Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben yarından itibaren yeni bir diyet listesi uygulamaya başlayacağım.1 hafta deneyip sonuçlara göre hareket edicem.şimdi kopyala yapışır yapıcam,yorumlarınızı merakla okuyacağım,sizlerin fikirleri benim için çok önemli biliyorsunuz :16:

1. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi

Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 4 adet diyet bisküvi

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı

Gece : 2 porsiyon meyve

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 2 adet grisini

Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 1 çay bardağı süt

Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

3. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 1 porsiyon meyve

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)

Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 2 adet grisini

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran

Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

Gece : 3 porsiyon meyve

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Bunu nerden buldunnn kaptanımmmm fenaa bişiyee benzemiooo:52::52::52:

eskıden saat verırı sozleşirdık muhabbet edicez diye na samata olurdu burası...:7:
Çok keyifli olurdu ama demi,ne eğlenirdik.Bir gün yapalım kızlar öyle ya.Mesela filanca gün filanca saatte burdayız diyoruz.Takımca herkes önceden ayarlıyor kendini,muhteşem bir muhabbet oluyor :66:
Selam hanımlar
bu saate kadar hiç giremedim,sabahan malum kursum vardı,sonrasında da tüm gün misaifirm vardı.yemeğim fırında pişiyor,o pişerken geleyim size bir bakayım dedim.listeyi de eklerim şimdi :34:
Kıyamam ya,nasıl yoruldun kimbilir bugün :70:

şimcikkk kaptanımmm yarınn sabahtannn işşş görüşmesinee gideceğimdennnn yarın bildirim yapamammmm diee kilomuu burayaa yazıyorıummmmm 102 kiloyumm haftayaa daha güzelll olcakkkkk çünküüüü yumak yumakkkk ödemim ben şu annnn çünküüü adetttttttt olcammm inşşşşş bir an önccee olurummm inaşşallah:26::26::26::26::26:

Çok keyifli olurdu ama demi,ne eğlenirdik.Bir gün yapalım kızlar öyle ya.Mesela filanca gün filanca saatte burdayız diyoruz.Takımca herkes önceden ayarlıyor kendini,muhteşem bir muhabbet oluyor :66:

yapabilirrzzz nevvv öğretmenimm çok güzell olurrr:16::16::16::16:

inşallahhhhh yarınnn güzelllllll olurr hepimiz içinnnn benn yarım kilocuk verebildimm inşallah haftaya 90 ları görürürümmmm amma attımmm:1::1::1::1::1:

***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
nev81 (91.3
lepistesinyavrucugu (93,1
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5
gerbera1987 (91,5
maviyesil1999(69,9 / 68.9 / 1 / %1.43)
kelebekolcam (88.2
akabe (143.4
dudujan ( 300. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması: %

slmmmm bebişlerimmmmm napıosunuzz bakimm:16::16::16::16:
benim canım biraz sıkkın iş nedeniyle ama hallolcak inş bir türlü alışamadım bu bebeklere benn elimdede formasyonum var izmirde de özel sağlık meslek liseleri var bugün bir lise beni aradı yarın görüşmeye çağırdı ama benden öğretmen olur mu bilmiom ayrıca mesleğimide seviyorum ama bu mesleği yapan insanlar çokl tuhaf :43::43:bazen neden böleyiz neden bize şirret hemşireler diyorlar anlıyorum:43::43:bu serviste duramıyorum bir taraftan diğer yandan öğretmenlk çok kutsal bir meslek diyorum ben nasıl yaparım bir öte taraftan bu alanda çok formasyon alan yok iş imkanı çok belki çok yıpranmam hemşirelik kadar diyorummm :50::50::50:bennn ne çok şeyyy diyorumm susayımmm en iyisiii:31::31::31:
Bir öğretmen olarak sana şu kadarını söyleyim ki canım,geçersen öğretmenliğe her gün şükredeceksin.Evet bütün meslekler şüphesiz kutsal ama öğretmenlik gerçekten gönül mesleği.Yani o gözünün bebeğine bakan çeşit çeşit insanlar,birilerinin hayatına hatta nesillere yön verme duygusu muhteşem bir haz.Ayrıca hep gençlerle,ümit dolu bir kalabalıkla bir arada olduğumuz için ruhumuz her yeni gün kendini yeniliyor inan buna.Ben çok mutlu olacağına inanıyorum :70:

Kızlar ben yarından itibaren yeni bir diyet listesi uygulamaya başlayacağım.1 hafta deneyip sonuçlara göre hareket edicem.şimdi kopyala yapışır yapıcam,yorumlarınızı merakla okuyacağım,sizlerin fikirleri benim için çok önemli biliyorsunuz :16:

1. GÜN

Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

3. GÜN

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)

Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Ciğerim;kabaca hesapladığım kadarı ile 1200 kalorilik bir diyet.Sporsuz haftada yarım,sporla 1 kg götürebilecek potansiyeli var ve elbette çok sağlıklı.Bu diyeti kullanmıştım.Ve 15 kg vermiştim ama mutlaka günlük 40 dk spor,2.5 lt su,2 yeşil çay ve kaçamaksız bu liste ile.Ama 15 kg'dan sonra durdu çünkü vücut alıştı ben de yöntem değiştirdim.Dukandan sonra ilk hafta kilonu arttırır normal olarak ama diğer haftalarda takır takır inmeye başlar.Ama ortalama 500 gr canım normal şartlarda.Dukanı bırakmak istiyorsan öneririm :70:

inşallahhhhh yarınnn güzelllllll olurr hepimiz içinnnn benn yarım kilocuk verebildimm inşallah haftaya 90 ları görürürümmmm amma attımmm:1::1::1::1::1:
Canımmmm,inşallah.İnan görürsün 2.1 kg atman yeterli 90'ları görmene.Ben de haftaya 8'leri hedefliyorum,beraber bu hafta deli gibi sıkıp başaralım olmaz mııııı :70:

***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
nev81 (91.3/90.2/1.1/%1.20)
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5
gerbera1987 (91,5
kelebekolcam (88.2
akabe (143.4

benim canım biraz sıkkın iş nedeniyle ama hallolcak inş bir türlü alışamadım bu bebeklere benn elimdede formasyonum var izmirde de özel sağlık meslek liseleri var bugün bir lise beni aradı yarın görüşmeye çağırdı ama benden öğretmen olur mu bilmiom ayrıca mesleğimide seviyorum ama bu mesleği yapan insanlar çokl tuhaf :43::43:bazen neden böleyiz neden bize şirret hemşireler diyorlar anlıyorum:43::43:bu serviste duramıyorum bir taraftan diğer yandan öğretmenlk çok kutsal bir meslek diyorum ben nasıl yaparım bir öte taraftan bu alanda çok formasyon alan yok iş imkanı çok belki çok yıpranmam hemşirelik kadar diyorummm :50::50::50:bennn ne çok şeyyy diyorumm susayımmm en iyisiii:31::31::31:

canım hakkında hayırlısı olsun.bence sen iki mesleği de yapabilecek beceri ve şevkattesin ama bebeklerle çok üzülüyorsun,o yüzden öğremenlik senin için daha iyi olacak gibi :34:

Bunu nerden buldunnn kaptanımmmm fenaa bişiyee benzemiooo:52::52::52:
tatlım netten buldum,mantıklı geldi
evet biraz yorgunluk var ama tatlı bir yorgunluk canım :16:
Bir öğretmen olarak sana şu kadarını söyleyim ki canım,geçersen öğretmenliğe her gün şükredeceksin.Evet bütün meslekler şüphesiz kutsal ama öğretmenlik gerçekten gönül mesleği.Yani o gözünün bebeğine bakan çeşit çeşit insanlar,birilerinin hayatına hatta nesillere yön verme duygusu muhteşem bir haz.Ayrıca hep gençlerle,ümit dolu bir kalabalıkla bir arada olduğumuz için ruhumuz her yeni gün kendini yeniliyor inan buna.Ben çok mutlu olacağına inanıyorum :70:

