Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6 / 87.6 / -1 / %-1.15)
nev81 (89,6 / 88.2 /1.4/ %1.56)
lepistesinyavrucugu (92,6 / 92 / 0.6 / %0.65)
ipekyol (75,4 bildirim yapmadı
pasam3405 (83,9 / 84.7 / -0.8 / %-0.95)
maviyesil1999 (68 / 66,9 / 1,1 / %1,62)
kelebekolcam (87,3 / 86.9 / 0.4 / %0.46)
akabe (140 / 140 / 0 / %0) kilosu aynı
dudujan (104,1 / 104,1 / 0 / %0 )kilosu aynı
ganfed(55,5 / 56,3 / -0.8 / %-0.36) 301. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 4'e bölündü

7. Takım Ortalaması:% 0.18
saphira 300 gram verdim ben yazdım okumadınmı :53::53::53::53:
83 kiloo 600 geliyorum

Son düzenleme:
ama neyse ugraşma bebem haftaya düşeriz:27::27::27:
bende becerebilsem şu kilo bölmeyi beceremiyorum birinin yanımda olması lazım kafama vura vura anca ögrenirim :9::9::9:
öylen birşey yemedim

arada birşey yemedim

işşallah birazdan tavuk syuna bol tavuk etli arpa şehriye çorbası 6 kaşık kadar bamya yemegi bol yeşil soganlı badem domates salatası 2 dilim çavdar ekmegiyle yogurt yemeyi planlıyorm eşimi bekliyorm gelsin pazara gidicez bol bir çilek alıcem yicem on bugün hamile kadınlar gibi canım yeşil erk çekti vallahi yazarken bile agzım sulanıyor iyimi:9::9::9:

saphira 300 gram verdim ben yazdım okumadınmı :53::53::53::53:
83 kiloo 600 geliyorum
valla paşam zaten koşa koşa geldim eve,sizlerin listeyi paylaşıma koymadığınızı tahmin ettim çünkü.saati geçirmeyyeim diye de hızlı hızlı okudum,800 gr. aldım yazıyordu mesajında,ben de ona göre ortalamanı alıp yaptım.yalnız her seferinde hadi bu seferde yapayım diyorum ama haftaya yapmıcam artık,hepimiz kendimiz yapıyoruz canım öğren artık..zaten önümüzdeki hafadan itibaren herkes sırayla listeyi hazırlayacak ve paylaşıma ekleyecek.herkes öğrenmeli bu işi.ölüm var kalım var.benim başıma bişey gelse resmen dımdızlak ortada kalacaksınız :ssz:

valla paşam zaten koşa koşa geldim eve,sizlerin listeyi paylaşıma koymadığınızı tahmin ettim çünkü.saati geçirmeyyeim diye de hızlı hızlı okudum,800 gr. aldım yazıyordu mesajında,ben de ona göre ortalamanı alıp yaptım.yalnız her seferinde hadi bu seferde yapayım diyorum ama haftaya yapmıcam artık,hepimiz kendimiz yapıyoruz canım öğren artık..zaten önümüzdeki hafadan itibaren herkes sırayla listeyi hazırlayacak ve paylaşıma ekleyecek.herkes öğrenmeli bu işi.ölüm var kalım var.benim başıma bişey gelse resmen dımdızlak ortada kalacaksınız :ssz:

canım anladım sagol :43::43:çok ugraştım ama olmadı işalah başarabilirm :18::18::18:

:53::53::53:sen bu gidişle beni sollarsın tebriklerrrrr senin adına cokkk sevindim.
Canımmmmmm,eminim bebeklerin iyileştikten ve normal seyrine döndüğün zaman çok sıkı rakip olucazzzzz :70:

Çok sağol canımmmmm :70:

oooo 41bin kere maşallah canım:nazar::nazar::nazar::nazar:
Teşekkür ederim canım benimmmmm :70:

süpersın tatlımm...
Sağol ciğerimmmmmm :70:

masalllaaaaaaaaaaaaaaaaah yavruma
Sağol canımmmm,sen de harika vermişsin maşallahhhhh :nazar:

harikasın dostummmmm:32::32::32::32::32::16::16::16::16:
resimlerinden anlamıştım zaten baya fark var artık:16:
Sağol bitanemmmmmm,haftaya bady olalım mı bady :1:

**7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6
lepistesinyavrucugu (92,6/92/0.6/%0.65)
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /66,9/1,1/%1,6)
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.46)
akabe (140 /
dudujan (104,1/104,1/0/%0 )

7. TAKIM ORTALAMASI:

aslında dün 300 gram daha eksiktim ama bugün kalkar kalkmaz tartıltım sonuç bu..yinede çok şükür bu hafta hastalıktan ne çaylarımı ne sularımı nede düzgün beslenebildim
Canımmmm,600 gr az mı,maşallahhhhh :nazar:

Pasam,aminnnn insallah cnm,bu arada beni gectiginede cok sevindim tebrik ederim:46::46::46:
Simdidende esinle Allah kavustursun..

slmlar kızlar benide alırmısınız gruba bende zayıflamak istiyorum daa
Takimimiza hosgeldiniz pembemavi :71::71::71:

Aslinda cok haklisin Saphiram,bugün en son girdigimde listeyi eklemek aklimdaydi ama nereye eklicem? Eklerken birine haber vercektim ne yapcam bilemedigimden elleyemedim.Bunlar bir iyice aciklanirsa iyi olur.Hem az yükün hafifler.

kızlar mesaj sayımlarında izinlilerden dolayı haksızlıklar oluyor sanırım.liste sürekli değişiyor.en iyisi şöyle yapalım;herkes kendi mesajlarını saysın.mesaj yazarken,başlık kısmına kaç alıntı yaptıysa,o rakamı yazsın,ve hepsini toplaya toplaya yazmaya devam etsin.Böylelikle gün sonunda,en son yazdığı mesajda,günlük mesaj sayısı yazıyor oluyor;)

BU cok iyi oldu,birde benim saat farki var,cok karistiriyorum mesaj sayilarini..Tekrar bir güncelleyeyimde gözden kacmis olabilir..

Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8

ceza puanlarının son durumu...:ssz:

böyle bir listeyi ilk gördüm,hemde 9 ceza puani almisim :nazar::1:

ben bugun nobetcıyım kızlar dahada giremem heralde mesaj sayımı doldurdum o yuzden ıcım rahat...yarın sabah çıkıcam isten allaha emanet olunn...güzel bi hafta sonu sızın olsun....

Sende Allaha emanetsin canim..sanada kacamaksiz güzel haftasonu dilerim :16::16::16:

bu Sabah 15 tane karin duzlestirme hareketi yaptim:)) amma cok olmus deyip sakin dalga gecmeyin bu benim icin buyuk basaridir cunku kesinlikle mekik yada sinav turu seyleri yapamiyorum tansiyonum aninda dusuyor bas donmesi mide bulantisi hak getireo yuzden bende Boyle bi yol buldum hic yoktan iyidir diyom benim tek sorunlu bolgem karnim zaten onuda Boyle Boyle verecem insalalh.sabah yediklerim e gelince
simdiye Kadar 900 ml su
3 dilim keci peyniri
2 tane siyah zeytin
sadece bir lokmadatost ekmegibaska sey yemedim yemiyecemdehadi bana bu hafta basari dileyin ne olur:48:

canim en iyi sen bilirsin kendini,ne güzel sana iyi gelen bir yol bulmussun,isterse günde 3 mekik olsun zamanla yine fayda ettigine inaniyorum
Karin icin sunuda tavsiye edebilirim bir ara kilom bu kadar fazla degilken yapmistim,cok faydasini gördüm..sabah yürüyüslerine cikarken karnimi stretch folyo ile sardim,eve geldgimizdede dusdan sonra susam yagi sürmüstüm, cok faydasini görmüstüm karnim resmen düz olmustu.

hemen kalkıp hazırlanmam lazım kadınlar beni bekliycek yol ortasında yoksa:37:
kermesimiz açılacak bende bizim grubun kermes başkanıyım bir sürü işim ve sorumluluğum var..şimdi dikim evine gidicez kontrole girişleri kaydetmeye.kermes bitene kadar çok yoğun olucam.rabbim bu işin üstesinden hakkıyla gelmeyi nasip etsin inşlh

bu arada cumanız mübarek olsun canlarım kilo veren herkesi tebrik ediyorum
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Bereketli kazanclar olmustur insallah,canim nerde yaptiniz kermesi ?

