Evde var biraz yüzüne bakan yok, içim gidiyor valla. Bazı arkadaşlar yoğurda katıyormuş, bende öyle yaparım artıkAgzim sulandı valla bende çok severim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde var biraz yüzüne bakan yok, içim gidiyor valla. Bazı arkadaşlar yoğurda katıyormuş, bende öyle yaparım artıkAgzim sulandı valla bende çok severim :)
Amaniiinnnn o şişko kız yerse mondofon inegi gibim olur
Eşim yemez öyle şeyler bi de kaymakli deneyim yogurdu
Ah ahhh reyhanim ah can damarimdan vurdun gi beni
Ekmegi ısıt üstüne kaymagınla bal oyy oy[/QUOTE[
Sorma bende artık uzaktan seviyorum kendilerini. Aslında hiç mi yiyemiyoruz, dur bi soralım @perigunlugu ?
Ben varım, kabul edersen.bu hafta bana rakip varmı aranızda.kendine güvenen varsa gelsin.spor cezasına yarışalım
![]()
Buzluğa atıyorum ben kaymakları daha sonra börek yaptığım zaman üzerine koyuyorum. Biriktirip tereyağ da yapabilirsinizKızçeler ben herhafta süt aliyorum yogurt yapmak icin
En bi sevdigim sütün kaymagı ama yemiyorum artik cısss
Peki bana bi söyleyin bakalim bu kaymaklarla ne yapabilirim
kabul kaybedenin cezası ne olsunBen varım, kabul edersen.![]()
diyet depresyonuna giriyorsun canım dikkat et.sinili olursan stresli olursan kortizon hormonu fazla salgılanır vücutta ve kilo veremez alırsın.iyi düşün iyi olsunHayat siniyor mu nedir , su diyete basladim hersey aksi gidiyo, is ask , bu nedir yaa
Oglen corba ictim , yogurtlu ispanak yedim bu arada :)
demi canım şimdi peri gelcek canımıza okuycak :)Kızlar naptınız ya ballar kaymaklar sevmeyenin bile canını çektiriyosunuz şeytana uydurmayın zaten mimliyiz hepimiz![]()
Her kimse Allah rahmet eylesin.. Amin ablacııımarkdaslar suan nobetteyım hastanede ve az önce biri vefat ettı aılesı yakınları aglıyorlar bnde morga yakın calıstıgım yer duyuyorum seslerını Rabbım sabır versın ansız ölüm cok zor ama hayatın bir gercegı cogu zaman unuttugumz Rabbım her an ölüme hazır yaşamayı nasıp etsin bu guzel gunlerımız uzun yıllar sursun beraber ınşallah
yemem de canım .benım kıde annesı borek yapmış ıspanklı ıspanagıda cok severım sende ye sende ye deyıp duruyor :)Heeeyyyy biri benim kocamı fursun
Kat kat açılmış çıtır çıtır tereyagı damaginda iri abtep fistikli baklava yemez misin diyor![]()
o nasıl bi sormak yaaaaHeeeyyyy biri benim kocamı fursun
Kat kat açılmış çıtır çıtır tereyagı damaginda iri abtep fistikli baklava yemez misin diyor![]()
yemeyiiiiinnnn yemeyiiinnn biz bunları yedikçe onlar bizi yemeye devam ediyoryemem de canım .benım kıde annesı borek yapmış ıspanklı ıspanagıda cok severım sende ye sende ye deyıp duruyor :)
ay cnm yaa ben çok etkileniyorum bu tarz şeylerden bizde geçenlerde hasy-taneye gitmiştik orda beklerken acilde biri vefat etti yine insanların feryatları allah bu durumu yaşayanlara sabırlar verrsin ailelerimize sevdiklerimize de uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallaharkdaslar suan nobetteyım hastanede ve az önce biri vefat ettı aılesı yakınları aglıyorlar bnde morga yakın calıstıgım yer duyuyorum seslerını Rabbım sabır versın ansız ölüm cok zor ama hayatın bir gercegı cogu zaman unuttugumz Rabbım her an ölüme hazır yaşamayı nasıp etsin bu guzel gunlerımız uzun yıllar sursun beraber ınşallah
Yeme kuzum kıskanıyorlar onlar biziyemem de canım .benım kıde annesı borek yapmış ıspanklı ıspanagıda cok severım sende ye sende ye deyıp duruyor :)
Hain domdom sen o çıtır baklavaları alıp gelirseno nasıl bi sormak yaaaa![]()