- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynuramİyi akşamlar arkadaşlar...yeni üyeler gelmiş bi anda şaşırdım takımamı yalnış girdim diye düşündümhepsi hoş gelmiş...bi türlü gelemiyimki...şimdi bile yazlp çıkıcam uyumaya gidiyom...inşallah hepiniz iyusinizdir.ben o kadar yoğun oluyorumki gün nerden geçiyir anlamıyorum bile
![]()
inşallah en kısa zamanda kendine gelir ve senu dinler ablacım...Allah yardımcısı olsunslm iyi akşamlar kızlar bugün oğlumu diyetisyene götürdüm bikaç kilo sonrası morbit obezliğe gidiyor insülin direnci tavan bugün diyetisyen ona dediki az yediğin için kilo veremiyorsun en az 5 6 öğün yapmalısın.o konuşurken ne kadar doğru beslendiğimin farkına vardım . kesinlikle makarna pilav patetes yasak dedi bizimkinin yüzü renkten renge girdi eve gelirken saydı saydı dedim eğer kilo veremessen şeker hastası olacan tabi ne kadar dinler bilemiyorum dularınızı
esirgemesseniz sevinirim.
Aslında genel olarak güzel sadece ara içeriği itibari ile fazla olmuş ya meyve ya da kuruyemiş tüketsen daha iyiydi. Zaten ordaki cipsleri görmedim sayıyorumEvet ben de menümü yazayım
SABAH 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
ÖĞLE tavuk sote 3 kasik bulgur pilavı lahana salatası 1 kutu meyva suyu
ARA 1 avuç leblebi kuru üzüm 2 mandalina 4 5 tane cips (bu olmadi biliyorum ama dayanamadim )
AKŞAM 1 Kase yeşil mercimek çorbası 3 kasik er yemeği ayran salata
SU 3 litre yi geçtim. Yatincaya kadar 2 daha içerim. Suyu çok seviyorum.
SPOR Okuldan gelirken 15 dk yürüdüm ama başka spor yapamadım yaparsam yazarim.
Ve dükkanı kapattım yarını bekliyorum. Herkese sevgiler...
Evett bir makbule menüsü daha, gayet güzel inş. şifa bulursun.kızlar merhaba nasılsınız bakalım şu veli seminerini atlatım şükür gerildim bu hafta ya bu seminer yüzünden bitti bari içim hala gergin bi tuhafım menümü paylaşım hemen
sabah: 1 kk örgü peyniri 1 yumurta 1 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin domates roka dereotu biber 1 çb süt
ara: 1 mandalina
öğlen: 6 yk kısır(kısır dediğime bakmayın bulgur salatası gibi içind sıfır yağsıfır tuz) turşu azıcık (tuz yerine ) bol marul domates roka 2 bardak çay
ara: 10 badem 1 bardak süt
akşam: 3 köfte kadar et haşlama salata 2 dilim ekmek
ara: 1 bardak sütlü kahve 20 gr kuru üzüm 3 kuru kayısı
spor ebruli program tekrarı
su 2 lt içildi yatana kadar üçü bulur
İşte buMenümü yazim:
Kahvaltı:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir
Ara:1 elma
Öğle:
1 tabak kereviz
1 kase yoğurt
Ara:
1 nescafe
5-6 badem
Akşam:
Hindi sote
Turpotu salatası
Ayran
Spor:45 dk yürüyüş(+2 mil leslie ceza)
Su:2 lt
Kesinlikle ablacım yorgunluğunun sebebi bugün yetersiz beslenmen. İyi ki başağrısı yapmamış sende. Bu kilolar bir ayda yerleşmedi ve 1 ayda da gitmesi beklenemez. Emin adımlarla, tekrar geri almamak üzere gidecek bu kilolarHimmm ben biraz abartmisim galiba haklisiniz vur deyince öldürmüşüm ama inanin bugun hiç açlık çekmedim garip ama kendimi halsiz hissediyorum bundan demek ki
Zencefili içtim valla kapattim burnumu içtim ama iğrennnnccccc
Ben de özlüyorum inan aklım sizde kalıyor ama fırsat olmuyorki anacım.bi tek işe giderken arabada boş oluyom onda tel.a bakamıyom miydem bulanıyoraynuramcok özledik seni lütfen sabah yada akşam 1 mesajda olsa yaz merak ediyoruz seni
![]()
Şuan kendime katıla katıla gülüyorum yaaaPeriliçe
Beni listeye almadigina pişman olucaksin verdigim kilolari görünce![]()
Canımm hadi bakalım inşallah sabahı iple çekiyoruz eminim güzel şeyler gösterecektir tartıkızlar çok heyecanlıyım yarın için hiç fire vermedim listemden bu hafta çok güzel olacak inşallah hiç tartılmadım da çok heyecanlıyım çok
slm iyi akşamlar kızlar bugün oğlumu diyetisyene götürdüm bikaç kilo sonrası morbit obezliğe gidiyor insülin direnci tavan bugün diyetisyen ona dediki az yediğin için kilo veremiyorsun en az 5 6 öğün yapmalısın.o konuşurken ne kadar doğru beslendiğimin farkına vardım . kesinlikle makarna pilav patetes yasak dedi bizimkinin yüzü renkten renge girdi eve gelirken saydı saydı dedim eğer kilo veremessen şeker hastası olacan tabi ne kadar dinler bilemiyorum dularınızı esirgemesseniz sevinirim.
