Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar mesaj sayımlarında izinlilerden dolayı haksızlıklar oluyor sanırım.liste sürekli değişiyor.en iyisi şöyle yapalım;herkes kendi mesajlarını saysın.mesaj yazarken,başlık kısmına kaç alıntı yaptıysa,o rakamı yazsın,ve hepsini toplaya toplaya yazmaya devam etsin.Böylelikle gün sonunda,en son yazdığı mesajda,günlük mesaj sayısı yazıyor oluyor;)

kizinin geziside tam döküldügün zamana denk gelmis
ayarlasan bu kadar olmaz
insallah sabaha kadar biraz olsun iyilesip ,kizinla güzel bir gün gecirirsin

inşallah canım..dr. a gitmeye dün bir fırsatım oldu.cumaya kadar iyileşmem lazım bana biraz dopingli ilaçlar verin dedim.adam da vur deyince öldürmüş mü nedir,grip ilacını içtikten 10-15 dk sonra baş dönmesi başlıyor ve yürürken yalpalıyorum.siter istemez yatmak zorunda kalıyorum.Bugün çok yoğunum ve ayakta duramıyorum onu içince diye içmedim.antibiyotiğimi de unutmuşum o ara.aklıma geldiğinde saat 17.00 diydi :52:

geçen cuma gerbera ve anşaaa bildirim yapmadılar,izinli yazdım ancak ceza almak durumundalar çünkü habersiz bildirim yapmadılar.gerbera mesaj sayısından muaf tutulmak istemişti,öyle de yaptık.anşaaanın izin durumunu bilmiyorum

paşam ve dudujan faceten izin bildirdiler.daha doğrusu paşamın pc bozulmuş yanlış hatırlamıyorsam,dudujanın da arabasına hırsız girmiş :5: çok geçmiş olsun tekrar canım..yalnız az önce dudujanın ismini gördüm altta,hallettin mi işlerini canım?

iyi geceler canlar
ben hala çok hastayım ve nasıl yorgunum anlatamam.buraya gelmeye bırakın ilaçlarımı içmeye fırsatım olmadı.Pasta kurabiye yetiştirmeye çalışıyorum.bir taraftan yarın kızımın okul gezisi var.Önce doğal yaşam parkına gidilecek sonra pikniğe.Kızımla birlikte ilk okul gezimiz olacak ama ben hiç bir hazırlık yapamadım.takatim kalmadı resmen.yarın diğer anneler çeşit çeşit yapıp getirirler muhtemelen :ssz:
Allah şifa versin güzelim.benim kızımda bugün geziden geldi yatıncaya kadar onu anlattı iyiki göndermişim.yatarkende anne diyor gözümü kapatınca orayı görüyorum.

kızlar mesaj sayımlarında izinlilerden dolayı haksızlıklar oluyor sanırım.liste sürekli değişiyor.en iyisi şöyle yapalım;herkes kendi mesajlarını saysın.mesaj yazarken,başlık kısmına kaç alıntı yaptıysa,o rakamı yazsın,ve hepsini toplaya toplaya yazmaya devam etsin.Böylelikle gün sonunda,en son yazdığı mesajda,günlük mesaj sayısı yazıyor oluyor;)
bana uyar yarın başlıyormuyuz

inşallah canım..dr. a gitmeye dün bir fırsatım oldu.cumaya kadar iyileşmem lazım bana biraz dopingli ilaçlar verin dedim.adam da vur deyince öldürmüş mü nedir,grip ilacını içtikten 10-15 dk sonra baş dönmesi başlıyor ve yürürken yalpalıyorum.siter istemez yatmak zorunda kalıyorum.Bugün çok yoğunum ve ayakta duramıyorum onu içince diye içmedim.antibiyotiğimi de unutmuşum o ara.aklıma geldiğinde saat 17.00 diydi :52:

hmm ne vermiş merak ettim şimdi.

Allah şifa versin güzelim.benim kızımda bugün geziden geldi yatıncaya kadar onu anlattı iyiki göndermişim.yatarkende anne diyor gözümü kapatınca orayı görüyorum.

bana uyar yarın başlıyormuyuz

hmm ne vermiş merak ettim şimdi.

sağol canım amin..ayy kuzucukk :nazar: işte ben de bunun için istiyorum gtmeyi,yoksa hiç gidecek durumda değilim geziye ama o eğlensin,arkadaşlarıyla gidecek diye bir sevinçli ki sorma

canım mesaj sayımına pazaresi başlayalım da,herkes görmüş anlamış olmuş yeni sistem sayımı :16:

ilaç ismi verilmiyor burdan canım yasak maalesef

***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6
nev81 (89,6 /
lepistesinyavrucugu (92,6
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /
kelebekolcam (87,3
akabe (140 /
dudujan (104,1

7. TAKIM ORTALAMASI:

Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8

ceza puanlarının son durumu...:ssz:

***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6
nev81 (89,6 /
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.458)
akabe (140 /
dudujan (104,1

7. TAKIM ORTALAMASI:
bende şimdiden ekleyim ne olur ne olmaz.yarın yetişemem.bu busabahki kilomaz oldu ama artıda cıkmadıgıma şükrediyorum.

