Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben size birşey diyeceğim bu arada, kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum, burada o kadar pozitif ve güzel ilerliyor ki herşey, ve daha 3. günüm bitmesine rağmen kendimi incelmiş hissediyorum...
burada olmak bence çok güzel bir şans ve ayrıcalık :KK37:

:KK200::KK200::KK200::KK200:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
ay normalde eve gelince hemen sevdiceğe mesaj atardım, abur cubur alır dizi izlerdim, şimdi direk buraya geliyorum :KK73:
Harikaaaa canımmm böyle düşünmene çoook sevindimmm ;)
evet peri düşün bak 4 senedir kotondayım ama kotondan henüz istediğim gibi giyinemedim :KK48::KK48::KK48:
satış danışmanı olarak başladım , 1 sene sonra reyon sorumlusu oldum, son 4 aydır müdür yardımcıyım , diğer mağazaların müdür yardımcılar taş gibi sinir oluyorum :63::KK12:
Ahhhh ahhhh kıyafetlr o kadaaaar güzeeel kii aaahh bir çıtır olup şıkır şıkır giyinmeek vaaarr ;)
Cancagızlarım yorucu bir günün ardından tüm dostlara selam olsun

Menüye gelince

Sabah
1 haşlanmiş yumurta
3 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek

Ara yok kahvaltiyi geç yapmistik

Öğle
Ispanak yemegi 1 dilim ekmek

Ara
Zencefilli çay

Akşâm
Ispanak yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek

3 lt su
Oyun salonunda 1 saat ogluşla engelleri aş tırman kaydiraktan kay top havuzuna dal oyy oy
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
hiç olmamış git bir dürüm daha ye:KK70::KK70:
Amaa amaaa öyle demee yaaaa valla küçüktü, şartlar arasında en iyi seçenek oydu :KK70:
Çiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum
yeme ya su tutar
tartı sonucu kötü gelir
moralin bozulur
Yenir mi yenmez mi bilemedim ama callan cevap vermiş bile su tutuyomuş demekki yememeliyim bende o_O

İyi akşamlar ...

Yaseminim geçmiş olsun bacım üşüttünmü ?

Herkezler iyidir inşalllah..

Peri cadısı seninde sınavın varmış iyi geçti inşallah ....

Geçmişi okuyamayınca herşeyden bi haberim affedin :KK68:
İdare eder ya bilemedim valla :) senin nasıl geçti ?
Hayırlı aksamlar hanımlar ben de daha yeni oturdum.ev temizliği ütü yemek falan derKen canım çıktı. Menümü yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 5 findik
ÖĞLE yok Kahvaltıyı geç yapmıştım.
ARA 5 6 ceviz
AKŞAM hamsi salata 2 dilim ekmek
SU 3 litre yi geçti
SPOR en az yarım saat kondisyon bisiklet i ne binicem şimdi.
ARA birazdan meyve yiyebilirim.
@Selinanya teşekkür ederim güvendiğin için. Inşallah boşa çıkmayacak. Biz 1.olucaz.

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bugun herkesin ekmek günü sanırım
sabah öğlen akşam her yemekten sonra ekmek :))
Ya aslında ben eskiden sadece sabahları bir dilim tb ekmeği yiyordum ama böyle gitmiyor 3 öğünde 1er dilim yemeği planladım çünkü yemekleri gittikçe azaltıyorum böyle de olmuyor hiç :(

Perimmm Bidahaki sefere bilgi teknoloji sınavına ( bilgisayar) seni sokucam :D
Arapça dışında fena değildi ...

