- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Yok ben okuduğumda kahvaltının sıkı olması gerekdiyini yazıyordu.Ben kahvaltiyida bununla yapiyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben okuduğumda kahvaltının sıkı olması gerekdiyini yazıyordu.Ben kahvaltiyida bununla yapiyordum![]()
Merve bende memnun oldum yağmur =)Tamam![]()
aynen super oldu adim yağmur senin ?
Bende memnun oldum cnm kaç yasndasnMerve bende memnun oldum yağmur =)
Buketcim bu kadar az şeyle nasıl doyuyorsun.kan şekerin nasıl düşmüyor yahuuMenum
kahvalti
1 kase nesfit
öğlen
tavuk sote( 2 kasik)
brokili salatasi
aksam
1 kase domates çorbası
1 kase cacik
spor 1 saat spor salonuna gittim
su 2.5 litre
Hani on karbonhidrat hakkimiz vardıKiz firuze 4 dl ekmek ustune mercimekmi yedin oyyy :))
28 güzelim =) kararlıyız demi yarın ayrancı oluyoruzBende memnun oldum cnm kaç yasndasn![]()
B
Buketcim bu kadar az şeyle nasıl doyuyorsun.kan şekerin nasıl düşmüyor yahuu![]()
Evet canım aynenŞimdi bu malzemeleri haşlıcam sonra yogurt katcam soguk tuketcem dimi
Bende 21 nasil hitap etmemi istersin28 güzelim =) kararlıyız demi yarın ayrancı oluyoruz![]()
Tahmin eddbiliyorum ŞuanDayimla yengem beni gorunce sok olduuu en son 78le gormuslerdi beni kizlar bi ovguler aldim ya dunyalar benim oldu![]()
Bende 21 nasil hitap etmemi istersin![]()
tabiki bundan da dönersem tirlatirim
2 gün mu
Alırsın tabi.bu kadar kilo verdin...Dayimla yengem beni gorunce sok olduuu en son 78le gormuslerdi beni kizlar bi ovguler aldim ya dunyalar benim oldu![]()
oh ne güzel daha çok motive olmuşsundur.=)Dayimla yengem beni gorunce sok olduuu en son 78le gormuslerdi beni kizlar bi ovguler aldim ya dunyalar benim oldu![]()
Galiba bunun sebebi düzenli spor yapman.insulin salınımını dengeliyor .çok sevindim canım ya inşallah bende daha az yiyerek doyabilirimZeynebim ya artik yemek yiyesim gelmiyor doyuyorum kuzum![]()
Tamam canmFark etmez canım nasıl içinden geçiyorsa=) Tamam dönmüyoruz o zaman 2 gün yapalım . zaten bildiğim kadarıyla iki gün yapılıyor ama yanılıyorsamda aydınlatırlar bizi=)
Okuyo musun ? çalışıyomusun evlimisin napıyosun=)