Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarrrr beenn geldiimmmmm :52::52::52::52:

bilgisaayarımm tamirden yeni geldii bendee hemencikkk yanınızaaa geldinmmmmm:52::52::52::52:

kıpırdamadan yatmaktan cinnnetin eşiğindeğim kanıömcaaaa karnımmm dehşettttt ağrıoooo dün ultrosana girdim:52::52::52:

karnımdaki ödem azalmış darbeye bağlı su toplamış görseniz hamile felan sanırsınız o derecee:52::52::52:zamanlar geçer dedilerr proteinn all dedierr amaa iştahımda yok ama eminim kilo almış gözüküomdurr:43::43::43::43::43:çok merakkk ediommmmmmm allahımm kaççç kiloo olcamm bennnnn gecee rüyalarımmaa giriooo:43::43::43::43:

pazartesi ayağım için gideceğimmm bakalım neee diyecekk valla tam alçıya alcaz derse kabul etmicemmmm ben çok sıkıldımmm kırık felanda olduğğunu sanmııommmmm:50::50::50: sizeeee fotomuu daa gösterecemm yazık bana fil gibi oldum:43::43::43:

işteee böleee kızlarrrr 5tl nin bedeli çok içime dokunuo insanlığımdaaan utanıyorumm ayağıma baktıkça aklıma gelioo düşerken içimeee ucuyormuş gibi bi boşluk oldu hala rüyamda sıçrıomm sankii düşerkennn bi yerleree tutunur gibiii:43::43::43:

Eki Görüntüle 678276

canım çok geçmiş olsunnn 5 tl seni hep psikolojinden hemde az daha canından ediyordu ne insanlar var şu dünyada:14:
alçı benimde ayağımda ocakta çıktı 30 kasımda trafik kazası geçirdim ayak bileğimdeki tüm bağlar kopmuş nerdeyse ameliyat olacaktım ama 2 ay alçıyla yırttım çok geçmiş olsunn...

ptesiye ılk merhaba benden olsun kızlar.pazar gunu gec kalktım halı ıle uyku gelmıor:)) bıg ecmısı okuyayım cok yorucu bı hafta sonu ıdı benım ıcın

bilgisaayarımm tamirden yeni geldii bendee hemencikkk yanınızaaa geldinmmmmm:52::52::52::52:

kıpırdamadan yatmaktan cinnnetin eşiğindeğim kanıömcaaaa karnımmm dehşettttt ağrıoooo dün ultrosana girdim:52::52::52:

karnımdaki ödem azalmış darbeye bağlı su toplamış görseniz hamile felan sanırsınız o derecee:52::52::52:zamanlar geçer dedilerr proteinn all dedierr amaa iştahımda yok ama eminim kilo almış gözüküomdurr:43::43::43::43::43:çok merakkk ediommmmmmm allahımm kaççç kiloo olcamm bennnnn gecee rüyalarımmaa giriooo:43::43::43::43:

pazartesi ayağım için gideceğimmm bakalım neee diyecekk valla tam alçıya alcaz derse kabul etmicemmmm ben çok sıkıldımmm kırık felanda olduğğunu sanmııommmmm:50::50::50: sizeeee fotomuu daa gösterecemm yazık bana fil gibi oldum:43::43::43:

saliss,

Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm yaşadığın talihsizliğe.:5:.Ben de İzmirdeyim...Yinemi hortladı kapkaç olayı.:47:

Umarım çabucak toparlanırsın...

ptesiye ılk merhaba benden olsun kızlar.pazar gunu gec kalktım halı ıle uyku gelmıor:)) bıg ecmısı okuyayım cok yorucu bı hafta sonu ıdı benım ıcın
günaydınnn..sağlıklı başarılı huzur dolu bir hafta olsun dileklerimle..kızımdan hastalıgı devralan oğlumla dün gece acildeydik ne yaptıysam ateşini düşüremedim.acildede düşüremediler nasıl bir salgınsa perişan oldu yavrularım.uzun bir süre ıslak bir bezin arasında çıplak bir şekilde bekledik.nasıl ağladı yavrum.kızım 1 haftadan sonra okula başladı.onu servisine bindirdim şimdi yatacagım 2 minigimde uyursa bende uyurum.şuan derin uykudalar.

