Amaaa ben öyle yapmadım ki un koymadim.içine de evde yapılmış çok ince şehriye koydumAslında unla terbiye edildiği için yayla çorbası pek masum değil bence :) Ve pirinç de var yani
Aynen Öyle ya .
kaç yaşındasın canım seen ? hedef kilon kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaa ben öyle yapmadım ki un koymadim.içine de evde yapılmış çok ince şehriye koydumAslında unla terbiye edildiği için yayla çorbası pek masum değil bence :) Ve pirinç de var yani
Aynen Öyle ya .
kaç yaşındasın canım seen ? hedef kilon kaç
gerçekteen mi kız?? o nasıl oldu öyleAmaaa ben öyle yapmadım ki un koymadim.içine de evde yapılmış çok ince şehriye koydum
üni. bitti çalışmıyorum iş yokk kiokuyo muusn çalışıyo musun canım ?
50 çok değil mi ya . Gerçi boyun kaç bilmiyorum
Ben koyu kıvamlı sevmiyorum zaten.çokta güzel oldugerçekteen mi kız?? o nasıl oldu öyle
o zaman iyi olur canım sanaüni. bitti çalışmıyorum iş yokk ki
50 kilo olunca cok iyi oluyo boyum 1.60
güzel yapmışsındır güzelim eminim :) afiyet olsunBen köyü kıvamlı sevmiyorum zaten.çokta güzel oldutadında farklılık yok daha hafif
bilgisayar programlamao zaman iyi olur canım sana
Hangi bölümden mezunsun ki ?
Sağol bebeğim.sende yazsana menunugüzel yapmışsındır güzelim eminim :) afiyet olsun
herşeyde bi hayır vardr canım sıkma canını .bilgisayar programlama
gerçi pişmanım ama yapacak bişey yok
hep sağlık istemiştim
hemşirelik yada doktor
sen kaç yaşındasın okuyomusun çalışıyormusunherşeyde bi hayır vardr canım sıkma canını .
21 yaşındaym İlahyat 1.sınftayım canımsen kaç yaşındasın okuyomusun çalışıyormusun
menün güzelSabah : 10:00
2dilim ekmek 2dilim peynir , azcık omlet domates ve 2-3 zeytin
Öğlen : Bir portakal
Ara : türk kahvesi
Akşam : Bir tabak kuru fasulye , yoğurt
su : henüz 1 litre
spor yapacam biraz sonra . Nedense bugün içimde jilliana başlama aşkı var . Ya da leslie5 hangisini yapayım bilmiyorum .
Güzel olmuş ara olarak portakal da olmasa super olurduSabah : 10:00
2dilim ekmek 2dilim peynir , azcık omlet domates ve 2-3 zeytin
Öğlen : Bir portakal
Ara : türk kahvesi
Akşam : Bir tabak kuru fasulye , yoğurt
su : henüz 1 litre
spor yapacam biraz sonra . Nedense bugün içimde jilliana başlama aşkı var . Ya da leslie5 hangisini yapayım bilmiyorum .
Meyve de mı yemiyagh :)))Güzel olmuş ara olarak portakal da olmasa super olurdu![]()
kızzz : ) afyt olsuun :) nr güzel yemkler yapmışsın :)Eki Görüntüle 1463673 Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım
Sabaheynirli tost domates Salatalık zeytin 10 adet yeşil Çay
Öğlen : sarma biber dolma yoğurt bit dikim ekmek
Ara : Türk kahvesi
Aksam : yeşil fasulye ayran bir dilim ekmek
Afiyet seker olsunMeyve de mı yemiyagh :)))
Sabah kahvaltı ndaki şeyi anlayamadım sos mu o bide salatalik yok kiiEki Görüntüle 1463673 Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım
Bence sabahki ekmeğin büyük dilim sanırım iki adetle tost yaptın,ve öğlen zaten bulgur yada pirinçli sarma yaninda keşke ekmek yemeseydinEki Görüntüle 1463673 Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım