• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin neyin var 2 ay 10 gün sonra :KK70:
Bisey im yok aslında ama tatile gitmeyi düşünüyorum ,alışveriş yapmak için can atiyorum yaa eşim sürekli gel birşeyler alalım diyo kilo vermeyi bekliyorum .kendime istediği. Küçük beden kıyafetleri almayi cıkk istiyorum .esinle istediğim yere gidip istediğimi yiyip ,güzel görünmek istiyorum.;) bide haziran ayı ramazan ya sonra bayram derken bitsin diyorum

Bisey im yok aslında ama tatile gitmeyi düşünüyorum ,alışveriş yapmak için can atiyorum yaa eşim sürekli gel birşeyler alalım diyo kilo vermeyi bekliyorum .kendime istediği. Küçük beden kıyafetleri almayi cıkk istiyorum .esinle istediğim yere gidip istediğimi yiyip ,güzel görünmek istiyorum.:KK66: bide haziran ayı ramazan ya sonra bayram derken bitsin diyorum

Dilediğin hersey olur INŞALLAH:KK15:

Zayifim sende eş bul ve katil bize hadi :KK66:.

sana takılayım mı, eşin varsa, 3 lü takılırız, gizli eş :KK53:

Bisey im yok aslında ama tatile gitmeyi düşünüyorum ,alışveriş yapmak için can atiyorum yaa eşim sürekli gel birşeyler alalım diyo kilo vermeyi bekliyorum .kendime istediği. Küçük beden kıyafetleri almayi cıkk istiyorum .esinle istediğim yere gidip istediğimi yiyip ,güzel görünmek istiyorum.:KK66: bide haziran ayı ramazan ya sonra bayram derken bitsin diyorum

aynen aynen, bende kaç zamandır kıyafet almıyorum, kaç yıllık kıyafetlerle dolanıp duruyorum :KK53: artık yeni bir şeyler almak istiyorum, 38 beden olanlardan :KK76:

Burdan uzak oldugun menu vermedigin icin olmasin :KK43:

olabilir aebenim, hakikaten burası bana iyi gelmişti, bir bıraktım, bir daha kendime gelemedim maalesef:KK12:

Ya kızlar özellikle N no name bişey soracam size . Benım ellerim mesela sivri bi yere değince hemen kesiliyor ve kanıyor . ama çok fena kesiliyo ve yarasının iyileşmesi dahi uzun zaman alıyo . inanmazsınız ama bi ara bi kitabın sayfasını değiştirirken de aynı şey oldu parmağım incecik sıyrıldı ve hemen kanadı

sizce niye böyle oluyo . ? vitaminsizlk falan mıdr ?

aynen aynen, bende kaç zamandır kıyafet almıyorum, kaç yıllık kıyafetlerle dolanıp duruyorum :KK53: artık yeni bir şeyler almak istiyorum, 38 beden olanlardan :KK76:

Aynen sırf su kıyafet konusu için bile vermeye değer ;)

olabilir aebenim, hakikaten burası bana iyi gelmişti, bir bıraktım, bir daha kendime gelemedim maalesef:KK12:

Ya kızlar özellikle N no name bişey soracam size . Benım ellerim mesela sivri bi yere değince hemen kesiliyor ve kanıyor . ama çok fena kesiliyo ve yarasının iyileşmesi dahi uzun zaman alıyo . inanmazsınız ama bi ara bi kitabın sayfasını değiştirirken de aynı şey oldu parmağım incecik sıyrıldı ve hemen kanadı

sizce niye böyle oluyo . ? vitaminsizlk falan mıdr ?
Yok canım normal şeyler benimde kitap sayfasından kesmisligim çok :-) ama kanamasının durmaması ve yaranın geç kapanması diyabet ,kan pıhtılaşma faktörlerinin az olması,vitamin eksikliğinden dır.

Yok canım normal şeyler benimde kitap sayfasından kesmisligim çok :-) ama kanamasının durmaması ve yaranın geç kapanması diyabet ,kan pıhtılaşma faktörlerinin az olması,vitamin eksikliğinden dır.

Diyabetten korkuyorum zaten ailede çok var hep kontol ettiriyorm çok şükür yokmuş . Evet yaralar geç kapanıyor yani bir bir buçuk hafta sonra ancak

aynen aynen, bende kaç zamandır kıyafet almıyorum, kaç yıllık kıyafetlerle dolanıp duruyorum :KK53: artık yeni bir şeyler almak istiyorum, 38 beden
olanlardan :KK76:

olabilir aebenim, hakikaten
burası bana iyi gelmişti, bir bıraktım, bir daha kendime gelemedim maalesef:KK12:
Firuzeye kumami olacan ahaha ..

3muz Es oluruzda saraylim cumaya eslerin kilorari hesaplenirken nasil edecez orasi karisik iste ?

Back
X