• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öğlen yaptığın çok cılız olmuş Meryemcim..ıspanak,marul,avakado,salatalık,marul,dereotu,pazı ..bunlardan seç 3-4 tane içine 1 elma yada armut yada portakal koy..zencefil,zerdeçal ve 1 yemek kaşığı limon koy..bayılırsın tadına..ha bide chia tohumu..
tavsiyen icin sagol canim sebzeli cok denedim ama sevemedim birturlu bende onlardan saklata yapip yedim

tavsiyen icin sagol canim sebzeli cok denedim ama sevemedim birturlu bende onlardan saklata yapip yedim
tabi tabi öyle de olur..ben seviyorum sebzelileri..yarın kitaptan bikaç tarifin fotoğrafını çekip yükleyeyim onları not al olur mu?

Menüm

08:00 su süt karışımına yarım armut,portakal,tarçın,1 yk yoğurt

12:00 tarçınlı yoğurt ,1 Çilek

15:00 1 lokum

16:00 1 elma

19:00 1 tane ızgara Çupra,1 etimek

40 dakika pilates..

Suyumu bitirmedim 1 Lt daha içeceğim..

Menun cok guzel hemserim;)

Bu menülere laf yok süper :KK66:

Sabah peynir falanda eklesene canım :KK66:

Sabahı söylemiyorum bile okudum şimdi tahlilden ötürüymüş :KK66: sarmayı bende görmedim sende görme bileee :)

Menün güzel canımda kakaolu sütten pek emin değilim açıkcası, sütte olsa kakao :KK57:

lavaaş mııı kızartma mııı.. ahh canım napıyorsunuzz siz yaaa böylee :KK57:

Sabah menemeni tereyağı yada zeytinyağı kullanarak yapabilirsin canım :KK66:

Eriştee miiii :KK53:

Tamam perim az yag koyarım:KK66:

bugün doğum günüm birazdan okula gidicem arkdaşlarım sürpriz hazırladı galiba küçük bi dilim pstaya bişey demezsiniz heralde :KK70:

Dogum gunun kutlu olsun:KK19: benimde naspse nisanda dogum gunum ben kepek unundan kek yapip meyve koyucamdaha az kalorili oyle bisey ypablrsn;)

Aynura bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama.yine cuma günü gördüğüm 71.6 yi yeni gördüm. Böyle oluyo işte cuma günü birden eksiliyo diğer günler o rakamı anca hafta ici bir gün görüyorum neden böyle.?

Diyetisyen tarifi sizinle paylasmak istedim
Tavuklu bezelyeli kek:KK66:

20150317_013105.webp
hazirlanisi canlar
malzemeler

• 3 yumurta
  • 2 kasik kepekli un
  • 2 cay kasigi kabarma tozu
  • 1 cay kasigi kaya tuzu
icine
  • Istedigniz koyablrsnz
  • ben tavuk artmisti onu parcaladim
  • 4 kasik garitur koydum resimde goruldugu gibi:KK66:
Baharat
  • Kara biber
  • Pul Biber
Yagsiz canlar cok saglikli:KK66:

sonra o kucuk kek kalibina koydum

20150317_025147.webp
Iste boyle oldu tavuklu bezelyeli kek :KK66:
afiyet olsun canlar :KK66:

yaninda ayranla miss :KK66:

hem kucuk hemde saglikli oldugu icin kalorisi cok az canlar rahatlikla bi ogununuzde yiyeblirsniz takim arkdaslarim :KK66:

kabakli ispanaklida yapabilirsiniz secim sizin :KK66:

neyin var?sakinleştirici neden? birde senin başın çok ağrıyor,migrenin mi var?
e hayatım pek güllül gülüstün deyil ya sinirlerim çok bobozuldu . Ellerim falan titriyo.doktor bi arkadaşın tavsiyesiyle başladım.migreni bilmiyorum ama.havaya çıxınca oluyo bsş ağrım

Aynura bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama.yine cuma günü gördüğüm 71.6 yi yeni gördüm. Böyle oluyo işte cuma günü birden eksiliyo diğer günler o rakamı anca hafta ici bir gün görüyorum neden böyle.?
O zaman senin bünyemi garip ne.bilemedim ki.ben tartıda hep dünkü beslenmenin yansımasını görüyom

Back
X