BUGÜN BENİM DOGUM GÜNÜM 33 YAŞINA GİRDİM ...

Iyi ki dogdun canim benim :71::71::71:Rabbim yeni yasinda yavrularini hayirlisiyla kucagina versin
34 yasini onlarla kutla insallah..Allah ailenle beraber saglikli hayirli bir ömür nasip etsin..:54:

Mesaj sayim 11
herkese kacamaksiz bol hareketli /bereketli bir hafta sonu diliyorum
Allaha emanetsiniz canlar

Son düzenleme:
Pasam,aminnnn insallah cnm,bu arada beni gectiginede cok sevindim tebrik ederim:46::46::46:
Simdidende esinle Allah kavustursun..

Takimimiza hosgeldiniz pembemavi :71::71::71:

Aslinda cok haklisin Saphiram,bugün en son girdigimde listeyi eklemek aklimdaydi ama nereye eklicem? Eklerken birine haber vercektim ne yapcam bilemedigimden elleyemedim.Bunlar bir iyice aciklanirsa iyi olur.Hem az yükün hafifler.

:48::48:allah razı olsun kardeşim benim sagolasın oda gitmek istemiyorda borcumuz çok ömürümde 10 milyar kredi çektik dışardan hep hazır yedik borçları yaptık canım eger bu işe giderse bir nebzede borcumuz haifilicek :16:20 gün ayrı kalıcaz ekmek parası ne yapıcaksın dikişime 10 milyar istiyorlar canım nasıl altından kalkarım doktor çok pahalı hiç borcum olmasınki çark dönsün :14::14:dua edin ne olr hayırlı işler nasip etsin yaradan bana bende çalışıyımd edim eşim izin vermedi ezerler seni deid panik atak hastasıyımya zor oluyor ne zaman atak gelecegi belli olmyor malesef:14::14:
kızlar günaydın çok mtluyum mutlulktan havalara uçuyorum:66::66::66:azim edince kaçamak yapmayınca nasılda emeline kavuşuyor insan tek korkm eşim 20 günlügüne antalyaya iş için gidicekya ozaman gene alırım kiloları diye korkyorm ama sizlere söz almıcem dahada vericem işşallah :52::52::52:çünkü işin cnda evlatlarım var:14::14::14:

ama haydi kalkın huuuuuuuu:3::3::3:

:24::24:kimseler gelmemiş be:25::25:ben sabah kahvaltımı yazıyımda çıkıyım
2 siyah 2 yeşil zeytin
2 bardak açık çay
2 çay kaşıgı pancak pekmezi
1 demet taze nane eşimle yedik
4 biber yedim domatesle sarımsakla harmanladım 4 dilim çavadar ekmegi
kibrit kts büyüklügünde beyaz peynir
badem domates pırasa salatası yedim

