• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N no name firuzeew firuzeew pazar günleri giremiyorum kızlar ben

dün normal bir kahvaltıdan sonra öğle yemek yemedim ama akşam komşum yemeğe çağırmıştı tek seçenek vardı yazmıyım artık ne olduğunu :KK14:

G gubsej Allah şifa versin annene babana inşallah. sen de dikkat et kendine :KK60:

tubaturem06 tubaturem06 ablan psikoloğa görünse iyi olcak sanırım bu derece panik normal değil, evladını da korkutuyordur fazlasıyla. erkek arkadaşın konusunda da hayırlısını nasip etsin rabbim, evlenmeden önce iyi ölçüp tartmak gerekiyor sonra pişman olmaktansa :KK19:

Sen de hoş geldin aramıza canım.peki evlimisin?çalışıyormysun?
Hoşbulduk. İnş evleneceğim. Biraz toparlanmam ve birikim yapabilmemiz lazım. Şimdilik çalışıyorum.

Hayirli sabahlar ...

Aaa deniz bende teklif edecektim sana 7. Takima gel diye :-) sen benden hizlisin :)) hasgeldin canim ..
Aynuram deniz 2. Firuze sanirim ..:KK66:
Diğer başlıkta da cevapladım. Jillian takımı ararken Hümeyra link verdi. .Tesadüfler güzellik getirir diye katılmak istedim. Şansıma Hem sen hem Firuze buradaymış. Şaşkınım.:KK19:
Hoşbulduk:KK28:

İnş atladığım mesaj yoktur. Kaç sayfa geride kalmışım. :oops:

Nsl bildirim yapmaya geldin?takımda değilmişin? Geçmişte gördüm ise yaramis arti cikmamissn iste dikkat Edersen eksi olr cumaya kadar
yok kız ayrılmadım bı ıkı gun dıyet yapmıcam su ruh halınden cıkayım daraldım.
o yuzden dedım

Hoşbulduk. İnş evleneceğim. Biraz toparlanmam ve birikim yapabilmemiz lazım. Şimdilik çalışıyorum.

Diğer başlıkta da cevapladım. Jillian takımı ararken Hümeyra link verdi. .Tesadüfler güzellik getirir diye katılmak istedim. Şansıma Hem sen hem Firuze buradaymış. Şaşkınım.:KK19:

Hoşbulduk:KK28:

İnş atladığım mesaj yoktur. Kaç sayfa geride kalmışım. :oops:
Çok sanslisin boy avantajin var kaç kilo vermeyi düşünüyorsun :-)

Kızlar size bişey soracam . Benim ablamın 10 aylık bi oğlu var . Hamileliği süresince hep sorun yaşadı bebeğin eşi aşagı inmişti az az kanaması vardı her zaman .

Şimdi oğlan bi oyuncağını elinden alınca falan ağlama nöbeti geçiriyo . eli ayağı kupkuru oluyo falan nefesi gidiyo .
Ablam da onun öyle olduğunu görünce sinir krizi geçiriyo . En son çocuk elinde kendini apartmanın merdivenlerine koştu . Akli dengesini kaybediyo çocuk öyle olunca . Yardım etmek isteyen çocugu elinden almaya çalışan herkese çığlıklar atıyor.

Dün gece de olmuş çocuk öyle .
Gecenin bi vakti ablam oencereyi açmış çocuk nefes alsın diye ama öyle çok bağırmış ki "oğlum oğlum diye karşı apartmandan insanlar pencerelerini açıp bakmışlar ne oluyo diye .

Ne yapmamız gerek bilmiyorum . Hiç böyle olup düzelen var mı aranızda . Ya da ne yapmamız lazım . Ben de hemen doktora götürelim ablamı dedim Psikiyatr gerekiyo mu sizce de ?

yada bu hangi hastalığın belirtisi
Panik atağa benziyo mutlaka gitsin ablam.çocuğu da bi pediatrist e götürsün

Günaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.
Geçmiş olsun Gubsecim...

Tubis psikiyatri sadece ilac yaziyor canim . Ablanin durumunun duzelmesi icin once sorunu cozmek lazim . Eger imkan varsa ozel bir piskologa gitmesini tavsiye ederim . Sanirim oglunu kaybetme korkusundan oluyor bunlar ..

Back
X