- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
kızlarrrr beenn geldiimmmmm
bilgisaayarımm tamirden yeni geldii bendee hemencikkk yanınızaaa geldinmmmmm
kıpırdamadan yatmaktan cinnnetin eşiğindeğim kanıömcaaaa karnımmm dehşettttt ağrıoooo dün ultrosana girdim
karnımdaki ödem azalmış darbeye bağlı su toplamış görseniz hamile felan sanırsınız o dereceezamanlar geçer dedilerr proteinn all dedierr amaa iştahımda yok ama eminim kilo almış gözüküomdurr
çok merakkk ediommmmmmm allahımm kaççç kiloo olcamm bennnnn gecee rüyalarımmaa giriooo
pazartesi ayağım için gideceğimmm bakalım neee diyecekk valla tam alçıya alcaz derse kabul etmicemmmm ben çok sıkıldımmm kırık felanda olduğğunu sanmııommmmmsizeeee fotomuu daa gösterecemm yazık bana fil gibi oldum
![]()
işteee böleee kızlarrrr 5tl nin bedeli çok içime dokunuo insanlığımdaaan utanıyorumm ayağıma baktıkça aklıma gelioo düşerken içimeee ucuyormuş gibi bi boşluk oldu hala rüyamda sıçrıomm sankii düşerkennn bi yerleree tutunur gibiii
Eki Görüntüle 678276
canım çok geçmiş olsunnn 5 tl seni hep psikolojinden hemde az daha canından ediyordu ne insanlar var şu dünyada

alçı benimde ayağımda ocakta çıktı 30 kasımda trafik kazası geçirdim ayak bileğimdeki tüm bağlar kopmuş nerdeyse ameliyat olacaktım ama 2 ay alçıyla yırttım çok geçmiş olsunn...