Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nanam şimdi makbulenin genelde menüsü kabarık olur sütüm azalmasın diye normalden biraz fazla yiyor . yani yorum kişiye göre.. herkese genel yorum yapamıyorum farklı durumları olabiliyor . az çok tanıdıkça yorumlarıda ona göre yapmaya çalışıyorum .:KK51:
Doğru diyorsun ablam önceki menüleriyle karşılaştırınca zaten belli oluyor. Ben değiştirmeye calışıyor sandıydım.

bu arada ben baktim ama

bu arada ben baktim ama doldurulacak forum bulamadim. hazir bir forum var mi. birde sana nasil yollayacam ozelden. ayyy ne cahil hissettim kendimi
işte bu canım ;)

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

Arkadaşlar yarın oruç tutmayı düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz. Sahuru ne zaman yiyeyim, hangi yiyecekleri tavsiye edersiniz.

Birde perigunlugu perigunlugu , ben menü listemi ne şekilde vereyim ?

Arkadaşlar yarın oruç tutmayı düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz. Sahuru ne zaman yiyeyim, hangi yiyecekleri tavsiye edersiniz.

Birde perigunlugu perigunlugu , ben menü listemi ne şekilde vereyim ?
Mesela bu gece sahur yapacaksan yarında iftarda orucunu açtıktan sonra o günki sahur ve iftar menünü + gece ve menünü yazana dek olan suyunu sporunu yazarsın ;) eğer ertesi günde devam edeceksen yine aynı şekilde ;)

Hatta dilersen bunu gece 12den bir sonraki gece 12ye dek yiyip içtiklerin olarak düşünebilirsin ;) Ancak cuma günü de oruç tutacaksan ya perşembe iftar öncesi yada cuma iftar öncesi tartılıp kilonu bildirirsin ;)

Emeğine sağlık inşallah o günleri de görcez cnm :)

Tam da regl günüme geldi yaw bütün iç ve dış organlarim tatliii tatliii diye isyanlar da
Been activianın elmalı tarçınlısı çıkmış ondan aldım bugün yedim deli iştahımı kesti :KK45:

iyi akşamlar kızlar
sabah:3 dilim kızarmış ekmek iki kibrit kutusu peynir yeşil çay içtim şekersiz.
öğle:4 kaşık patates yemeği +2 dilim ekmek+yoğurt
akşam: yeşil salata 4 yemek kaşığı kuru fasulye+2 yemek kaşığı pilav
çok su içemediğimi farkettim şu ana kadar ancak 6 bardak su içebildim.
30 dk yürüyüş
eleştirilere açığım.yazarken bende farkettim hatalarımı ama sizden de beklerim.
:KK23::KK23::KK23::KK23:

Biraz karb. ağırlıklı olmuş ama yarın pro. ile dengelersen sıkıntı olmaz bence :KK45:

Menüm:
Kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeğinden peynir ve domatesli tost

Ara:
1 avuç soyalı fıstık,sade nescafe

Ara:
1 mandalin

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:
1 portakal

Spor:Yarım saat yürüyüş(2 milde leslie ceza)
Su:1,75 lt

Soyalı fıstık nasıl bişey cnm? :110: çerezlerden bi Onu keşfedememişim :KK22:

Menüm :
Bugun proyu az yaptım masus :-)

Sabah : 8:30
2dl yumurtalı tb.ekmek ( yagsız)
Peynir , tere, dom-sal-bib :-)

12:00
Yr. Trab. Hurma, yr. kivi ,yr. Br. Süt

14:
2tb. Yogurtlu karnıbahar hş.

18:30
2 kase yeşil mercimek ( namı deger karaşimşek ) :KK70:
Havuç ...

40 dk yürüyüş
2lt su
2 kupa karışık çaylar..

Bitki çayı içemiyorum cnm ya karışık çay ne içiyorsun?

Menü Zamanı, bence bugün süper oldu :KK76:

Kahvaltı: 1 yumurta+3 çeri domates+1 salatalık+1 kk peynir

Ara: 1 baardak ayran

Öğlen: 1 tabak salata+1 kase yogurt+2 tane tavuk pirzola

Akşam: 1 yumruk kadar birokoli haşlama+1 kase yogurt+ biraz salata

Su: 2.5 olur yatana kadar
Spor: Bakalım ütüden halim kalırsa:KK70:

Ütü deme bana şimdi eve geldim işten ve az sonra ütünün başına geçicem :mad:

İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeğine sürülü labne peyniri
3 bardak çay

Öğlen
1 kase yoğurt içine doğranmış maydonoz dere otu

Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
3 4 parça haşlanmış tavuk

3 litre su 2 saat yürüyüş

2 saat yürüyüş mü?? :KK73::KK73: Tebriklerrr!

