Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim beni hamileyken hiç görmedi
Ben annemlere gitmek zorunda kaldim riskli gebelikti bulundugum yerde yapamazdim hiç eşim tekmeleri hissetmedi naz yapamadim
Dedi ki sabret doguma 1 ay kala izin alıcam
İzin aldi yola çıkti bizim sıpa beklemedi ki 1 ay erken geldi babasinin yolda oldugu gün böylece dogumada yetişemedi
Olsun napiyim şuan beraberiz ya

hiii yaa :cry::cry:
Ben çok kötü oldum ya kıyamam sana, İnşallah en kötü günleriniz onlardır mutlu ve sağlıklı bir ömür sizlerin olur , sen güçlü bir kadınsın ama helal olsun :KK9:

İşte senin gibi mucizeleri duyunca ümidim artıyor canım bende de pko var esimdede problem var biraz bizde 3 aşılama yaptrdik yazada tüp yptrcz ama inşallah gerek kalmaz da olur bizimde Rabbim cocugunusana bagislasin bazı annler goruyorum istemeden oldu diyolr ya Rabbim.nasıl bi imtihan bnm olsunda tek onun için kilo almış oluyum
Ay kelebekim ya ben de öyle dediydim biliyon mu
Amaaan olsun da 100 kilo olayim tek diye
Baktim hakkaten 100e yaklaşiyom aklım çikti tövbe tövbe cekip duruyom

Şaka hoşta inan bana bir kere bile isyan etmedim eşim bile inanmadi olacagina dedim ki allah varsa umutsuzluk beni dinsiz yapar hz zekeriyya a.s. a kaç yaşinda babalik veren rabbim bana da verir demek ki en guzelini en yakisiklisini en sagliklisini vercek ki bekletiyor dedim ya sabir güzel kardeşim
Ben kurani kerimdeb ayetler okuyordum hergün baya rahatlatiyordu beni
Reglim bitsin göndereyim sana da

hiii yaa :cry::cry:
Ben çok kötü oldum ya kıyamam sana, İnşallah en kötü günleriniz onlardır mutlu ve sağlıklı bir ömür sizlerin olur , sen güçlü bir kadınsın ama helal olsun :KK9:
Hamdolsun rabbim bugunleri unutturacak baska dert keder vermesin
Tabiiii bu olaylari hemen lehime çevirdim şekerim kadın milleti iste
Eşimin her saniye başına kakıyorum
Yazik adam bana kendini affettirebilmek icin peşimde kedi gibim dolaşıyoEn Büyük KK

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: Melek ^^

YAŞINIZ: 25

BOYUNUZ: 1,70

KİLONUZ: 90

HEDEF KİLONUZ: 60

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki :KK70:

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: E artık bende zayıf olayım yeter bu kadar şişkoculuk... Bıktım

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ankara da yaşıyorum . Ben mağaza müdür yardımcısıyım. İşim yoğun ama buraya vakit ayırabilirim. Daha önce de forumlarda yazardım ama hiç bu konuda olmadı. Bekarım , sevdiceğim var 2 senedir birlikteyiz, ailemle yaşıyorum, hayatı seviyorum ama kilolu olmak artık beni çok mutsuz ediyor, 28 mayıs da doğum günüm, o gün tartıya çıktığımda 60 kiloyu görmek istiyorum.
Bu bir hayal değil hedef ^^

:KK200::KK200::KK200:

Hoşgeldin Melek, hedefin gayet iddialı ama imkansız değil elbette yaklaşık 5,5 6 ayın var, inş başarılı olursun daha doğrusu oluruz ;)

bugün arkadaşın biri yakına gelmesen tanıyamayacağiz diyor
bana bakıp yanlarındaki arkadaşlarıyla konuşuyorlar artık konuyu bildiğim için anlıyorum gülüyorum
birisi bugün hocam sen amaliyatmı oldun diyor öğretmenlerden çok hızlı verdin diyor dedim 6 ay olacak giyim tarzımı değiştirince çok dikkat çekti birden bire sanıyorlar eski kıyafetlerimi geniş geniş giyerken anlamadılar 10 yıl önceki kıyafetlerim dedim son iki doğumdakiler gitti şimdi ilk doğum kiloma gelmek diyorum
oğlanlarım canlarım aman fit annemiz gelmiş gel aynaya bakalım anne diyorlar çok dua ettik çok şükür kabul oldu diyorlar
arkamdaki desteği ve menim kahramanlarımı ailem biliyor ama arkadaşlar bilmiyorum HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM

Nasıl güzel bir duygu! Çok şükür Allahım darısı başıma inşallah! Şu saatte o kadar duygulandım o kadar iyi geldi ki gerçekten tebrikler!

İnşallah o zaman hemencecik gelecek ve listedesiinn dicem sana :KK66:
Karışık bitki çayınıda kendim yapıyorum sallama çaylardan almıyorum. Evde adaçayı yeşilçay papatya biberiye yasemin var onlardan demliyorum. Sadece tek tavsiyem adaçayı kullanacaksan çok çok az olaun çünkü acı yapıyo çayı :KK53:

Baya dolu dolu olmuş menü muhtemelen yoğunluktan diye düşünüyorum gerçi her öğün aralarla miktarlar azsa gayet normal :KK66:
Bu yoğunluğun hep mi böyle acaba yoksa belli bir dönem mi ? :KK50:

Ben özel bir okulda lise kademesinde yönetici olarak çalışıyorum. Sürekli toplantılar ve odamda sürekli haylazlar dolu olduğundan inanın bir saniye açamıyorum bilgisayarı. Çıkışta ise toplantılar koyuyorlar anlık, birde veli toplantıları :mad::mad::mad: o yüzden genel olarak her zaman bu yoğunlukta olacağım ama yine de her boş vaktimde sizinleyim güzel insanlar :KK200:

Canim bu ugurda çok göz yaşi döktüm inan bana 4 sene ugraştim 9 düşük 1 dış gebelik geçirdim ailemden 14 saat uzakta hastene için bile 2 saat yol gidip donüyordum bulundugum yerde imkan yoktu
Sabahlara kadar secde de agladimi bir ben bilirim
Eşimin ailesinin laf sokmalariyla ugraştim
Benim sag tüp saglam
Sol tup pko yumurtlama olmuyor
Ve ben sag tüpte dışgebelik geçirdim tüpümü kaybettim her gittigim doktor bir daha asla olmaz cocugun dedi bir ben inandim umudumu kaybetmedim
Yalvardim tüp bebek yapin diye olmaz dediler vücut bebegi parçalıyor tüp bebegide parçalar
Dünyanin parasini verdim olsun istiyorum tüp bebek
İnanirmisin başladık hergün igne yedim tüp bebek için aşilamanin yapilacagi gün eşim izin alamadi gelemedi boşa gitti bütun yedigim igneler
Ama şükür oldu bak hemde tedavisiz
merhaba hoşgeldin öncelikle, neler yaşamıssın öyle, eşin nasıl bir yerde çalışıyor, böyle önemli bir zamanda izin vermemişler, o_O
ama nihayetinde olmuş, Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin..

Ay kelebekim ya ben de öyle dediydim biliyon mu
Amaaan olsun da 100 kilo olayim tek diye
Baktim hakkaten 100e yaklaşiyom aklım çikti tövbe tövbe cekip duruyom

Şaka hoşta inan bana bir kere bile isyan etmedim eşim bile inanmadi olacagina dedim ki allah varsa umutsuzluk beni dinsiz yapar hz zekeriyya a.s. a kaç yaşinda babalik veren rabbim bana da verir demek ki en guzelini en yakisiklisini en sagliklisini vercek ki bekletiyor dedim ya sabir güzel kardeşim
Ben kurani kerimdeb ayetler okuyordum hergün baya rahatlatiyordu beni
Reglim bitsin göndereyim sana da
Çok sagol canım olur gönder tabi bekliyoum bizdede esim çok inanıyor ama bnm umudum yok olacağına inşallah olur dediğin gibi Rabbim isyana gitmekten korusun

