Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuhuu süperAhh ahh şimdiye kadar kaç defa başlayıp bıraktım bir bilsenŞu p90x e baktım indiriyorum torrenten azcık da onunla takılayım bakayım, baya fena gibi ama denemekte yarar var
![]()
intikamım çok acııı olacak nana bu hafta seni yanındaki arkadaşların bile kurtaramayacak
işte menim iddalı hırslı takım arkadaşım böyle bir arkadaşın olursa 1. çantada keklik
çok tatlısın yaa
AMA PERİÇİĞİM CUMA GÜNÜ BÜYÜK VE KIRMIZI BURTONLARLA SÜMBÜLLER YAZINCA 1. OLARAK HALİNİZİŞTE BUDUR
![]()
Oooo , süper menü. Afiyet olsunİYİ AKŞAMLAR sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 DLM tam buğ ekmeği
menemen
peynir
5 zeytin
domates
ARA
1.5 elma 5 badem
ÖĞLE
balık .et ,
yeillik salata
ayran
ARA
1 mandalina
AKŞAM
1dlm tm buğ ekmeği
ciğer sote
ayran
2.5 lt c.varı su yürüyüş yapamadım ama ev temizliği bayaği yordu
açlık hissetmek okadar güzel birşey değil canım.vücut alarma geçip yağları korumaya alıyor. o yüzden akşamları açlık çekiyorsan süt içmeni öneririrm.İyi geceler canlarım, güzel bir hafta olması dileğiyle.
Yalnız değilsiniz, midemin içinde kocaman boşluk var açımmm diye bağırıyorgünü mutlu bitiriyor olmak diye buna derim
![]()
Ayyy, çok özendim yaa. Bu hafta bende girmeliyim dereceye7. TAKIM HAFTANIN EN İYİLERİ
![]()
BİRİNCİ............................ @kelebek19 .................. 3 KG
İKİNCİ......................... @Iremoz02 ............................2,5 KG
ÜÇÜNCÜ.......... @kvrck ................1,9 KG
Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum..
Güzel menü arkadaşım. Hadi inşallah diğer takımlar görsünler bakalım bu hafta sümbüllerin gücünüselamlar :)) bende bugünkü menümü vereyim
sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillik, 1 dilim peynir, kuşburnu çayı
öğle: 2 dilim ekmek, 2 köfte kadar, yeşillik
Ara : 1elma, 1 mandalina
akşam :2 dilim ekmek, 2 köfte kadar , yeşillik, 1 su bardağı ayran
ara: 2 eti form, 2 ceviz, kuşburnu çayı
su: 2 lt ve 1 saat yürüyüş
Bugün çok daha iyi olacak inşallah
Geceden suya kuru kayısı koyup sabah içmek çok faydalı oluyor gerçektenyarın daha iyi bir menü bekliyoruuzz
Spor olmadan oluuurrr muuuu hiiççç yaaa
Efsane sahalara geri döndüü... bak bir daha gitmek yok ona göreeeee![]()
Himmm güzel menu olmuş cnmCancagızlarım yorucu bir günün ardından tüm dostlara selam olsun
Menüye gelince
Sabah
1 haşlanmiş yumurta
3 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek
Ara yok kahvaltiyi geç yapmistik
Öğle
Ispanak yemegi 1 dilim ekmek
Ara
Zencefilli çay
Akşâm
Ispanak yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek
3 lt su
Oyun salonunda 1 saat ogluşla engelleri aş tırman kaydiraktan kay top havuzuna dal oyy oy
Sen ulaşmak istediğim ideal menüleri paylaşan sevgili takım arkadaşım yine harikasınMenüm;
Sabah geç kalktim maalesef.
Kalkınca 2 yk yoğurt ( keten tohumu ile)
Kahvaltı (11:30 da); 2 yk lor, 2 ceviz, salata(marul, maydanoz, dereotu, domates, roka) 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay (tarçınlı)
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Ara; 2 ceviz, sade kahve, ½ muz.
Akşam; fırında hamsi, 2 közlenmiş biber, 1 domates, 2 dlm turp ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; ½ muz, 1 çay bardağı süt.
Su; 2.5 lt. Ve 30 dk tempolu yürüyüş.
Katılıyorum buna diyette eğer bişiler tamamen birakmayacaksak terk edilmemeli mesela hayatım boyunca ekmek yemem demiyorsan ekmeği cikarmayacaksin çünkü bu sefer ekmek yemeye döndüğünde kilo alman kaçınılmazsenin gibi aç kalarak çok kilo verdim ben canım fazlasını ala ala akıllandım.diyetisyenin verdiği listeye uysam 9 dilim ekmek hakkım var kilom 94 bence senin de benim eski halim gibi kafan karışmış.artımı olur eksimi cuma herkes görür öptüm canım![]()
bakiyim bende suna neymişVuhuu süperp90 ını biliyorum ve daha birçook sporu ama yapamıyacağım için bu aralar elleşmiyorum
Yorumlarınıı bekliyorum mutlaka belki ben de denerim ocakta
![]()
günaydın canım güzel bir gün olsunGünaydın, bugün baya erken kalktım. Uykum var ama nedense hâlâ uyuyamadim. Umarım günümüz güzel geçer.
Yok canım açlık çektiğim saat 11 sonrası olunca o saatten sonra birşey yemiyorum. Ki ben gece yatağa aç girmezsem kilo veremiyorum, leptini de bozmak istemiyorum. O yüzden benim için güzel birşeyaçlık hissetmek okadar güzel birşey değil canım.vücut alarma geçip yağları korumaya alıyor. o yüzden akşamları açlık çekiyorsan süt içmeni öneririrm.![]()
günaydınHerkese günaydınlaaarr :)
CNM hayırlı olsun alışverişlerin sen yokken 3 erli gruplar oluşturuldu grupta sen ben ve nananais aynı gruptayiz diğer gruplarla yarışıyoruuzzz cnm bizim GRUBUMUZ papatyalarKızlar günaydın,
Dün kayınvalidemdeydim ordan da mobilya bakmaya gittik derken İstanbul a dönmem çok geç oldu. Ondan ihmal ettim sizi, özür. Şuanlık eski sohbetleri okuyamıyorum, malum ptesi iş yoğunluğuhemen dünkü menümü atiyim. Biraz cıs ve eksiklik var ama şükür ki kilo almamışım. Bugünden itibaren düzenli beslenmeye devam ediyorum. Ctesi yürüdüğüm 2 saat kurtardı sanırım beni
Sabah,
Bi kk peynir,
4 zeytin,
6 dilim sucuk, domates,salatalık
Çeyrek simit
Öğle,
Mobilya bakarken saati unutmuşum kahvaltıyı da 11 gibi edince atladım maalesef.
Akşam,
4 adet köfte,
Yanında iki dilim börek yedim. (işte cısım bu)
Su 2 litre, yürüyüş mağaza gezmesi şeklindeydi o nedenle yok diyorum. Bana ne deseniz haklısınız, cezalıyım, o yüzden bugün 30 dakikadan fazla yürümek hedefindeyim.