ara yok çok acıkırsam elma yemeyi düşünüyorm

öylen yemegi yok yemicem

akşamada salata balık yemeyi planlıyorm
tavugm bitmiş eşimle pazara gidicez meyve almaya ordanda kasabıma biraz yürüyüş olr işşallah pazarteside yürüyüşlerime çıkıcem olucek biticek:46::46:bu hafta dereceye girmem lazım kızlar kesin derecedeyim bu hafta anladımki kilo aldım ama rahatsız olsun zayıflıga alışınca:9::9::9:ama pes etmek yok kek yapmıştım geçen attım çöpe bana zararlı şeyleri eve almıcagım eşimede dedim eve zararlı şeyleri alma valahi yaşına başına bakmam döverim dedim :1::1:şimdide saglıklı besleniyorm dün pazardan bol yeşillik aldım eve geliyordm kapıda otranlar gülmeye başladı elalem sebze alır sen yeşşiligi taşımışsın dediler:9::9:arkasdaşta e kolay degil okadar kiloyu yeşillikle verdi dedi :40::40:bu sefer kaçamak yok yaparsam vay halime bundan sonra kafama göre saglıklı beslenicem az öz yemeyi planlıyorm bebeler ayın 1 eşim gidiyor allah nasip ederse 20 gün yok mesaj yazamazsamda kalbim siziinle sizleri çok özlücem kiloma gelince tartıyı götürücem giderken annemlere orda tartılırım beni ddujan arar cuma sabahı derim kilomu :14::14:işallah gelincede eşim borçlarımızı birazı kapanıcak sonra deymeyin paşanın keyfine:62::62::66::66:kızlar ben kaçtım bgün giremem arkadaşım ban süprizi varmış bugün kesin pasta almıştır bana mm üfletmeye gelicem sana dedi:32::32::32::32:
kocamda sag olsn dogum günü hediyesi yeşil erikle çilek aldı bana:17::17:canım paramız kısıtlı daha güzel birşey alırdımda idare et dedi pasta neymiş saglıklı beslendim dün :1::1:
hey ben çıkıcam kimlere gelmiyor yazık bana

saphiracım canım sende haklısın ksra bakma beceremiyorm diyet sayfasını ama azim eder denerim sırf sen üzülme diye:5::5:
listeye gelince ben kendiminkini beceriyim sonra digerlerine el atarım :30::30:
ben kaçtım ev işleirm var ütü var yemek var pazara meyveye kasaba tavk almaya gidicem istanbulda çok gzüel bir hava var onu degerlendirmeye çalışıcam eşim işe gidicek gelicez dolanıcaz öle allahıma binlerce şükür iyi biraz:16::16:

ıns bozulmaz sevıyorum alıstım spor yapmaya artık

oh bole ese can kurban:D
valla Allah razi olsun hostur esim ama herkesin farkli zorlugu var :26:
kızlar ben geldim :43::43::43:canım çoksıkkın eşim hasta grip olmş kıyamam:43::43:beni bu hafta izinli sayın olrmu canım çok sıkkın dün den beri fenayım diyor kahvaltısını yaptırdım yyor şimdi birazdan tavk suyna çorba yapıcam içsin garibim çok hasta ya o hasta olsn canım acıyor allah korsn birşey olr diye :43::43:dudjanım kardeşim sagol bebegim saymışsın benim yerime 2 kerede ben senin yerine sayarım olmadı bir haftanın sayımını ben yaparım eşim iyi olsn allahım sinirimden yedim drdm yeminle naazara geldim bugün tartıldım düşücegime çıkmışım 84700 geliyorm kızlar bgün pirinç lapasına başladım 3 gün yapıcam sonra 5 gün dukan :43::43:akılsız başım işte allahım annem geldi ben bitim eşimede sinir oldm otrmalar çok old bgünde üst kat komsm çagırdı ona gidicem ama az ugrucam yemeye degil yani eşimi bırakamam oda gönül koymasın diye şimdi kalkayımda yemekelri atayım ocaga evi dip köşe temizliyim çorbayıda yapıyım tavuk suyuna çorbayı içiriyim eşime kıyamam ıhlamurda koydm ocaga oda pişti limon suyu sıkarız ekmek olr tamam canım çok sıkkın kızlar inanın öyle böyle degil sizlere haber vereyim diye giridm pc bozktı format atıldı tamir old geldi olrda giremezsem ksra bakmayın ne olr keyfim yok :43::43:

bu arada korunmayı bıraktık haberiniz olsun bu ay allahım hayırlı bebeler versin işşallah hepimizie bir yandans eviniyorm bebegime allahın izniyle kavşucam bir yandanda üzülüyorm sizlerden ayrılıcam olrda gebe kalırsan gene yazarım buraya gelişmeleri olurmuı olurda dogm olursa hamile kalınca gene gelirim benide kabl edin işşallah :43::43::43:
herkez kendine iyi baksın ben ev işleirmi yapayımda yemekelri atıyım ocaga eşime bakayım hasta olnca 1 saat olsn yanında ayrılmıyorm allahım şifa versin işşallah sizleri seven paşa kulunuz:5::5::5:
menüme gelince 3 gün pirinç lapası yapıcam biline pazar günü dukana yapıcam 1 hafta nasıl yapıcaksam :37::37:sen pis bogazını ttma ye şimdi pirinç lapasını :9::9::9::9: geçmişe gidemedim ksra bakmayım bu aralar çok boşlyorm burayı ama söz sizlere pazartesi bombe gibi gelicem bu hafta 1 bende:17::17::17::17:azim edicem 80 görücem benim 75 düşmem lazım ama nasıl olduda allah nasip etti hamile kaldım bebeg zarar vermeden nasıl kilo vericem 3 ay bebek annenin kanından besleniyormş 3 ay müsadem var :30::30:bakalım korunmayı bıraktım hemen kalabilicekmiyim hamile:53::53:ölen kızımda hemen kalmıştım ama bakıcez:27::27:eger olrsa bu ay hamile kalırsam aralıkta dogum ama korkuyorum ya 3 melegim gibi gene giderse :14::14::14:marketten istedikelrim geldi bebeler arkadaşı yolladım eşimi bırakasım gelmedi ben kaçtım pazartesi işşallah güzel bir haftaya başlamak dilegiyle bebeler kendinize iyi bakın :43::43:
Canim allah yardimcin olsun.Hakkinizda hayirlisi olsun
selam kizlar ben dondum hepinize kocaman kocaman Sevgi ve opucuk getirdim .tatilim cok guzeldi eglendim stres attim geri geldim amatabiki Kilo alarak dondum her tatile giden gibi:))
hepinizi cok ozledim bundan sonra duzenli olarak burdayim
hosgeldin mutlusun enerji saciyorsun masallah.Diyettede ayni enerjiyi performansi bekliyoruz
canim spor listesini sen mi tutuyon artik:46:
ben tutmuyorum ama haftalik spor yapmaya gonullu olanlarin listesini hazirlayip koydum herkes yaptikca yazsin dedik
ganfed hoşgeldin..biz buralara hastalıktan kırılıyoz ohh sefan olsun sen tatil yapmıssın:37:bizedepoladıgın enerjiden ver canım ya canlanalım biraz.gerçi ben bu sabah canlandım sayılır diyetsiz sporsuz saçma bir haftan artıyla çıkarım derken eksiyi görünce keyflendim.
ipekcim annem ve babam yanımda.şuan babam memlekete gitti ama genelde bendeler ama annem rahatsız biraz bel boyun fıtıgı meniskus ne ararsan var.becerikli ama gücü yetmiyor.yardımcı tutacam.ama asıl beni düşündüren kızkardesimin dogumuna gşdecekler ve ben işten izin alacagım ve belkide yanlız olacagımbiri daha 3 aylık biri 2 yasında hadi ablalalrı okulda ben nasıl markete vs gidecem.bu saatden sonra kimi bulacam.teyzemin kzına dedim nazlandı ama sanırım gelecek.dogum işide sakat iş erkenden gitseler ya uzarsa.gec gitseler onundaevde cocukları var kim bakacak:14:
.
canim allah yardimcin olsun onlar icinde zor senin icinde zor
7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=45dk+45dk+30dk+35dk
İpekyol51=60dk
Akabe= 40 dk.
Nev81=

masallah maviyesil istikrarla gidiyorsun.Ben duzenli tutamadim spor listemi cunku antalyadan misafirlerimiz vardi onlarla beraberiz cogu vakit.yarinda sehir disina cikabiliriz belki.