Sabah 2 dilim beyaz ekmek
1domates 1 biber 1 sogandan yapilmis melemen 3 zeytin kibrit kutusundan az peynir 4 yaprak kıvırcık
Ara şekersiz yesil cay 1 kupa
Ögle yarım armut yarım portakal
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut 1 biber 1 domates 1 salatalik 4 yaprak kıvırcık

Ben bunlarin hepsinden fazlasini bir ögünde yiyordum ama neyse

3 litre su
Spor oğluşla azmaca

Bence en tatlı spor :21:

Bende menümü yazayım hemen. Bilgisayarım şuan güncelleme yapıyor onu bekliyorum sık giremeyebilirim :KK66:

Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 4 zeytin

Öğlen:
Maydanoz tonbalığı ile salata yaptım.
Küçük bi parça peynir

Ara
1 kuru kayısı

Akşam:
Omlet
Yine peynir
Salata

20 dk kadar sonra 2 kuru kayısı

Ayyy bugün resmen full yumurta peynir yedim ama cidden dünden beri peynir istiyo canım hep anlamadım nedendir. Akşamda annem pek diyete uygun olmayan kızartma tarzı şeyler yapmış geç saate kalmasın diye böyle oldu mecbur :KK43:

2 lt su içtim 30 dk yürüyüş ve karışık bitki çayımı içicem

Karışık bitki çayı ne içiyorsun cnm? Ya ben de iş yerinde siyah çay çok içebiliyorum alternatif bulmam lzm :KK57:

Akşam yemeğini 6da yedim artık fiks saatim 6 daha geçe bırakmıyorum hiç :KK66:

Ben acıkıyorum ya sonra :KK22:

Ve ütü yapıldı gelindi, babam sağolsun 2-3xl giyince çevir o yan çevir bu yana ütüle ütüle bitmiyor :KK70::KK70:Vee saat daha 10 bile değil yarım saat spor yapabilirim :KK49:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yaa bu site bana Gıcık lik yapıyo. Az önce internetten kıyafetler bakmıştim. Sonra almaktan vazgeçtim. Biraz daha zayıflayıp ca daha küçük bedenini alıcam diye.simdi de Reklamlarda onu gösterip duruyo bana.46 değil 42 sini alıcam inşallah

Dün gece annemle alışveriş merkezine gittik bi elbise beğendim streç bişey sana küçük biraz olmadı yakışmadı senin belden aşağın biraz varya ondan heralde demez mi :KK57:

Sevgili güpgüzel arkadaşlarım.. Bugün sabah 9 da girdiğim toplantılarımdan saat 22.00 itibariyle çıkmış bulunmaktayım. :stop: Eve yaklaşık yarım saat önce geldim anca geçmişi okuyabildim. Bugün spor yapamadım hiç :KK34: Menümü de az sonra paylaşacağım. Gün içerisinde yoğun şekilde görüşmelerim ve toplantılarım oluyor. O yüzden gündüz pek yanınızda olamıyorum. :mad: Anca bu saatlerde rahat bir şekilde aranıza gelebiliyorum ama aklım hep sizde. Azminize hayranım. Her biriniiz muhteşemsiniz. Ayrıca canım balık çekti :KK64:

Hemen menümü paylaşıyorum.

Sabah:

TB sandviç ekmeği arasında
1 dilim hindi füme
1 dilim light kaşar
Domates
Salatalık
Acı biber
Marul

Ara:

3 adet acılı ve keten tohumlu tarhana cipsi (ağır olduğundan çok tıkıyor. Mlife markası migroslarda var ama pek güsel değil) :KK43:

Öğlen:

6 kaşık kadar susuz Etli türlü
1 dilim Kepek ekmeği

Ara:

1 küçük yerli muz

Ara:

Elmalı tarçınlı activia yoğurt

Akşam:

6 yemek kaşığı Taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 salatalık

Gece:

3 adet mürdüm eriği

Bugün yoğun ve uzun bir gün olduğundan biraz fazla öğün yaptım ama anca doydum :KK22:

Slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
Ablikoşoo hoşgeldin, menün gayet iyiydi tamam o sosyete mantısı olmamış ama izinlisin ya birşey demiyorum :KK70:

Ütü deme bana şimdi eve geldim işten ve az sonra ütünün başına geçicem :mad:
Karışık bitki çayı ne içiyorsun cnm? Ya ben de iş yerinde siyah çay çok içebiliyorum alternatif bulmam lzm :KK57:

Dün gece annemle alışveriş merkezine gittik bi elbise beğendim streç bişey sana küçük biraz olmadı yakışmadı senin belden aşağın biraz varya ondan heralde demez mi :KK57:
Valla kolay gelsin canım, inşallah tez zamanda biter ütün. Ayrıca karışık çay için Lipton'un var 5i 1 yerde diye onu önerebilirim ya da aktarlarda hazır karıştırılmış olanları var bir tane şu yuvarlak top gibi bitki çatı demleme aparatından alırsın yoksa eğer çok daha sağlıklı olur. Ayrıca bu anneler niye böyle ya :KK12: Çat diye söylüyorlar ama merak etme çok uzun sürmez bu bol geldi, bir küçük bedenini dene demesi. Ama o streç gibi elbiseler kim giyerse giysin her tarafı çıkarıyor :KK43:

Bende bugün menümü yazayım dövün beni dovun:KK70:yerden yere vurun
Sabah
1 dilim tb ekmeği 1 yumurta kk peynir 2 zeytin roka domates biber
Öğlen
Yoğurt 2 kaşık yulaf 3 4 badem 2 kayısı bikaç dilim elma
Akşam
Küçük kase pırasa yemeği sosyete mantısı 1 tane yanliz 5 te yedim
2.5 lt su spor yapmadım ama akşama kadar ev temizledim
Şimdi çay içiyorum 4 5 tane fındık yedim:KK22:
sosyeteye takılmasan iyimiş :KK70::KK70:ama bilirim senin yemelerini 2 lokmacıktır :KK66::KK200:
ay pc den yzmak ne iyimiş birsürü similey :KK25::KK48::KK46::KK28:

Hemen menümü paylaşıyorum.

Sabah:

TB sandviç ekmeği arasında
1 dilim hindi füme
1 dilim light kaşar
Domates
Salatalık
Acı biber
Marul

Ara:

3 adet acılı ve keten tohumlu tarhana cipsi (ağır olduğundan çok tıkıyor. Mlife markası migroslarda var ama pek güsel değil) :KK43:

Öğlen:

6 kaşık kadar susuz Etli türlü
1 dilim Kepek ekmeği

Ara:

1 küçük yerli muz

Ara:

Elmalı tarçınlı activia yoğurt

Akşam:

6 yemek kaşığı Taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 salatalık

Gece:

3 adet mürdüm eriği

Bugün yoğun ve uzun bir gün olduğundan biraz fazla öğün yaptım ama anca doydum :KK22:
Hımm tarhana cipsini hiç duymamıştım. Evet araların çok olmuş ama bunların saatleride önemli tabi. Ne sıklıkla ara yaptığın. Genel olarak zararlı birşey yok gibi ama activia'yı tercih etmiyorum ben açıkcası. Hem kalorisi çok hemde katkı maddeli falan. Onun yerine keten tohumlu yogurt daha iyi olabilirdi bence ya da bağırsak çalıştırsın falan diyeyse başka çözümler bulabiliriz. Birde akşam gayet güzelmiş sonrasına o erikleri yemeseydin iyiydi.

Ben mümkün olduğunca kuru üzüm, kuru erik,kurutulmuş elma vb gibi şeylerin gece geç saatte ya da miktar olarak çok yenilmesini doğru bulmuyorum. Çünkü meyveler kurutulduğunda içinde ki şeker miktarı artıyor onun yerine miss gibi mevsim meyveleri var tercih edebileceğimiz. Nacizane fikrimdir.

Valla kolay gelsin canım, inşallah tez zamanda biter ütün. Ayrıca karışık çay için Lipton'un var 5i 1 yerde diye onu önerebilirim ya da aktarlarda hazır karıştırılmış olanları var bir tane şu yuvarlak top gibi bitki çatı demleme aparatından alırsın yoksa eğer çok daha sağlıklı olur. Ayrıca bu anneler niye böyle ya :KK12: Çat diye söylüyorlar ama merak etme çok uzun sürmez bu bol geldi, bir küçük bedenini dene demesi. Ama o streç gibi elbiseler kim giyerse giysin her tarafı çıkarıyor :KK43:

Yaaaa o zaman hemen gidip deneyeyim. Tarçınlı falansa içebiliyorum ama başka türlü ağır geliyor midem bulanıyor bitki çaylarından.
Annem bugün de aynı tip bir gaf yaptı. Pazara gittim kalem eteklere baktım ama bedeni yoktu sana alayım dedi :63: Öldürecek beni yahu :KK12:
Neyse cnm dediğin gibi inşallah tez zamanda tam tersi durumlarla karşılaşacağım ve buradan da paylaşacağım :KK76:

Buarada arkadaşlar kayınvalidem aktardan paketli kutulu poşet çay almış gizlice zayıflamak için üstünde arapça yazılar falan var yeşil paketli amaaaannnn haaa. geçen haftayı hastanede geçirdi fenalaştı 1 hafta kaldı. Çay konusu açılmışken söyleyeyim dedim. aman dikkat! Çok popülermiş bu aralar.