günaydınnn..sağlıklı başarılı huzur dolu bir hafta olsun dileklerimle..kızımdan hastalıgı devralan oğlumla dün gece acildeydik ne yaptıysam ateşini düşüremedim.acildede düşüremediler nasıl bir salgınsa perişan oldu yavrularım.uzun bir süre ıslak bir bezin arasında çıplak bir şekilde bekledik.nasıl ağladı yavrum.kızım 1 haftadan sonra okula başladı.onu servisine bindirdim şimdi yatacagım 2 minigimde uyursa bende uyurum.şuan derin uykudalar.

cok gecmış olsun ya bı atlatamadın şu hastalıkları:(

cnm cok şukur hızla duzelıyorsun...
ınş hemencecık bacakta duzelırde rahatlar ışıne gerı donersın...

canım gelsen diyorum artık :20::20:ben bu tartıdan nerde bulrm acaba bendede var ama bu cazip geldi:27::27::27:

ah kıyamam böylelrini dar agacına asmak lazım uyuzlar:47::47:allahtan verilmiş sadakan varmış kıızm dahada kötü olabilirdi işten ne kadar izin aldın:44:

kızlar dün annemi götürdüm evine işşallah yarın sıkı bir diyet ve yürüyüşle aranızdayım :52::52::52:işşallah eski paşa geri döndü b sefer sltan süleymanda gelse evime yemicem b böyle biline:9:tartılmayıda düşünmüyorum cumaya kadar:32::32:

anne gıttıyse kılolar verılır kesın.)

kızlar sınır oldum
dun sabah tartıda 67,8 ı gordum
bu sabah tartılayım dedım 69:(
bu ne ya bu kdr fark olabılırmı
kaldıkı dun saat 3den sonra bısey yemedım
yedıklerıme dıkkat ettım
esımlede dısarda baya bı yuruduk:(

çok geçmiş olsun canım kıyamam ben onlara ya minicikler hasta olmasın :( gerçi fena bir salgın bende boğaz ağrısı ile ölüyorum. benim kocaman cenkim bile hastalanmış ateşle döndü türkiyeye o minnacıklar napsın ki :(
kızlar sınır oldum
yedıklerıme dıkkat ettım
canım şişmişsindir ya yoksa o kadar fark alacak birşey demiş olamazsın zaten :26: sıkma canını...

kızlar ben hiç dinlemedim haftasonu cenk hastalanmış dönmüş türkiyeye onu doktora götür nazıyla uğraş, birde annesiyle uğraş öldüm bittim ( annesi cenk onun yemeğini değilde benim getirdiğim çorbayı içti diye bozuldu ama hasta çocuk yemek yiyemez çorba içer tabi) üstüne birde arkadaşın nişanı derken ölüyorum yorgunluktan şuanda işte dinleniyorum resmen.

selamlar canlarım iyi haftalar olsun hepimiz için
netimiz geldi çok şükür..ama ben baya baya hasstayım alerjimden kaynaklımı bilmiyorum ama faranjit olmuşum
ne soğuk bişey içtim ne de yedim neden oldum anlamadım:50: nefes almak dahi istemiyorum hele hiç konuşmak istemiyorum çok yanıyo..ilaçlarım vardı başladım hemen :5:

çok geçmiş olsun canım benim biz kocaman halimizle dayanamıyoruz hastalıklara onlar ne yapsın ki:50:
tam bahar mevsimi havalar bi sıcak bi soğuk hastalıklar mahvetti herkesi
kızlar sınır oldum
yedıklerıme dıkkat ettım
ödem yapmışsındır canım
bugün bol bitki çayı ve su iç yarın sabaha atarsın:34:
kızlar ben hiç dinlemedim haftasonu cenk hastalanmış dönmüş türkiyeye onu doktora götür nazıyla uğraş, birde annesiyle uğraş öldüm bittim ( annesi cenk onun yemeğini değilde benim getirdiğim çorbayı içti diye bozuldu ama hasta çocuk yemek yiyemez çorba içer tabi) üstüne birde arkadaşın nişanı derken ölüyorum yorgunluktan şuanda işte dinleniyorum resmen.

sizede geçmiiş olsun canım
demek salgın var heryerde :ssz: kaynanada her yerde kaynana yani:1: daha şimdiden başlamış:1:
o koşturmada iyi kiloda vermişsindir:12:

netimiz geldi çok şükür..ama ben baya baya hasstayım alerjimden kaynaklımı bilmiyorum ama faranjit olmuşum
ne soğuk bişey içtim ne de yedim neden oldum anlamadım:50: nefes almak dahi istemiyorum hele hiç konuşmak istemiyorum çok yanıyo..ilaçlarım vardı başladım hemen :5:

ayyy herkes hasta ya çok geçmiş olsun canımmm:16:
sizede geçmiiş olsun canım
demek salgın var heryerde :ssz: kaynanada her yerde kaynana yani:1: daha şimdiden başlamış:1:
o koşturmada iyi kiloda vermişsindir:12:

ya aslında kaynana ile geçiniyorduk da şimdi 2 oğlu biri izmirde yaşıyor cenk yanında sadece ona sarıyor. birde uzun süredir yurtdışında olunca özledi ilk de benim yanıma gelince kıskandı herhalde ama ne kadar zamandır görüşmüyoduk biz napalım :)
inş kilo vermişimdir canım ama hiç sanmıyorum hep o aralarda yemek yemeyi unutuyorumm:17: düzenim bozuluyor

çok geçmiş olsun canım kıyamam ben onlara ya minicikler hasta olmasın :( gerçi fena bir salgın bende boğaz ağrısı ile ölüyorum. benim kocaman cenkim bile hastalanmış ateşle döndü türkiyeye o minnacıklar napsın ki :(

canım şişmişsindir ya yoksa o kadar fark alacak birşey demiş olamazsın zaten :26: sıkma canını...
ay ıns oledır ya sınırlendım cok

:))) hahaha kıskanmıstır tabıkı

canım çok geçmiş olsunnn 5 tl seni hep psikolojinden hemde az daha canından ediyordu ne insanlar var şu dünyada:14:
alçı benimde ayağımda ocakta çıktı 30 kasımda trafik kazası geçirdim ayak bileğimdeki tüm bağlar kopmuş nerdeyse ameliyat olacaktım ama 2 ay alçıyla yırttım çok geçmiş olsunn...

off kıyamammm sanadaaa geçmiş olsun kuzummm:43::43::43::43: çok zor bu alçı işi çok:43::43:

saliss,

Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm yaşadığın talihsizliğe.:5:.Ben de İzmirdeyim...Yinemi hortladı kapkaç olayı.:47:

Umarım çabucak toparlanırsın...

hortlamış canım izmirde metro giriş çıkışlarını tutmuşlar girişlerde kamera yokmuş onlarda bilimuş merdivenin başında sıkıştırıp atıolarmış bi kenra beniim gibi:43::43::43:ben o hafta 6.mışım :43::43::43:yakalandılar ama kadının biri benim kadar şanslı değil bilezilerini aldıktan sonra sabah bornova metrodaki o köprü altına atmışlar birini hala egde yoğuun bakımda yatıomuş kafa travması olmuş beyinde ödem felan:43::43::43:yakalanan adamm da çocuğum hasta para lasımdı demiş yaa para istese verirdi herkess dilense toplardı 5 tl bunun özürü mü olur pişmanım demiş sözdee babamı da yakınları aramış karakoldan aldı herhalde numaramı şikayetinizi geri çekin diye yalvarıomuş :31::31::31::31:ama biz çekesek de kabul olmuo kanımca :31::31:kafamda karıştı ama napcam bilmiom :31::31:

cnm cok şukur hızla duzelıyorsun...
ınş hemencecık bacakta duzelırde rahatlar ışıne gerı donersın...

inşşş tatlımmmm:16::16::16:

kızlar bugün doktora gittik ayağımdaki ateli açtılar ayak çürük içinde tabi yürütecekti ama doktor dedi ayağın her yanıı ezik basma şimdi daha kalın alçı yapalım dedi saolsun kütük gibi sardı ayağımı kalkmıo o derece kırık yok ama her yanı ezik dedi 3 hafta bölee gezcekmişim tabi sinirim bozuldu ağladım biraz hocada kızdı sen şanslısın dedi yoğun bakımdakinin kafası kırık o ne yapsın dedi bende sustum haklı adam bakalım 3 hafta nasıl geçecekkk:31::31::31:

slm kızlar..herkes afiyettedir inaşallah.biz acillerdeydik.kızım babasının gitmesine cok üzüldü galiba hastalığı baya ağır geçiriyor.yediremedim,okuldanda şifayıkapmış.ateş öksürük..bugün daha iyi çok şükür.ben 2 gün izin istemiştim umarım devredeydi.
gecmis olsun canim allah sifa versin
Selam canlar
benim kuzu hastalandı :( bademcikler ve kulaklar iltihap olmuş yine,o yetmezmiş gibi bir de mikrop kapmış gözleri.bugün okula göndermedim,dr.a götürdüm,1 torba ilaçla döndük eve yine :(
sonrasında misafirim vardı.o gitti akşam yemeğine giriştim.bi taraftan size yazıyorum bi taraftan yemeğe bakıyorum.fırsatım olmadı anlayacağınız buraya gelmeye..birazdan bildirim listesini eklerim
salgin var galiba tr de gecmis olsun
Mesaj sayım tarihleri:

1)maviyesil1999...01.04.13 pazartesi +
2)dudujan...02.04.13 salı +
3)lepistesinyavrucugu...03.04.13 çarşamba
4)akabe...04.04.13 perşembe
5)anşaaa...05.04.13 cuma
6)nev81...08.04.13 pazartesi
7)pasam3405...09.04.13 salı
8)saphira...10.04.13 çarşamba
9)kelebekolacam...11.04.13 perşembe
10)ipekyol51...12.04.13 cuma
tamam ins
ben geldim :)

kizlar bugün kilo bildirimi yaptiktan sonra esimle hastaneye gittik
sekerim düsük cikti,guatr cok az calisiyormus,biraz tansiyon yüksek onuda kilo bagladi doktor.

önümüzdeki hafta insallah daha cok yürüyüs yapcam ne kadar az yersem yiyim ,hareket etmeyince kilo veremiyorum
hareketsiz verilmmiyor ne yazik ki.cogu hastaligimizin sebebi kilo ne yazik ki
işteee böleee kızlarrrr 5tl nin bedeli çok içime dokunuo insanlığımdaaan utanıyorumm ayağıma baktıkça aklıma gelioo düşerken içimeee ucuyormuş gibi bi boşluk oldu hala rüyamda sıçrıomm sankii düşerkennn bi yerleree tutunur gibiii:43::43::43:

Eki Görüntüle 678276
Tekrar cok gecmis canim birden yazin ayagimin alcida oldugu gunleri hatirladim.Allah yardimcin olsun
Yavrum yakiyamam Allah ikisine de acil sifa versin
kızlar sınır oldum
yedıklerıme dıkkat ettım
sorma bende ayni vaziyettetim hemde senden daha vahimm ne olacak halim hic bilmiyorum
sizede gecmis olsunn canim.

oyy nolmus bizim takim hastaliklardan dokuldu yaaa.Allah sifa versinn canim

gelelim bana cok sukur kulagim duzeldi gibi.Bu arada ben kulagimla ugrasirken kizimda bronsit oldu.ikimizde bayagi agir antibiyotikler kullandik.kizim duzzeldi gibi ins.Bendeki hala tam gecmis sayilmaz sadece tr ye gidene kadar idare etse beni yeter.Regl zaanim yaklasti hastalik zamaninda da diyet falan yapamadim dogru duzgun yemek bile yapamadim.onume ne gelirse yedim.Iyi gidiyorduk aslinda ama son bi kac gundur ani kilo artisi yasiyorum hele bugun tardida 77.2 yi gordum.sok oldum.Bugunden itibaren duzenli spora tekrar basliyorum.

Back
X