yeşilcim o kadrrrrrr sinirlendim ki bu yazılanlaraa bunlar yalan dolan kimse bir hapla zayıflayamaz bunu da kimse ispatlayamazz ...Sinirimin nedeni istanbuldayken 22 yaşında ve 102 kilo bir kızın bu hapları kullandığı için ben bakerken vefat etmesi... o salak haplardan birni yurt dışından getirşmişler çok zenginlerdi ama para onu kurtarmadı 2 gün gazteciler kapıda bekledi babası saklamak için dünyanın parasını vermiş dediler çünkü ilacı kaçak getirtmişler o haplar da siyanüre rastlandı ve kısa sürede vefat etti o kadar etkiliymiş ki biz deli gibi korunuyorduk ona ait herşeyden.... oysa yüzüne bakmaya kıyamazsın o kadar güzel bir kız...hiç düşünmeyin böle şeylere inanmayın bebeğim yalan... o haplara asla güvenilmez türkiyede zaten birsürü sahtesi var sağlıksız şartlarda üretilio bu yurtdışından gelmiş oysa daha fenaydı:50::50::50:
Canım eline sağlık,gerçekten hepimize ibret olsun kullanamayalım ve kullananlara anlatalım,Allah korusun ya :50:

Canlarım bugün radyo günüydü,canlı yayınımı yaptım geldim.Yemeğimi yedim,yorgunluktan dökülüyorum.Sporumu yapıp,duşumu alıp yatıcam hemen.Çooookkkk öpüyorum hepiniziiiiii :70:

ağzına sağlık doktorummm :16::16::16::16::16:

afiyet olsun tatlım:16::16:

eline sağlık canım:16::16::16:

canım sana bir tariff vereyimm içimi çok kolaylaştırır çünkü bende yeşil çay içemiyordum:31::31::31:
bir dal tarçın
4 diş karanfil
zencefil
ve yeşşilçayyy

bunları bir çaydanlıkta demleyip içebilirsin kuzucummm:52::52::52::52::52:

bendee korkuyouumm bebeklerinn çocuklarınn annelerii bu hafta pasta börek yağmuruna tuttu bizii allahım noluo dedim tadına bakıom amaa korkuommmmm:16::16::16:
ay çok uzuldum ya ölmesıne:((cbk kılo vermeye calışırken yapılan hatalar

Canlarım bugün radyo günüydü,canlı yayınımı yaptım geldim.Yemeğimi yedim,yorgunluktan dökülüyorum.Sporumu yapıp,duşumu alıp yatıcam hemen.Çooookkkk öpüyorum hepiniziiiiii :70:

cnm benım dınleyemedım bugun nasıldı yayın

ay ıyı olmuş..ne demışler rezıl olmada vzır ol.mısafir gelcegınde fazladan yaspmak her zaman ıyıdır

eline sağlık canım :16::16:
*gerbera izinli miydin?ben hatırlayamadım..1 ceza puanı daha düşüyor.Eğer izin almışsa bana hatırlaacak mesajı alıntı yaparak koyarsın,cezanı geri çekerim
*kelebekolacamcım 1 ceza puanı düşüyor,mesaj 1. liklerinle halledebilirsin
*paşam,dudujan,roseberry izinliydi

canım 10 dan aşağıya iniyor :34:

Başınız sağolsun canım...gönüllü bir arkadaşımız sayar yerine madem,sonra sen sayarsın dönünce :34:

eline sağlık canım :16::16:
kelebekçim tebrikler :65:
*gerbera yine mesajların eksik:50:1 ceza puanı daha düşüyor:ssz:
*anşaaa,roseberry,ipekyol izinliydi..İpekyol faceten yazmış

cnm bnm haklısın ama o kadar sıkıntım varki dudağımın altında yanık gibi bişey oldu nefes alamıyorum sanki o kadar kötü hissediyorum ki buraya da giremiyorum face desen orayada girmiyorum biz faceyi 3 kişi kullanıyoruz gerçekten haber veremediğim için çok üzgünüm dün çok sıkıntıdayım diye yazmıştım:14::14::14: izin almak istemiyorum en azından mesaj sayımından muaf olayım ama sıkıntıdan kiloda verdim en azından dereceye de bir faydam olur 90 kilo çıkıyorum :52:

Son düzenleme:
ay çok uzuldum ya ölmesıne:((cbk kılo vermeye calışırken yapılan hatalar

cnm benım dınleyemedım bugun nasıldı yayın

Normalde soğukkanlı olmaya çalışırım öle olmak zorundayız yoksa yapamayızz ama o gün o kadar ağlamıştım ki büütün gün gözlerim kıpkırmızı çalıştım çok iyi kalpli zeki bir kızdı sadece şişmandı birde bir çocuktan hoşlanıyordu bana anlatmıştı ama bazen bir hata bütün doğruları götürüyor o nedenle yavaş yavaş verelim haplara gerek yok iradeye kendimizi sevmeye ihtiyacımız var bence:16::16::16::16::16::16::16:

3 çocuk doğurmuş bir anneye göre yine de çok çok iyisin canım bence maşallah :nazar:

]
cok saol canım.ama bende bir kız kardes var ne zaman ben dogursam oda arkamdan şaka gibi.3üye gün sayıyor.evlenmeden 51-53 arası kilodaydı ilkini dogurdugunda 56 2.sinde yine öyle şimdi 9 aylık hamile 60 civarı.üstelik aynı boydayız yaaa.aramızda neydeyse 30kilo var ve o 9 aylık hamileee..

Allah rahatlık versin canım

cnm bnm haklısın ama o kadar sıkıntım varki dudağımın altında yanık gibi bişey oldu nefes alamıyorum sanki o kadar kötü hissediyorum ki buraya da giremiyorum face desen orayada girmiyorum biz faceyi 3 kişi kullanıyoruz gerçekten haber veremediğim için çok üzgünüm dün çok sıkıntıdayım diye yazmıştım:14::14::14: izin almak istemiyorum en azından mesaj sayımından muaf olayım ama sıkıntıdan kiloda verdim en azından dereceye de bir faydam olur 90 kilo çıkıyorum :52:
geçmiş olsun gerberacım Allah sıkıntılarını gidersin.o dönem bende cok sıkıntıdaydım.ama ben ikizler burcuyum Allahtan cabuk değişir ruh halim atlattım cok şükür.zaten bana hasret yetip artıyor birde başka şeyler olmasın ne olur.

cok saol canım.ama bende bir kız kardes var ne zaman ben dogursam oda arkamdan şaka gibi.3üye gün sayıyor.evlenmeden 51-53 arası kilodaydı ilkini dogurdugunda 56 2.sinde yine öyle şimdi 9 aylık hamile 60 civarı.üstelik aynı boydayız yaaa.aramızda neydeyse 30kilo var ve o 9 aylık hamileee..

Allah rahatlık versin canım

geçmiş olsun gerberacım Allah sıkıntılarını gidersin.o dönem bende cok sıkıntıdaydım.ama ben ikizler burcuyum Allahtan cabuk değişir ruh halim atlattım cok şükür.zaten bana hasret yetip artıyor birde başka şeyler olmasın ne olur.

allah kavuştursun cnm hasrette zordur bilirim ama 3 bebeğin var senin onlara sarıl kıyamam sana :34: çok teşekkürler ayrıca umarım bir an evvel kurtuluru şu sıkıntılarımdan :ssz:

merhaba komsu rakip takım iyi geceler demeye geldim

nasılsınız kızlar bende 4. takımdayım :21: :21:

Hayirli geceler canlarim

buraya giremedim
bayagi yemekli misafirlerim vardi ,simdi yeni gittiler

menülerimi yazayim

sabah; 2 dilim esmer ekmek,biraz peynir ve zeytin

öglen 2 simit

aksam 1 tavuk budu

sporum maalesef yok,hic cikamadim evden ancak yemek misafir telasiyla ugrastim.

Back
X