• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de en sevdigim spor yurumek. Bisikletim var ama cok nadir kullaniyorum. Ne kalori harcamada ne de sekillenmede bana bir faydasi yok gibi geliyor. Kardesim duzenli spor salonuna gidiyor. Hocasi ilk olarak isinmasi icin 20 dk bisikletle baslatip sonra kosu bandina geciriyormus. Sonra da agirlikla calisiyorlarmis.

benimde hazırladıkları programa göre önce koşu bandı , sonra bisiklet vs. devam ediyor ama ben sadece yürüyüp sonrasında step ve plates derslerine giriyorum . ama dersler yazın tatil ettiğinde programa uyuyorum .

benimde hazırladıkları programa göre önce koşu bandı , sonra bisiklet vs. devam ediyor ama ben sadece yürüyüp sonrasında step ve plates derslerine giriyorum . ama dersler yazın tatil ettiğinde programa uyuyorum .

Ne zamandir devam ediyorsun canim?

Sevdigin icin mi step&plates devam ediyorsun? Ben sadece yuruyerek istedigim vucuda sahip olabiliyorum, ondan merak ettim.

Gunaydin:KK66:

Hayat dun unutmusum canim. Annene cok gecmis olsun. Yuksek tansiyon sorunu mu var? Birseye mi uzuldu acaba...

Ezgi kolay gelsin canim. Oldu da bitti :KK66:

Funda masallah:KK66: Eslerimiz ogutucu gibi zaten. Ne versen yok demezler gram kilo almazlar:KK66:

Lilyana canim sen menu vermiyorsun ne zamandir. Bir yaz bakalim ne yeyip iciyorsun:KK66:
Olur vereyim..
Mesela dün yediklerimi yazayım hemen :KK45:

Sabah
Kahve

Öğlen
Gendime Çorba
Fırın mantı (çok az)
Sebze sote (çok az)
Bol salata,

Akşam
Bulgur pilavı
Biraz patatez kızartmasi :oops:
Salata

kızlarr günaydınnn,
dünkü menümü paylaşıyorum
sabah çeyrek ekmek bir kibrit kutusu peynir 5 tane küçük yeşil zeytin

öğlen
domates çorbası bir kase
yarım porsiyon sebze graten

akşam
yemekten 1 saat önce bir tane mandalin yemekte bir kase mercimek çorbası 2 kaşık makarna (eşim makarna istedi normalde çok sık yapmam ama dün böle oldu malesef :( )

yemekten sonra birşey yemedim spor da yapamadım çünkü hastayımm bademciklerim şiş ve halsizliğm var 8,5 gibi yattım uyudumm.

sanırım ben kötü bir başlangıç yaptımm. diyet yapmaya çalışan birine göre çok yiyorum gibi geliyor bana :( ama simit ve abur cuburu kestimm yemiyorum kesinlikle. biraz toparlanayım spora da başlıcam inşallah.

birde bizim evde tartı yoktu pazartesi günü aldım tartıyı evin değişik yerlerine koydukça farklı kilolar çıkıyor anlamadım niye böylee. dün eşimle oda oda gezdik tartıyı da alıp odaların farklı yerlerinde denedik hep farklı sonuçlar çıkıo. en son eşim halının ustune koydu o zaman 47 kilo geldim. gülüo tamam aşkımm senin tartı yerin burası burda tartılacaksın artık dio :)

yani bilemedim ben bu tartıyı nereye koyacağımı.

kızlarr günaydınnn,

öğlen
domates çorbası bir kase

akşam
yemekten 1 saat önce bir tane mandalin yemekte bir kase mercimek çorbası 2 kaşık makarna (eşim makarna istedi normalde çok sık yapmam ama dün böle oldu malesef :( )

yemekten sonra birşey yemedim spor da yapamadım çünkü hastayımm bademciklerim şiş ve halsizliğm var 8,5 gibi yattım uyudumm.

sanırım ben kötü bir başlangıç yaptımm. diyet yapmaya çalışan birine göre çok yiyorum gibi geliyor bana :( ama simit ve abur cuburu kestimm yemiyorum kesinlikle. biraz toparlanayım spora da başlıcam inşallah.