Hımm tarhana cipsini hiç duymamıştım. Evet araların çok olmuş ama bunların saatleride önemli tabi. Ne sıklıkla ara yaptığın. Genel olarak zararlı birşey yok gibi ama activia'yı tercih etmiyorum ben açıkcası. Hem kalorisi çok hemde katkı maddeli falan. Onun yerine keten tohumlu yogurt daha iyi olabilirdi bence ya da bağırsak çalıştırsın falan diyeyse başka çözümler bulabiliriz. Birde akşam gayet güzelmiş sonrasına o erikleri yemeseydin iyiydi.

Ben mümkün olduğunca kuru üzüm, kuru erik,kurutulmuş elma vb gibi şeylerin gece geç saatte ya da miktar olarak çok yenilmesini doğru bulmuyorum. Çünkü meyveler kurutulduğunda içinde ki şeker miktarı artıyor onun yerine miss gibi mevsim meyveleri var tercih edebileceğimiz. Nacizane fikrimdir.

canım 2 saatte bir falan olabildi aralarım millete kek poğaça geldi yediler karşımda hep ben tarhana cipsi kemirdim:KK76:
Mürdüm eriğine kadar herşey iyiydi bence de ama kurutulmuş değil annem pazardan bulmuş (gerçi o da kesin buzhane falandır bu mevsimde) :110: Asla dayanamıyorum ama naaapıyım bütün kaseyi yememek için kendimi çok zor tuttum çok seviyorum:KK22:

Selinanya Selinanya bağırsak problemi yaşıyorum her diyet yaparken ondan activia ihtiyacı duyuyorum. Dediğin gibi aslında kalorisi çok yüksek. Başka bir öneriniz var mı probiyotik tarzında denediğiniz doğal birşeyler?

Yaaaa o zaman hemen gidip deneyeyim. Tarçınlı falansa içebiliyorum ama başka türlü ağır geliyor midem bulanıyor bitki çaylarından.
Annem bugün de aynı tip bir gaf yaptı. Pazara gittim kalem eteklere baktım ama bedeni yoktu sana alayım dedi :63: Öldürecek beni yahu :KK12:
Neyse cnm dediğin gibi inşallah tez zamanda tam tersi durumlarla karşılaşacağım ve buradan da paylaşacağım :KK76:

Buarada arkadaşlar kayınvalidem aktardan paketli kutulu poşet çay almış gizlice zayıflamak için üstünde arapça yazılar falan var yeşil paketli amaaaannnn haaa. geçen haftayı hastanede geçirdi fenalaştı 1 hafta kaldı. Çay konusu açılmışken söyleyeyim dedim. aman dikkat! Çok popülermiş bu aralar.
İçinde tarçın yok diye biliyorum, ben tarçını sevmem de :KK43: Yeşilçayda içebilirsin açık olarak alıp french press ile demleme de güzel olur. İşte annelerin yaptığı o gaflar seni hep azimlendirsin hatırlatıcam bugünleri de ona :KK51:.

canım 2 saatte bir falan olabildi aralarım millete kek poğaça geldi yediler karşımda hep ben tarhana cipsi kemirdim:KK76:
Mürdüm eriğine kadar herşey iyiydi bence de ama kurutulmuş değil annem pazardan bulmuş (gerçi o da kesin buzhane falandır bu mevsimde) :110: Asla dayanamıyorum ama naaapıyım bütün kaseyi yememek için kendimi çok zor tuttum çok seviyorum:KK22:
Yaa evet başkaları yerken, bakmak çok kötü ama bir zaman sonra nefsin de terbiye oluyor ki gayet güzel kurtarmışsın o zaman. Ben nedense kuru sandım eriği :KK70: O zaman oda 3 tane ile iyi toplanmış diyeyim :KK48:

Selinanya Selinanya bağırsak problemi yaşıyorum her diyet yaparken ondan activia ihtiyacı duyuyorum. Dediğin gibi aslında kalorisi çok yüksek. Başka bir öneriniz var mı probiyotik tarzında denediğiniz doğal birşeyler?
Geceden bi bardak suya 2 kuru kayısı koyup, sabah aç karnına onu içip, kayısıları yiyebilirsin. Keten tohumlu yogurtta bağrsak çalışımını hızlandırıyor, ayrıca günde 2 fincan yeşilçay da rahatlatır. Birde tabi bol su. Önerebileceklerim bular sanırım.

Back
X