- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
COK TESEKKÜR EDERIM KIZLARNoktasına virgülüne kadar haklısın. Yorum yapamıyorum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
COK TESEKKÜR EDERIM KIZLARNoktasına virgülüne kadar haklısın. Yorum yapamıyorum....
Firuzem sen elinden geleni yaptin canim baskul utansinHaklısın canım yaaa.
Ama gerçekten bu hafta neden böyle oldu anlamadım.
Nerdeyse her gün spor yaptım
Akşam yulaf süt ile gecistirdim.
Ekmeği sadece tam tahıllı ve sabah yedim
Bu hafta sebze yemgi yapamadım sadece.
Çok et tavuk balik köfte ile
beslendim.
Ama kilom sabit. Ne yazık ki![]()
Yok ben kararlıyım başka bir sayfada yokum arkadaslar isterseniz katılabilirimHangi emine kızzzz?çok oluyo öğle.burada olmazsa başka takıma gidiyorlar.
O zaman hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var oku bakalım kabul edersen formu doldur ve bizimlesinYok ben kararlıyım başka bir sayfada yokum arkadaslar isterseniz katılabilirim
Dışarı çıkmam gerekti yeni geldim kusura bakmayın..izinli yazın beni..Perim listeyi taşıma daha.hülyam izin konusunda kararsız.
Sen neden bildirim yapmıyorsun handem?sakin aynur sakin tatlım
Sana sözüm yok firuzem.sen bu hafta çabalayıp da veremeyenlerdensin zaten.bi grriye dönük bak bakalım nerede hata yapmış ola bilirsinHaklısın canım yaaa.
Ama gerçekten bu hafta neden böyle oldu anlamadım.
Nerdeyse her gün spor yaptım
Akşam yulaf süt ile gecistirdim.
Ekmeği sadece tam tahıllı ve sabah yedim
Bu hafta sebze yemgi yapamadım sadece.
Çok et tavuk balik köfte ile beslendim.
Ama kilom sabit. Ne yazık ki![]()
Azimli karalıysan neden olmasın.perim de yazmış zaten.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formu doldur tanıyalım seniYok ben kararlıyım başka bir sayfada yokum arkadaslar isterseniz katılabilirim
Hayırdır abla biye izne cikiyon ?Dışarı çıkmam gerekti yeni geldim kusura bakmayın..izinli yazın beni..
ne bilim aynur çok sıkı bir spor ve diyeti yapıyorumSen neden bildirim yapmıyorsun handem?
3-4 kilom var onuda yavaş yavaş vereyim diyorum..Hayırdır abla biye izne cikiyon ?
Ah kızlar işlerimi şimdi bitirdim...çok yorgunum...size soframın resmini koyuyorum.o tepsiye Novruz xonçası diyoruz yeşil olanada semeni![]()
Çok güzAh kızlar işlerimi şimdi bitirdim...çok yorgunum...size soframın resmini koyuyorum.o tepsiye Novruz xonçası diyoruz yeşil olanada semeni![]()
Bak gördünmü firuzem kendi yalnışlarımızı kendimiz biliyoruz zatzaten.yeterki onları bulmayı ve çözmeyi isteyelim.haklısın takım eskisi gibi renkli deyil.bu iki 3gün geçsin pazartesiden itibaren bu işe el atıcamSelam kızlar
Geçen haftanın muhasebesini yaptık sanırım.
Yaa bi de grup çok boş kimse gelip yorum yapmıyo heveslendirmiyo.Ilk geldiğimde ne guzel bi bakıyodum sayfalar uçmuş tek tek okuyodum.
Şimdi sayfalar hep aynı. Herkeste bi bosvermislik var.
Ben burdan çok etkileniyorum. Sırf burda kilo vereyim diye o kadar işimin arasında bi de platese yazıldim kilo vermem durmasın diye.Gerçi bu hafta yine durdu ama . Ben yine hep düşünüyodum Ya kilo vermem durursa diye bu korkuyla gidip Platese yazıldim ve bu hafta kilo veremedim. Yani beynimi sartlandirdim bi nevi.
Neyse bu kilo duraksamasi bir haftalık bi engel. Haftaya bomba gibi gelicem inşallah.
Geçen hafta ekmek çok yedim. Tam tahıllı diye 3 4 dilim yedim
Bu kilo verimi mi etkiledi tabi. Ekmeği haftada 3 gün ile sinirlandiriyorum. Meyveyi de ekmek Yemedigim günler yicem.![]()