Ah canım ya,Allah şifa versin,burdaki minikleri de kırdı geçirdi bu salgın :(

Allah kolaylık versin canım benim :70:

Anşaaaammmm,napıyosun bitanem nasıl gidiyor hiç görüşemiyoruz,polisler günün kutlu olsun canım benim :70:
canım teşekkür ederim...
***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA ( 86,6 )
nev81 ( 89.6 / 88.2 /1.4/ %1.56 )
lepistesinyavrucugu ( 92,6 )
anşaaa ( 69,4 )
ipekyol ( 75,4 )
pasam3405 ( 83,9 )
saliss ( 102 )
gerbera1987 ( 90 )
maviyesil1999 ( 68 )
kelebekolcam ( 87,3 )
akabe ( 140 )
dudujan ( 104,1 )

7. TAKIM ORTALAMASI: %
süpersın tatlımm...
geçen cuma gerbera ve anşaaa bildirim yapmadılar,izinli yazdım ancak ceza almak durumundalar çünkü habersiz bildirim yapmadılar.gerbera mesaj sayısından muaf tutulmak istemişti,öyle de yaptık.anşaaanın izin durumunu bilmiyorum
canım ben annem hastanede olduğu için izin aldım hatırlamıyosun galıba...açıkça da yazdım ama karışıklık oldu heralde...faceye bı bakarsan....yokolupta asla habersız bırakmam sizi...
Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8

ceza puanlarının son durumu...:ssz:
ben bu listede olduğumu bile yenı görüyorum....:ssz:

***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA ( 86,6 )
nev81 ( 89.6 / 88.2 /1.4/ %1.56 )
lepistesinyavrucugu ( 92,6 )
anşaaa ( 69,4/69.4/%0 )
ipekyol ( 75,4 )
pasam3405 ( 83,9 )
saliss ( 102 )
gerbera1987 ( 90 )
maviyesil1999 ( 68 )
kelebekolcam ( 87,3 )
akabe ( 140 )
dudujan ( 104,1 )
7. TAKIM ORTALAMASI:

ben bugun nobetcıyım kızlar dahada giremem heralde mesaj sayımı doldurdum o yuzden ıcım rahat...yarın sabah çıkıcam isten allaha emanet olunn...güzel bi hafta sonu sızın olsun....

hoş geldin canım :)

Sağol canım:16::16:

Afiyet olsun canım kaç gündür birşey yiyemiyordun hasta olacaktın iyi olmuş bu:16::16:
yok be bellı bı duzende yıyorum bı seyler:)

offf yaa sorma halen deli gibi pismanım son uc gundur de buroda oturttular benı resmen elım ayağım sıstı yaa benı sokak paklıyo...

valla aynen ole eve mısafir eş dost gelmeyınce bereket olmuyo gercekten...

iyi akşamlar sekerım sabah yakalayamadım ama....

eşine çok gecmıs olsun canım....

ve ganfedın dönuşu hoşgeldınnnn.....

ayy ben o hasta civcivlerı yerımm yaa...

bende bu lıstede olmak ıstıyorum...

dınlen bıraz yaa bu nedır...:20:yoğunluktan kuyruğu doğrultamıyosun farkındaysan canım benım...izin al 2 gün falan yada rapor al çok yıpranıyosun bide hastalanmıssın...:20:
hala kacamagı anlatmıyorsun:D:D:D hehehe
lısteye gır yavrum yaz yaptıgın sporları

Bu hafta 1.4 kg vermişim canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52: Darısı tüm takımımın fıstıklarına :16:
Eki Görüntüle 683355 :124:
masalllaaaaaaaaaaaaaaaaah yavruma

***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6
nev81 (89,6 / 88.2 /1.4/ %1.56)
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /66,9/1,1/%1,6)
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.46)
akabe (140 /
dudujan (104,1/104,1/0/%0 )

7. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
herkese cani gonulden bir gunaydin.bugun tarti gunu ben soylemekten korkuyomne yapsam acaba.bu arada bir suru alinti yapmistim yine pcnin azizligine ugradi:47:

***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6
nev81 (89,6 /
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.458)
akabe (140 /
dudujan (104,1

7. TAKIM ORTALAMASI:
bende şimdiden ekleyim ne olur ne olmaz.yarın yetişemem.bu busabahki kilomaz oldu ama artıda cıkmadıgıma şükrediyorum.
tebrikler canım :16:
ben bugun nobetcıyım kızlar dahada giremem heralde mesaj sayımı doldurdum o yuzden ıcım rahat...yarın sabah çıkıcam isten allaha emanet olunn...güzel bi hafta sonu sızın olsun....
kolay gelsin canım benim
eşimde güya 12 36 ya geçti ne 12 si 17 saat çalıştı geldi pestili çıkmış kahvaltı bile edemedi :ssz:
ne zaman düzelir bu teşkilat bizler görürmüyüz:50:
gunaydın yavrularım nasılsınızz
bugun cuma tartılma gunu:)bı sıklasma hıssedıyorum
ıns vermısımdır
bı tartılıp geleyım hemen:)
günaydın canım :8:

bu Sabah 15 tane karin duzlestirme hareketi yaptim:)) amma cok olmus deyip sakin dalga gecmeyin bu benim icin buyuk basaridir cunku kesinlikle mekik yada sinav turu seyleri yapamiyorum tansiyonum aninda dusuyor bas donmesi mide bulantisi hak getireo yuzden bende Boyle bi yol buldum hic yoktan iyidir diyom benim tek sorunlu bolgem karnim zaten onuda Boyle Boyle verecem insalalh.sabah yediklerim e gelince
simdiye Kadar 900 ml su
3 dilim keci peyniri
2 tane siyah zeytin
sadece bir lokmadatost ekmegibaska sey yemedim yemiyecemdehadi bana bu hafta basari dileyin ne olur:48:

Back
X