Slm hayırlı akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü daha yeni totom yer gördü :KK70:hala uyumadım çok yorgun ve hastayım sabah eve geldim kahvaltı hazırladım oğlanın eşyalarını hazırladım poğaça yaptım ortalığı toplayıp toplantıya gittim 4.5 da eve geldim bizimkiler aç hemen yemek hazırladım ortalığı toplayıp çay demledim meyvelerini getirdim aha şimdi oturdum nerdeyse düşecem .umarım herkes iyidir yeni guruplar olusturmussunuz çok beğendim bende kendimize bir grup yaptım yaseminler:KK25:
Tek başına kilo veremeyen gurup olarak sizle yarisayim:KK70:
Geçmiş olsun ablam.
Ablam sen gel biz papatyalara katıl. Hepsini sollariz :KK68:

7. TAKIM HAFTANIN EN İYİLERİ

tebrikler4.jpg

BİRİNCİ............................ kelebek19 kelebek19 .................. 3 KG

İKİNCİ......................... I Iremoz02 ............................2,5 KG
ÜÇÜNCÜ.......... kvrck kvrck ................1,9 KG

:KK9::KK9::KK9:Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum.. :KK9::KK9::KK9:

sağol canım , ben liseden beri çalıştığım mutfağa pek girmediğim için böyle ayrıntılı bilmiyorum fazla :oops:
Bende aynı bu yıl evdeyim yeni. İnternetten bakıp yapıyorum güzel olursa yazıyorum.öneriyoruz öyle yanı :) burası süper birbirimizden güzel şeyler öğreniyoruz motivide oluyoruz. Bide kilo verirsek süper olacak

tebrikler4.jpg

BİRİNCİ............................ I Iremoz02 .................. 2,5 KG

İKİNCİ......................... kvrck kvrck ............................1,9 KG
ÜÇÜNCÜ.......... @grgn_p ................1,5 KG

Ablam yüzdeye göre sıralansa daha doğru olmaz mı o_O 3 arkadaşımızı da kutluyorum tebrikler :KK200::KK73:

Ablam yüzdeye göre sıralansa daha doğru olmaz mı o_O 3 arkadaşımızı da kutluyorum tebrikler :KK200::KK73:
Zaten denemeler ve takım listesi olarak yaparken yüzdeleri dikkate alıyoruz ;) ama mesela 60lı kilolarda bir kişinin verdiği 1 kilo ile 90lı kilolardaki kişinin verdiği 1 kilo yüzde olarak tam tutmayacak ;) 60lı kilolarda verilen 1 kilonun yüzdesi daha fazla görünecek o yüzden bence kilo bazında yapsak daha iyi ;)

yeme ya su tutar
tartı sonucu kötü gelir
moralin bozulur
İyi be yemiyoruz :63:
Tabi ne anlarsiniz siz sevenin halinden:KK15:

Hayırlı aksamlar hanımlar ben de daha yeni oturdum.ev temizliği ütü yemek falan derKen canım çıktı. Menümü yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 5 findik
ÖĞLE yok Kahvaltıyı geç yapmıştım.
ARA 5 6 ceviz
AKŞAM hamsi salata 2 dilim ekmek
SU 3 litre yi geçti
SPOR en az yarım saat kondisyon bisiklet i ne binicem şimdi.
ARA birazdan meyve yiyebilirim.
@Selinanya teşekkür ederim güvendiğin için. Inşallah boşa çıkmayacak. Biz 1.olucaz.
Kuşum aferin kiz:KK19:

tebrikler4.jpg

BİRİNCİ............................ kelebek19 kelebek19 .................. 3 KG

İKİNCİ......................... I Iremoz02 ............................2,5 KG
ÜÇÜNCÜ.......... kvrck kvrck ................1,9 KG

İreeeeem kiz tebrikler:KK15:

Zaten denemeler ve takım listesi olarak yaparken yüzdeleri dikkate alıyoruz :KK66: ama mesela 60lı kilolarda bir kişinin verdiği 1 kilo ile 90lı kilolardaki kişinin verdiği 1 kilo yüzde olarak tam tutmayacak :KK66: 60lı kilolarda verilen 1 kilonun yüzdesi daha fazla görünecek o yüzden bence kilo bazında yapsak daha iyi :KK66:
Ama bir dee kilo azaldıkça gitme oranı düşüyoya o yüzden dediim :p Ama kaptan sensiiiin bana her yol uyar :KK68:

Back
X