Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar
geçmişe dönüp alıntıları yapıcam ilk fırsatta.şimdi anca liseyi hazırladım.paylaşıma koyarım birazdan

Canım paşam sıkma canını artıda da olsan üzülme bu kadar hasta olursun sonra.Annene gelince benim taktiği kullan bir yere falan gidince duygu nolur yeee aşk olsun ye falan diyenler oluyor bende alıyorum elime bir tane kurabiye ısırıyorum sonrada tüm oturma boyunca onu yiyor gibi yapıyorum.Hatta arada önümden almaya kalkıyorlar ay durun yicem onu diyorum ki önüme başka birşey getiremesinler.sonrada birşey yemedin diyorlar olur mu ya yedim diyorum napayım başka çare bulamadım :)
:14::14::14:ben nerelere gidim kendim ettim kendim buldum :43::43:pis bogazıma dr diyemedim kilo almam dedim olan oldu:43::43:
7. TAKIM 303. ETAP

SAPHIRA (87 / 86.6 / 0.4 / %0.46)
nev81 (90.2 / 89.6 / 0.6 / %0.67)
lepistesinyavrucugu (93,1 / 92.6 / 0.5 / %0.54)
anşaaa (69,4 izinli
ipekyol (75.4 / 75.4 / 0 / %0)kilosu aynı
pasam3405 (81 / 83.9 / -2.9 / -%3.58)
saliss (102 izinli
gerbera1987 (90 izinli
maviyesil1999(68.9 / 68 / 0,9 / %1,31)
kelebekolcam (87.1 / 87.3 / -0.2 / -%0.23)
akabe (142.9 / 140 / 2.9 / %2.0 )
dudujan (104.3 / 104.1 / 0,2 / %0,19)

7. Takım Ortalaması:%0.11
:43::43::43::43:kaptanım kö** ler kadar pişmanım nazara geldim hiç kaçamak yapmayan bana ne oluyor:43::43:
kaç kız kaç:D:D:D saklannnn:D anneyle yemıssın bellı kılo bıldırımınden:D

cok guzel vermıssın tebrıkler
annem yaktı beni bacım evde tekken benden iyisi yoktu ama bgün kaçamak yapmadım dügün bittikten sonra derler bize kına hikayesi

Son düzenleme:
sabah kahvaltısında yediklerim
2 bardak çay 2 dilim kepek ekmegi 4 siyah zeytin ara yok öylen yok deminde akşam yemegi gibi kahvaltı yaptım okadar yarın ve ondan sonraki günler yemek yemeyi düşünmüyorm ölüm orucuna başlıcam ban anca o yakışır:43::43::43:gidiyimde kendimi biryerlerden atayım bari:5::5::5:

kızlar ben bugun 45 dk bel bacak ve gobek çalıştım..
Ohhhh,maşallah canım harika gidiyorsun :nazar:

Selam canlar
benim kuzu hastalandı :( bademcikler ve kulaklar iltihap olmuş yine,o yetmezmiş gibi bir de mikrop kapmış gözleri.bugün okula göndermedim,dr.a götürdüm,1 torba ilaçla döndük eve yine :(
sonrasında misafirim vardı.o gitti akşam yemeğine giriştim.bi taraftan size yazıyorum bi taraftan yemeğe bakıyorum.fırsatım olmadı anlayacağınız buraya gelmeye..birazdan bildirim listesini eklerim
Çok geçmiş olsun Okyanus prensese,Allah şifa versin canım benim :70:

aslında kilo vermiştim ama reglden dolayı su oranım tavan yapmış,klasik :ssz:
Canın sağolsun ciğerim,haftaya ödem ile birlikte birden atarsın bak gör :70:

:72: 04.04.2013 mesaj sayimi :72:

maviyesil1999 9 :46::46::46: :65::65::65:
dudujan 7 :46::65:
akabe 5
nev81 5,
pasam3405 4
SAPHIRA 4
kelebekolcam 2
lepistesinyavrucugu
anşaaa
ipekyol
saliss
gerbera1987​
Eline sağlık canım benim :70:

kızlar 900gr vermısım...gercı daha cok beklıyordum ama neden boyle oldu bılmıyorum kı:(
reglden olabılırmı?
cunku guzel bı dıyet ve sporumu da aksatmadım..
gercı annemden pazar gunu dondum.o arakı 4 gunde asırı yemıstım
anneme eslık olsun yesın dıye..bu aslında ptesıden ıtırbaren 500gr da vermıs halım aslında..yanı 1,5kıloya yakın vermısım aslında
Harika vermişsin canım benim ya,bi de regl dönemindesin buna rağmen 900 harika,haftaya toplu gider :nazar:

Hayirli sabahlar canlar

tam 140.0 geliyorum :16:

herkesi tebrik ediyorum..istikamet hastane :16:
Offfffff,2.9 kg harikaaaaaa,41 kere maşallah canım :nazar:

Canlarım çabama göre 600 gr az olsa da,uzun zamandan sonra 8'leri gördüğüm için çok mutluyummmmm :66:
$ta.webp

Son düzenleme:
ben geldim :)

kizlar bugün kilo bildirimi yaptiktan sonra esimle hastaneye gittik
sekerim düsük cikti,guatr cok az calisiyormus,biraz tansiyon yüksek onuda kilo bagladi doktor.