İyi akşamlar arkadaşlar...yeni üyeler gelmiş bi anda şaşırdım takımamı yalnış girdim diye düşündümhepsi hoş gelmiş...bi türlü gelemiyimki...şimdi bile yazlp çıkıcam uyumaya gidiyom...inşallah hepiniz iyusinizdir.ben o kadar yoğun oluyorumki gün nerden geçiyir anlamıyorum bile
![]()
sabah: 2 bardak limonlu su 1 bardak şekersiz çay 2/yumurta 5 6 dal maydonoz 2 yeşil soğan 50 gr peynir 1 t k tahin pekmez 1 büyük bardak bergamutlu yeşil çay
Ara öğün kirkkilitotlu çay 1 büyük fincan
1 portakal 1 elma
öğle : yok
akşam: 2 sis cağ kebab 2 ymk kaşığı salata ve sütlaç ( az şekerli ve dayanamadım)
Su : 2 lt. Bitirdim ama yatmaya 3 bile olabilir
Spor: 15 dk yürüyüş .150 ip atladim (sütlaç için ceza verdim.kendime fazla atladim)
Yaptığına nispet derler ama şekerim, ben kalkıp spor yapıcamİyi akşamlaaaaar bu gece kendime zaman ayırıp film keyfi yapıyorum sizler neler yapıyorsunuz bakalım?
çok geçmiş olsun canım insallah farkeder de durumu dinler diyetisyenislm iyi akşamlar kızlar bugün oğlumu diyetisyene götürdüm bikaç kilo sonrası morbit obezliğe gidiyor insülin direnci tavan bugün diyetisyen ona dediki az yediğin için kilo veremiyorsun en az 5 6 öğün yapmalısın.o konuşurken ne kadar doğru beslendiğimin farkına vardım . kesinlikle makarna pilav patetes yasak dedi bizimkinin yüzü renkten renge girdi eve gelirken saydı saydı dedim eğer kilo veremessen şeker hastası olacan tabi ne kadar dinler bilemiyorum dularınızı esirgemesseniz sevinirim.
tsk ederim cnmAslında genel olarak güzel sadece ara içeriği itibari ile fazla olmuş ya meyve ya da kuruyemiş tüketsen daha iyiydi. Zaten ordaki cipsleri görmedim sayıyorumBu arada er yemeği nedir bilmiyorum.
Evett bir makbule menüsü daha, gayet güzel inş. şifa bulursun.
İşte buBomba gibi Cuma menüsü
Kesinlikle ablacım yorgunluğunun sebebi bugün yetersiz beslenmen. İyi ki başağrısı yapmamış sende. Bu kilolar bir ayda yerleşmedi ve 1 ayda da gitmesi beklenemez. Emin adımlarla, tekrar geri almamak üzere gidecek bu kilolar![]()
Yaptığına nispet derler ama şekerim, ben kalkıp spor yapıcam![]()
inşallah inşallah takımımız da güzel bir derece alır yarınCanımm hadi bakalım inşallah sabahı iple çekiyoruz eminim güzel şeyler gösterecektir tartı
Ablacım Allah şifa versin, oğluna gayret kuvvet, nefsine sabır versin. İnşallah azcık tutar boğazını, senden uzakda okumasa daha kolay olur aslında en azından yakınında kontrol edebilirsin
Aynuramm güzel quzummmYaa iş kadını olman çok güzel ama özlüyoruz kırmızı kırmızı yazılarını, varlığını. Bu arada 4 bir koldan üye sayımızı artırdık, takım canlandı mükemmel oldu
Kelebekimmm sen biliyorsun nerde cıss yaptığınıSütlaçın boyutu ne kadardı acaba inşallah tüm kaseyi yememişsindir. Bugün için önemli olan yarın Cuma olması ve mümkünse özellikle Perşembe akşamları tut kendini canım. Çünkü emin ol 2 kaşık bile ertsi sabahı çok etkiliyor
![]()
Evet çok yoğundu ve hafta hala bitmiş değilöylemi şekerim vallaha çok yoğun bi haftaydı napem
![]()
yarın tartı yüzünü güldürecek cnmMenü:
Kahvaltı: prinç lapası+1 kase yoğurt
Öğlen: prinç lapası+1 kase yoğurt+ 1 küçük tabak salata
Akşam: prinç lapası+1 kase yoğurt
Su: 3 lt olmuştur. Biraz daha içerim.
Spor: en az 30 dk hızlı tempo yürüyüş.
Şuan izliyorum kitabını aylar önce okuduğum uçurtma avcısını izliyorumEvet çok yoğundu ve hafta hala bitmiş değilBenim de çok yoğun geçiyor günler ama keyif de yapmak lazım benim yerime de izle, ne izliyceksin karar verdin mi
![]()