Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amaniiinnnn o şişko kız yerse mondofon inegi gibim olur

Eşim yemez öyle şeyler bi de kaymakli deneyim yogurdu

Ah ahhh reyhanim ah can damarimdan vurdun gi beni
Ekmegi ısıt üstüne kaymagınla bal oyy oy[/QUOTE[
Sorma bende artık uzaktan seviyorum kendilerini. Aslında hiç mi yiyemiyoruz, dur bi soralım @perigunlugu ?

Kızçeler ben herhafta süt aliyorum yogurt yapmak icin
En bi sevdigim sütün kaymagı ama yemiyorum artik cısss
Peki bana bi söyleyin bakalim bu kaymaklarla ne yapabilirim
Buzluğa atıyorum ben kaymakları daha sonra börek yaptığım zaman üzerine koyuyorum. Biriktirip tereyağ da yapabilirsiniz

Hayat siniyor mu nedir , su diyete basladim hersey aksi gidiyo, is ask , bu nedir yaa :KK43:
Oglen corba ictim , yogurtlu ispanak yedim bu arada :)
diyet depresyonuna giriyorsun canım dikkat et.sinili olursan stresli olursan kortizon hormonu fazla salgılanır vücutta ve kilo veremez alırsın.iyi düşün iyi olsun :KK36::KK36::KK36::KK36:

arkdaslar suan nobetteyım hastanede ve az önce biri vefat ettı aılesı yakınları aglıyorlar bnde morga yakın calıstıgım yer duyuyorum seslerını Rabbım sabır versın ansız ölüm cok zor ama hayatın bir gercegı cogu zaman unuttugumz Rabbım her an ölüme hazır yaşamayı nasıp etsin bu guzel gunlerımız uzun yıllar sursun beraber ınşallah

arkdaslar suan nobetteyım hastanede ve az önce biri vefat ettı aılesı yakınları aglıyorlar bnde morga yakın calıstıgım yer duyuyorum seslerını Rabbım sabır versın ansız ölüm cok zor ama hayatın bir gercegı cogu zaman unuttugumz Rabbım her an ölüme hazır yaşamayı nasıp etsin bu guzel gunlerımız uzun yıllar sursun beraber ınşallah
Her kimse Allah rahmet eylesin.. Amin ablacııım :KK52:

slm kızlar iyi akşamlar bugün menüm biraz cıslı sabahtan dışarı çıktık öğle yemeği dışarda yendi akşam dün yapıp sıcak sıcak yemediğim kekin yarım dilimini yedim :KK17::KK17::KK17:

bugün kendime cilt bakım ürünleri aldım hem zayıflayıp hemde genç kalmak için göz çevresi kremi bi leke açıcı nemlendirici bi yıkama jeli bi de maske aldım :KK59::KK59::KK59::KK59:

bu hafta sporumu değiştiriyorum daha doğrusu önümüzdeki üç hafta ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz menülerim de yarın sabahtan itibaren hemen düzene giriyor ya bende bu cumadan sonra hep bi gevşeme oluryor haftasonu anca toparlıyorum yani şu cuma ve haftasonu da diğer günler gibi geçse daha iyi kilo vereceğim :KK51::KK51::KK51:

menüm geliyor :

sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 1 yumurta domates salatalık roka dereotu 2 zeytin 1 ceviz 3 dilim tam tahıllı ekmek

ara:3 kuru kayısı

öğlen: yarım lavaşa ciğer dürüm :oops::oops: ayran salata

ara: 10 badem

akşam: filiz aşı yemeği(kurutulmuş asma yaprağı bulgur ve soğan ve tahinle yapılan yöresel bi yemek ama sağlıklı)2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kase yoğurt yarım dilim kek

ara: 1cennet hurması 1 bardak süt

spor: ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz

su: 3 lt

ay cnm yaa ben çok etkileniyorum bu tarz şeylerden bizde geçenlerde hasy-taneye gitmiştik orda beklerken acilde biri vefat etti yine insanların feryatları allah bu durumu yaşayanlara sabırlar verrsin ailelerimize sevdiklerimize de uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah

Back
X