önümüzdeki hafta insallah daha cok yürüyüs yapcam ne kadar az yersem yiyim ,hareket etmeyince kilo veremiyorum

ben geldim :)

kizlar bugün kilo bildirimi yaptiktan sonra esimle hastaneye gittik
sekerim düsük cikti,guatr cok az calisiyormus,biraz tansiyon yüksek onuda kilo bagladi doktor.

önümüzdeki hafta insallah daha cok yürüyüs yapcam ne kadar az yersem yiyim ,hareket etmeyince kilo veremiyorum

o doktor sonuçlarına sevindim canım tansiyon çok yüksek olsaydı kilo demezdi buna şükür:16: haklısın hareketsiz kilo verilmio ben spor yapamıyorum gram gram gidio ya :(

kızlarrr herkeslere iyi geceler haftasonu yine bir arkadaşın nişanı var uğrayamam galiba öpüyorum hepiniziii:16::16::16::16::16:

kızlarrrr beenn geldiimmmmm :52::52::52::52:

bilgisaayarımm tamirden yeni geldii bendee hemencikkk yanınızaaa geldinmmmmm:52::52::52::52:

kıpırdamadan yatmaktan cinnnetin eşiğindeğim kanıömcaaaa karnımmm dehşettttt ağrıoooo dün ultrosana girdim:52::52::52:

karnımdaki ödem azalmış darbeye bağlı su toplamış görseniz hamile felan sanırsınız o derecee:52::52::52:zamanlar geçer dedilerr proteinn all dedierr amaa iştahımda yok ama eminim kilo almış gözüküomdurr:43::43::43::43::43:çok merakkk ediommmmmmm allahımm kaççç kiloo olcamm bennnnn gecee rüyalarımmaa giriooo:43::43::43::43:

pazartesi ayağım için gideceğimmm bakalım neee diyecekk valla tam alçıya alcaz derse kabul etmicemmmm ben çok sıkıldımmm kırık felanda olduğğunu sanmııommmmm:50::50::50: sizeeee fotomuu daa gösterecemm yazık bana fil gibi oldum:43::43::43:

işteee böleee kızlarrrr 5tl nin bedeli çok içime dokunuo insanlığımdaaan utanıyorumm ayağıma baktıkça aklıma gelioo düşerken içimeee ucuyormuş gibi bi boşluk oldu hala rüyamda sıçrıomm sankii düşerkennn bi yerleree tutunur gibiii:43::43::43:

$IMAG0019-1.webp

harikasın cnm ya hemen hemen aynıyız bende 89.7 kiloyum buraya yazmaya çok özlemişim sıkıntılarımın bir kısmını attım sayılır en kısa zamanda döncem:54::54::54:
canım gelsen diyorum artık :20::20:ben bu tartıdan nerde bulrm acaba bendede var ama bu cazip geldi:27::27::27:
işteee böleee kızlarrrr 5tl nin bedeli çok içime dokunuo insanlığımdaaan utanıyorumm ayağıma baktıkça aklıma gelioo düşerken içimeee ucuyormuş gibi bi boşluk oldu hala rüyamda sıçrıomm sankii düşerkennn bi yerleree tutunur gibiii:43::43::43:

Eki Görüntüle 678276

ah kıyamam böylelrini dar agacına asmak lazım uyuzlar:47::47:allahtan verilmiş sadakan varmış kıızm dahada kötü olabilirdi işten ne kadar izin aldın:44:

kızlar dün annemi götürdüm evine işşallah yarın sıkı bir diyet ve yürüyüşle aranızdayım :52::52::52:işşallah eski paşa geri döndü b sefer sltan süleymanda gelse evime yemicem b böyle biline:9:tartılmayıda düşünmüyorum cumaya kadar:32::32:

canım gelsen diyorum artık :20::20:ben bu tartıdan nerde bulrm acaba bendede var ama bu cazip geldi:27::27::27:

ah kıyamam böylelrini dar agacına asmak lazım uyuzlar:47::47:allahtan verilmiş sadakan varmış kıızm dahada kötü olabilirdi işten ne kadar izin aldın:44:

kızlar dün annemi götürdüm evine işşallah yarın sıkı bir diyet ve yürüyüşle aranızdayım :52::52::52:işşallah eski paşa geri döndü b sefer sltan süleymanda gelse evime yemicem b böyle biline:9:tartılmayıda düşünmüyorum cumaya kadar:32::32:

şimdilik 1 hafta o da yarın sona erio bakalım yarın doktor ne dicekk:43::43::43:

Back
X