bugün arkadaşın biri yakına gelmesen tanıyamayacağiz diyor
bana bakıp yanlarındaki arkadaşlarıyla konuşuyorlar artık konuyu bildiğim için anlıyorum gülüyorum
birisi bugün hocam sen amaliyatmı oldun diyor öğretmenlerden çok hızlı verdin diyor dedim 6 ay olacak giyim tarzımı değiştirince çok dikkat çekti birden bire sanıyorlar eski kıyafetlerimi geniş geniş giyerken anlamadılar 10 yıl önceki kıyafetlerim dedim son iki doğumdakiler gitti şimdi ilk doğum kiloma gelmek diyorum
oğlanlarım canlarım aman fit annemiz gelmiş gel aynaya bakalım anne diyorlar çok dua ettik çok şükür kabul oldu diyorlar
arkamdaki desteği ve menim kahramanlarımı ailem biliyor ama arkadaşlar bilmiyorum HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM
ay canım çok sevindim, duygulandım:KK61: :nazar::nazar::KK9::KK9:

pazartesi gelcem bitanem de son alıntına alındım, 35 yaş falan :KK61::KK61::KK61:, biz dinamik değil miyiz:KK62:
Ablam seni kastetmedim ki ama ben bizim ihtiyar heyeti yükseltiyordu ortalamayı :KK70::KK70: Anamm sopayla kovalayacaklar beni :KK70::KK70:

Kızlar markete gidicem biraz, bana bu süreçte gerekli birkaç şeyi alacağım.
Soda, beyaz leblebi ( ara öğünler için ) , tam buğday ekmeği .. başka ne alsam ???
Öncelikle beyaz leblebi yerine çig fındık, badem,ceviz olabilir. Yogurt,yumurta,peynir olmazsa olmaz. Meyvede tabiki. Birde yeşilçay mutlaka alınmalı. Başka aklıma gelmiyor doğrusu.:KK43:

Kendimi doğum günü sabahında tartılırken ve orda 60 ı görürken hayal ediyorum ^^
Hayali bile o kadar güzel ki, bu mutluluğu yaşatmak istiyorum kendime ya :KK68:
Asıl ne zaman mutlu olacaksın biliyor musun, ilk 10 kilonu verdiğinde. Ve sonra kendine kizacaksin ah salak kafam daha önce neden vermediysem diye. Hayır yani kendimden biliyorum :KK70::KK70:

Ablam seni kastetmedim ki ama ben bizim ihtiyar heyeti yükseltiyordu ortalamayı :KK70::KK70: Anamm sopayla kovalayacaklar beni :KK70::KK70:

Öncelikle beyaz leblebi yerine çig fındık, badem,ceviz olabilir. Yogurt,yumurta,peynir olmazsa olmaz. Meyvede tabiki. Birde yeşilçay mutlaka alınmalı. Başka aklıma gelmiyor doğrusu.:KK43:
bencede kaç sen buralardan :KK70:

Asıl ne zaman mutlu olacaksın biliyor musun, ilk 10 kilonu verdiğinde. Ve sonra kendine kizacaksin ah salak kafam daha önce neden vermediysem diye. Hayır yani kendimden biliyorum :KK70::KK70:

Haklısın nanacım ama insanız işte unutuyoruz, 16 kilo vermiş ben tam 20 kilo aldıktan sonra kafama dank etti. Şimdi üzülüyorum ama ne fayda :KK61:

Hoşbuldum canım.. Ne güzel yaşlardayız bak ikimiz de kilo olarak yakınız hemde yazın ikimizde 38-36 bedenleri giyebiliriz...:KK71::KK71:
Bende aslında bu yaz 98 kiloydum 90 a düştüm çok şükür ama sonra yine bi kaybettim kendimi. Bir verdim bi aldım, sabah baktım 90.4 , siteyi sadece okumaktan vazgeçip dahil olmaya karar verdim ve çok mutluyum :KK68:
hosgeldiniz bende yeni geldim ve kilo olarakta cok yakiniz:oops:verecez insallah

Back
X