Ciğerim;kabaca hesapladığım kadarı ile 1200 kalorilik bir diyet.Sporsuz haftada yarım,sporla 1 kg götürebilecek potansiyeli var ve elbette çok sağlıklı.Bu diyeti kullanmıştım.Ve 15 kg vermiştim ama mutlaka günlük 40 dk spor,2.5 lt su,2 yeşil çay ve kaçamaksız bu liste ile.Ama 15 kg'dan sonra durdu çünkü vücut alıştı ben de yöntem değiştirdim.Dukandan sonra ilk hafta kilonu arttırır normal olarak ama diğer haftalarda takır takır inmeye başlar.Ama ortalama 500 gr canım normal şartlarda.Dukanı bırakmak istiyorsan öneririm :70:
canım 1000 kalorilikmiş bu liste.1000 kalorilik beslenme şekli haftada 1 kg verdirir diye ümit ettim ama :18: deneyip bir görücem.çünkü 2 haftadır tüm çırpınmalarıma rağmen kaçamaksız günüm geçmiyor :43:

$28 mart tartı.webp
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,1.1 kg attıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çok mutluyummmm :62:

Eklentiler

• $tartı.webp
    $tartı.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5 / 102 / 0.5 / %0.49)
gerbera1987 (91,5
kelebekolcam (88.2
akabe (143.4

canım 1000 kalorilikmiş bu liste.1000 kalorilik beslenme şekli haftada 1 kg verdirir diye ümit ettim ama :18: deneyip bir görücem.çünkü 2 haftadır tüm çırpınmalarıma rağmen kaçamaksız günüm geçmiyor :43:
Canım eğer sebze yemeklerini etli yaparsan 1200,etsiz yaparsan 1000 kalorilik bir diyet evet.Sporsuz haftada 500-600 gr,ama sporla 1 kg attırır ve kesinlikle sağlıklı bence :70:

yeter ki gel sen ben alırım canım.:16: Sayımıda ben yaparım şimdi yerine merak etme sen :16:
:38::38:öncelikle seni öperim bebem çok tenki:9::9:bugün geldik eve annemle inan pc üstünde sizlerin isimleriniz var yazmış garip eşim deidm yapamadım sana zahmet kaptan beni öldürücek:53::53:habira sayım yapamıyorm yüzüm yok vs dedim dedi ben yaparım :16:ama sen elini çabuk tutmuşsun sagol:48::48:seviyorm ben bu adamı ya:77::77:eşim iş için 20 günlügüne antalyaya giidcem benide annemlere bırakıcak kızlar sayım yapamam yeidkelrimi yazamam ama biri telini bana veririse onu arar derim şu kilodayım diye orda pc yok :5:ban sormadan işi kabul etmemiş fiyatı iyi en azından borçlarımızın birazı kapanır bende bebegklerime kavuşurum:43::43:ama yedikelrimi yazamam sizleri takip edemicem :43::43:bu iş nasıl olucak şimdiden gitmeden özledim :5:
:37::37::37:sen dua et işlerim vardı yoksa gösteriridim ben sana:9::9:
bugünki menüm
sabah:2 tane haşlanmış yumurta
ara:2 tane susamlı çubuk kraker
öğle:bir tabak kapuska,bir kase yoğurt
ara:türk kahvesi
1 elma
akşam:bir tabak kuru fasulye,1 dilim ekmek salata,pilavında tadına bakmak için 1 kaşık yerim
ara:yoğurt veya ayva

2 lt su
1 brdk form,1 brdk yeşil,2 brdk 5 1 yerde
45 dk yürüyüş

kızlar yeşil çay içemiyorum ağzımda öyle bir iğrenç tad bırakıyo ki tiksindim iyice :50: sizler neyli yeşil çay içiyosunuz tadı en güzel olan hangisi ona göre alıcam :ssz:
canım içine ben 1 adet keşme şeker atıyorm oluor bitiyor:32::32:
eline sağlık canım :16::16:
*gerbera izinli miydin?ben hatırlayamadım..1 ceza puanı daha düşüyor.Eğer izin almışsa bana hatırlaacak mesajı alıntı yaparak koyarsın,cezanı geri çekerim
*kelebekolacamcım 1 ceza puanı düşüyor,mesaj 1. liklerinle halledebilirsin
*paşam,dudujan,roseberry izinliydi

canım 10 dan aşağıya iniyor :34:

Başınız sağolsun canım...gönüllü bir arkadaşımız sayar yerine madem,sonra sen sayarsın dönünce :34:

eline sağlık canım :16::16:
kelebekçim tebrikler :65:
*gerbera yine mesajların eksik:50:1 ceza puanı daha düşüyor:ssz:
*anşaaa,roseberry,ipekyol izinliydi..İpekyol faceten yazmış
canım allah razı olsn kah güldük kah agladık arkadaşımda dul kaldı kızı onunda eşi asansör tamirindeydi sen asansörde kapalı kal çocuk havasızlıktan ölmüş bir yetim bırakmış:14::14:allah yardımcısı olsn :14:
ben ümitsizliğin dibiyim bu hafta :ssz:
yarın veya cuma kırmızıların teşrif etmesini bekliyorum :ssz: ekmeği bile kestim bugün sadece bir dilim ama davul gibiyim
açlıktanda ölüyorum :27:

bende limon sıkıyorum ama banamısın demiyo :50:
bu hafta tartı gününe yarımız regl durumda giriyoruz :5:
benim etti bebem artıda degilim aynı kilodayım :14::14:fekaket oluyorm wc 4 gündür gidemiyorm :17::17:

eline sağlık tatlımmm:46::46::46::46::46:

ahh mavi yeşilcim o kadrrrrrr sinirlendim ki bu yazılanlaraa bunlar yalan dolan kimse bir hapla zayıflayamaz bunu da kimse ispatlayamazz ...Sinirimin nedeni istanbuldayken 22 yaşında ve 102 kilo bir kızın bu hapları kullandığı için ben bakerken vefat etmesi... o salak haplardan birni yurt dışından getirşmişler çok zenginlerdi ama para onu kurtarmadı 2 gün gazteciler kapıda bekledi babası saklamak için dünyanın parasını vermiş dediler çünkü ilacı kaçak getirtmişler o haplar da siyanüre rastlandı ve kısa sürede vefat etti o kadar etkiliymiş ki biz deli gibi korunuyorduk ona ait herşeyden.... oysa yüzüne bakmaya kıyamazsın o kadar güzel bir kız...hiç düşünmeyin böle şeylere inanmayın bebeğim yalan... o haplara asla güvenilmez türkiyede zaten birsürü sahtesi var sağlıksız şartlarda üretilio bu yurtdışından gelmiş oysa daha fenaydı:50::50::50:

ağzına sağlık doktorummm :16::16::16::16::16:

afiyet olsun tatlım:16::16:

eline sağlık canım:16::16::16:

canım sana bir tariff vereyimm içimi çok kolaylaştırır çünkü bende yeşil çay içemiyordum:31::31::31:
bir dal tarçın
4 diş karanfil
zencefil
ve yeşşilçayyy

bunları bir çaydanlıkta demleyip içebilirsin kuzucummm:52::52::52::52::52:

bendee korkuyouumm bebeklerinn çocuklarınn annelerii bu hafta pasta börek yağmuruna tuttu bizii allahım noluo dedim tadına bakıom amaa korkuommmmm:16::16::16:
naber bebek ne var ne yok :9::9:

Canlarım bugün radyo günüydü,canlı yayınımı yaptım geldim.Yemeğimi yedim,yorgunluktan dökülüyorum.Sporumu yapıp,duşumu alıp yatıcam hemen.Çooookkkk öpüyorum hepiniziiiiii :70:
bir sesini duymak nasip olmadı :5::5:
Hayirli geceler canlarim

buraya giremedim
bayagi yemekli misafirlerim vardi ,simdi yeni gittiler

menülerimi yazayim

sabah; 2 dilim esmer ekmek,biraz peynir ve zeytin

öglen 2 simit

aksam 1 tavuk budu

sporum maalesef yok,hic cikamadim evden ancak yemek misafir telasiyla ugrastim.
hoş geldim tombulum benim :29::29:
kızlar herkeslere günaydınnnnn:16:

bugün anladım ki bahar gelmiş çünkü sabah sabah saman nezlesi şeklinde uyandım gözlerim burnum yarışıyorlar resmen kim daha çok akacak diye:9:

bugün gidip aşıma olayım da az rahatlayayım :)
:27::27:geçmiş olsun bebem :48::48:cenke söyle anasına söylesin gribin ona geçsin :9::9:
Selam hanımlar
bu saate kadar hiç giremedim,sabahan malum kursum vardı,sonrasında da tüm gün misaifirm vardı.yemeğim fırında pişiyor,o pişerken geleyim size bir bakayım dedim.listeyi de eklerim şimdi :34:
aman canım bu haftada eklemesen ne olcek :9::9:hatrım için aynı kilodayım ben reglim yüzünden şişim :29::29:

vallahi ne yapayım yorgnm okadar annemi yıkadım oturuyoruz:9::9:

1. GÜN

2. GÜN

3. GÜN

4. GÜN

5. GÜN

6. GÜN

7. GÜN

:53::53:yapsakmı acaba:32::32:
görürüsün canım istedikten sonra:30::30:
***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
nev81 (91.3
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5
gerbera1987 (91,5
kelebekolcam (88.2
akabe (143.4

81 kiloyum:24::24::24:
***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5
gerbera1987 (91,5
kelebekolcam (88.2
akabe (143.4

:46::46::46::46:
canım hakkında hayırlısı olsun.bence sen iki mesleği de yapabilecek beceri ve şevkattesin ama bebeklerle çok üzülüyorsun,o yüzden öğremenlik senin için daha iyi olacak gibi :34:

tatlım netten buldum,mantıklı geldi

evet biraz yorgunluk var ama tatlı bir yorgunluk canım :16:

bendeki 1600 kalorilik denemek lazım :8::8:
Eki Görüntüle 671136
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,1.1 kg attıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çok mutluyummmm :62:
:27::27::27:azmin zaferi aferim :24::24::24:

hap sakinleştiriyor ama gözlerim falan kaşıntıdan duramıyorum o yüzden bende 3 ayda bir iğne oluyorum iğne baya sersem yapıo 3 gün ama sonrası içib değiyor:)

maşallah canım sporun süper olmuş.Optimum derken sende mi ankaradasın?
ben hapla durdurabiliyorum şu an için :ssz:hemen iğneni yaptır o zaman kuzum

yok canım burası istbl ataşehir optimum :1:
ev etımesgut elvankentte canımcım

3 saaaatt neler erımıstır nelerr...:52:

öylemii dersin hayatım :7:
Canım partnerim şehir dışındaydı ben de tek başıma yürüttüm.Hep şiir ve türk sanat müziği oldu,hoş oldu :1:

Maşallah ne kadar güzel ya,darısı başımıza :70:

Canım çok teşekkürler,facedeki grubumuza yazarım linkini,tıklayınca direk açılıyo,çarşamba yazarım :70:

Oooooooo,harikasınnnnn :nazar:

Haftaya inşallah kuzummmm :70:

3 saatte harika kalori yapmışsındır canım benimmmmm :66:

valla bende öyle umuyorum ama vücudum hiçde öyle demiyo bugün bekliyodum reglimi olmadım yarına nasipse ama kaç gündür acayip yürüyorum ama davul gibiyimm sanki o 5 kiloyu bile geri almış gibi hissediyorum :5:

sen çok vicdanlısın canım benim o yüzden böyle ince düşüyosun herşeyi :38:
ama öğretmenlik sana daha iyi gelir diye düşünüyorum :48:
***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
nev81 (91.3
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5
gerbera1987 (91,5