Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüsüne yorum yapamadığım varsa affola, geçmişi tek tek incelemeye çalıştım elimden geldiğince. Bugün sınavım vardı ardından gezmelerdeydim o yüzden çok fazla gelemedim. Bugünki menümde pek olmadı ama hafta içi bomba menülerle toparlıyorum ;)

Kahvaltıdan önce geceden suya koyduğum kuru kayısıları yiyip 1 bardak suyunu içtim.

Sabah:
2 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık
bir parça peynir

ara:
2 mandalina

Öğle:
Çiğköfte dürüm (bildiğimiz büyüklerden değil gayet küçüktü )

ara:
1 şekersiz çay
1 sade türk kahvesi

Akşam:
1 dilim tb ekmeği
bir parça peynir
3 4 çeri domates

2 lt su içtim. 2 saate yakın yürüyüş yaptım.

mağaza müdür yardımcısıyım canım, Koton da...

tamam yarın ben bi 3 mile leslie yapayım o zaman :KK71::KK71::KK71:

ayyy 1 kepçe çorba mıı :KK57::KK57::KK57:
kızlar ben 3 kepçe falan içiyorum sıkıntı olmaz herhalde, kepçe de çok büyük değil aslında.. fotosunu mu atsam napsam :KK45::KK45:
canım ya senden de mor lahana salatasını nasıl yaptığını istiyiciğim :oops::oops::oops:
ayy ben sizden ne çok şey öğreniyorum ya :oops:
Ayyyy koton muuu :KK55::KK55::KK55:

Ben size birşey diyeceğim bu arada, kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum, burada o kadar pozitif ve güzel ilerliyor ki herşey, ve daha 3. günüm bitmesine rağmen kendimi incelmiş hissediyorum...
burada olmak bence çok güzel bir şans ve ayrıcalık :KK37:

:KK200::KK200::KK200::KK200:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
ay normalde eve gelince hemen sevdiceğe mesaj atardım, abur cubur alır dizi izlerdim, şimdi direk buraya geliyorum :KK73:

Ayyyy koton muuu :KK55::KK55::KK55:

evet peri düşün bak 4 senedir kotondayım ama kotondan henüz istediğim gibi giyinemedim :KK48::KK48::KK48:
satış danışmanı olarak başladım , 1 sene sonra reyon sorumlusu oldum, son 4 aydır müdür yardımcıyım , diğer mağazaların müdür yardımcılar taş gibi sinir oluyorum :63::KK12:

H
mağaza müdür yardımcısıyım canım, Koton da...

tamam yarın ben bi 3 mile leslie yapayım o zaman :KK71::KK71::KK71:

ayyy 1 kepçe çorba mıı :KK57::KK57::KK57:
kızlar ben 3 kepçe falan içiyorum sıkıntı olmaz herhalde, kepçe de çok büyük değil aslında.. fotosunu mu atsam napsam :KK45::KK45:
canım ya senden de mor lahana salatasını nasıl yaptığını istiyiciğim :oops::oops::oops:
ayy ben sizden ne çok şey öğreniyorum ya :oops:
Hemen tatlım
Çorba azdı da ondan 1 kepçe :) normalde en az 2 iciyorum

Salatayi da ortaboy mor lahanayı ince ince fogruyorum üzerine 2-3 limon biraz tuz iyice yoguruyorum sonra kavanozlara koyup dolaba. Yiyeceğim zaman suyu dibinde olunca salliyorum.tabağa alıp üzerine havuç rendeleyip yiyiyorum. Bu kadar

Cancagızlarım yorucu bir günün ardından tüm dostlara selam olsun

Menüye gelince

Sabah
1 haşlanmiş yumurta
3 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek

Ara yok kahvaltiyi geç yapmistik

Öğle
Ispanak yemegi 1 dilim ekmek

Ara
Zencefilli çay

Akşâm
Ispanak yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek

3 lt su
Oyun salonunda 1 saat ogluşla engelleri aş tırman kaydiraktan kay top havuzuna dal oyy oy

