• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklısın canım, sen elinden geleni yaptın, ben iradesiz oldum nedense,yukarıda saydıklarının hepsini hakediyorum maalesef :KK43:

çok teşekkür ederim canım...
geçen hafta çok iyiydim, bu hafta gene saldım, hala 67-68 gidip geliyorum... ama başarmak istiyorum, tekrar spora başlamalıyım.. yoksa alıp başımı giderim kilo konusunda :KK43:
6 kiloyu verirsin Haziran'a kadar Karatayla..ayda 2 kilo versen oluyor..

merhaba adaşım, canım aylardır 67-68 dolanıp duruyorum, 62 bende fena durmuyor, spor yapınca zaten sıkılaşıyor vücut, sen nasılsın? düğün ne zamandı?

Olursun adasim 5 6 kilo bencee hatta hazirana kadar 5lilere bile ineblrsn ;) bende de 60 62 iyi duruyor kuzum INŞALLAH oluruz ama benim yolum daha uzun adasim
Temuzun sonu kuzum ramazdan sonra INŞALLAH ;) hamd olsun iyiyim bitanem kosturmaca ;) sende iyisindir INŞALLAH

Olursun adasim 5 6 kilo bencee hatta hazirana kadar 5lilere bile ineblrsn :KK66: bende de 60 62 iyi duruyor kuzum INŞALLAH oluruz ama benim yolum daha uzun adasim
Temuzun sonu kuzum ramazdan sonra INŞALLAH :KK66: hamd olsun iyiyim bitanem kosturmaca :KK66: sende iyisindir INŞALLAH

canım sende @hayatperisi7 gibi kısa zamanda hedefine ulaşır ve kuğu gibi bir gelin olursun inşallah, ben diyet yapamama dışında hamdolsun iyiyim , teşekkür ederim canım :KK19:

Back
X