• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

birde sebzeli tarifleri neler ornek verebilirmisin ben sebzeliyi pek begenemedimde

benim sevgili kankam karsilasamiyoruz ama menunu okudum Masallah supersin:nazar::nazar::nazar:
bende bugun kendimle gurur duydum resmen bugun misafirim geldi hollandali iki aile bende tabi turk yemekleri yaptim menude ne yoktuki, lahmacun,sebzeli pilav,izmir kebabi, brokoli ve patlican mezeleri, yayla corbasi, salata ve tatli olarakta gul tatlisi yaptim hepsini kendi ellerimle yaptim ama cok az yedim cooookkkk mutluyum irademe sahib olabildigim icin:KK76::KK76:
Söyleyince agzimin suyu aktı ya.açım

kusura bakma canim niyetim o degildi ama kendime hakim olabildigime sevindigim icin paylastim sizlede
Hayır hayır sen öyle dediğine bakma bra o sana çok güzel bisey başarmışsin.ellerine sağlıkkkkk bu arada herşey çok güzel olmuştur eminim ;)

birde sebzeli tarifleri neler ornek verebilirmisin ben sebzeliyi pek begenemedimde
Kopyalayamadım tabletten canım..benim Dünki mesajlarımda var ilk sayfada sebzeli olan diye başlıyor...bakabilir misin?

Hümeyra ve deniz hoş geldiniz kızlar. ...

Tubacim sen de 3 yıllık ilişkine bir şans ver. Erkekler kadınlar gibi değil benim eşim de ilk zamanlar cok romantikti ama evlendikten sonra çok değişti. Yani demem o ki erkeklerin büyük çoğunluğu böyle.
Seninki biraz erken değişmiş..

Son kararı verecek olan sensin. Kalbini dinle

benim sevgili kankam karsilasamiyoruz ama menunu okudum Masallah supersin:nazar::nazar::nazar:
bende bugun kendimle gurur duydum resmen bugun misafirim geldi hollandali iki aile bende tabi turk yemekleri yaptim menude ne yoktuki, lahmacun,sebzeli pilav,izmir kebabi, brokoli ve patlican mezeleri, yayla corbasi, salata ve tatli olarakta gul tatlisi yaptim hepsini kendi ellerimle yaptim ama cok az yedim cooookkkk mutluyum irademe sahib olabildigim icin:KK76::KK76:

Kankammmmm ozledim seniii :( sagol bitanem

bugünkü menüm çok düzensiz

sabah
1 türk kahvesi
1 parça armut

öğlen 1 bardak ayran 1 lokma pide

akşam
iki kaşık kadar et
salata

1 türk kahvesi

1.5 saat yürüyüş
2 lt su

benim bugunku menum
sabah: smootie, yarim muz, yarim elma,kivi, 3 yk yogurt,1 cilek ve chiazaad
oglede bisey yiyecek zaman bulamadim :KK48:
aksam:bol salata, Izmir kebabi (patateslerini yemedim), brokoli mezesi hepsi bu
su 2 lt yatana kadar 2,5 olur
spor aksama kadar kosusturma 3 katli evi temizleme ve once yemegi yapma :KK48: saka saka bunlarin spordan sayilmadigini biliyorum simdi kalkip 1 saat platesimi yapacam insallah esim delimisin aksama kadar o kadar yoruldun birde spormu yapacan diyor ama ben onu dinlemmeyecem:KK47::KK47::KK47:
irademe sahip olabildigim icin cok motive oldum kimse tutamaz beni :KK49::KK49::KK49::KK49:

Kuzum sen mukemmelsinnn :KK19: esim benimm tebrik ederim oadar gusel yemek yapmissin ama diyeti bozmamssin canimm;)

Hoşbulduk.:KK28:
Önce 70 kilo olayım. Ulaşınca ikinci hedefimi koyacağım.

Peki. Bakayım hemen. :KK39:

İsmim Deniz. 29 yaşındayım. 170 e 87.6 kiloyum. Baya kiloluyum.:KK34:
Ulaşılabilir hedefler koymak istiyorum. İlk başta 70 kiloya ulaştığımda kendime bol bol hediyeler alacağım. Diyet yaparken çok zorlanıyorum. İştahlı bir insanım.
2 haftadır diyet yapıyorum. İlk hafta regl dolayısıyla kilo veremedim. Geçen hafta 2 kilo verdim. Haftalık hedefim 1-2 kilo arası vermek. Montignac diyetine sadık kalmaya çalışıyorum.
Sen de hoş geldin aramıza canım.peki evlimisin?çalışıyormysun?

Back
X