ben video açıp zumba yapmaya calisiyorum. Oryantal oynuuorum. eglenceli oluo:)Kızlar evde ne tur egzersizler yapıyorsunuz.bnm için çok sıkıcı oluyor da hep aynı hep ayni
perigunlugu yarınki harika olacak telafi edicem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben video açıp zumba yapmaya calisiyorum. Oryantal oynuuorum. eglenceli oluo:)Kızlar evde ne tur egzersizler yapıyorsunuz.bnm için çok sıkıcı oluyor da hep aynı hep ayni
perigunlugu yarınki harika olacak telafi edicem
![]()
Günaydın yasom hayırdır neyin var geçmiş olsun canım. Kendine iyi bak keşke izin yada rapor alsaydin nöbet zor olmuştur.Günaydın genç kızlar telefondan alıntı yapamadım netim çekmedi yaptığım tüm alıntılar uçtu geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
koza16 sınavların umarım iyi geçmiştir kuzum . Senin tatlı yemen dense 6 porsiyon meyve daha sağlıklı ve yararlı ye kuzum .
Çok zor bir nöbet geçirdim hastalık budadı beni bide babam gece 22 tansiyon la gelince yüreğim ağzıma geldi .neyse 45 dakka sonra evime gidecem oğlum gidiyor bugün çocukla ilgilenemedim neyse yarı yıl tatilinde ilgilenirim inş ölmezsem .
aeben canım insalah sınavın iyi geçmiştir.
Sen iyi ol yeterkiPericim beni bir sür daha affet, hastalığım devam ediyor
Kızımın ates durumu geçti ama öksürük ve grip semptomları basladı
Mesela şimdi gecenin körü kızım öksürüktb uyuyamadığı için ayaktayız
Anaların hakkı ödenemez