• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım formasyon gerekmiyor kendi içlerinde zaten hizmet içi eğitimler veriyolar sürekli formasyon falanda ama normalde resmiyette geçerli olan bir formasyon eğitimi değil. ama bende öğretmenlik okuduğum için takılmadım hiç zaten formasyonum olacak diye :)
anladım güzelim=)

Selam kizkar ...
Cocuklar hasta gelemedim yine bagdemcikleri kabarmis oglanin :( ..
Buyuk kizimda hasta gece cikardi , zor geceydi anliycaginiz ... ..

günaydınlar herkese . benim moralim bozuk bugün kızlar dokunsalar ağlıycam o derece . çalıştığım için annemle kv. bakıyor oğluma ama artık annemin her seferinde siz çocuk bakıcaksınızda bende görücem lafı canımı sıkmaya başladı . ALLAH razı olsun çok iyi bakıyor ama artık sinirime dokunuyor bu lafı :KK61::KK61::KK61:
Annenle paylaş Nazcım sonuçta insanı yanlış anlamayacak tek kişi annesi değil mi?

Nazlim hulyanin dedigi gibi anenlw konus eminim demek istedigi o degil ;)..

Selam kizkar ...
Cocuklar hasta gelemedim yine bagdemcikleri kabarmis oglanin :KK43: ..
Buyuk kizimda hasta gece cikardi , zor geceydi anliycaginiz ... ..
Geçmiş olsun Aebenim..hava değişimleri hastalıklar artyor..

Aa oldu mu şimdi ben cıs falan yapmıyorum :KK66:
Bbebeğinizin iyileştiğine çokk sevindim :)

Canım takma kafana
Kendi evindeki gibi sobanın o sıcaklığını hissetmiyo ya onun için böyle söylüyo
Canım smoothieyle ilgili sorunu bulamadım.,.senin yapacağın Muzlu süt..smoothienin yoğun ve lifli olması şart..o yüzden yoğurt konuyor..

Ben geldim gitmiş herkes...işlerimi bitirdim. Kızımı uyutuyorum.uyusun banyo yapıp manikur falan yapıcam.
acaba gubsej nasıl oldu?dün döneceyini söğlemişdi.Annesi iyidir iinşallah.gulru da gelirdi şimdiye pazartesileri.sarayca canım maaşallah çok aktifsin,eminimki diyetin de öğledir.no name paketin bitmiş.ebitmiş.e böğle olacağını biliyorduk :-) 13kü yenilenicekdi galiba.daydream şişliyin varmış seninde.inşallah geçer koskocaman 4günün var.tubacım dün bugün daha çok uğrayacağı nı söğlemişsin.yeni üyelerden mirjam,oocean ve zayıflıcamın katılımı iyi.diyeri az geliyo galiba. Hatta 2 3 gündür yoklar...
Aşkolsun Aynuram beni yok mu saydin:KK61:

Merhaba kızlar
Aynuram bebisinizin daha iyi olmasına sevindim. Evlilik yıldönümunuz de kutlu olsun. Nice senelere eşinle inşallah. ....

Aabenim evlatları a allah sağlık sıhhat versin canım. Çocuklar hasta olunca çok zor gerçekten.....

Sabah kahvaltı yapamadım evden çıktım ama yanıma tam tahıllı Ekmeklerimi almıştım. Saat 10 gibi şekersiz cayla 4 dilim tam tahıl ekmegi yedim

Öğlen

2 haşlanmış
yumurta
Marul
maydanoz.

Back
X