• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Raporum
Sabah
Salata ve sut.

Ogle
Mantarli tavuk sote, salata ve ayran.

Aksam
Pizza (hamuru 2 kasik yulaf kepegi, 1 yumurta, 2 kasik yogurt. Uzeri domates, biber, kus basi et ve beyaz peynir) ve ayran.

40 dk kosu bandinda yurudum, leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.

Süt iznini kendime gore ayarladim.haftanın uct günü 08-16 saatleri arasında çalışıyorum diğer günler evdeyim.evde kaldığım günleri de eşimin nobetine denk getiriyorum o bakıyoruz ben olmayınca
İşte olduğun zaman giremiyomusun zeynuşum?bi de hangi günler çallşıyorsun?

Sosyal hic girmedi mi bugun?

Tam telefon aldi rahat rahat girecek, motivasyonu dustu hastalik yuzunden...

İşte olduğun zaman giremiyomusun zeynuşum?bi de hangi günler çallşıyorsun?
Zaten telefondan girdigim için girebiliyorum pazartesi yazdığında isteydim mesela.canım benim günlerin standardı yok eşimin listesine gore bi liste yapıyorum ay başında ona gore calisiyorum

Canım benimmm nasıl üzülmüşsündür.ama çok şükür iyiymiş...hani çarşıya gidicez demiştin ya ben de neredeyse gelir diyordum.Allah annene acil şifalar versin...

Daha iyi oldu cok şükür kuzum cok üzüldüm :( evet carsiya gitcektik kendini kotu hisetri hemen hastaneye gittik :( neyseki suan iyi hamd olsunnnn kuzum cok sagol

Bakalım cuma tartı ne diyecek:)
1avuc çok olmuyor ki 2ceviz 4 badem falan yapıyor dolu dolu değil yani:)

Çok çok geçmiş olsun canım benim annemde de tansiyon ve şeker var Allah başımızdan eksik etmesin onlari

AMIN kuzum cok sagol ALLAH senin annenede acil sifalar versin kuzum

Kuzum annem rahatszlandi hastaneye falan gittik tansiyon cikti serum falan uyudu simdi hamd olsun iyi ezgim cok sagolun

Back
X