- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Firuzeye kumami olacan ahaha ..
3muz Es oluruzda saraylim cumaya eslerin kilorari hesaplenirken nasil edecez orasi karisik iste ?
kuma olcam ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Firuzeye kumami olacan ahaha ..
3muz Es oluruzda saraylim cumaya eslerin kilorari hesaplenirken nasil edecez orasi karisik iste ?
teşekkr ederim gülüm .ya bide sana bişey daha soracam . Mesela benm migrenm var . Hamileyken tutsa bebek de bundan rahatsz oluyo mu ?
Bi sağlkçı arkadasm evet oluyo demişti
ah canım ya şimdiden düşünme bunları, Allah bir yoluna koyar elbet :)
Hayır ya öyle şey olur muteşekkr ederim gülüm .ya bide sana bişey daha soracam . Mesela benm migrenm var . Hamileyken tutsa bebek de bundan rahatsz oluyo mu ?
Bi sağlkçı arkadasm evet oluyo demişti
ama bak bana dedi ki: yengemin migreni tutmuştu ultrasona almış doktor bakmış bebek kendini sımsıkı etmiş o da rahatsz olmuş demiş doktorHayır ya öyle şey olur muo zaman elini kessen,bacağın agrisa onunda aci çekmesi gerek.anneyle plasenta aracılığıyla bağlı sadece,ihtiyacını karşılığı bizden başka bisey olamaz
öyle ama ben gerçekten çekiyorum bu hastalıktan . bi tutunca 2 gün bırakmıyo asla.
bide hakkaten merak ettğmden :)
Bana çok saçma geldi.ultrason konusunda çok tecrubem var çok iyi anlarim ama bebegin kendini sıktığı ibaresini ömrümde ilk defa duyuyorum.kadın dogumcular duysa güler herhalde.başka tıbbi yönden etkisi varmı bilemem yinedeama bak bana dedi ki: yengemin migreni tutmuştu ultrasona almış doktor bakmış bebek kendini sımsıkı etmiş o da rahatsz olmuş demiş doktor
Migreni olan çok gebe geliyo bize takibe,doğuma ama bebeği için artı bi durum önlem olmadı hic.göz önüne alınan bisey değil Şuan gördüğüm.takma o yüzdenama bak bana dedi ki: yengemin migreni tutmuştu ultrasona almış doktor bakmış bebek kendini sımsıkı etmiş o da rahatsz olmuş demiş doktor
Doğru söylüyosun canım :)inşallah ağrın olmaz hamileliğinde :) olursa eğer çocuğun etkilenmez, nice migrenli hastalar doğurdu, öyle düşün :)
Bana çok saçma geldi.ultrason konusunda çok tecrubem var çok iyi anlarim ama bebegin kendini sıktığı ibaresini ömrümde ilk defa duyuyorum.kadın dogumcular duysa güler herhalde.başka tıbbi yönden etkisi varmı bilemem yinede
Migreni olan çok gebe geliyo bize takibe,doğuma ama bebeği için artı bi durum önlem olmadı hic.göz önüne alınan bisey değil Şuan gördüğüm.takma o yüzden
Firuze sen nedersin kumaya kabulmu hahayyykuma olcam yazaten ben katılmam kilo hesaplamasına
sadece motive edin yeterli
![]()
ama bak bana dedi ki: yengemin migreni tutmuştu ultrasona almış doktor bakmış bebek kendini sımsıkı etmiş o da rahatsz olmuş demiş doktor
Olur canım neden olmasınFiruze sen nedersin kumaya kabulmu hahayyy
Tamam saraylim sen ben firuze esiz .. Kuralkarmiz kati ha ona gore hergun menu gelecek kesinlikle ... Burda daha sık olacaksin .
Evvet ablam işte böğlee.yüzdelerle de yarışa bilirsiniz. Sonuçta yüzdeler toplanıp sayıya bölünecek...ddirek yüzde baz alınamazki...Firuze sen nedersin kumaya kabulmu hahayyy
Tamam saraylim sen ben firuze esiz .. Kuralkarmiz kati ha ona gore hergun menu gelecek kesinlikle ... Burda daha sık olacaksin .
Simdi eşler yarışacak mi bisey demedinEvvet ablam işte böğlee.yüzdelerle de yarışa bilirsiniz. Sonuçta yüzdeler toplanıp sayıya bölünecek...ddirek yüzde baz alınamazki...
Gezerti o GezertiPeri yine kayip
Evet tabiki...eşlerin yüzdeleri toplanıp sayıya bölünecek.bakalım hangi çift kazanıcakSimdi eşler yarışacak mi bisey demedin
tamam canım pazartesiden itibaren gelecek menüler inşallahFiruze sen nedersin kumaya kabulmu hahayyy
teşekkür ederim canımOlur canım neden olmasın
Hep birlikte takım oluruz
Evvet ablam işte böğlee.yüzdelerle de yarışa bilirsiniz. Sonuçta yüzdeler toplanıp sayıya bölünecek...ddirek yüzde baz alınamazki...