- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim nasıl listede yoksun? Karanfil grubundasin yaben hala listede yokum![]()
Canım sen sabahları bol ketçaplı patetes kızartması filan yesene, akşamlarıda yemekten sonra baklava, revani filan...Haklisin cano 1.belli biz Papatyalar! Bakalım ikinci kim olacak![]()
orda varım ama denemedekilerde yokumCanım benim nasıl listede yoksun? Karanfil grubundasin ya![]()
Daha güncellenmedi ki. Fark ettiyse hâlâ eski kilolarimiz yazılı. Kaptan biraz yoğun canım.orda varım ama denemedekilerde yokum![]()
Bugün haftasonu. Bizim öyle bi sendromumuz var , pazartesi gelir herkesciklerMenekşe grubundaki diğer arkadaşlarımdan neden cevab gelmiyor ben tek mi kalacagim![]()
![]()
Ah hatun ben kotu alışkanlıklarımı bırakalı epey olduCanım sen sabahları bol ketçaplı patetes kızartması filan yesene, akşamlarıda yemekten sonra baklava, revani filan...Lütfennn , cumaya kadar...
Şaka şaka , sizi her türlü yeneriz...![]()
sabırsızlık işteDaha güncellenmedi ki. Fark ettiyse hâlâ eski kilolarimiz yazılı. Kaptan biraz yoğun canım.
Hepimiz geçtik bu yollardansabırsızlık işte![]()
aaaa ben ölürüm yaHepimiz geçtik bu yollardanben 4 hafta sonra listeye alınmıştım
![]()
Anlaşıldı seni kandıramıcam, neyse....Ah hatun ben kotu alışkanlıklarımı bırakalı epey oldu![]()
Aslında youtubeda bir sürü fitness ve pilates sayfası var her gün farklı birşey yapsan sıkılmassın belki ablamZaten fıstığım menüye dikkat etmeyince anammm içinden bir ben çıkmıyorumEvet ya spor gerçekten ihtiyaç artık. Bende artık karın, bacak, basen egzersizlerine ağırlık vereyim diyorum ama sıkılıyorum hep aynı şeyleri yapmaktan
![]()
Geçmiş olsun ablacım kuzuya..Pericim beni bir sür daha affet, hastalığım devam ediyor
Kızımın ates durumu geçti ama öksürük ve grip semptomları basladı
Mesela şimdi gecenin körü kızım öksürüktb uyuyamadığı için ayaktayız
Anaların hakkı ödenemez
Abla beni istediğin acımasızlıkta eleştirebilirsiiinBen varım ama hastakık dolayısıyla birkaö gün daha menü veremiycem, toparlanınca sporumla güzek menülerinle buradayım
Bir de menüleri sert eleştiririm,alınmaca darılmaca yok :)))
Küsecek olan baştan yarısmasın :))) onu da belitelim, çünkü gerçekten küsen olabiliyor
Ablam çok teşeklür ederim gerçekten çok düşüncelisin her seferinde sınavlarımı soruyosun, merak ediyosuuun iyi geçiyolar 3 tane kaldı onlarda güzel geçer inşallahGünaydın genç kızlar telefondan alıntı yapamadım netim çekmedi yaptığım tüm alıntılar uçtu geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
koza16 sınavların umarım iyi geçmiştir kuzum . Senin tatlı yemen dense 6 porsiyon meyve daha sağlıklı ve yararlı ye kuzum .
Çok zor bir nöbet geçirdim hastalık budadı beni bide babam gece 22 tansiyon la gelince yüreğim ağzıma geldi .neyse 45 dakka sonra evime gidecem oğlum gidiyor bugün çocukla ilgilenemedim neyse yarı yıl tatilinde ilgilenirim inş ölmezsem .
@aeben canım insalah sınavın iyi geçmiştir.
Ellerin sağlık caanıım bir sonrakine beni dee ekler misiinGünaydın kızlar
Gece gece yapınca valla affedin biraz karışık belirtmişim, gruplar 3 kişilik. Yan yana yazdıklarım aynı grup olanlar hatta şimdi net olması için çiçek isimleri veriyorum gruplara
Sümbüller : @fatmanurkaya - @denizkizi_88 - R reyhan 2004
Menekşeler: @Nisaca - @tozpembefil -kelebek19
Papatyalar: N Nana - @Makbule007 - @mutlu91
Leylaklar: @obur kedi - @perigunlugu - @Melininannesi15
Karanfiller: @melike06 - @CallanPinckney - @grgn_p
Laleler: @elifea - @Naz - @shadelima
Kasımpatılar: @Selinanya - @kvrck - @Iremoz02
Şimdilik temizliğe gidiyorum, akşama anca gelirim. Gruplara girmek ya da çıkmak isteyen varsa yazarsınız canlarım![]()