- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Harikaaaa canımmm böyle düşünmene çoook sevindimmmBen size birşey diyeceğim bu arada, kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum, burada o kadar pozitif ve güzel ilerliyor ki herşey, ve daha 3. günüm bitmesine rağmen kendimi incelmiş hissediyorum...
burada olmak bence çok güzel bir şans ve ayrıcalık
ay normalde eve gelince hemen sevdiceğe mesaj atardım, abur cubur alır dizi izlerdim, şimdi direk buraya geliyorum![]()

Ahhhh ahhhh kıyafetlr o kadaaaar güzeeel kii aaahh bir çıtır olup şıkır şıkır giyinmeek vaaarrevet peri düşün bak 4 senedir kotondayım ama kotondan henüz istediğim gibi giyinemedim
satış danışmanı olarak başladım , 1 sene sonra reyon sorumlusu oldum, son 4 aydır müdür yardımcıyım , diğer mağazaların müdür yardımcılar taş gibi sinir oluyorum![]()

Cancagızlarım yorucu bir günün ardından tüm dostlara selam olsun
Menüye gelince
Sabah
1 haşlanmiş yumurta
3 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek
Ara yok kahvaltiyi geç yapmistik
Öğle
Ispanak yemegi 1 dilim ekmek
Ara
Zencefilli çay
Akşâm
Ispanak yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek
3 lt su
Oyun salonunda 1 saat ogluşla engelleri aş tırman kaydiraktan kay top havuzuna dal oyy oy

Amaa amaaa öyle demee yaaaa valla küçüktü, şartlar arasında en iyi seçenek oyduhiç olmamış git bir dürüm daha ye![]()

Çiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum
Yenir mi yenmez mi bilemedim ama callan cevap vermiş bile su tutuyomuş demekki yememeliyim bendeyeme ya su tutar
tartı sonucu kötü gelir
moralin bozulur

İdare eder ya bilemedim valla :) senin nasıl geçti ?İyi akşamlar ...
Yaseminim geçmiş olsun bacım üşüttünmü ?
Herkezler iyidir inşalllah..
Peri cadısı seninde sınavın varmış iyi geçti inşallah ....
Geçmişi okuyamayınca herşeyden bi haberim affedin![]()
Hayırlı aksamlar hanımlar ben de daha yeni oturdum.ev temizliği ütü yemek falan derKen canım çıktı. Menümü yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 5 findik
ÖĞLE yok Kahvaltıyı geç yapmıştım.
ARA 5 6 ceviz
AKŞAM hamsi salata 2 dilim ekmek
SU 3 litre yi geçti
SPOR en az yarım saat kondisyon bisiklet i ne binicem şimdi.
ARA birazdan meyve yiyebilirim.
@Selinanya teşekkür ederim güvendiğin için. Inşallah boşa çıkmayacak. Biz 1.olucaz.