Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın genç kızlar telefondan alıntı yapamadım netim çekmedi yaptığım tüm alıntılar uçtu geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
koza16 koza16 sınavların umarım iyi geçmiştir kuzum . Senin tatlı yemen dense 6 porsiyon meyve daha sağlıklı ve yararlı ye kuzum .
Çok zor bir nöbet geçirdim hastalık budadı beni bide babam gece 22 tansiyon la gelince yüreğim ağzıma geldi .neyse 45 dakka sonra evime gidecem oğlum gidiyor bugün çocukla ilgilenemedim neyse yarı yıl tatilinde ilgilenirim inş ölmezsem .
aeben aeben canım insalah sınavın iyi geçmiştir.

Günaydın güzel hanımlar,
yasom7272 yasom7272 geçmis olsun yasemin ablacım, baban iyidir ins.
Selinanya Selinanya canim kizlar hakli ben de kimle eslestigimi anlayamadim ama sanirim obur kediyle eslestik :KK70: Ha bi de 2 saat normal yürüyüş, magaza bakmaya giderken ve eve donerken araca binmedim ;)
Birazdan kayınvalidemlere gitmek icin hazirlanicam, optum hepinizi...

Günaydın genç kızlar telefondan alıntı yapamadım netim çekmedi yaptığım tüm alıntılar uçtu geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
koza16 koza16 sınavların umarım iyi geçmiştir kuzum . Senin tatlı yemen dense 6 porsiyon meyve daha sağlıklı ve yararlı ye kuzum .
Çok zor bir nöbet geçirdim hastalık budadı beni bide babam gece 22 tansiyon la gelince yüreğim ağzıma geldi .neyse 45 dakka sonra evime gidecem oğlum gidiyor bugün çocukla ilgilenemedim neyse yarı yıl tatilinde ilgilenirim inş ölmezsem .
aeben aeben canım insalah sınavın iyi geçmiştir.
Günaydın yasom hayırdır neyin var geçmiş olsun canım. Kendine iyi bak keşke izin yada rapor alsaydin nöbet zor olmuştur.

Günaydın kızlar...

Nasılsıniz pek kaynaşmışsiniz maşallah.
Ben de tanıtayim kendimi
Ben emine :KK54:34 yaşındayım evliyim 2 çocuğum var kuran kursu öğreticisiyim . Diyete başladığımda 77 kg idim 67 ile izne ayrıldım şu an 71 kg yum hedefim 60. Iki ileri bir geri bi dikiş tutturamadim ne yazık ki :KK43:

Kızlar bugün itibariyle tekrar diyete başlıyorum. Spor salonuna bir müddet ara verdim beslenmemi düzeltmeden sporun hiç bir faydası olmuyo :KK43: daha doğrusu kilo alımını önlüyor ama kilo verdirmiyor kesinlikle

Dünkü menümü yazim eksik kalmasın.
Kahvaltı:
Dukan krep
2 dilim peynir
2 dilim hindi füme

Ara:1 elma

Öğle:
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık patates salatası

Ara:1 mandalina

Akşam:
Ton balıklı yeşil salata

Spor:yarım saat yürüyüş+2 mil leslie
Su:2 lt

GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR SEVGİLİ TAKIMIM İYİ BİR HAFTA SONU DİLERİM
GRUPLAR YARIŞ İYİ OLMUŞ
GRUP VE YARIŞ ARKADAŞLARIM R reyhan 2004 ve D Deniz -kizi hanımlar pek takip edemedim geçen hafta kaç kiloydunuz bu hafta hedefiniz ne lütfen hatasız ve sporlu menülerimizle diğer takımlara fark atalım en fazla kiloyu takım olarak 3 .müz verelim ve @nananais in olduğu takıma toz yutturalım:KK53::KK55:

Tontişlerim günaydinlar olsun size :KK52:
Bugün pozitif enerji yayalim tüm evrene yoga yapalim tütsüleri yakalim gevşeyelim evet çok güzel:p
Yaa birakin bunlari bugun pazar gezmecelere gidin koşun hoplayin ziplayin
Seviyorum uleyn sizi
Zayifladikça daha bi seviyorum be:KK19:

Yaaa Hayır ama yaaa dünyanın akıntısı yaptım ve kayboldu yine bu yatış işi çok iyi olmuş bu arada

Back
X