N
no name
sevmesine deli gibi seviyorum . bi daha böyle deli gibi aşık olur muyum bilmiyorum .
ama uzun zamandr bi tek sevgi sözcüğü duymuyorum ben . çiçekler almadım hiç ondan 3 yıldır . bir defa aldı yalnzca onu da ben söylemiştim diye
kendmi değersiz hisssediyorum . ben onun arkadaşı olamıyorum sadece aşk yetmiyor . bir şeyler danışacağı biri değilim . Bazen günlerce görüşmüyoruz . Arıyorum bişey mi var diyorum . hiç bi şey olmamış Herşey normalmiş gibi davranıyo bana .
her sorununun üstesinden kendi başına geliyor ben öyle değilim ama herşeyde danışmak istiyorum ona fikirleri benm için çok değerli . bu yönden zıt karakterleriz . evlenince olurmu bilmiyorum ... evli işsiz güçsüz küçümsenen bi bayan olmaktan çok korkuyorum
Geçen gün birisi talip olmuş ona . işyerinden bi kız görüşmek istediğini söylemiş bunun bi arkadaşına. o da bana attı mesajı aynen kopyalayıp . . arkadaşı aynen şunu yazmış : Bu kız memur maaşı var iş güç sahibi. üniv mezunu bursalı . bence düşün bak demiş .
ben çok kırıldım . bunu yapmaması gerekirdi . madem arkadaşı atıyor mesajı niye bana söylüyo bunları sizce . kızacağımı bile bile . Niye görüştüğüm biri var diyemiyo . canımı niye bile bile yakıyor ?
Ben de bu olayı duyunca git görüş istersen dedim . dedi ki Hayır ben senle evlenmek istyrm başkasında gözüm yok .
Hem bu iş güç ssahibi askerliği bitmiş birisi . birikimini yapmış . evllik için herşeyi tamam durumda .
ben henz 1. sınıfm . önümde uzun yıllar var . Geçiş yaparsam evleneceğiz . Ama çok zor bi ihtimal benm onun şehrine geçiş yapmam .
Kısacası Bana hem dert çektiriyo hem de hep susayım hiç bişey demeyeyim istiyo . 60 yaşında bi kadın gibi güzel sözlere ihtiyacım olmasın istiyo . . Gözümün önünde sevgilisnden çiçekler alan romantk sözler duyan bir sürü gencecik kız varken .
Çok karışık anlattm bu kafayla ancak bu kadar oluyo kusura bakmayın . Fikirlerinize sorularnza açığım . Daha doğrusu yardımınıza muhtacım ...