• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende yogurdumu kendim yapiyorum artik :-) onemli olan kendini ne yediginde daha rahat hissediyorsun zaten vicdan ve mide buna karar veriyor :-) klasik kahvalti en guzeli bence de
Günaydın selinim.hoş geldin taklmımıza tekrar.inşallah geri kalsn kilonu da birlikde veririz.çalışıyormusin?

kahvaltı resimleri de koyulmuş :kk77: ben yapamadım daha kahvaltımı egenin uykusu geldi onu sallıyorum artık uyanınca inşallah

Ben de yaptım kahvaltımı, ama salatanın yarısını yedim.
kahvaltım ve minik salata hırsızım

Eklentiler

• 20150326_105217.webp
    20150326_105217.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 57
yasemin abla bilgiler için teşekkürler, bende tam buğday ekmeği kullanan ve yoğurdunu son 2,5 yıldır kendi yapanlardanım. ama yoğurdu mayalamadan önce sütün kaymağını alıyorum

arzucum evet çok mutlu oldum inşallah daha da zayıflayıp hepsinin içine rahat rahat sığıcam. akşam bekar kuzenimi d gaza getirdim onun kilosuna inen evli 2 çocuklu kuzenini duyunca gaza geldi koşu bandında koşmaya başlıyorum dedi :KK48:

HEYYYY MİLLLET YARIN CUMAAAA...BU GÜN AZ YİYORUZZZZ....BEN ÇOK ÖZLEMIŞIM PERŞENBE CUMA HEYCANLARINI...BU AKŞAMI HAFİF GEÇİRMEK İSTİYORUM BAKALIM.AYRICS ŞU LEPTİN NE MENE BİŞEYMİŞ YAHU.DÜN 6DAN SONRA SADECE AKŞAM 12DE TARÇINLI SÜT İÇTİM VE SABAH TARTIDA HOOOOP 500GRAM EKSİ...

bu gün bir kaç yenilik yapmak istiyorum.kural deyil korkmayın eylence amaçlı.ama vakit bulurssm tabi;)aslında o kadar şey yapmak istiyorum ki ama vakiy bulamıyorum uğraşacak.inşallah bulurum bugün...perim kuzum vaktin olunca tabloyu yenilermisin.zamanın yoksa da kaldıralım gitsin yaa...

bu gün bir kaç yenilik yapmak istiyorum.kural deyil korkmayın eylence amaçlı.ama vakit bulurssm tabi:KK66:aslında o kadar şey yapmak istiyorum ki ama vakiy bulamıyorum uğraşacak.inşallah bulurum bugün...perim kuzum vaktin olunca tabloyu yenilermisin.zamanın yoksa da kaldıralım gitsin yaa...

neler var aklında :KK66:

neler var aklında :KK66:
Mesela yenileri de listemize ekliycem yüzdeye etki etmeyecek ama işte listenin aşağısında olacaklar ki gördükce gaza gelsinler...sonrammm diyorum ki takım içi 3kişilik gruplar olalım.izinliler yeniler herkes katılsın böğle cumaları yarışalım,sonra şu menü verince liste ye artı ekleyelim,ilk sayfadakı bilgileri güncelliycem.yine maşşallah o kadar yeni fıatığımız var ki ben bile sayınl unutuyorum. Bi onlarl oturtayım,dün ikisi geldi.bu gün de çağırdım birini.artık yeter bence...takım baya yenilendi:-) :-) :-)

Mesela yenileri de listemize ekliycem yüzdeye etki etmeyecek ama işte listenin aşağısında olacaklar ki gördükce gaza gelsinler...sonrammm diyorum ki takım içi 3kişilik gruplar olalım.izinliler yeniler herkes katılsın böğle cumaları yarışalım,sonra şu menü verince liste ye artı ekleyelim,ilk sayfadakı bilgileri güncelliycem.yine maşşallah o kadar yeni fıatığımız var ki ben bile sayınl unutuyorum. Bi onlarl oturtayım,dün ikisi geldi.bu gün de çağırdım birini.artık yeter bence...takım baya yenilendi:-) :-) :-)

yenilerin listeye eklenmesi güzel bence de kim kaç kiloydu ne kadar verdi bizde görmüş oluruz

3lü grup yarışması tam düzene oturtmuş oluruz bu hafta grupları tam oluşturursak

Evet evet yenileri de ekleyin listeye, biz de motive olalim=)

Back
X