bende bu lıstede olmak ıstıyorum...
tabiki eklerim bu haftaki listeye
Bady'mi sanırsam bu hafta fena devirdim.Listeyi ekleyim de bombayı patlatıyım :1:
demistim :9:
Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8

ceza puanlarının son durumu...:ssz:
annammmm bu ceza puani listesi mi 10 puandan dusmus halimi.Benim 9 ceza puanim mi var ben 1 cezam var zannediyorum.Birde bunun telafisi nedir canim telafi yolu varmidir eskiden msj birinciligi vardi sanirim
**7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6
lepistesinyavrucugu (92,6/92/0.6/%0.65)
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /66,9/1,1/%1,6)
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.46)
akabe (140 /
dudujan (104,1/104,1/0/%0 )

ganfed(55,5/56,3/-8/%-1,44)

malesef benim sonucda Boyle 8oogr aldim geldim:43::43:
800 gr la iyi kurtulmussun masallah
benide ekle spor listesine bugun yarim Saat yaptim.gecmis olsun canim insalah tez zamanda atlatirsiniz hastaligi .bune ya butun takim hastalikla bogusuyor:43:
pzt listesine eklerim
BUGÜN BENİM DOGUM GÜNÜM 33 YAŞINA GİRDİM ABLAMLAR DEMİN ARADI KUTLADILAR :24::24::24::24:
EŞİM HALEN YATAKTA HOŞ HABERİDE OLSA KTLAYACAK MECALİ YOK NE PARA NE SAGLIGI VAR İŞŞALLAH NİCE SENELERE DER YOKSA ÇOK KIRILIRIM :43::43:
yeni yasin sana hayirlar getirsin canim
***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA (86,6 / 87.6 / -1 / %-1.15)
lepistesinyavrucugu (92,6 / 92 / 0.6 / %0.65)
ipekyol (75,4 bildirim yapmadı
pasam3405 (83,9 / 84.7 / -0.8 / %-0.95)
maviyesil1999 (68 / 66,9 / 1,1 / %1,62)
kelebekolcam (87,3 / 86.9 / 0.4 / %0.46)
akabe (140 / 140 / 0 / %0) kilosu aynı
dudujan (104,1 / 104,1 / 0 / %0 )kilosu aynı
ganfed(55,5 / 56,3 / -0.8 / %-0.36) 301. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 4'e bölündü

7. Takım Ortalaması:% 0.18
ahh ahh 2 gundur yine net ve tlf sikintili dogru durust telefonda bile konusamiyoruz.Net bi var tam gireyim nete diyorum hemen gidiveriyor o nedenle bildirimde yapamadim dun

iyi olur canim bu ins

:43::43:günaydın kızlar çok berbat bir güne uyandım desem yeri:43::43:arkadaşımın bebegine aynı teysisi koymuşlar gene :43:selatı tefficiye toplyor sevaba nail olmak isteyenler özelime yazralarsa sevinirm küçükte degil 5 aylık :14::14:ne yapar garibim kim bilir şimidi bu bebek neticede dua edin arkadaşlarda bebegine birşey olmasın bu kaçıncı bebegi :43::43:

tabiki eklerim bu haftaki listeye

demistim :9:

annammmm bu ceza puani listesi mi 10 puandan dusmus halimi.Benim 9 ceza puanim mi var ben 1 cezam var zannediyorum.Birde bunun telafisi nedir canim telafi yolu varmidir eskiden msj birinciligi vardi sanirim

800 gr la iyi kurtulmussun masallah

pzt listesine eklerim

yeni yasin sana hayirlar getirsin canim

ahh ahh 2 gundur yine net ve tlf sikintili dogru durust telefonda bile konusamiyoruz.Net bi var tam gireyim nete diyorum hemen gidiveriyor o nedenle bildirimde yapamadim dun

iyi olur canim bu ins

canım 10 dan düşüyor puanlar.cuma bildirim yapmadığın için 2 ceza puanı alınıyor aslında ama senin net sorunun olduğunu bildiğimden ceza düşmedim ve listeye izinli yazmadım.izinli yazsam 2 hafta liste dışı kalıyorsun biliyorsun:34:

Hayirli aksamlar canlar
sanirim bugün benim bittigim gün
hic bu kadar caresiz hissetmedim kendimi
saatlerdir agliyorum

yaklasik iki haftadir sürekli tartiya cikiyorum hep ayni gösteriyor 140.0

bu sabahta ayni birde baktim arada error yaziyor
dedim suna yeni pil takayim..pilini degistirdik birde ne göreyim
:43::43::43::43::43::43::43::43:

tam 147.7
resmen bittim
beni yaklasik 7 kilo az göstermis
esimde tartildi ondada aynisi oldu

Allahtan korkuma ;ümidimi yitirmiyorum ama cok sasirdim
bu hafta 139 kiloyu görürüm diye düsünüyordum,bir anda sanki dünyam basima yikildi
gücüm tükendi sanki...
tüm hafta sebze sulari ile detoks yapmayi düsünüyorum

Hayirli aksamlar canlar
sanirim bugün benim bittigim gün
hic bu kadar caresiz hissetmedim kendimi
saatlerdir agliyorum

yaklasik iki haftadir sürekli tartiya cikiyorum hep ayni gösteriyor 140.0

bu sabahta ayni birde baktim arada error yaziyor
dedim suna yeni pil takayim..pilini degistirdik birde ne göreyim
:43::43::43::43::43::43::43::43:

tam 147.7
resmen bittim
beni yaklasik 7 kilo az göstermis
esimde tartildi ondada aynisi oldu

Allahtan korkuma ;ümidimi yitirmiyorum ama cok sasirdim
bu hafta 139 kiloyu görürüm diye düsünüyordum,bir anda sanki dünyam basima yikildi
gücüm tükendi sanki...
tüm hafta sebze sulari ile detoks yapmayi düsünüyorum
:53::53::53::53::53:canım sıkma canını biz bir takımız veremeseydim ben veremezdim gülüm ben senin yanındayım bunu bil:48::48::48:herşey zamanla olur boşver salla gitsim sana birşey diyeyimmi kadın dogumcum bana 35 kilo vericen dediye aynen senin gibi dünya başıma yıkıldı inan dedim 35 kilo ben nasıl veirim :53::53:bak 1 senede azim ettim 75 kiloma ne kaldı şurda:21::21::21::21:azim ediceksin önce kendine güvenmen lazım benim gibi yap bir resmini bzdolabına koy ama yazıcıda bu resmi büyüt :53::53:bak nasıl işe yarıyor benim canım herşeyi istediginde diyorm paşa resme bak sonra düşün:57::57:sende bende evlat hasretiyle yanıyorz bebem yarın sabah erkenden kalk o yataktan besmele çek allahıms ana inandım güvendim de gerisi inan geliyor ben kilo verdim geçen hafta aldımya allahım ne zor old ama şimdi geri verdim :27::27:kaçamakta olmayınca sabahtan beri selatı tefficiye çekiyorm arkadaşın bebegine rabbim şifa versin :14::14:
hadi görüm seni yılmak yok yoksa yersin şaplagı:57::57::57:
bugün yedikelrimide yazıyım çıkıyım hoş kimse ugramamış neyse:41::41:
sabah taze nane 3 siyah 2 yeşil zeytin bir çay kaşıgı pancar pekmezi 3 dilim çavdar ekmegi kibrit ktsuu büyüklügünde peynir rafadan sahanada yumurta sivri tatlı bber

arada yok

öylen yok

akşamda 2 kepçe mercimek çorbası tavuk suyuna bol ıspanak yemegi kıymalı 5 kaşık makarna bol yeşillik ve sivri biber 1 bardak çay:21::21:birazdanda sodamı içicem temem bu iş neyse kimseler yok kendim çalıp kendim oynuyorum :9::9:yarın sabah görüşrüz:5::5::5:

Back
X