birde bizim evde tartı yoktu pazartesi günü aldım tartıyı evin değişik yerlerine koydukça farklı kilolar çıkıyor anlamadım niye böylee. dün eşimle oda oda gezdik tartıyı da alıp odaların farklı yerlerinde denedik hep farklı sonuçlar çıkıo. en son eşim halının ustune koydu o zaman 47 kilo geldim. gülüo tamam aşkımm senin tartı yerin burası burda tartılacaksın artık dio :)

Gecmis olsun canim. Hic de kotu bir baslangic yapmamissin. Hepimizin metabolizmasi farkli. Kendine uygun bir duzen kurarsin sen de zamanla.

Kilona en yakin sonucu nerede veriyorsa tartiyi oraya koy ve hic oynatma;)

kızlarr günaydınnn,

öğlen
domates çorbası bir kase

akşam
yemekten 1 saat önce bir tane mandalin yemekte bir kase mercimek çorbası 2 kaşık makarna (eşim makarna istedi normalde çok sık yapmam ama dün böle oldu malesef :KK43: )

sanırım ben kötü bir başlangıç yaptımm. diyet yapmaya çalışan birine göre çok yiyorum gibi geliyor bana :KK43: ama simit ve abur cuburu kestimm yemiyorum kesinlikle. biraz toparlanayım spora da başlıcam inşallah.

kızlarr günaydınnn,

öğlen
domates çorbası bir kase

akşam
yemekten 1 saat önce bir tane mandalin yemekte bir kase mercimek çorbası 2 kaşık makarna (eşim makarna istedi normalde çok sık yapmam ama dün böle oldu malesef :KK43: )

sanırım ben kötü bir başlangıç yaptımm. diyet yapmaya çalışan birine göre çok yiyorum gibi geliyor bana :KK43: ama simit ve abur cuburu kestimm yemiyorum kesinlikle. biraz toparlanayım spora da başlıcam inşallah.

Canım tartilirken tartiyi evin en sert zemine koymali ve düzgün bi zemin olmalı.tartiyi yere koyunca hic sallanmamali.

Olur vereyim..
Mesela dün yediklerimi yazayım hemen :KK45:

Sabah
Kahve

Öğlen
Gendime Çorba
Fırın mantı (çok az)
Sebze sote (çok az)
Bol salata,

Akşam
Bulgur pilavı
Biraz patatez kızartmasi :oops:
Salata
Kuzucum benim öncelikle kahvaltı yapmaman çok fena,öğlenin keşke o sebze soteyi bol yiyip de doysaydın ama o mantıyı yemeseydin.akşam daha da fena...bulgur patates hemi de kızartma....bööle yemekleri az yemenin bile faydası yok onu bilesin.şimdi anladın mı neden artı çıkdığını?:-) :-)

Ne zamandir devam ediyorsun canim?

Sevdigin icin mi step&plates devam ediyorsun? Ben sadece yuruyerek istedigim vucuda sahip olabiliyorum, ondan merak ettim.

yaklaşık olarak 9 ay gibi bir süredir devam ediyorum 2013 eylülde başladım .2014 haziranda ara verdim tekrar 2014 eylülde başladım devam ediyorum şimdilik tekrar ramazana kadar devam etmeyi düşünüyorum şimdilik yazın sahilde yürüme şansım olduğu için dışarda yürüyorum . step ve plates yapmayı seviyorum onun için katılıyorum sıkılaşma ve incelmede büyük etkisini gördüm canım

Kuzucum benim öncelikle kahvaltı yapmaman çok fena,öğlenin keşke o sebze soteyi bol yiyip de doysaydın ama o mantıyı yemeseydin.akşam daha da fena...bulgur patates hemi de kızartma....bööle yemekleri az yemenin bile faydası yok onu bilesin.şimdi anladın mı neden artı çıkdığını?:-) :-)
Hmmm anladımm kuzum yaa :110::110:

Back
X