H

Hemen tatlım

Salatayi da ortaboy mor lahanayı ince ince fogruyorum üzerine 2-3 limon biraz tuz iyice yoguruyorum sonra kavanozlara koyup dolaba. Yiyeceğim zaman suyu dibinde olunca salliyorum.tabağa alıp üzerine havuç rendeleyip yiyiyorum. Bu kadar

sağol canım , ben liseden beri çalıştığım mutfağa pek girmediğim için böyle ayrıntılı bilmiyorum fazla :oops:

H

Hemen tatlım

Canim benim kür de
3 kaşik yogurt
Yarım limon
1 çay kaşıgı pulbiber benim mide problemim oldugu icin pulbiber yerine 1 çay kaşıgı zerdeçal

Menüsüne yorum yapamadığım varsa affola, geçmişi tek tek incelemeye çalıştım elimden geldiğince. Bugün sınavım vardı ardından gezmelerdeydim o yüzden çok fazla gelemedim. Bugünki menümde pek olmadı ama hafta içi bomba menülerle toparlıyorum :KK66:

Kahvaltıdan önce geceden suya koyduğum kuru kayısıları yiyip 1 bardak suyunu içtim.

Sabah:
2 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık
bir parça peynir

ara:
2 mandalina

Öğle:

ara:
1 şekersiz çay
1 sade türk kahvesi

Akşam:
1 dilim tb ekmeği
bir parça peynir
3 4 çeri domates

hiç olmamış git bir dürüm daha ye:KK70::KK70:

Menüsüne yorum yapamadığım varsa affola, geçmişi tek tek incelemeye çalıştım elimden geldiğince. Bugün sınavım vardı ardından gezmelerdeydim o yüzden çok fazla gelemedim. Bugünki menümde pek olmadı ama hafta içi bomba menülerle toparlıyorum :KK66:

Sabah:
2 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık
bir parça peynir

ara:
2 mandalina

Öğle:

ara:
1 şekersiz çay
1 sade türk kahvesi

Akşam:
1 dilim tb ekmeği
bir parça peynir
3 4 çeri domates

Çiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum

Slm hayırlı akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü daha yeni totom yer gördü :KK70:hala uyumadım çok yorgun ve hastayım sabah eve geldim kahvaltı hazırladım oğlanın eşyalarını hazırladım poğaça yaptım ortalığı toplayıp toplantıya gittim 4.5 da eve geldim bizimkiler aç hemen yemek hazırladım ortalığı toplayıp çay demledim meyvelerini getirdim aha şimdi oturdum nerdeyse düşecem .umarım herkes iyidir yeni guruplar olusturmussunuz çok beğendim bende kendimize bir grup yaptım yaseminler:KK25:
Tek başına kilo veremeyen gurup olarak sizle yarisayim:KK70:

Slm hayırlı akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü daha yeni totom yer gördü :KK70:hala uyumadım çok yorgun ve hastayım sabah eve geldim kahvaltı hazırladım oğlanın eşyalarını hazırladım poğaça yaptım ortalığı toplayıp toplantıya gittim 4.5 da eve geldim bizimkiler aç hemen yemek hazırladım ortalığı toplayıp çay demledim meyvelerini getirdim aha şimdi oturdum nerdeyse düşecem .umarım herkes iyidir yeni guruplar olusturmussunuz çok beğendim bende kendimize bir grup yaptım yaseminler:KK25:
çalışkan hatun :))))))

Geçmiş olsun balım.

Hayırlı aksamlar hanımlar ben de daha yeni oturdum.ev temizliği ütü yemek falan derKen canım çıktı. Menümü yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 5 findik
ÖĞLE yok Kahvaltıyı geç yapmıştım.
ARA 5 6 ceviz
AKŞAM hamsi salata 2 dilim ekmek
SU 3 litre yi geçti
SPOR en az yarım saat kondisyon bisiklet i ne binicem şimdi.
ARA birazdan meyve yiyebilirim.
Selinanya Selinanya teşekkür ederim güvendiğin için. Inşallah boşa çıkmayacak. Biz 1.olucaz.

Back
X