Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde soğukkanlı olmaya çalışırım öle olmak zorundayız yoksa yapamayızz ama o gün o kadar ağlamıştım ki büütün gün gözlerim kıpkırmızı çalıştım çok iyi kalpli zeki bir kızdı sadece şişmandı birde bir çocuktan hoşlanıyordu bana anlatmıştı ama bazen bir hata bütün doğruları götürüyor o nedenle yavaş yavaş verelim haplara gerek yok iradeye kendimizi sevmeye ihtiyacımız var bence![]()
tabıkı butun hersey uzuntuden dertlerden sıkıntılardan gelıyor ınsanın basına...bellı bır sure sonra vucududmuzdan hastalık olarak cıkıyor ne yazıkkı...gerberacim,sikintin ne bilmiyorum ama biliyorsun ki hersey üzüntüden oluyor
lütfen bu kadar kafana takma,elimizden gelen birsey olursada söyle
üzme kendini bu kadar .
nev,hangi radyo ve saat kacta cikiyorsun canim, seni dinlemeyi cok isterim
vvayy mısafır vardı hıc kacamak yapmamıssın helal olsunHayirli geceler canlarim
buraya giremedim
bayagi yemekli misafirlerim vardi ,simdi yeni gittiler
menülerimi yazayim
sabah; 2 dilim esmer ekmek,biraz peynir ve zeytin
öglen 2 simit
aksam 1 tavuk budu
sporum maalesef yok,hic cikamadim evden ancak yemek misafir telasiyla ugrastim.
ben dinleyemedim dun yaa yetişemedimm...Canlarım bugün radyo günüydü,canlı yayınımı yaptım geldim.Yemeğimi yedim,yorgunluktan dökülüyorum.Sporumu yapıp,duşumu alıp yatıcam hemen.Çooookkkk öpüyorum hepiniziiiiii![]()
o kadar hakılsın kı ben kullandım bı ara fazlasıyla geri geldi carpıntı yaptı aman diyim kızlar sakın...Normalde soğukkanlı olmaya çalışırım öle olmak zorundayız yoksa yapamayızz ama o gün o kadar ağlamıştım ki büütün gün gözlerim kıpkırmızı çalıştım çok iyi kalpli zeki bir kızdı sadece şişmandı birde bir çocuktan hoşlanıyordu bana anlatmıştı ama bazen bir hata bütün doğruları götürüyor o nedenle yavaş yavaş verelim haplara gerek yok iradeye kendimizi sevmeye ihtiyacımız var bence![]()
süpersinnn....slm kızlar nasılsınızzz
yarın ben burda olamayacagım.o yuzden kılo cızelgemı yapayım sız yapıstırırsınız olurmu?
maviyeşil1999----------69,9/68,9/1/1,43
o kadarcık kaçamak sayılmaz 1 kılo vermıssın hakkın bence...sabahkı menum
kaçamak oldu ama
ıkı uc patates kızartması ogluma koyarken aşırdım
salatalık
zeytın
kucuk bı dılım cıkolata
kaç zamandr sekerlı bısı yemıodum o kdr canım ıstemıskı anlatamam
oyy kıyamam ya gecmıs olsun...alerjın falan mı var...kızlar herkeslere günaydınnnnn
bugün anladım ki bahar gelmiş çünkü sabah sabah saman nezlesi şeklinde uyandım gözlerim burnum yarışıyorlar resmen kim daha çok akacak diye
bugün gidip aşıma olayım da az rahatlayayım :)
slm kızlar nasılsınızzz
yarın ben burda olamayacagım.o yuzden kılo cızelgemı yapayım sız yapıstırırsınız olurmu?
oyy kıyamam ya gecmıs olsun...alerjın falan mı var...
ooo süpersin canımmslm kızlar nasılsınızzz
Hayirli geceler canlarim
buraya giremedim
bayagi yemekli misafirlerim vardi ,simdi yeni gittiler
menülerimi yazayim
sabah; 2 dilim esmer ekmek,biraz peynir ve zeytin
öglen 2 simit
aksam 1 tavuk budu
sporum maalesef yok,hic cikamadim evden ancak yemek misafir telasiyla ugrastim.
kızlar herkeslere günaydınnnnn
bugün anladım ki bahar gelmiş çünkü sabah sabah saman nezlesi şeklinde uyandım gözlerim burnum yarışıyorlar resmen kim daha çok akacak diye
bugün gidip aşıma olayım da az rahatlayayım :)
ooo süpersin canımm
misafir ağırlayıp diyete uymak çok zor oluyo kuzum allah yardımcın olsun
ama süper atlatmışsın
geçmiş olsun canım o bendede var neler çektim sonbaharda tıkandım nefes alamadım acillerde hava alarak gezdim
alerjik astım bronşit olduğumu böylelikle öğrenmiş oldum..
ev tozu akarlarına yabani ot poleni ve ilkbaharda açan tüm ağaç bitkilerin polenine alerjim varmış ..şimdi atak dönemlerimde bi hapım var kullanıp kurtuluyorum çok şükür
bu arada herkese selamlar canlarım şu an ayaklarımın tabanlarına ağrıyo yürümekten
bizim burdaki optimuma gidip geldik yürüyerek ee birde orda dolaş ( öğle yemeği olarak tavuk döner yedik,salata yiycektim ama bulamadım)
tama 3 saat yürüdük inşlh yediğimi eritmişimdir![]()
ev etımesgut elvankentte canımcımSüpersin canım tebrik ederim.
evet canım alerjim var bende geç kaldı bu sene diyordum
Canım sende ankaradaydın değil mi nerdeydin?
bu arada herkese selamlar canlarım şu an ayaklarımın tabanlarına ağrıyo yürümekten
bizim burdaki optimuma gidip geldik yürüyerek ee birde orda dolaş ( öğle yemeği olarak tavuk döner yedik,salata yiycektim ama bulamadım)
tama 3 saat yürüdük inşlh yediğimi eritmişimdir![]()
huhuhuhu bugün kimsecikler yok galibaaaa![]()
nys akşam gelirim belki birileri olur görüşürüz kızlar![]()
Canım partnerim şehir dışındaydı ben de tek başıma yürüttüm.Hep şiir ve türk sanat müziği oldu,hoş olducnm benım dınleyemedım bugun nasıldı yayın
Maşallah ne kadar güzel ya,darısı başımızacok saol canım.ama bende bir kız kardes var ne zaman ben dogursam oda arkamdan şaka gibi.3üye gün sayıyor.evlenmeden 51-53 arası kilodaydı ilkini dogurdugunda 56 2.sinde yine öyle şimdi 9 aylık hamile 60 civarı.üstelik aynı boydayız yaaa.aramızda neydeyse 30kilo var ve o 9 aylık hamileee..
Allah rahatlık versin canım.
Canım çok teşekkürler,facedeki grubumuza yazarım linkini,tıklayınca direk açılıyo,çarşamba yazarımnev,hangi radyo ve saat kacta cikiyorsun canim, seni dinlemeyi cok isterim
Oooooooo,harikasınnnnnslm kızlar nasılsınızzz
Haftaya inşallah kuzummmmben dinleyemedim dun yaa yetişemedimm...
3 saatte harika kalori yapmışsındır canım benimmmmmtama 3 saat yürüdük inşlh yediğimi eritmişimdir![]()